Рекорден брой граждани се включиха в пролетното почистване на София

Сякаш като граждани започваме да разбираме, че поддържането на града ни чист зависи най-вече от самите нас, каза директорът на Столичния инспекторат Веска Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - Рекорден брой граждани се включиха в пролетното почистване на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно ли е рекорден брой граждани? По телевизиите нямаше НИКАКВА информация за това. В близките дни се говореше единствено за избори - ГЕРБ, БСП, ОП...... А, и цяла година не мърся, не цапам, изхвърлям си боклука разделно. Да чистят най-после тези, които целогодишно замърсяват.

би трябвало всеки ден да се чисти ,а не веднъж в годината защото все пак чистота на софия е поверена на "братята" а те както знаем и виждаме всеки са " най чистите и умити " хора.

Чистели един ден в година в били много велики ,а тези които пазят чиста Сф всеки ден от годината какви са ?! Писна ми от такива които веднъж годишно чистят , но цапат целогодишно !!!

тая фабка ни създава проблеми от години,не стига че е п..та а и по важното мнооого ...па.нооо сигурно вече е по добре материално щото спря да прави щуротий .време им да бъде проверено материалното благо СЪСТОЯНИЕ .

На снимката: Инж. Веска Георгиева, директора на Столичния инспекторат, дава старт на пролетното почистване на София............ Тая бабка фащала ли е друг път лопата ?????????????????????????????Са

Столичният инспекторат не трябва да работи по почистването, нещо, което се заплаща от данъците на столичани, а да накаже замърсиелие - ДЕЦА ИЛИ ВЪЗРАСТНИ П РОСТАЦИ, катоги залавя и чрез барза процедура накара или да заплатят в троен размер вредата, или в разстояние на два дни - ДА ПОЧИСТИ СОБСТВЕНОРЪЧНО, СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ ОЩИНАТА ЩЕ ИЗИСКВА ОТ МЕН АЗ ДА ПОЧИСТВАМ, СЛЕД КАТО АЗ НЕ ЗАМЪРСЯВАМ? Това действа невъзпитателно, разлагащо. И хич не ме ласкае, че ме хвали, защото с почистването си губя времето и си цапам дрехите.

някой даже предизборно участват..

Георгиева, да беше казала да ти избършат лопатата, за да не се изцапаш. С два пръста за дръжката и костюче, малко трудно се постига добър резултат. Другия път - по-подготвена!!!

Нищо старо не е забравено ,нищо ново не е научено.Навремето му казваха оменистически съботник създаден от другаря Ленин.Сегашните му последователи имитират дейност и тръбят фанфари.Нищо не се казва за бледоликите които режат дървета за отопление и горят автомобилни гуми.Ако при гадния социализъм циганите си позволяваха такова нещо жална им майка.Сега трябва да уважаваме избирателите на любимата партия създадена от бившите комунисти и вървяща по техния утъпкан път.

Интересно, кой цапа през останалите сезони?

погледнете веска как държи лопатата - малкото пръстче настрани и нагоре. Стига лъжи и демагогич

рекорден брой будали събраха една двестахилядна от боклука, направен от селяндурите....

много ма кефи да фърлям боклуци на изчистено....

Аз не чистя София, защото пазя чисто...селяндурите, които не знаят как се живее в голям град да си чистят боклука

муахухуху...

СТига с тези съботници. Стига с този комунизъм.

Инициативата е добра - когато хората чистят, нормално е и да пазят, защото това е резултат от техния труд. Само питам защо има собственици на фирми, които печелят милиони от ежегодно повишаващата се такса смет? И защо чистотата е поверена на живеещото в най-мръсните и неподредени квартали на градовете население, което май никой не контролира? Липса на ред и правила, както и във всичко друго! Веднъж в годината чистене не стига.

Да разбирам ли че с 3000 души е нараснала гербераската администрация в София която хем гласове му събира за да го крепи хям нашие пари харчи а и за п0иар става предизборно правейки калабалък... За какво даваме милиони за почистване на София като има толкова гербераси дето могат ежедневно да го правят това...

Тази като я гледам с костюмчето и шалчето....много се е преработила...ама те в инспектората не са свикнали да работят ,та щях да се очудя...

E как ще са разбрали, като непрекъснато цапат и създават нерегламентирани сметища, да не говорим за големите битови боклуци, които остават до кофите вместо да си наемат контейнери и да ги извозят... и още, и още... Не че Общината чисти добре!!!! Контейнерите около Графа не се извозват от седмици например... Ах, този Граф! Да чисти, който цапа!

Къде чистиха?

Айде всички на Бойковски съботник, другари-демокради! До сега беше доброволно, но след такъв рекорд Фандъка ще го гласува да стане задържително за всички. Разбира се, тъй като живеем при капитализъм няма да има нищо безплатно и ще си плащате освен данък смет и чистота, и отделно за да участвате в гербераския съботник! Ура, другаре!

Аз ще се включа в почистването след като топлофикация разбие ''кадърния'' ремонте на графа.....защото и след тях ще е необходимо почистване ама на ония в столична община отгоре надолу