В Черна гора предстои шампионат по лежане, призът е 200 евро

Петото по ред състезание по лежане в Черна гора е насрочено на 15 октомври в етносело Монтенегро в Горно Брезане, съобщава порталът Плусинфо, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Черна гора предстои шампионат по лежане, призът е 200 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

черногорец гледа българския си комшия как седи на един стол и се опитва да копае с мотиката. - "Комшо, ти хубаво седиш и копаш с мотиката, ама нема ли да ти е по-лесно да копаш легнал?" - "Пробвах, ама не става." - отвърнал българина.

Браво, новина точно на място! След като вчера българчетата смазаха конкуренцията на една олимпиада по астрономия май беше...

тоя номер е национален спорт там и има пословици за това.

На мързел може и да ни победят, но в дисциплината "залудо работи" не могат да ни се опрат. Българина е от опасната категория работлив и глупав. И резултатите са налице. Така че в състезанието за най-много усилия и труд с най-ниски резултати сме абсолютни шампиони.

Може, ако съдиш само по себе си

От България имаме 240 кандидата

Sibirski

ДЕСЕТТЕ ЧЕРНОГОРСКИ ЗАПОВЕДИ: 1. Човек се ражда уморен и живее, за да си отпочине! 2. Обичай кревата си като самия себе си! 3. Денем почивай, за да можеш нощем да се наспиш! 4. Не работи - работата убива! 5. Ако видиш някой да си почива - помогни му! 6. Работи по-малко, отколкото можеш, а онова което можеш, отстъпи другиму! 7. Спасението е в хладната сянка - от почивка никой не е умрял! 8. Работата носи болести - недей да умираш млад! 9. Когато случайно ти се прииска да поработиш, седни, почакай, ще видиш, че ще ти мине! 10. Когато видиш някъде да ядат и пият - приближи се, ако видиш, че работят ... тръгни си да не пречиш!

Защо черногорецът има стол до леглото си? Като се наспи,да седне да си почине...:)