Над 20 екипа работят по ремонтите на улиците в София

Над 20 екипа работят по ремонтите на уличната мрежа в София. Над 40 са обектите за миене и ремонти, посочи столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Над 20 екипа работят по ремонтите на улиците в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да има файда ремонта на София трябва да започне с цялостна подмяна на ръководството на Столична община.

И 120 екипа да работят не е решение... бойко върбаков и учителката ВЪН!!! И не ни пробутвайте за алтернатива подобните на вас, от бсп ,дпс и техните подизпълнители!Идете си с добро!!! А как трябва да стане,ми омръзна да обяснявам...

Факт е аварийното състояние на Графа. Обаче, гледайки качеството на ВСИЧКИ ремонти на другите софийски улици по фандъково време, мога да кажа, че ще е по-добре да не го ремотират, защото след ремонта му от гербавите фирми Графа ще стане още по зле.

Давай Данче, като за последно, с теб сме!

е само при над ли валяло сняг - да погледне в някои други държави, (примерно Швеция) - няма и една дупка след 6 месеца зима при -30

То и аз не искам да паркирам в градинките и по тротоара,но КЪДЕ тогава на главата ти ли?фъндъка се спука да строи кооперации,пари за пране бол,но за паркинг един даже не е помислила.

и да ти построи паркинг, няма да е безплатен. Пак няма да си недоволен и ще мрънкаш!

Вече и в качеството на метрото се съмнявам.Не знам дали ще издържи 5г. Голяма трагидия е навсякъде.

Вътрешнокварталните улици в София са по-зле от лунен пейзаж. Като след война е. Тротоарите са в окаяно състояние. Уж ремонтираният преди 4 месеца "Дондуков" скоро ще бъде по-зле от както беше. Пълна скръб е Фандъка, даже лентички не умее да реже. Метрото, с което толкова парадира, ако не бяха европейските пари, щяхме да го гледаме само по филмите.

мечката се мие чисти (емигрира) във потоците лъчисти. има ли за тебе пречка да постъпиш като мечка?

Има пречка - просто искам и в РОДИНАТА МИ ДА Е ЧИСТО И ПОДРЕДЕНО!

Госпожа Фандъкова за 9 години не успя да направи нищо за построяването на най-натоварената отсечка в София - от Люлин до Бояна. Всеки час 2000 коли са в задръстване и карат на първа скорост ! Това е г-жа Фандъкова !

брех... от люлин до бояна е около-мръсното ?! как може това да е отсечка в "софия"?

О, ремонтирали били! Чисто новите тротоари на Дондуков са леш! Изначално плочките бяха поставени вълнообразно. Прилича на Рило-Родопския масив. И някой е прибрал пари за тази изключително некачествена работа!

Не улиците, а обишаната начело с кмета трябва да се ремонтира. ПО технологията на Пол Поп. Защото новопостроените участъци на околовръстното почнаха да пропадат - има няма три години след построяването му. Тангента също пропада на мостовете и отделно почнаха да се заформят дупки

А Редута? Там май никой не е минавал? Лунен пейзаж.....

НЕ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ, ЧЕ КМЕТА И НЕГОВИЯ ЕКИП СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПОНЕ МАЛКО ХУБАВО ЗА СОФИЯ!

Кога ще почвате разширението на околовръстното от кръговото на Младост 4 до изхода за магистрала Тракия?

Но няма ли някаква друга, по-ефективна организация на труда, която да не пречи на движението? Или непременно за да ги забележим, че работят ремонта трябва да бъде в час-пик? Сутринта на кръстовището на К. Величков и Европа разположили един камион, един малък товарен и един микробус, заградили и 6-7 славни момчета се бяха подпрели на лопатите и си закусваха и пиеха кафето. Но това го разбрахме след 20 минутио висене на кръстовището, тъй като когато си някъде на опашката автомобили не виждаш и не знаеш какво става отпред. А защо не ремонти в почивни дни? А защо не през ноща? На никой няма да пречат, никой няма да ги псува, нито пък щше ги гледаме как се подпират на лопатите и кирките.

а от 2 до 4 ? не се работи щото лелите и малките деца спят? ти за нощем ми говориш. НЯма оправия, каквото и да направят ще си все недоволен!

Това не са ремонти,а лъжи!!! 13.03.2018 09:36 ( нерегистриран ) . Това не са ремонти,а отбий номер! Някой улици ги ремонтират за 50-ти път!!! Нарочно се полага едва 2 см асфалт или подобие на асфалт и след 3-тия дъжд подобието на асфалт отива в канализацията!!! В чужбина асфалтовата настилка е 50 см,а тук едва 2 см и то не е асфалт,а боклук!!!! Милиарди крадат от нас,милиарди!!!!!

Това не са ремонти,а отбий номер! Някой улици ги ремонтират за 50-ти път!!! Нарочно се полага едва 2 см асфалт или подобие на асфалт и след 3-тия дъжд подобието на асфалт отива в канализацията!!! В чужбина асфалтовата настилка е 50 см,а тук едва 2 см и то не е асфалт,а боклук!!!! Милиарди крадат от нас,милиарди!!!!!

фандък,2см.асфалт и повече чакъл и пясък вземи пример от николов,ти копираш всичко от него.После София била запрашена,нте запрашена тя е противна отвякъде. К.адла.

А какво ще кажете да изкарате автомобилите от градинките и калта, за да има някакъв ефект от миенето на улиците?

Държавата на частната собственост е безсилна да се справи с проблемите на днешна София. Елате в крайните ѝ източни, южни и западни квартали и ще се убедите, че те все повече и повече заприличват на гета. Сивота, кал, мръсотия, мизерия и цигания са стегнали в железен обръч столицата ни, а изход не се съзира. Тук продължават да прииждат като стада от всички краища на провинцията и главно от северна България хиляди цигани, млади хора, строители, студенти и полустуденти, всякакви.... Идат араби.

Не 20, 200 екипа трябват поне. Нещастници, глупави, корумпирани и жалки общинари! Презирам ви! Съсипахте родния ми град!

Мие се само за пред чужденците в центъра. София е ужасен град за живеене.

фандъкова, пак си объркала рейса, но оскотелият примат бай ганьо ти плаща сметките и туто бене. няма територия в галактиката, където някой т.нар. управленец да се гордее, че е крал и ремонтирал некадърно и се налага ремонт на ремонта на ремонта, а материалът да финансира грабежите и да ръкопляска. прост народ, крадливи управляващи, слаба държавност, стандарт, гонещ този в най-слабата икономика на планетата, тази на кралство лесото. и да не забравите да гласувате за "прост човек 4", има още за крадене, построено от лошите комунисти. приятен ден.

Внимавйте как ги ремонтирате,да има хляб и за догодина

Брей голяма рода има фандъка. Пак едни пари ще се окрадат ,а София ще си остане КОЧИНА. Тя има опит само в това.Ремонти на ремонтите.

Ако само кърпят, без да ремонтират основно, на есен пак ще зейнат дупките. И парите ще са отишли на вятъра. Трябва основен ремонт на някои улици извън центъра и тяхното разширяване.

Вече кърпиха на този принцип Околовръстното в участъка Филиповци - Горнобански път. Сега там е по-зле от лунен пейзаж, автомобилите карат на слалом между дупки, някои от които са по над 20 см дълбочина и вертикални ръбове. То там и нито една дупка да няма, пак става задръстване поради светофарите и тесния път, ама кого го интересува - важното е да се дават пари за ремонти...