Ремонтират повече от 40 улици и булеварди в София

На място работят 31 екипа, обновяването е съобразено с часовете пик, уверяват от Столична община

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират повече от 40 улици и булеварди в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Северната скоростна тангента кога ще ремонтират - тя е пред разпад. Всички входове и изходи към нея са с дупки и мрежовидно напукване на асфалта. Нооо, нали я прави фирмата на Бойко. След това вадиха данни колко е тънък асфалта, колко неща не са наред, но народът е приспан отдавна. Нищо не може да го развълнува.

Малката държава София изпушвала дупки по улиците си с парите на на по-голямата държава България. Разбрахме.

Съобразено с Час Пик....ама друг път. В най-натовареното време по обяд отново километрично задръстване на околовръстоното между Горна баня и Суходол. Преминаването коства между 40 минути и 1 час.

Поредната лъжа.

Елате в Малинова долина- ул.Едуард генов. ГАЗА ще ви се види като луксозен булевард Прах мръсотия огромни камиони кучета ....

Ами да си бяхте стояли на село, а!!!

А ще има ли по ремонтираните булеварди билбордове с пропаганда на гей браковете, както на Орлом мост в момента?

гледам инфраструктурата в истанбул и си викам къде сбъркахме

Приятел ти намери точно кой град да дадеш за пример :) Инстанбул е един от градовете в света с най-голям риск от земетресения заради близостта на сградите една до друга (би се получил ефекта на доминото) имаше дори предаване където подробно описваха какво би се случило при едно по-тежко земетресение (както миналата година по това време видяхме какво стана) както и Париж беше сложен в същата категория понеже половината град се намира върху пещери от варовик и при тежко земетресение просто може да поддаде и пропадне всичко :) Виж една Барселона като пример би била много по-добър пример за тезата ти понеже е близо до съвършенството

Барселона не може да се сравнява с нашите "пътища". Само като погледнеш града от високо и виждаш едни прави булеварди и отлично подредени сгради. Ние сме си баш да се сравняваме с азиатски държави, защото в Европа едва ли има по-лоши пътища, независимо в града или извън него. Поне Истанбул да стигнем, че сега сме по към другите станове - Узбекистан, Киргизстан и др. такива.

"Приоритетно се извършват ремонти на участъци, където през зимата са се образували пътни неравности." Пътни неравности - това трябва да е политкоректния израз за ями, които могат да погълнат джип.

То почти няма улици или булеварди, които да са равни. Всяка закърпена дупка добавя още една неравност. ТА дори да караме по улици без дупки, колите ни се тресат като за последно.

Именно. Пейзажа по много улици обикновено е толкова лунен, че "пътна неравност" има смисъл да се ползва за наистина голяма яма.

Кръпки само, следващата зима - пак. Парите си потъват. А 90% от софийските улици са за изцяло нова настилка. Факт.

В община "Триадица" има улици , които се "ремонтират " с кръпки върху кръпките и вече не могат да се преброят кръпките по тези улици ! Тротоарите са в безобразно състояние-икъртени и потрошени плочки и бордюри, още има клони и листа по улиците, за миене дори и не се помисля !

Дупки, кръпки и лежащи полицаии за разкош!

Кръпйа до кръпка, която няма да изкара и до есента.

От Спаси София да снимат колко хубаво се ремонтират вече улиците и булевардите с техните фирми.

Това се още се прави от герберските фирми. Фандъкова се погрижи да сключи купища договори в края на манадата си.