Рекорден брой приети деца с COVID-19 в болницата в Бургас

Детското отделение е препълнено, разкриват се допълнителни легла

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медицинска сестра от Луизиана пред законодателна комисия за следфаксинални заболявания на деца. https://childrenshealthdefense.org/defender/kids-dying-vaccines-colette-martin-nurse-louisiana/

Правят ли се тестове за грип и за респираторно синцитиален вирус при приемане в болница?

Сега има друг респираторен вирус и 90% от децата са заразени с него,ама нали ковид пътека е повече пари за болниците.

Аз като изляза на студа навън за 20-30 минути и ми потича носа. Дали това и ОМАКАРОН или КРОМИД? Ноо, сигурно ги редувам щото не може всеки ден да хващам едно и също бацилче. Та така и с децата - малко сополи и хайде по болниците. Аман от простотия! Но освен всичко обаче искам да ви кажа от първа ръка че е тотална лъжа че са препълнени болниците от болни с КРОМИД. Препълнени са от ЗДРАВНИ ПЪТЕКИ за това - 5 дни струват 1450 лв. на ТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА наречени болнични заведения!

А аз от първа ръка мога да ти кажа, че лъжите, които си написал, не струват. И гледай като те хване кромида( цитирам), да не влизаш в болница, за да вземе пари и за теб. Заото такива тарикати като теб първи пълнят гащите като им сложим кислородния балон на главите. н

20 болни чавета.ЗАТВАРЯЙТЕ ГРАНИЦИТЕ.НИКОЙ ДА НЕ ИЗЛИЗА САМО ЗА ВАКСИНИРАНЕ МОЖЕ

20 са само в Бургас и само в момента, не в цялата страна и не за цялата година, нито за целия месец. В цялата страна са стотици, а за целия месец може и 1000 да стигнат.

...на булгаристанските чалгаджии не им дреме за децата, важно е да има чака-рака

Този е предател.

Колко в Бургас са с истински сертификати? Колко са действително ваксинирани? Ето, че отговора е на лице!!!!

Ще ви ритат много скоро май.....

Това обещание с многото скоро нали все пак е планирано за преди куковото лято? Че вече от година и половина се точи и все няма ритане, най-много още едни избори.

Друга медия е цитирала по-коректно изказването на зам.-директора на болницата - рекордният брой деца е 21. В никакъв случай не искам да омаловажавам състоянието на децата и им пожелавам бързо и безпроблемно възстановяване, но мисля, че подобни статии спокойно могат да се квалифицират като опити за всяване на паника и dir.bg трябва да понесат някаква отговорност. Време е журналистите и медиите, които стоят зад тях да осъзнаят, че са пряко отговорни за съдържанието, което разпространяват и последиците, до които подобни заглавия могат да доведат.

tonk11

Таман това се чудех - колко ли е то рекорд като преди почти нямаше болни деца?

Колко са с-Пневмония,щото другите,могат да се лекуват в къщи!!! ПОБЪРКАХА МАЙКИТЕ(ПОЗНАВАМ НЯКОЛКО ЛУДИ,ДАВАЩИ АНТИБИОТИЦИ-ПРЕВАНТИВНО),при най-леки симптоми:ТЪРСЯТ ВРЪЗКИ,ЗВЪНЯТ,ИСТЕРЯСВАТ(ТЕРОРИСТИТЕ СА ВИНОВНИ,НЕ МАЙКИТЕ),А ДОКТОРИ КАТО:МАНГЪРОВ,ГИ-САТАНИЗИРАТ!!! А ТЕ КАЗВАТ ИСТИНАТА! НЯМА ЛЕЧЕНИЕ,СТЕЩУ ВИРУС,А ЗА-УСЛОЖНЕНИЯТА! ИНАЧЕ,КЪДЕ СПИШ Е-ВСЕ ТАЯ!

Зевзек

Любчо, дебиле наш, В какъв тип населено място е това? Не е столица, не е провинция, в която мьекат, не е по селата, където също не пишат тире нито след съюза "с", нито между "антибиотици" и "превантивно", нито между "ги" и "сатанизират". Да не би да си от някоя дебилска комуна, където ви е такъв диалектът? Ако съм пропуснал някой вид населено място, може да ме допълниш, благодаря предварително!

