”РБ - Глас народен” с предизборно хип-хоп парче (видео)

Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" излезе с нестандартен предизборен клип - хип-хоп песен, изпълнена от Венци Мицов и рапъра Ghettoman.

Обратно в новината

Коментари - ”РБ - Глас народен” с предизборно хип-хоп парче (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кючек да изпраскат, пак са аут!

Тия не са нито Хип, нито Хоп, а направо са Миш - Маш... Жалко за Зеленогорски, мислех го за умен и свестен, а и той същата муцуна. Виж му компанията, па му крой шапката!

деер

Светльо, Светльо, КОЙ, КОЙ,КОЙ ти написа подписката за президентските избори???? И каква ще е разликата с другите проститутки на мафията, казваш???

Светльо не знае разлика да има.....

подбират....само да се намъкнат в парламента.

дкми

И тия талибани се глсаят за депутати?

Няма Бах, няма Моцарт, няма Вивалди. Рап и чалга. Колкото им е музикалната култура, толкова им е и политическата.Като виждате в какъв електорат се целят, ясно е що за стока са.

Ми целят се ве електората на БСП и ГЕРБ, а те само от чалга и рап разбират, щом гласуват за БСП и ГЕРБ.

Ай, хаирлия да е, Мицов! Йооууу! Йооуу! Днеска рап, утре чалга! С интерес продължавам да следя, доколко ниско ще падне помиярщината ви! А едно време ви приемахме за музиканти....

,, Не могат да пишат, нито да четат, но срещу...... продават си гласЪТ,,. Ха- ха! Написалите текста също са неграмотни. Думата се членува с пълен член ако извършва действието в изречението и може да бъде заместена с местоимението ТОЙ. Ако се замества с НЕГО се пише КРАТЪК член- продават гласа- продават НЕГО. ТЕ си продават НЕГО!

Рап и правопис? Мъдроооо!

Въпросът е за друго. Претенциите за грамотност на текстописците. Еми преди да пишеш за другите look at yourself:) Това е едно заглавие на песен на Юрая Хип... Тази боза е толкова далече от рапа...

Яко!

А БАШ - Шефката на РБ - Кунева хвърля гьобеци в клип с Местан !!!!

.Дрогарите. са започнали "сезонно" да издават вестник - " Нова Република"!! Четете го като "НОВА реПУБЛИКА"!!? Ба, търсят нови абдали и дебили ,а дори и ..трици не предлагат!?

със стари курви нов бардак не се прави.Предлагат от същото .

Да де, ама в сслучая нито има курви, нито правят бардак. Бардаците БСП и ГЕРБ са достатъчни на държавата ни.

Нещо по-тъпо не можаха ли да измислят?

на предните парламентарни скачаха на Бойко и му бяха патерица са искат на Корнелия да и бъдат бастун

Мии, не са се понапънали!

Всичкото що е в дясно все е лай-о. Това са само и единствено разсипници. При тях има само две неща които ги водят (освен келепира ама той е при всички.) Бесен антикомунизъм и Русофобия.......... Нищо друго И всички са деривати на сектата н Костовистите от седмият ден . И дай БГ на другаря Бойкиев и НР(Б) на Рамадан са същите запъртъци

смърдиш на социалист - примерно ковачки, банев, гергов

дебилчета безподобни

Явно им е омръзнало да правят все същите скучни реклами и решили да разнообразят нещата.Все пак не им дреме толкова за имиджа стига да приберат гласовете. ""За да са спокойни дядо и баба, повече пари за отбрана", римуват още двамата" По скоро: повече пари за пушки,та дядо и баба да не притесняват полицията.

С риск да звуча като трол, но тоя Реформаторски блок е само за разсейване на десния вот. Москов и Лукарски (Божо Трика) бяха до последно келнерчета на Бойко. А за свързаността на Светльо Витков с Бриго Аспарухов и една фабрика за цигари вече излезе доста инфо. Вижте Биволъ, да не кажете, че са жълти новини. Признавам само, че политическия инжинеринг се справя все по-добре. Бареков и Марешки са далече от нивото на тия продажници. А на Москов колко дектски животи му висят на съвестта не е истина. И за ваксините и за разбиването на фонда за лечение на деца. Починаха две дечица..а за ваксините ще видим резултатите след 10-15г. Смешно ли е Москов..а..смешно ли е. link ...толкова брутална наглост рядно БГ политик е демонстрирал дори

Можеха и чалга да пуснат. ;) Гонят съвременните "ценности"!

21 21 патериците на Бойко сме като $овно 21 21 излъгахме ви веднъж и ни е все едно 21 21 трябва да сме в лапаницата иначе дърво 21 21

РБ - Глас народен с предизборно хип-хоп парче Боли ме г.за, това е парчето на Реформаторският блок. Итова ще го пеят след изборите заедно с недоразумението Светльо Витков- пернишки тарикат.

Смешници

нищо не се променя за вас...аут сте!!!!!

Отсега мога да кажа кое ще им е следизборното парче - едно добре познато, Светльо го пее - "Боли ме г.за" му е заглавието!;)

Идат като овци, бегат като овци Що е то? Овци! Имам чувство за нелепост за недоизпълнен дълг прекалено е превзето за един венерин хълм. Казваше, че ме обичаш, а си го поставяш с друг може би съм импотентен, евентуално и боклук.

БСП използва Мишо Шамара. Ръбъ да не останат назад.

"глас безроден" - това са деформаторите и червената хиена пръмова-кунева!