Заради ремонтите движението е затруднено по магистралите

Заради ремонтите по магистралите се въвежда временна организация на движението в много пътни участъци, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Обратно в новината

Коментари - Заради ремонтите движението е затруднено по магистралите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само некадърници управляват България. Как в Англия където вали постоянно могат да правят през цялата година магистрали тука само лятото, ако не вали! Като работят само 3 месеца в годината ще хранят семействата си само 3 месеца... или ще се научат как да се работи целогодишно. Отделно като са само 3 месеца ами работете на 3 смени по 8 часа за да свършат, не за 3 ами за 1 месец! (но пък тогава краденото ще свърши по-бързо ...) ама така е с Боко моко, Стани мани, Доган меран и всички крадливи разбойници които само се въртят на властта но играят задкулисно да ни вземат парите. Стига със строй от 19 век, време е за нов начин на управление!

Току-що се прибираме и пътуването беше отвратително! Всички тарикати еййййй..... А за летния сезон и море в БГ - ЗАБРАВЕТЕ!!!!

Бойко е по-клъс ,с 10 кИла, Лилето и тя, с около девет? Тайотата и тя с нова,трета броня, стават общо, 319 кг! И, Борисов 2 се друса, с 319 кг. повече от легендата Борисов 1! Е, коя е тая Мегастрала, която ще издържи на такава Годзила ?

Само да спомена, че обикновено по това време на годината във връзка с предстоящия туристически сезон текат ремонти на пътища в съседните нам Гърция и Турция. За ремонти, които средно у нас продължават от м. април до края на септември в съседните на нас страни ремонта трае по две, три седмици, като се работи денонощно на аварийни лампи със стотици работници. А в "европейска" България по време на празниците посред бял ден въпросните участъци в ремонт бяха просто затворени и не видях нито един работник, но за сметка на това километрични задръствания!? И през това време ББ нагло ни обяснява как било "нормално" да ремонтират пет дупки по шест месеца....

Има съоръжения, временни мостове, рампи и др. които да облекчат преминаването по време на ремонт, но от тях не може да се краде, следователно не се купуват, това е.

Само за сведение ще споделя, че в съседна нам Гърция, която е в криза, има построена магистрала за по-малко от три години от Солун до Игуменица, с над 50 тунела - някои по над километър, а има и над 4 километра, и не знам колко на брой виадукти. От Комотини до ГКПП Маказа - прекрасен път - двулентов, с осветени тунели, места за почивки и т.н., от Солун до Серес - път - слънце. И в крайна сметка какъв е извода? Без значение от управниците им - десни, леви, средни - всички се грижат за народа си, а не се чудят как да крадат пари!

Заради ремонти днижението по магистрлалите е затруднено Ограмотете се и не поругавайте езика ни. Или и вашият език /като този на министър-председателя и на президента.Да не би да се отличите от тях.

Заради ремонти днижението по магистрлалите е затруднено Ограмотете се и не поругавайте езика ни.

"дНижението" ... поправяча, браво бе!

съм газил у сф,толкова кал не съм виждал през живота си на село,да ви серем на пътищата и магистралите софийски

Жената ми е казала-като правиш ремонта се разбери с майстора-10 г. гаранция! Като му плащаш-колкото струва, а не двамата да си правите делко и да ме лъжеш за плащането.Така,че номера с ремонтите ми е толкова ясен,че хайде да не се правим на будали!

Москва не ни направи магистрали, защото нямахме автомобили за тях! Чакахме 15-20 г. за един москвич!

Някой може ли да ми обясни какво ще рече, 60+600 и 70+ 900, както и 80+950?Благодаря!

от километър 60 + 600 метра до километър 70 + 900 метра

Мерси много.

Мога да се обзаложа с всички герои на социалистическия труд, че такова строителство, в такива обеми - такива тунели, мостове не е правено в България, каза министър-председателят Бойко Борисов

Смята ни за слепци и наивници.

За тогавашните условия и средства-Е правено!Сега с претакането на чужди пари-и аз мога да строя!Нещата са несравними,ама то един пожарникар-кво ти разбира!