Зевзек

Не бе, Любчо, дебиле наш, Не умрях. А сега би ли бил така любезен да отговориш и на моя въпрос? Да не би да мълчиш в знак на съгласие? От кой край ти е диалектът?

Ужас, горките деца. Дано да няма тежки последици. Всичко това е заради плоскоземците които се запънаха за ваксинирането на децата. Сега съдбата на тези бедни душици трябва да лежи на тяхната съвест ако я имат.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.23.21268276v1.full.pdf Изследване на Оксфорд за следваксинални перикардити и миокардити между Асразенека, двете мРНК сравнени с количеството перикардити/миокардити след к19. За 42+млн англичани с новите fаксини. Огрничено по следните признаци: 1.Разглеждат се само миокардит и перикардит 2.Само до 28 дни след всяка от трите дози 3.Възрастовите групи са само 2 под и над 40г за двата пола съответно Но на 5 стр в средата на текста са изпуснали данни за 13-17 г деца, това позволява да се оцени колко пъти са намалени случаите при срязването до 28 дни след всяка доза. Като за 2+ млн деца ваксинирани във Великобритания са 43 случая за цялото време, но с 28 дневно ограничение 15 случая или7.5 на млн. За Групите под 40 явно без ограничението 28 дни ще са около 2+ пъти повече, а за над 40г. може почти да няма увеличение. Извод спрямо к19 30 случая за всяка възраст на 1 млн fаксинирани Мордерма дава 36 случая след втора доза. Особенно трагично освен детската fаксинация е увеличението на тези сърдечни проблеми спрямо к19 за мъже под 40г. 7 на млн. АЗенека 14 след втора доза и 12/13 за втора /трета на Фуйзер но 101 за втора на Мордема Извод faксинирането, за частния случай перикардит/миокардит удря точно децата и мъжете под 40г. С такива съюзници май враговете стават ненужни. Трийте нещастници пак ще го добавя, купиха ви за 30 шекела.

Децата не са сериозно застрашени. Най-опасното за тях е да не останат сираци. Виж, учителите са застрашени

Децата са цел на слугите на дявола сега. Всяка надтинка ще се пише ковид сега, за да оправдаем белега на звяра и върху тях.

Свободен човек си. Не си давай детето на ковид отделение, даже ако ти кажат така. Ти си отговаряш за него. А, ама ти нямаш деца? Е, по-добре

ти деца...

Няма училище и детска градина , които да не са под директно насочена огромна 5 G антена ...могат да разболяват децата ви , когато си поискат, стига да вдигнат интензитета на 5 G оръжието, насочено към училището.....Установих че всяко училище и детска градина са с насочена минимум една огромна 5 G антена към тях...Дали случайно са насочили дулата на електромагнитните си оръжия към децата ви!? Отговорът зависи от това колко сте прости ..

tonk11

Абе ти какво пушиш бе? Много е яко.

Нищо не пуши,това е факт!!! Даже по покривите ги монтират! Няма безвредно лъчение,БЕ ДЕБИЛИ! А ОПОРКАТА-ПЛОСКОЗЕМЦИ,КОНСПИРАТОРИ,КОЯТО ПОВТАРЯТЕ,ДОКАЗВА ЛОЛКО СТЕ ТЪПИ! ПОВТАРЯМ ТИ:НЯМА БЕЗВРЕДНО ЛЪЧЕНИЕ! А ТОВА НА:5G-АНТЕНИТЕ В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ Е МНОГО ВРЕДНО! СЛОЖИ СИ АНТЕНА В СТАЯТА НА ДЕЦАТА!!!

Зевзек

Любчо, дебиле наш, Като че ли точно твоят отговор зависи най-силно от това колко си прост. Да не би да си секретарката на Обърнете внимание!! и затова проявяваш такава убеденост, че не е дръпнал нещо, за да се гъбарка по-ефективно с такива като теб? Не те ли е срам поне мънинко, че по-рано днес твърдеше, че чусвтото за хумор не било за прости, а сега демонстрираш пълна липса?

