Премиерът разпореди 100 млн. за ремонт на ”Тракия” и ”Хемус”

След намесата на премиера Бойко Борисов ще бъдат осигурени поетапно 100 млн. лв. за основен ремонт и рехабилитация на най-компрометираните магистрални участъци.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът разпореди 100 млн. за ремонт на ”Тракия” и ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Компрометирани участъци" ? Това да не са СМИ ? Просто участъци, които трябва да се ремонтират !

Страшни милиони хвърчат, а ние нямаме пътища!!!!! Къде е магистрала Хемус???

Защо за всеки проблем във властта е нужна намесата на Б.Б. Защо регионалния министър не се свърже финансовия оправят нещата, нали са наѝ-големите специалисти. Да не говорим пък за чистачката и тези проблеми ли трябва да се решават от Борисов, срам за този коѝто го е предизвикал. Докога Боко ще ги държи такива, тези първи ще му забият нож в гърба при първа трудност. Да не говорим, че така излиза че само Боко може реши проблемите, но е достатъчно един ненормалник да го убие /да пази Бог/ и тогава какво става с ГРОБ, ще се изпокарат и изпотрепят и партията ще се разтури, като НДСВ и ще останат един фаѝтон хора за които никоѝ няма да си спомня. Големи специалисти, кариеристи на две магарета сламата не могат да разделят само се праскат по медиите сякаш народа не може да прецени колко струват.

Ех, да имаше как да се разтури гербаджийската шайка по-бързо... Писна ми от некадрници и от негодници!

И така милионче след милионче 16млрд. заем свърши. Без изненада за населението сумата от 16млрд бе удачно разпределена между съратниците на Борисов.

Аве,що напоследък много "активности" на Правителството и Парламанта ма връщат в едни стари времена.Тогава демокрацията беше "народна".Ся, аджеба, ква е?

Който е в бизнеса, много добре знае, че така не става, както и никой не може да каже, че са необходими точно 100 мил.

Евалата Боко, пак размаха народна пачка и се се снима най-отпред. Може на всички да ни е ясно какъв си ама пак трябва да гласуваме за теб за да не дойдат турците, комунистите и фашистите. Ако пък не пуснем глас, ще ни глобяваш. Нали такава е идеята :) Въпросът е един това тъжно ли е или смешно.

ТЕЗИ ПАРИ ДА ГИ ДАДЕ ТОЗИ КОЙТО НЕ Е НАПРАВИЛ МАГИСТРАЛИТЕ КАКТО ТРЯБВА НЯМА ВСЯКА ГОДИНА ДА СЕ РЕМОНТИРАТ И ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ТАЗИ ЛИЛЯНА МНОГО ПРИКАЗВАШЕ НА ВСЕКИ МЕТЪР РЯЗАХА ЛЕНТИЧКИ А СЕГА НА ВСЕКИ МЕТЪР ДУПКА ДА СЕ ДАДАТ НА СЪД ЗА ЛОША СВЪРШЕНА РАБОТА

излезе новия брой на държавен вестник от 01,04,2015г четете точка 1 гласи Минималната заплата на депутатите ще е колкото минималната пенсия и минималната заплата честито

Славя Светиня Му. Да се слави името и делата му да пребъднат във вековете. Благословен да е денят в ойто ни осени да изберем най великият между великите и най щедрият между щедрите. Благословенна е България, че те има. Ти си нашето слънце и нашата надежда.

Колега радвам се ,че сте в добро настроение, ама не е ли още твърде рано за да сме на чашка.

Задача с повишена трудност Колко литра се съдържат в Айде пием по едно и си тръгваме

ТОЗИ Е КАТО ФОКУСТНИК. ВАДИ ЕДНИ СТО МИЛИОНА ОТ ДЖОБА СИ И КАЗВА : "Аз давам" А откъде ВЗЕМАШ не казваш! Нали се сещате, че този фокус го умее всеки идиот!

Ай сиктир бе, "бащицата" разреши да отпусне някой лев от собствения си джоб -"ли"!?

Играта на "добро-лошо" ченге, нашия Бойко е усвоил през дългогодишният си ченгеджийски стаж... Пардон - пожарникарски...;-)

Браво бе! Нали нямаше пари? Откъде 100 милиона? Има ли ги заложени в бюджета? Няма ги! Обаче са заложени с 80 милиона лева по-малко за лекарства за домашно лечение, а за лекарства при злокачествени заболявания в бюджета са предвидени над з0 милиона по-малко. Найс, а? А най-голяма е разликата при парите, предвидени за болниците - с около 265 милиона по-малко!!! Тия двамцата чупят глупомера по всички показатели! Пари нямало, но Борисов бръкнал в малкото си джобче и извадил 100 милиона!? Да свършва по-бързо 1-ви април, че вече не ми е смешно!

