Турски медии: Ердоган се срещна с Лютви Местан

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган е разговарял с лидера на ДПС Лютви Местан, съобщи БТА, позовавайки се на турски медии.

Обратно в новината

Коментари - Турски медии: Ердоган се срещна с Лютви Местан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народе, Народе-е-е-е-е...

Хош гелдин! Да ви кажа, жената неще шириата и бурки разни. Вика , че България е по-арно и неще в Турция. Пък аз също обичам винце, ракия и мохабета...... Ще държим нещата далеч от Ердоган, или по-точно Ердоган далеч от нещата. Аиди Бен гедиорсун момци!

БЪЛГАРИЯ - ОТ ХИЛАДИ ГОДИНИ! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СМОТАНЯЦИ - ХИЛЯДИ ГОДИНИ!!!!! ПОВТАРЯМ ХИЛЯДИ ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!! НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ! ЗА БЪЛГАРИЯ НАЦИИ ЗАТРИВАМ

С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ. СЛЕД КАТО ПЪРВИЯТ ЗВЪНЕЦ СТАРТИРА ПАРЛАМЕНТА ОЧАКВАМ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕПУТАТИ ДА ПРАВЯТ ТОВА КОЕТО ИМ КАЗВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ТЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА ТАКА КАКТО ИСКА НАРОДА И В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ИМА ПРОМЯНА: ЗЪБ ПО-МАЛКО КИЧУР КОСА ПО-МАЛКО ДВА КИЧУРА КОСА ПО-МАЛКО СИН ФАР ДВА СИНИ ФАРА ГИПС! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!

Българите са силен и горд народ, малко злобен, но това може и да бъде полезно при война, затова сърбите, руснаците и французите са ни нарекли "черната смърт". Многократно сме обръщали хода на световната история! Многократно сме побеждавали в пъти по-големи армии от нашата. Не сме губили знаме в бой. Опазили сме религията и същността си като народ след тежко робство с иноверец! Бъдещето е наше! Но не може и да не ме толерантни към българите мюсюлмани, те живеят сред нас и това е единственото решение!

Разбира се, че трябва да сме толерантни, но и към техните ръководители, които преследват съвсем други интереси. Ето тук е разликата! Някой плаща, за да има нетолерантност, някой превежда пари от Швейцария, после ги тегли от Македония и после нещо става и никой не говори за него. Същият този беше председател на НС. Тези хора се издържат от предателство! Трябва да си ходят и ние трябва да им помогнем. На този свят има място за всички хора, подчертавам хора!

Знаем за мечтите ви американци искате българите да изчезнат, само че ви съветвам да се погрижите за вашите проблеми, ти в коя америка ще останеш да живееш като се разделят щатите в черната или в бялата и част, а?

"След като опустошават Унгария, Босна и Хърватия през 1240г., татарите внезапно се изтеглят обратно към понтийската степ и на връщане част от силите им преминават през българските владения отвъд Дунав. Известен за появата им, Иван Асен II събира армия и се отправя срещу тях, като двете армии най-вероятно се засичат в дн. Молдова (или румънската част на Молдова). Единственото, което знаем от изворите е, че Иван Асен почти разбил татарите, което може да се тълкува многозначително. Аз предлагам следното тълкование Българските войски локализират татарските части и ги атакуват докато форсират някоя от множеството реки, които пресичат Молдова, може би дори Буг или Днестър. Българите успяват да разгромят по-голямата част от татарските сили, а малка част се спасява през реката и достига в последствие монголските владения в южна Украйна. Числеността и значимостта на татарската армия често се подценяват, но е факт, че точно година по-късно татарска наказателна експедиция нахлува и разорява североизточните български земи. Изглежда Иван Асен сериозно е настъпил Бату хан по мазола и монголският пълководец е сметнал, че българите са достатъчно сериозна заплаха, за да изпрати армия срещу тях. За това може да е спомогнала и славата на волжките българи, които десетилетие по-рано нанасят първото сериозно поражение на монголските армии."

Тук държава отдавна няма. Ако човек трябва да живее, както той иска, то трябва сам да оранизира живота си. Ние сме свикнали все някой да ни решава проблемите, или Русия да ни даде, или САЩ, или вече незнам кой си. Може да звучи крайно, но решенията са само две - или да се заличи родната политическа върхушка завинаги, или да всеки млад и интелигентен човек да се спсява сам навън. Нима Левски и Ботев са ходили да гласуват на избори - същото е!!! Цитираме ги, празнуваме ги, но никога не ги следваме. Турция, още повече при този президент ще направи като Русия в Украйна - и тук има компактно население с турско етническо самосъзнание...което бг държавата го тормози /безработица, бедност и т.н./ и иска "неговата" държава да му помогне. Помислете!!