Щом като чалготеките работят, децата нямат значение

В края на 2021 година Ройтерс обяви, че Намибия ще унищожи 268 000 дарени ваксини, заради ниския брой желаещи и изтичащия им срок. Подобен проблем имат и останалите африкански страни. Преди месец Нигерия унищожи 1 милион дози, а ДР Конго върна дарение от над милион бройки. А ПЪК В АФРИКА НЕЩО НЕ НАПИРАТ ДА СЕ БОЦКАТ И МАЙ НЕ "МРАТ ЯКО" …….

В-АФРИКА,БЕЗ-ТЕЧНОСТИ,БЕЗ МЕРКИ-НЯМА ИЗВЪНРЕДНА СМЪРТНОСТ(ТАМ СТАНДАРТНАТА СИ Е ПО-ВИСОКА)!!! ТЕРОРИСТИТЕ СТАРАТЕЛНО ПРОПУСКАТ ДА НИ СЪОБЩАВАТ:КАКВО СТАВА В-НЕВАКСИНИРАНА,БЕЗ МЕРКИ-АФРИКА...ПО ЛОГИКАТА НА-ТЕРОРИСТИТЕ,ТРЯБВАШЕ ДА СА-ИЗМРЕЛИ! ЗА ДЕБИЛИТЕ-СПЕЦИАЛНО! В АФРИКА ИМА-ПЕТНАЙСЕТИНА ДЪРЖАВИ,ПО: ЧИСТИ,ПОДРЕДЕНИ,БОГАТИ ОТ НАС! В АФРИКА,НЕ Е ПОСТОЯННО ТОПЛО,ИМАТ:СТУД,СНЯГ!!!

като рядко доживяват 50 годишна възраст? Масово са под 30 годишни.

Сбе верно е пълно с-ДЕБИЛИ! ВЕРНО ЛИ ЖИВЕЯТ ДИ:”ТРИЙСЕ”?

а ние що боцкаме ДЕЦАТА ???? ТЕ ДА НЕ СА НАД 30 САМО НЕ КАЗВАЙ "ДА ПАЗИМ БАБИТЕ" ЩОТО Е ЛЪЖА

Зевзек

Любчо, дебиле наш, Виждам, че понякога САНИТАР отговаря вместо теб, но ако ти разреши, потърси в нета, "population pyramid Namibia" или "population pyramid Nigeria" и виж картинките. Я имат 10% от населението над 50 години, я нямат, а около 70% са под 30. Ще го разбереш, ако можеш да събереш процентите, дебил прост! Но знаеш ли кое е показателно? За пример даваш държави, на които искаш да приличаме. Нали бе?

Тая година,наистина,ще има-РЕКОРДЕН БРОЙ БОЛНИ ДЕЦА И МАЛАДЕЖИ! СЛЕД КАТО ДВЕ ГОДИНИ НЕ ХОДИХА НА УЧИЛИЩЕ,НЕ ДОБИВАТ РЕГУЛЯРНО -ЕСТЕСТВЕНАТА ИМУННА ЗАЩИТА,СЕГА ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ДОЗАТА НА КУП!!! И НИКАКВИ-“МЕРКИ”,НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ ТОВА! ТЪРГОВЦИТЕ НА КЛЕЧКИ,ЗНАЯТ,НО ЗА ПАРИ И ВЛАСТ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО! ТЕРОРИСТИТЕ-УМИШЛЕНО УВРЕЖДАТ ЗДРАВЕТО:НА НАС,И НА ДЕЦАТА НИ! ТРИБУНАЛ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!

Ах,децата,ах децата, та са нашата цел! Бъдещето на децата ни принадлежи, те ни принадлежат! За вас едно голямо нищо, вие от плебса сте помощници на Историята, т.е.на НАС!

