Бетонов блок премаза крака на работник в тунел ”Витиня”

Работник пострада при инцидент в затворената за превантивен ремонт дясна тръба на тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“.

Обратно в новината

Коментари - Бетонов блок премаза крака на работник в тунел ”Витиня” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Предстои да бъде направено обследване на мястото и да се установят причините, довели до инцидента." Не е нужно да се хабите. Аз мога да ви кажа причините. А те са, че Бай Ганя и брат му Ганчо са хитреци.

Сега като го пуснахте като новина как ще накарат работника да подпише документи, че това е било битов инцидент? Прецакахте строителната фирма, инженерите няма да вземат бонуси. Дано вземе добри пари, а не като мои колеги, останали еднооки след такива "битови инциденти" в тунели.

- При разбиване на тротоарен блок от вторичната облицовка на тунела се отчупва бетонов блок и затиска крака на работника - Сигурно го е разбивал с чук и длето, чук + манго = Канго. България в 14 век преди Христа, хората на 'Запада' отдавна го правят с машини, само в Путлеристан, България, Африка и половината Арабски държави човешкият живот струва стотинки...

Боко по тавана асфалт не слага и те на пада.

Абе човека е останал без крак вие се шегувате комплексирани нещастници

Е... как такъв работник ще изкара 65 г. за пенсия. Това не е да стоиш на климатик до компютъра и омайваш женската аудитория.

Ти май не си даваш сметка, че тия, дето седят на климатик до компютъра, изработват доста повече данъци за тая държавица, че така се подиграваш с техния труд? От завист ли, що ли? А ако си мислиш, че те точно ходят на работа да омайват жени, ясно какво и колко и работил. Освен ако нямаш предвид държавни чиновници, де - тогава си абсолютно прав.

Те да ремонтират виадуктите, защото на някои колони армировката си личи.

Напротив - хубаво е, че има места, на които си личи! Преди да бяха започнали ремонтите на носещите колони имаше места, на които НЕ си личеше дори бетона.. как не са паднали - никой не знае! Ама яде ли се, че да им обръщаш внимание..

всъщност лепят изолация и му викат хидроизолация.Да ама не.Хидроизолация се прави от горната страна преди циментовото покритие .

"При разбиване на тротоарен блок от вторичната облицовка на тунела..." То и някак си трябва да се стигне до старата хидроизолация...

И как да я направят през бетона?

Интересно коя ли е фирмата изпълнител и дали има подобни инциденти и преди? А надзорът къде ли е и дали работниците са били инструктирани същия ден, каквото е и нормативното изискване? Къде ли е и КБЗ-то...

А Инспекцията по труда къде е? А другите държавни службички, дето се пръкват по време на трудова злополука?

Бе защо не го взривят този мастодонт, това комунистическо чудовище, дето само ни напомня за онези години ! Борисов да направи един нов, европейски тунел, с европейски пари, сега пари много, да сложим край на комунизма !

Ирония на място! Да гръмнат и комунистическите виадукти на Хемус и Тракия. Шофьорите да минават само през демократичните проходи Витиня, Арабаконак и Траянови Врата, по стария път!

Колега stankow, не им давайте идеи. Току виж им харесали.

Абсолютно прибързан и ненужен ремонт - няма и 27 години са минали! Пирамидите изкараха 5000 без ремонт.

Там, в Египет, не вали. Иначе пирамидите отдавна да са прокапали.

под тях не минава магистрала с пернишки голфове.

Точно през Витиня не минават пернишки голфове, щото е доста встрани от маршрута, ама това комплексарите-провинциалисти не го знаят по очевидни причини.

Пирамидите не са строени от българи, колега.