Лъжец! Държава има и тя се нарича БЪЛГАРИЯ в нея живеят БЪЛГАРИ! ШЕПА РОДООТСТЪПНИЦИ НЕ ПРАВЯТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! КРИВИ СА ВИ СМЕТКИТЕ ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТА!

Има и тя е турска! Четири мандата турците са във властта, а ти какво направи по въпроса...ще кажеш, че си гласувал нали? Щом за ръководител на тези, които трябва да се борят с ислямските клетки искаха да сложат турски депутат, за какво да говорим. Сляп ли си бе, приятел?! Примера на Левски и Ботев не е този - да пием и да плюем. Левски са го обесили за друго и са го предали, такива, които са си живеели добре в тази държава /територия/, но в друго време. Схващаш ли аналогията? В момента ние също живеем в една територия и е жалко, че си мислиш, че има държава. Такава няма и за да го казвам, значи го знам!

Глупаци! Спрете да виете на умряло! Никакво турско робство не ни чака! Първо защото не съвпада с нашите интереси и второ защото не съвпада с руските интереси. Нормално е като имате сънародници мюсюлмани да им дадете място и в парламента. Писна ми от антибългарски провокации или на промити и глупави страхливи хора или на продажни копелета!

Да добавя по отношение на образоваността-те си казаха сами, че изпращат на собствени разноски млади хора, които учат в Лондон, Америка и турция и ги връщат тук и ще ги намъкнат в администрацията и така ще превземат постепенно държавата ни.

"Българската победа при Дойран се изучава във всички военни академии. Зловещата статистика от защитата на Дойранската позиция е доказателство за военния гений на ген, Владимир Вазов. Резултатите: над 60 хил.убити от Антантата срещу по-малко от 500 загинали българи. 7 дивизии напълно унищожени от една Това напомня църковния химн, изписан върху бойните ни знамена: С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог! Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог! И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог! (Голямо повечерие) Първият щурм на съглашенците започва на 9 август 1916 г. След мощна артилерийска подготовка три френски дивизии тръгват на атака срещу българските позиции. Главният удар е насочен срещу височината Дуб. Българската артилерия открива бесен преграден огън и сериозно разстройва атакуващите вълни още в пунктовете на съсредоточаване. Оределите френски вериги са помитани от българските картечни роти на стотина метра от окопите. Когато оглушалите и обезумели от ужас французи стигат до българските окопи (само 2-3 пъти за 9 дни), идва редът на българската пехота и нейният специалитет контраатака на нож. На десетия ден загубилият в убити и ранени 60% от бойците си френски главнокомандващ прекратява щурма."

Вижте излъчването на комшията и на нашия "политик",повече за какво да говорим? Същото излъчват и останалите наши "политици", га се срещат с господарите си. Стил П.Бочаров.

"Българската военна история е изпълнена със славни страници,пропити от величави военни подвизи.Сред тях достойно място заемат действията на войските ни по време на Междусъюзническата война от 1913г.Както е известно в тази война България не постигна военна победа,но и не допусна чрез победите на своите войски да бъде разгромена и унищожена от нейните врагове. Първоармейци дават своя военен принос за опазването суверенитета на България.Те участват във войната срещу Турция.През 1912г.громят безпощадно редовните турските войски в боевете в Източна Тракия.Включват се и в Междусъюзническата война. Когато човек чете историите,посветени на тази война,писани след 1944г.остава с впечатление,че действията на българските войски се ограничават едва ли не с тези на 2-ра армия срещу гърците и 4-та армия срещу сърбите.За действията на 1-ва ,3-та и 5-та армии почти не се споменава или се пише мимоходом."

Чета и настръхвам, защото виждам как неграмотно се пише-грамотността и образоваността е също част от националната сигурност. Ако турците станат по-образовани и навлязят в държавната администрация-това също е край

"Съединението на България е актът на фактическото обединение на Княжество България и Източна Румелия през есента на 1885. То е координирано от Българския таен централен революционен комитет (БТЦРК). Съединението се извършва след бунтове в различни градове на Източна Румелия, последвани от военен преврат на 6 септември (18 септември по нов стил) 1885, подкрепен от българския княз Александър I и ръководен от майор Данаил Николаев."

По-срамни от Доган и Местан са българските еничари, забравили род и Родина и продали се на това престъпно образувание ДПС! От Данчо Ментата и Христо Бисеров, През Максим Димов и Людмил Георгиев, до Камен Костадинов, Делян Пеевски и последното изпражнение и доскорошен министър на финансите(забравих му името, а и няма причина да го помня). Време е да започнем с въпросите- засега само с един: - Къде се подвизава и защо прокуратура и медии замлъкнаха по престъпленията на "незабравимия" еничар Христо Бисеров???