Лекарите при които са ме водили на преглед,като дете,при които аз съм водил-моите деца,явно са били-ГАДАТЕЛИ,ВРАЧКИ! ВИНГИ ПРИ-НАСТИНКА:КАЖИ-Аааа,ПРСЛУШВАТ ТИ ГЪРДИТЕ,ПОЧУКВАТ,ДАЛИ ТЕ БОЛИ!!! АКО:ГЪЛОТО И ГЪРДИТЕ СА ДОБРЕ-ЧАЙЧЕТА В КЪЩИ! АКО Е-АНГИНА-АНТИБИОТИК В КЪЩИ! АКО ЕЖСЛЯЗЛО КЪМ ГЪРДИТЕ-БОЛНИЦА! ЯВНО СА ЗНАЕЛИ ЗА-ОМИКРОН,ИЛИ ТАКА СИ ПРОТИЧА-ВСЯКА ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ(ГРИП,НАСТИНКА)!!! САМО ДЕТО СА БИЛИ-ЛЕКУВАЩИ ЛЕКАРИ,А НЕ-МЕДИЙНИ ЗВЕЗДИ-ВСЯВАЩИ ПАНИКА! ИСТИНСКИ МАРОДЕРИ!

Как бе, нали нямаше Ковид и децата го карат лесно, защо ги затваряте в болници ???

ВИНОВНИ са Китайските ШПИОНИ, които КРАДАТ Бизнеса и работата на българските Магазини и ресторанти... ВИНОВЕН е и кмета- Крадливия Митьо, който пуска китайците в града.. Един 10- годишен китаец може да ЗАРАЗИ 10 000 души.Ако пуснат някой 10 годишен китаец, близо до децата в града, оня китайски ВИРУС, ще ги зарази.. Трябва да ИЗГОНЯТ кмета- Крадливия Митьо и китайските ШПИОНИ и да ЗАТВОРЯТ всички китайски ресторанти и китайски магазини, за да ОЗДРАВЕЯТ децата..

Хайде хайде успокоите се, в другата статия казаха че по време на туризма в БГ covid няма да има. Ще си изградим една имуна система заради положителната енергия която туристите и еврото ще доведат. После на Есен пак тежки поражения и online обучение...

За хора, които все още се чудят и колебаят: https://www.salon.com/2022/01/22/the-kids-are-not-alright-data-suggests-10-of-children-with-19-become-long-haulers/?fbclid=IwAR1KfI4spkjS-FtJR6PUVczIoYYet502cyg7lP8A1xhFxqzeSISfugREX8k https://www.science.org/doi/10.1126/science.abn2566?fbclid=IwAR1Zu7K40xkfogLODk9Dnnak3QsLSe7kKoFTSIio5bi8TReS1jnkrDEbVXI Повярвайте, никой не иска да ви чипира, следи или убива. Всичко това вие сами си го причинявате.

Никой не чипира, само миокардит, перикардит, и стрилитет

При ваксината развивате симптоматика, но не и заболяване. Миокардитът след ваксинация е известех, и се третира лесно, застото сърцето ти е здраво. След ковид, ако го развиеш си скапан и кръвоностната система за съжеление е една от най-уязвимите за това заболяване. Но нали всички вече сме лекари и всеки е с по няколко научни степени....

Ето малко нещо и на български https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4-19-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%B5/a-53266402

До 2022-01-24 14:08:20 Трол (нерегистриран) И понеже много Ви хареса преживяването тогава, сега препоръчвате и на други родители да изпитът същото?! Защото това, че при Вашето дете е минало като лека настинка, далеч не е гаранция, че при всички деца ще мине по същия начин. Наистина не разбирам що за човек трябва да си, що за майка, за да обясняваш, че понеже болниците през 2019 г. са били препълнени, трябва и сега да се препълнят, понеже тогава е имало починали деца, трябва и сега да има...може би, за да им е гадно и на другите или пък щото ние българите сме свикнали да теглим и то така трябва и да си остане? Егоизъм и неразбиране на елементарни факти...а после дистанционното обучение им било виновно. Навремето нямаше дистанционно, ама интелектуалното ниво на дсста майки е потресаващо.

а ти се научи как се коментира в този сайт. Аман от спамери.

Имате възможност да затворите детето си у дома. Направере го.