Едно време комунистите ни казваха,че през 68-ма примерно България произвежда повече,отколкото е произвеждала през 39-та.И очакваха да сме горди от това.

Вярно е, че ремнтте създават доста неудобства, обаче разгеле, че почнаха ремонтите, щото има участъци дето отиват към пълна трагедия.

Когато нищо не се прави - шофьорите негодуват. Когато работят по пътищата - пак същото. Или искате хубави пътища, или не. Всеки ремонт създава неудобства, не се ядосвайте чак толкова.

Някой да ме светне, че не се сещам! Освен на Боци Боклука и на Лилито Компетенцията в устата, за други магистрали не се сещам! Това, за което статията намеква са пътища-гробници, лика прилика на ГРОБарите на България!

Да ги беше направил Станишев магистралите. Защо не ги направи. да ги беше направил Бай Тошо-тогава строителни войски строяха без заплащане, нямаше разходи за отчуждаване-защото всичко беше държавно. Защо бай Тошо не ги направи? Защо СССР не ни направи магистралите,че днес трябва ЕС да ни ии прави,защо Станишев не ги направи-къде изчезнаха излишъците?

Резонен въпрос-защо Москва не ни направи магистралите, че днес трябва Брюксел да ни ги прави? Бяхме най-верния съюзник на СССР-защо СССР не ни направи магистралите, а трябва днес Брюксел да ни ги прави?

Ти пък намери сега какво да питаш?

За времето което критикуваш се направи най трудния участък на магистрала Хемус-през Стара планина с 4 тунела и повече виадукти. Във времето на Герб се проваха с магистралата от Люлин до Перник и е необходимо всяка година да се ремонтира,магистрала Тракия в участъка при Стара загора от времето на строителния министър Плевналиев е отсечка за изпробване на амортисьори,магистрала Струма не е посилите на Л.Павлова-не бяха срутища,проблем с туне,проблем с мостове по-малки от тези на магистрала Хемус. Сравнявай коректно и после възхвалявай строителите с 16 милиада заеми.Знам че ти е труно ,но това е историята на съвременните стротели-ножички,лентички и усмивки пре камири.

Ти тъп ли си или непълнолетен?Тия магистрали са строени точно по соц.време и от как дойде "демокрацията" ,никой не ги е ремонтирал!Чак сега се почна,като станаха третокласен път.Пък новите участъци-на втората година дадоха фира.Да сравняваме ли строителство и качество!?

В Бг. Има ли магистрали...? Май само скоростни пътища а? То пък една скорост да развиваш по тях. Всъщност май пътищата са коларски.

Нали не искате магистрали. Какво се оплакваш. Нали асфалт не се яде. тогава какви са ти претенциите. не искате да се дават пари за асфалт, ми тогава какво недоволстваш. Каквото поискахте ,това става.

Малоумнико. Ако не искам магистрали и асфалт едва ли ще недоволствам срещу псевдо измислените ни пътища. Нещо май обърка човека или и ти си от онези които са объркани още в самото си зачеване.

Не си хм, ами 'мрън'. Като не ти харесва - Русия, Китай . . . Това не са пътища от една или две години. Това е резултат от от последните 70 години. Ти къде бля през това време, та не изрази недоволството си пред ЦК на БКП, че искаш 6 лентова магистрала?

Ремонтите на старите участъци на магистралите е отлична новина. Или пак ще се намерят хейтъри да питат защо се правят ремонти на участъци на 30 г. Ако няма ремонти-питате що има дупки, а ако се излива асфалт-питате защо се излива асфалт.

има времеви интервали, когато се правят ремонти, а не по празниците, когато хората пътуват!

Не знаех, че магистралата до Дупница е на 30 години.

То ако се спират ремонтите, когато хората пътуват никога няма да свършат. През зимата-не може-има сняг. През есента-дъжд-пак не може. През лятото-туризъм-пак не може. кога ако не сега. Прави се нещо хубаво, и пак недоволни. Ако не се лее асфарт пък питате що имва дупки. Неблагорници. За вас черни селски пътища.

Корнелий

Excuse me, ама сега какъв празник е по-точно? И кои са времевите интервали, ако смееш да посочиш? Да не е 29 Февруари само?