"След като в продължение на десетилетия българи и маджари воюват по югозападните предели на Понтийската степ, Симеон, възползвайки се от враждата между маджари и печенези привлича последните на своя страна. Печенезите атакуват сърцето на Маджарския племенен съюз, разположено по поречието на Днепър, което дава шанс на Симеон да нанесе удар в гръб, атакувайки от юг. Преди битката Симеон мотивира армията си, заповядва всеобщ пост сред войниците и организира полеви литургии, молейки Бог за помощ. Това само доказва сериозността на врага, срещу който българите се изправят. Сражението, вероятно, се води от предимно кавалерийски части, за които било по-лесно да маневрират в откритите поречия на южна Украйна. Унгарците, вероятно, са разполагали предимно с лека конница и множество конни стрелци, докато в българските части е имало и отреди тежка кавалерия. Битката при Буг се описва като жестока и оспорвана, и двете страни дават доста сериозни загуби. Победата на българите е паметна и изиграва сериозна роля в разгрома на Маджарския племенен съюз (Етелкьоз). В следствие на победата, Симеон ликвидира опасността по североизточната си граница, което му дава шанс да съсредоточи цялата си армия в Тракия, където нанася поражение на ромеите при Булгарофигон, печелейки т.нар. Търговска война с Византия. От своя страна маджарите са принудени да напуснат Украйна и масово се изселват в Панония, където живеят и до днес."

И не разчитайте на ЕС, те ни имат за десето качество хора и изобщо не гиинтересува съдбата ни.

Българи, ние ме си виновни, защото седим, гледаме и всеки си стои в къщи. Вижте гърците, например, как реагират при всяка чувствителна ситуация. Ако не се събудим и особено младите, изчезваме и то няма да е в далечното бъдеще. Не веждате ли, че под маската на демодкратични правила е направено така, че турците се намърдват иняма отърване вече.

Др.Местан,раболепен,мазен,отвратит-елен.А България си мълчи.

Завет на Васил Левски = " Смърт за предателя "

Турция и Русия определено искат да си поделят България и ролята на ДПС за това е безспорна. Въпрос на време и пазарлъци.

егати мазната рабополепна мутра на тази гад.В БГ се прави на твърд а тука ще се разтече

Какво угодничество!! Дали не договарят бъдещето разделение на България? Сигурно ще настояват за двойно броенне на гласовете в Турция. Няма ли пощада за нашата родина. Няма ли най-после да се реши кой е турски гражданин и кой български и да не се злоупотребява с нашата изборна система.

Това са краварски мечти, турците нямат нито куража, нито потенциала, ще си налягат парцалите зад оградата и ще си трайкат. Не демагогствайте, надявате се сами да се предадем от отчаяние! Е отговарям ви ако трябва ще се обединим с руснаците, но с турците - никога!

ще се продадем на едните, но с другите гласувахме в миналия парламент за да крадем заедно и да ходим на плаж в куба. кажете си го в прав текст пицоядни продажници. ама и вашата не е лесна де, признавам.

там, по-долу един еднобуквен от ваще пък щял да взема оръжие на кредит, лесно и бързо, а после щял да пленява друго оръжие и военни бази с него - жив идилец.. хахахааа. абе вас от коя децка градина ви наемат да пишете тука бе, деца? че да взема да кажа на другарката ви да ви напляска. тц-тц-тц...

Ами,договарят,договарят и още как. Жалко за България,ще ни унищожат и ще дойдат тук турците.Жалко за децата ни,Пак турско робство ни чака.Защото си мълчим.

ердоган е много умен водац , тоъ е един номер на балканите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДПС Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Всяка партия, която влезе в достулук с ДПС е наказвана жестоко от Българския Народ! 2001- 2005. НДСВ управлява с ДПС: резултата е че НДСП днес не съществува 2005- 2009. БСП управлява с ДПС: резултата е че БСП от сила през 2005 се превърна в жалка купчинка от мижитурки, които загубиха 11 вота от 11 възможни и нямат вече 9 години спечелени избори 2013- 2015. БСП и Атака управляваха с ДПС: резултата е че Атака днес не съществува, а БСП е в кома и пред закриване

Чужда държава да финансира партия в България - това е намеса във вътрешните работи. Отделно от това, че с тези пари се купуват еничери. Преди два века са ги отвличали от майките им насила, а днес имаме сънародници с такъв морал, че за дебела пачка стават еничери доброволно, даже с голям ентусиазъм. Но пък ефектът е същият - все са най-големите гадове за България.

