Ремонтът на „Царските конюшни” още не е започнал

Пет месеца след пожара още не е ясно какво е предизвикало огъня

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме да уредим още това - онова, но правителството ни преведе 1,4 милярда извънбюджетни средства и за това след протеста на строителите срещу опозицията.

Какъв ремонт бе, луди ли сте? Те не го запалиха , за да го ремонтират, а за да го срутят. Нещо се е объркало и огънят не се е разгорял достатъчно бързо, ама сега просто ще почакат 1-2 години да падне от само себе си

Абе к`ви конюшни, бе, к`во пазене?! То коне не останаха никакви, само едни крастави магарета, а вие за реставрация говорите...

Запалят, а пожарникарите, както винаги при такива палежи, въобще няма да бързат, бааавно ще се движат, за да изгори повече... наблюдавах няколко такива палежа на стари сгради по бул. Тодор Александров, сега на тези места са платени паркинги. Мафията командва всичко.

Държавната мафия или Италианската? Дали Италианската мафия има толкова гадни и дълги пипала като другата, която ни изсмука от всякъде?

.....а разследването няма отговор откъде са тръгнали пламъците и може ли да става въпрос за умишлен палеж. кой и как стопанисва сградата, съобщава Нова тв. Къде са онези циркаджиите от КОМПИ,специализиран съд,прокуратура поне един, ако не кон ,катър да бяха "арестували" от коневръза на конюшните.

Някой въобще вярва ли, че ще има ремонт на това нещо?Айде да не си разправяме смешки, големи хора сме все пак.Дядо Мраз ще ни се смее.

Да се взривят както мавзолея, защото напомнят на монархията и нацизма! Комунизъм на нацизъм - две престъпни диктатури на българска земя!

Не се базикай със сериозни неща. Хора със власт може да те разберат буквално

има ли някой, който се надява, че това нещо ще се ремонтира? Дъжд, сняг, лед и т.н. трябва да си кажат и те своето през зимата.. Пък напролет, като видим кво остава... Иначе само сградата по булеварда има някаква стойност. Да се говори за "архитектура" в пристройките откъм ул. Волов и Врабча е доста пресилено..

Крайно време е да я съборят тая сграда и да направят нещо модерно.

Например поредния мол, да има кфлите къде да се забавляват !!!!!!!

Kenn1111

Нрочно се моткат с надеждата сами да се срутят и да няма нужда от ремонти и може нещо да се строи там друго.