Делчев: Бюджет 2018 показва нежеланието за реформи

Делчев: Бюджет 2018 показва нежеланието за реформи. Всяко делене на дясното е услуга за ГЕРБ и БСП, които единствени имат полза от такова.

Обратно в новината

Коментари - Делчев: Бюджет 2018 показва нежеланието за реформи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали е случайно, но в момента в който реформатори, СДС-ри, нови надежди и Българии, и други подобия изчезнаха от управлението, започна вдигане на пенсии и заплати.

Въпросния младеж -виден антибойковист на снимката гледа като пръднал заек в люцерна!

СДС, ли? Народът отдавна ви би шута. Дясно ли? Перверзия,лъжа,измама,кражби,заеми,мизерия. Сик..тир!

Ходи тесай с мотиката и копай с лопатата бре.Цял живот работа не си хващал. Все за дУпеТат се натискаш...

Поредната пиар акция на поредната партия която не млъква за реформи,справяне с корупцията и прочие.Поне докато не влезнат в пленарната зала и не спрат да се обаждат и не започнат да се държат така все едно не съществуват. Реформаторите обещаваха едва ли не революция в управлението,но накрая нищо не постигнаха,патриотите сега са същата работа.

Щото нема пари за Зпалки и Пепелници по Училищата ли?

Скрийте се в дън земя и изчезнете, заедно с БСП, за да свалим некадърниците от власт !

За всекиго е видно, че вече трети мандат няма желание за реформи. Съдебната система е все по-зле, здравната, образователната... Доходите са мижави, цените растат, корупцията по високите етажи на властта е чудовищна, а една определена прослойка богатее ли, богатее.

И тоя бледолик, семпъл младеж щом почна да дава оценки- прави сметка какво безсилие и каква агония цари в т.нар. дясно - тоя е по-зле и от нахъсаните младежките на кака Кури, които сноват от студио на студио и ръсят бисери!