Цезар от Село Банкя - разпореди, 100 мил. лева за усвояване от мафията, да плаща чичо, дето няма пари.

Колко вили ще се купят за тия пари в следващите месеци, далеч от погледите на послушния български данъкоплатец.

Браво! Добре, че Премиера се разпореди, нищо старо не е забравил, самодържеца Банкянски!Асфалт паша Великолепни, втори сезон, чакаме девойките, погачите и ножиците....Ужас, в Булгаристан нищо ново, простите цървули гласуват за простият като тях, кръщават му таратори и ракии, съдебната власт нехае, опозиция няма, журналята му подгъзуркват, останалите нормални хора се дивят на факта, колко прост и невъзпитан може да бъде министър-председателя им, а той умело си плете кошницата...

"Премиерът разпореди 100 млн. за ремонт на Тракия и Хемус" Ехеее тов ми звучи като "Императорът нареди..." Ама верно вождът ни е слънце :D

Да, ама трябва да научи и нови номера, защото този вече много се изтърка...

"След намесата на премиера Бойко Борисов ще бъдат осигурени поетапно 100 млн. лв...." Ето го бе! Ето го КОРОННИЯТ НОМЕР на факира Буда! Първо се пуска един дразнещ фишек, изчаква се ден два, народното недоволство да достигне точката на кипене, след което на сцената се появява величествената осанка на Вожда, който благородно и снизходително "решава въпроса" само с едно леко помръдване на кутрето... Следват възгласи и аплодисменти от индианците, вперили влажни овчи погледи и всичко е тип-топ. Хоп и троп... Трябва да му се признае на баЦе Бойко - добре се учил от Бай Тошо - и той беше прост човек от народа, но затова пък беше хитър ДЪРЖАВНИК ! Дълбок поклон на тези бивши/настоящи светила!! ОЛЕ!

Правилно си схванал Пи Ар тактиката, за величаене на Бойко Борисов. Това не би било възможно, без съдействието на влиятелните медии у нас, които са чужда собственост и чужд мениджмънт, които защитават единствено чужди интереси в България, а Бойко Борисов им е изключително полезен за целите!

Благодаря за признанието, но тази т.нар. "тактика" е толкова плоска, прозрачна и елементарна, че само слепец не би я прозрял...;-) Лошото е че, "слепци" в нашата мила татковина - бол...

''Пукнатина с дължина около 15 метра се е появила на автомагистрала "Струма" до Дупница на отсечка, открита преди година и осем месеца, съобщи агенция БГНЕС. ''- ТЕ ТАКА... Ние ги хващаме , те се пускат.....Ние ги откриваме, те се закриват.......

Сега ще има ПАРИ за ТРУД, 24 часа , 168 часа Тошо Тошевце и др. МЕДИИ.Защо е тоя цирк, всички честни и неподкупни медии да минат на ДЪРЖАВЕН ЩАТ, като при Социализъма, Винету раздава държавни пари на медии дето го хвалят денонощно.

Борисов , на тия магистрали ти вдигна скоростта на 140 , а сега като си видя осталъка и бързаш да ги намаляваш на 90!Защо така бе мен , много си некачествен в работата!

с чужда пита помен.

да отпусне 100 милиончета от 21-милиардния заем, без лихвите, дето няма той да го плаща.

Бочко се е развихрил с 1 априлските шегички.

Това е гаден Пи Ар! Колко велик е Боко! Ако не е той, няма да се ремонтират пътищата! Да ама парите за ремонта не го дава той! Пак са от парите на българите данъкоплатци! Решението е можело да се вземе по надлежният ред в страната, а не от Боко - генерала слънце! Или трябва да разбираме, че единствено Боко е надлежният ред в България!

Като гледам колко народ от тук пишещите, не ядеше хасфалт!

нов заем за 20 000 000 000.

Пак напълнихме джобовете на мафията, по параграфа "спешни и неотложни ремонти" без търг и конкурс. Тоя задмина с 10 обиколки Батко и Братко, трева да пасат.

нямаше да работите на парче?!

бай Ганьощина, кръпка до кръпка за 100 000 000 и догодина пак.

Да бе от джоба си ги е извадил.

алоууу Уиуяноуууу, ПАРИТЕ НЕ СА НА ПРЕМИЕРА за да му благодариш маaaa - на изстрадалия народ са ..... но по е важно софиянците (барабар с вас) да имате хубав път до морето за лятото, нали ??????

Отново кръпки по дупките на дрипите български...

В тон с 1 април, благодетеля на българския народ.

Тамън си рекох , че ни се размина с откриване на магистрали.Яко ще се режат ленти.

Драги асфалтаджии!Не е важно дали едно нещо ще се направи а как ще се направи!Днес новия у-к на Струма вече се пропуква,утре ще оправят проблемните у-ци на Тракия и Хемус, а в другата година пак ще са на същото дередже!Качество трябва господа, качество и стабилна основа,което е най-важното за един път!