Ето малко нещо и на български: https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4-19-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%B5/a-53266402

Децата ми се разболяха от Ковид при 3 седмици но бяха вече ваксинирани. Нито температура нито пневмония. Двама имаха лека хрема с кашлица. Нищо особено. Най-малкия на 8 години нямаше никакви синтоми и за 5 дена се негативизира. Родителите сме с 3 дози и останахме негативни през цялото време. Не мога да разбера какъв ви е проблема в БГ да се ваксинирате. И ваксинацията при всички мина без никакви странични ефекти. За възрастните айде... Ама за дечицата трябва да помислите преди да отказвате ваксина.

Нашето дете не беше ваксинирано и беше с температура и отпаднало. До пневмония не стигнахме :) И аз и мъжът ми сме с бустър и не го пипнахме. Минаха 15 дена вече.

Точно така! И ние с бустер и не се заразихме. Децата бяха само с една доза защото не успяхме да стигнем до втората, но мога да кажа че дори още при първата ваксина се видя положителния ефект. Нямаше нужда дори да звъня на педиатъра. Само за тестовете. Затова смятам че за децата е много важно да се ваксинират. Ковид уврежда и те имат още цял живот напред. Важно е да ги предпазваме.

че заради техния егоизъм, не им пука, че страдат децата им.

Не е по темата, но някой знае ли какво стана с "Пипи Чорапчето" от Бургас, която често пишеше тук?

Някои тролски никове се появяват само около избори.

В Дир я блокираха. Сега пише в Факти

Как хубаво ви изиграхме... кой не скача е кретен. А сега... добре ли ви е с тока? С парното? С газта? С храните? Със сертификатите? Как ви накарахме да ни изберете и сега ви еВаваме майките. :)

ама колко? Нито дума в статията. Аз бих искам да знам колко е този брой.

ВСИЧКИТЕ ТРИ ЛЕГЛА СА ЗАЕТИ

Кирчо, Не се заблуждавайте с тоя сетрификат! Никой никъде не проверява. Хората показват снимки на чужди сертификати или снимани от интернет и ходят навсякаде. Не сканират сертификатите и не проверяват самоличността. Камуфлаж за заблуда на ЕС и измъкване на пари. Спрете поне да говорите, че вземате мерки.

що не сте пред парламента бе? Що не протестирате? Студенко ли ви е? А като Боко беше на власт не ви беше студенко. Скачахте по цял ден на площадите...

Ми така ще стане, като не се мисли - първо трябваше да почнат да ваксинират децата (те са основния приносител на тази чума) и след това и възрастните. И съществено уточнение - трябваше ваксинацията да е задължителна. Ама то...тия от Пълен Провал напълно си отговарят на името на партията.

Слушам как се дере от кашлица денем и нощем през 1 апартамент съседът антиваксър, ама няма да го питам дали щеше да се ваксинира, ако знаеше какво го чака.

С ваксина ни грип, ни ковид, но антиваксърите си знаят тяхната.

Недейте доброволно от децата да правите каторжници. За тези 2 години им се смаза психиката от Ковид терора. Карцер е за тежки престъпници, и там има норма, не бива повече от този срок. Класически Стокхолмски синдром, жертвата е съпричастна с палача, даже работи срещу децата си?

Ами нормално! Година и половина,не ходиха на-Училище,сега се разболяват! И какъв е:”РЕКОРДНИЯ БРОЙ”? Преди-Чумата,лекували ли са-Пневмонии! ЩОТО АЗ И БРАТ МИ,като ученици сме боледували от-ПНЕВМОНИЯ.....ПРЕДИ ЧЕТИРДЕСЕТ ГОДИНИ!!! ГНУСНИ АДОВИ ИЗЧАДИЯ,ПСИХЯСВАЩИ,ПАНИКЬОСВАЩИ ХОРАТА! ДЕЧИЦАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ,АКО ГИ ЛЕКУВАТ,ДЕ,ВМЕСТО ДА ОБИКАЛЯТ ПО МЕДИИТЕ ДА:НАСАЖДАТ СТРАХ И ВСЯВАТ ПАНИКА!!!

преди две години,когато детските отделения бяха пълни с деца с пневмонии нямаше възмутени и уплашени? Сега какво е различно?

и сестрати е много дашна.. и а втората ти също... много са добри....

