Екотакса оскъпява ремонтите в дома

Увеличена екотакса от следващата година ще оскъпи ремонтите. Тя ще засегне както строителните фирми, които изхвърлят огромни количества строителни отпадъци, така и всеки, който си ремонтира жилището bTV.

Обратно в новината

Коментари - Екотакса оскъпява ремонтите в дома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държава като тази - с разнебитена икономика, без производство на блага, с елементарно необразовани лидери, изключена от Запада като производителна сила, 23 години граби своите граждани. Измислиха не начини да изградят нови заводи, високи технологии и култура на бита, а да налагат нови и нови наказания на доведените но оскотяване хора. Навремето се чудех защо има революции, защо има Скравена и Белене, защо някои се раждат говеда и реакционери - сега ми се изясни. Защото са пълни некадърници като управленци,, защото от алчност се давят, защото няма нито един разстрелян мошенник за назидание на останалите мераклии за лесни пари. Защото има много словестна плява и никакъв опън на цялата тази антинационална сган - истинските врагове на държавата ни. Като се почне от пъдаря, през кмета и се стигне до съдиите - чумава напаст на наш гръб.

Кой е тоя дето се опитва да ни лъже,че не се пълни хазната.Всичко е примерено-част от парите ще отидат и за референдума/нали БОРИСОВ НИ КАЗА,ЧЕ ЩЕ ОТИДАТ ОКОЛО 30 мл лв./

Така и пенсиите ще се увеличат не с осем, десет процента, а с осемдесет процента! Всички да гласуваме за ГЕРБ!

предлагам на ТИКВАТА да въведе данаък въздох

Първо научи твоята тиква се пише на български език!

Когато няма аргументи влиза в сила "грамотността" на герберския фен.....Така и не проумяха че това е форум а не медийна редакция .

. . . за въздОхари като теб . . .

голям лизач си...

шибания европеиски саюз донесе повече разочаровани и мизерия на балгарския народ. тои е удобно извинение на управляващите комунистически разбоиници за всевазможни нови данаци, такси, ограничения, забрани, които са допалнителен инструмент за ограбване на балгарския народ и тяхното лично обогатяване.

Kalin

Преведено на български това означава -нелегалните сметища ще се увеличат рязко;-))))