браво на местан,,,,,,,,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Там да си остане завинаги и той и всички турци!

Да не се допуска турците,живеещи извън България да гласуват-това не е дискриминация. Да гласуват за държавата, която са избрали да им е майка.

изборните бюлетини от турция-НЕВАЛИДНИ ФАЛШИФИЦИРАНИ ДО ЕДНА.КАКВИТО И ВИНАГИ СА БИЛИ .КРАЙ. А ТОЗИ ЛИЗАЧ ДА ГО ДУХА .АКО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ГЛАСУВАШЕ НЯМАШЕ ДАГО ИМА ИЗМЕКЯРА ДОГАН - ЛИЛИ п.....

Крайно време е да гласуват в България само трайно пребиваващи в страната граждани, които плащат данъци в България и имат само 1 -но и то българско гражданство, същите трябва да участват в управлението на страната и армията.

Шило

Ашколсун, машалла! Ей, хора, да се стягаме и да ходим на изборите, че ситуацията да не стане кофти. Пък, който за когото иска да гласува.

Хулете русия, ръкопляскайте на щатите, въпрос на време е турция да лапне Родопите. Дано да е само Родопите. Никоя държава няма да си мръдне пръста да защити България, а ние сме пълен въздух.

ми щом русия може да превземе украина , защо турция да не завземе източна румелия ?

че посегне ли на "Източна Румелия" ще пламе цяла Турция и то от всякъде. Много чужди земи е заграбила на времето и още ги владее, а веднъж пламне ли от някъде няма да има кой да я гаси, а има много желаещи етноси и народи които да я подклаждат от всякъде и това няма да има спиране

Първо, държавно федерално обединение "Източна Румелия" не съществува. Дори няма възможност да се извърши референдум поради горните предпоставки. Това което може да стане е анексиране на територия от Турция както направи това в Кипър. И показателно е, че нито НАТО нито ЕС направиха нещо за целостта на Кипърската република. Значи е време на изборите да изметем подлогите на САЩ и да се заемем с защита на държавността си.

НИКОЙ няма да лапне България, защото: първо Турция си има достатъчно свои проблеми за решаване, второ защото Русия няма да го допусне, тъй като си има свои интереси в България, трето защото българите няма да се дадат лесно, а оръжие се получава бързо на кредит при договорки за ангажименти, после с него бързо се пленява ново от пленени военни бази.

тъй тъй българите никога не са се давали лесно . нито на византия , нито на турция нито на ссср нито на ес нито на сащ !

Дори да има оръжие някой трябва да може да си служи с него. Много меки китки се народиха. Няма и знаещи офицери. Има идиоти с пагони, които получават знанията си съгласно поканите верноподанически действия към САЩ.

в кое аонсу ви учат на тез тъпотии не мога да разбера. че и плюсове сте си наплякали за достоверност. да не си нещо пророк, а?

Местан се е хвалил как сергейшата го лиже докато онова под масата го смуче, а орките от влакковете им ръкопляскат

То всички медии са турски

А бе, нали не ДПС не беше турска партия, а за права и свободи на всички?! Тук има и гръцки и еврейски и малцинства, сега Местан е длъжен да посети премиера на Израел и Гърция иначе партията му трябва да се забрани като противоконституционна.

истинската турска партия се казва Юруш ! Без нея, султанът нямаше да има кворум и да назначи слугите си начело на държавата

Здравей дьонме. Много те е страх от Атака. Да, дойдат ли на власт ДПС като етническа противоконституционна партия ще бъде забрнена. Освен това, в нея членуват терористи извършили убийства в България. Само да ти припомня Гара Пловдив и тунела при Буново. И всичко това с благословията на Израел, САЩ и Турция. За това надаваш вопли.

КЮРДИТЕ РАНО ИЛИ КЪСНО С ОРЪЖИЕТО КОЕТО ПОЛУЧАВАТ ОТ ЗАПАД ЩЕ ПОИСКАТ СВОБОДЕН КЮРДИСТАН И ЩЕ ПОЧНАТ ВОЙНА С ТУРЦИЯ ..... ТОГАВА Е МОМЕНТА ДА УДАРИМ ГАДЖАЛИТЕ ОТЗАД И ДА ГИ ПРАТИМ ДА СИ ЖИВЕЯТ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БОСФОРА .... ...