Само да припомня колко деца вкара в болницата последната грипна вълна. И как майките се молеха по групите за лекарства, които бяха разграбени от аптеките, защото медиите много обичат да създадат смут и бяха започнали да съобщават за всеки заразен или починал от грип все едно е чума. Детето ми беше болно тогава, разболя се и сега от ковид. В сравнение с грипа, ковида мина като лека настинка. И тогава 2019 болница беше пълна, имаше и пичинали дечица...

Бай Ганьо знае всичко, не можеш ти него да го излъжеш така леко. Докато не умре негов близък , докато неговото дете не е на апаратно дишане, твърдата балканска чутура няма да разбере. Развитите западни държави на 80-90 % вече са ваксинирани . Пример - в Канада 50% от болните в интелзивни отделения са плод на 8% умници , които не са ваксинирани. Другите са хора с хронични проблеми , които уви няма как да предпазим напълно. Тук в Онтарио ( 14 млн провинция в канада) вече починаха 10 деца от ковид . 10 малки човечета, половината от които са можели да бъдат ваксинирани и спасени. Какво ли мислят сега родителите им! А помните ли Димо от ПИФ. Млад, здрав човек, замина си от Ковид за нула време. Е все още лис е имате за безсмъртни и недостижими?

Нали заведенията са отворени, какво ви интересуват някакви си деца...

Излагате на риск здравето на децата ни , с рискова политика на управлението на ковид кризата. Пиар и мускули на гърба на Вашите деца . Решението на премиера да си ваксинира неговото дете е лично и не ангажира останалите родители. Искаме безопасна среда в училище за децата ни.След като не можете да е подсигурите. Он- лайн обучение или оставака.

Като искаш "безопасна среда" в училище - защо си водиш сополивото дете там ?

Има и лекари, които наистина не могат да диагностицират елементарни болести (настинка, например), а други, които са си продали душата на ковид истерията. И в двата случая, цената я плащаме ние.

Всички коментират лъжите на пропагандата, но никой не коментира платформите, които ги излъчват. Такива национални предатели като dir.bg трябва рано или късно да си получат заслуженото, заедно с мениджърите и целия им екип! Това, което прричиниха на България и на децата ни е непростимо!

И това ще стане. Ще отговарят наравно с математици, врачки и други подобни шарлатани.

Мозъчния тръст на платените тролове ли смята така.

Наистина ли всичко тръгна от онази миризлива джикитайка, която яла прилепи на пазара?!

да

Много е притеснително че "пневмониите се лекуват по утвърдените стандарти". Бая народ затрихте с тях.

Лошото е, че безмозъчните дават още-по-голяма фира

кой по-лош - Боко или новите пременени комунисти? Тия ще ги чегъртате ли или не?

Тъжно е, когато лекарите вече не могат да диагностират други болести освен Ковид. Да благодарим и на медиите, че с продажната си политика раздухаха един пожар, които сега дълго ще тлее.

Тъжно е, че има толкова много прости ганьовци като теб, но нямаме избор.

То не е само в Бургас. В София оставиха 7, 10 и 12 клас да са жертвени агнета, за да може Денков да отчита дейност. В действителност 12-класниците масово учат онлайн по собствено желание, а останалите поголомно са болни или карантинирани. Половината учители също са болнични, но те продължават да тикат децата в училище, само за да си натъкмяват отчетите колко са учили присъствено. Отвратилено е да жертваш деца в името на топлото министерско местенце!

Иииии нека бъде страх и нека бъде паника. Приключиха със старите хора и подхванаха децата като и това не стане какво ще почнат като китайците да избиват домашните ни любимци ей тъй на за назидание. Журналисти ми били журнализъм в истинската му форма не съществува от десетилетия. А пък тези мишлета от Дира и те са същите само че на всичко отгоре са и неграмотни. Да знам че поста ми няма да изкара и половин час преди да го изтрият. Но познайте какво ? Не ми пука трийте и се чивствайте големи дребни душици

Това е грип, тестовете не различват грип от ковод, децата са слабо податливи на ковид.

Днес използват от последните си и най-мръсни козове - плашат с децата.

Доктора: Никого няма да върнем!