точно това щях да пиша. Шумен Варна учатъка от Преслав до Шумен го пуснаха преди 5-6 години, а сега има цели кратери, и сфалта е на вълни

big_uncle@dir.bg

Бях доста изненадан в Германия от техния стандарт за магистралите - настилката (каменна подложка, железобетон и три слоя асфалт) е с дебелина общо 70 см. Когато строяха "Тракия", пътните инженери бяха измерили дебелина между 30 и 35 см! Нерде ЯмбОл, нерде СтамбОл...

Да благодарим на г-н Борисов, че така щедро извади парите от нашия джоб, за да ги раздаде на близките си фирми. Да му благодарим също, че е олицетворение на глупостта и простащината на българина! Да благодарим и на тези, които гласуват за него, че заради тях държавата ни е на това дередже. Да благодарим и на БСП, че го върнаха на власт, да благодарим на ДПС, че така умело и задкулисно го подкрепят. Да благодарим и на Реформаторите, че се оказаха страхливци. Благодарим ви!

браво, така е ..... за жалост едно ПФ пролет неправи - Тиквата не ги слуша за нищо, а имат много добри идеи ......

Щом премиерът се заеме с нещо то не може да не бъде успешно приключено. Не се и съмнявам, че занемарените от десетилетия участъци на магистралите ще бъдат като нови. В трудни моменти българският народ винаги е проявявал своят колективен генийй и е излъчвал лидери, които ще преодолеят трудностите. В ден като днешният никой не би могъл да се усъмни в това

в ден като днешният бих се присъединил към габровци, че светът е оцелял защото се смял. Благодаря за забавното четиво.

Първо се ядосах, но като дочетох текста до края, разбрах, че е първоаприлска шега. Г-н Борисов няма уменията да бъде политик, той има визия само от днес за утре. Вижда се, че не може да мисли мащабно и в перспектива, а решава всичко на парче, обаче..."Вижте ме колко съм щедър и велик!" За наша сметка.

EВропейски образец на управление на бюджета!Ашколшун бе кьопоолар!

Ае тоа пак почна да се цепи. Да не е умряла циганката дето го хвали бе...

При толкова милярди взети какво са тия пари за тия от снимката

С 16 000 000 000 + 8 000 000 000 преди това, само толкова ли отделихте за ремонти?

Магистрала Струма се била пропукала вече...

И преди и след всеки мост - скокчета Явно към висините на ГЕРБ

БББ - Буаво Бате Бойко

чужди фирми да ремонтират, не нашите некадърници, за 100 години 100 км. магистрала нямаме

а3 пък искам български фирми да ремонтират

Защо не видиш пътищата, строени в чужбина от български фирми по Тошово време - не са мръднали, а не като сегашните! Да не говорим за тиквените магистрали - "Люлин" преди околовръстното на София се беше накъдрила като дунавски вълни, че и с дупки - още преди да положат осевите линии...

Аз път искам да не се краде така безочливо. Аман от боклуци и отрязани лентички, след 3-4 год. матреш, ама кой ти помни кой ял ял, кой пил, пил. За жалост на българския народ се пада все да плаща.

Експерта Борисов как разбра, че ремонта струва 100 млна. или пак се готвят да крадат. За да разберете уважаеми БЪЛГАРИНО как се краде на корем моля пишете в ютуб ето това: ДИКОFF / ДИКОВ 01.02.2015 - Нетипичен и доста откровен разговор с бизнесмена Петър Клисаров Не само очите ще ви се отворят, а и задниците също.

mi1en@

Пак ни хвърлят прах в очите и замитат следите. Да сте видяли служителите от пътните агенции и останалите "стопани" на пътната мрежа да са без заплати ? Но дупки по пътищата може да има въпреки несвършената от тях работа. Някой да е чул някой от тях да е осъден за престъпно бездействие, или да са вдигали стачки, че нямат пари да запълнят дупките. Тия хора ни убиват, ние си мълчим.

Мутрата построй 100км магистрала между Нова Загора и Бургас и стана национален герой!!!

Просто беше премиер, когато се завърши.

А бе те кенефи сложиха ли на тая смотана магистралка Тракия???

big_uncle@dir.bg

Още не са...маани това, ами и храсти нЕма...

Ашколсун Борис Мутра, аферим Тапет Паша! Много добре отиграно! Дигна се шум колко зле била магистралата от София до Бургас, как о ужас трябвало да се кара с намалена скорост, и о чудо! Негово Височайшо мутренско превъзходителство веднага "вкара" едни нищо и никакви 100 милиона в правилните фирми. Мутроо, със 100 милиона трябва да можеш целия път от София до Пловдив да преасфалтираш!