ако поправим и вторият танк ще ги разгромим за нула време

Всичко това е добро като пожелание. Но действителността е друга. Кюрдите са наши братя, траки. Но и те като нас са лъгани и сега също ги използват. Сирия им даде автономия по принуда. В момента в Ирак ги ползват за пушечно месо. Но кюрдите в Турция са притискани и унищожавани. Същото е в Иран и Азербайджан Турския етнос е семитски. Няма нищо тюркско в тях. Има голям примес на траки, но те са вече трако-семити, което е още по-лошо. А в момента няма България, няма държавност, а още по-малко българи. Няма българи в България. Така, че нито имаме сили нито възможности да ги ударим. А как мислиш би реагирала нашата съюзничка в НАТО и ЕС Румъния?

сигурно бялата златка ги е обслужвала на закрити врати

ДПС трябва да е под специален надзор а Хафъзов вкаран в затвора за връзки с Ислямисти!

коалицията! Вечна дружба между Сергей Дмитриевич и Ахмед Доган!

Забравих третия, дето се правеше,че е от далече и за малко - Сидеров.

Е,..!Как беше баклавъта в Анкара? Чам фъстък черпиха ли?

Турция е една бананова държава,колкото и да я помпат.Помните ли земетресението в Турция 90-те,когато изпопадаха всички сгради,просто защото са построени некадърно и със морски пясък.Е,това е Турция-хубава работа ама ...Вярно,имат по-голямо население,а от тук и по-голяма икономика,но като цяло място за притеснение от Турция няма.Ама и нашите досега 20 години голяма свобода им дадоха-ДПС винаги във властта,джамии навсякъде,гласове от Турция...не е нужно на един книжен тигър чак толкова да му сервилничите,господа политици.И да припомним ли суперсилата Турция как беше много силна,как щеше да влиза в Сирия,а като и се опъна Сирия и млъкнаха.

Така че въпросното Лютви като се върне в България първо призовка в ДАНС да обяснява защо се среща с Ердоган в неофициални посещения.Да не си мисли толкова че като е Лютви ,а оня като е Реджеб и са едва ли не недосегаеми за белия човек.

типично по български бъркаш истината и желаното

гласува против себе си. С Нам и Бог.

искаш да кажеш с нам и сидеров, но ние и така те разбрахме. хахахааа

Българите мюсюлмани са сънародници, а не врагове на българите християни! Явно има българофобски сили, които плащат, за да прокарат гражданска война в България, която естествено няма да се осъществи.

вие сте свикнали все някой да ви плаща за нещо и за това така си мислите за другите. единствената заплаха от гражданска война са партиите атака и дпс. и все пак, как ще гарантирате честните избори на територията на турция? (за миналото няма да ви питам, как го правихте, за да ви улесня в отговора)

ПАРТИЯТА НА МЕСТАН Е ПРОТИВОЗАКОНА И АНТИБЪЛГАРСКА ЗАТОВА ТРЯБВА ДА И БЪДАТ ОТРЯЗАНИ КРИЛЦАТА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО СКОРО.ПЪТЯТ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕН И ВСИЧКИ ЗА ЦЕЛТА СРЕДСТВА СА РАЗРЕШЕНИ .ТОВА Е ВЪПРОС НА ОЦЕЛЯВАНЕ .

Вече е къъъъъъъснооооо, мнооогоооо късно- ако стане това за няколко дни и България ще стане украйна- разликата е че София няма да прати войски във Кърджали- защото няма армия....

местан договаря гласове от акп за дпс.

Лютвито в качеството си на какъв се е явил-на български парламентарист или на турски агент.Лютви,батка имам лоша новина за теб-България е част от ЕС,закъснял си с десетина години и ти и Ердоган.А иначе ако си те кефи може да му извъртиш един свирчок,то си е между вас.

Доста неясна статия. Преводач кой е бил?

не са врагове на България. Нашите врагове са комунистите.

за "краставите магарета"?

от сорта"аз разпределям порциите в тази държава",като пред всички избори.

ДПС е проводник на ислямизацията на България. Българи - излезте и гласувайте, и да потушим пожара ДПС. Трябва ни българско самосъзнание! Но уви ... раята си е рая ...

ПОНЕЖЕ В ТОЗИ СИ ВИД БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ НЯМА ДА ВЛЕЗАТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ЗА ТЯХ ОСТАВА ДА СЕ ВЪРНАТ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ С ТЕРИТОРИИТЕ КОИТО НАСЕЛЯВАТ. ТАКА СТАВА БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО. СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ГЪРЦИТЕ МЮСЮЛМАНИ.

Родените в друга държава -не са ли вече нейни граждани? Който се роди в Хамерика - става хамериканец!? Колко и защо толкова секции? Ще трябва и родилни домове да им откриваме!?