Гърция извади нов списък с мерки, вдига ДДС

Гърция е предоставила на ЕК нов коригиран списък от реформи за следващия транш финансова помощ, съобщи вестник “Файненшъл таймс“.

Обратно в новината

Коментари - Гърция извади нов списък с мерки, вдига ДДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aтина първо трябва да затвори всички военни лагери, които обучават терористичните групи, не е правилно една лява соц. партия да подкрепя тероризма.

Това се казва лява политика и завой към социализЪма - приватизацията на държавните предприятия.:))))

Здравейте уважаеми съфорумци, Ето и една новинка, която ще зарадва мнозина от вас: Гръцките работодатели от частния сектор са длъжни, до Велики Четвъртък, да заплатят на своите работници допълнително 15 работни дни (половин месечна заплата), за великденските празници.

Щом имат пари защо да не дадат? Лошото е ако нямат пари и чакат някой да им даде, за да дадат. В наше село по този повод казват: С чужда пита майчин помен.

Имат парички,комшу, само че все някой трябва да им напомня че трябва и да дават, не само да прибират (и да ги пришпорва лекичко, разбира се).

Според мен трябваше още в началото на кризата, управляващите да излязат и да помолят гръдския народ в замяна на ДЦК да им дадат спестяванията си в банките и с тях да си платят дълговете, и да видим дали сега народа щеше да иска опрощаване на дълга! Да ама не гръцките управляващи са наясно че тези пари нямат връщане, затова не вземат от народа си защото ще увиснат на стълбовете!!!

Местaтa нa безплaтнaтa хрaнилкa вече сa зaети,aко искaте пaри,ние искaме дa нaложите " вето " нa сaнкцийте срещу Русия и няколко островчетa зa нaши военни бaзи,инaче ще ми ядете......!

Нещата в Гърция са по-сериозни отколкото изглеждат. Явно тази наци тъка си е свикнала да живее на кредит. Но по-лошото е, че не си връщат кредита. Ако се вгледате н тяхната нова история, ще видите колко пъти е фалирала тази държава. В същото време, тези хора не са научени да работят. Тези хора не разбират, че проблемите си ги създават сами. Те искат да получават и то да получават много без да работят, те са безгрешни и проблемите идват от балъците от ЕС и основно от Германия. А това, че балъците от Германия си скъсват гъзовете от работа за да наливат парите си в Гърция те го считат за нормално. Тук големият проблем идва от това, че доверчивите глупаци от ЕС ще бъдат излъгани от лукавите гърци. Но докога !?

браво за коментара *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...византийците да не се шикалкяват, ами да си бръкнат в портмонетата и да си платят мастрафа..... че няма кой друг!....

Да не е изгаснал тока в офиста на троловете? За 170 минути само 10 коментара. Това е нормалния рейт на коментарите в този сайт. Без намесата на пари.

Сега в Русия събират рубли, за да платят дълга на Гърция! Няма пари вече за тролове, молове и т.н.

Гърците отново доказват, че са родина на софистиката. За какво 'сближаване' говорят, когато от ЕС ЯСНО им казаха, при какви точно условия ще ги финансират. Пример: "Ние увеличихме ДДС-то (косвен данък за КРАЙНИЯ потребител, разбирай, НАРОДА) и по този начин ИЗПЪЛНИХМЕ нашите обещания към избирателите ни". "Ние СПРЯХМЕ ппиватизацията и продадохме пристанищата в Солун и Атина и по този начин ИЗПЪЛНИХМЕ нашите обещания към избирателите ни". "Ние фалирахме Гърция и по този начин ИЗПЪЛНИХМЕ нашите предизборни обещания" ... и т.н, и т.н. Комунисти, братче, какво да очакваш освен празни приказки...

Ако СИРИЗА обложи гръцките олигарси, които са освободени от данъци /като например транспортния сектор / ще зарадва избирателите, ще напълни хазната и ще има политическо бъдеще.

Ако....

Нали опитаха скоро, оказа се че т.н олигарси заплашиха да изтеглят целия морски флот на Гърция и да се насочат към друга държава!

Гърция щяла да изпълни задълженията си към МВФ до 9 април. Защото искат да видят колко силно ще ги изрита Путин, при посещението на Ципрас в Москва на 8 април. Европа и МВФ ядат доматите с колците и не разбират детските игрички на СИРИЗА.

От социалист (комунист) какво да очакваш?! Обещания, а после кол отзад.

ИНФОРМАТОРЕЕЕЕЕе.... къде си да ни кажеш какво общо има това със предизборните обещания на ПЕГИДА?????????? Какво говориха, какво направиха.....

Каква изненада а?? Да не повярва човек!! Че,досега,бяхме свикнали,васалите на евромародерите да изпълняват от "а" до "я",предизборните си обещания........ Ако се уведомиш за договореното между дебила Самарас и тройката,ще разбереш,че "подобрението" е фактът,че няма влошаване!! Това е и причината Самарас да направи предсрочни избори,защото е бил наясно,че с неговите идиотщини,ако няма "пресен"мандат от народа,ще стане като при френската революция..... Вие,продължавайте да сте стената между гражданите и олигархията!!! Както е казвал един много известен(от други тачен,от други отричан)политик,"за да стигнеш до върхушката,започваш омитането от сина на чистачката...."

А българите казваме, че като се чистят стълбите се почва от горе и се стига до долу. Иначе прехвърляш "боклуците" просто на по-долно стъпало и си остават.

Комунистите вдигат данък, който де факто се плаща от крайният потребител (обикновения човек)!? Егати комунизЪма...

ЕВРОкомунизъм му викат..... Не аз-самите те!!

Комунистите, както винаги, удрят бедните хора, които плащат ДДС... За богатите само ала-бали...