Започват задръстванията на Цариградско шосе

От 27 март се въвежда временна организация на движението по Цариградско шосе заради ремонт. Затварят се левите ленти при надлеза при бул. “Г.М. Димитров“.

Обратно в новината

Коментари - Започват задръстванията на Цариградско шосе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко !

Абе хора, никой от управляващите не го е грижа кога и за колко време ще се направят ремонтите. Тяхната мисъл е само една: че за дадена отсечка се отпускат 5 милиона, а примерно половината от тях те ще откраднат! За тях е важно само да не се направи качествено, че след няколко години пак да има нужда от ремонти и пак да лапат!

Стига сте мрънкали бе хора. Проблема не е в това че затварят един мост за ремонт, проблема е в това че трафика в София е 2 пъти по-голям отколкото улиците могат да поемат. Когато и да го затворят пак ще има тапи. Преди 6 години при ремонта на Цариградско от Орлов Мост до Феята, пак бяха задръствания, а него го правиха лятото, и всички пак плакаха като недоклатени вдовици. Хайде всеки който работи в офис да пътува с метро, или градски транспорт. Тогава гаранция давам че трафика ще намалее на половина. Аман от селяндури, които искат да си карат колите. Направихте София едно ужасно място за живеене.

Всъщност трафикът сам се балансира. Тъй като границата между свободно преминаване и задръстване е много тънка. Ако всяка минута на един светофар идва с 5% повече трафик, отколкото той може да пропусне, то след 1 час за преминаване ще се чака 3 цикъла. Ако 10% по-малко хора излизаха с колите си, то всичко щеше да е перфектно. Но ако това се случи, тогава дори метрото ще е по-бвано от автомобила и ще последва балансиране в обратна посока.

Трудно ми е да повярвам, че управляващите са такива кретени, че да не си направят елементарната сметка КОГА трябва да се започне такъв опустошителен за трафика ремонт. Както споменаха и други коментиращи ... - защо не след 15-ти юни? Мащабът на идиотщината е от такъв вселенски порядък, че друго обяснение освен, че се парви нарочно не ми идва на акъла ...

Само мога да ти кажа, че когато и да се направи, тапата ще е същата. Вместо да гледаш от страната че нещо се прави, ти гледаш че го затварят и мрънкаш. Е как да стане без затваряне?

Хайде да не си говорим глупости. От доста години съм шофьор в София и много добре виждам съществената разлика в трафика между пролетта и лятото. Да не говорим за крайното качество на асфалта, който ще се полага през сезонът на дъждовете, а не в лятната жега.

Защото като почне след 15 юни, няма да свърши до 15 септември, затова. А може да не свърши и до падането на първия сняг. Освен това афсфалтирането е само малка част от ремонта, който е най-вече за укрепването на моста на 4-ти километър, който се руши. Утре ако падне парче от него върху твоята кола (вече се случи подобно нещо) ще оревеш света, защо никой не е оправил моста.

Много просто. Едното платно на надлеза се ремонтира до 15-и май, другото - до 30-и юни. После ще затворят по-голяма част до края на лятото, иначе може да зимуваш в ремонт на детелината на Малинов.

Окупация! София е окупирана!

Не си спомням, ама кога Б. Б. "ремонтира" Цариградско и му отряза лентичката?

Ставеа дума за друг участък, глупако! Цариградско не ти е алеята пред гаража.

Стига сте мрънкали , грабвайте велосипед ! Полезно е ! Аман от офис - задници !

Да можехте и да ги карате! А вие се мотлявите като неодобрени самоубийци из пътищата.

Абе "полезния" на мен работата ми е свързана с 30 кила инструменти и оборудване. Или и тях да кача на колелото като виетнамски селянин?

Не му се ядосвай! Такъв е пич! Зимата го гледам яхнал една шейна с елени и облякъл един червен костюм пере нашия по Цариградско на път за работа.

Колелот е много хубаво и приятно нещо, само да имаше велоалей или просто място, където няма опасност да те отнесат колите, и в същото време ти да не представляваш опасност за тях.

Супер !!! Много се радвам че се работи града ни да стане по хубав .Много ме дразнят хората който им пречат разкопаните улици !! как да стане хубаво като не се бутне старото!!

О, освен да мрънкат, те знаят как да се направи това без да се копае, но акъл не искат да дават!

МНОГО СЕ РАДВАМ

Много ми хареса учителката по руски как посъветва хората да използват алтернативни маршрути. Само не каза кои са те и къде не е прекопано

Неориентираните гости на София за постоянно (да не кажа селяни, че ще стане пак дандания) като познават само 'Цариградско' ще се чудят къде са алтернативните маршрути. :-) За тебе, драги: чантата, колелото и в 'Локалното', че да не се изгубиш или двестаипеш !

Трепанье си требе. По възможност - евтино.

е сега тия психопати ще почнат и да се колят.те без задръствания се държат като диви зверове,че.....

само мрънкачи тук долу бе.

Ще си помисли човек, че не сте от софия, или не минавате по цариградско редовно. Ако е така, оставете потърпевшите да се възмущават!

Мрън,мрън.....

Тия глави за какво ги ползват? За чупене на орехи?? Явно не е за мислене

Какво пречи да се започне ремонта след 15 юни когато трафика е минимален.Няма нито един с акъл в СО.

Как какво им пречи? Нали им трябват парите, които ще усвоят за летните почивки, море, море... Ама че сте и вие!

И ако може ремонта да продължи до 15 септември. И за това време да са построили още 3 лъча на метрото, и Ботевградско да стига чак до Варна. И за всяка кола в града да има запазени 3 паркоместа в центъра!

След 15-ти юни ще се затвори магистрала Тракия :) Сметката е проста 18% от цената на бензина отива в петролната индустрия (т.е. в Лукойл), 27% мита и акцизи + 16% ДДС (т.е. при властимащите). Колкото повече безнин се харчи, толкова повече парички отиват в джобчето. А какъв по-добър начин да качиш консумацията, от това да организираш непрекъснати задръствания?

Точно така! Затапете и последните останали улици!