От РБ: Ако президентът ни връчи мандат, ще мислим

От Реформаторския блок няма да участват със свои представители в евентуално служебно правителство, каза съпредседателят на ПГ на РБ Найден Зеленогорски.

Обратно в новината

Коментари - От РБ: Ако президентът ни връчи мандат, ще мислим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..."От РБ: Ако президентът ни връчи мандат, ще мислим.." Добреее, ама сос какво ще мислите? особено с кукунева, опс. с Пръмова начело, а лекенца!

Мислете, другарки и другари, мислете... а аз ще поседна ей тука някъде и ще ви гледам, как ще ги измислите тия действителни гласове, дето ви липсват :-))). Но можете и да помислите за нов, "алтернативен "десен" проект" :-)))

А.. че щях да забравя и в този нов десен проект да приемате само по пръстов идентификатор, за да не вземат да влезат в проекта разни крадци, бандити и провокатори от мнозинството, което е толкова тъпо, а вие толкова елитарни, че то направо не ви заслужава... :-)))

Ти ли ще правиш кабинет бе ЛукаВски? Е тогавма вече ще се лее кръв.

Кунева каза друго :) Но тя си търси местенце в Брюксел

Властта опианянава,възбужда,създава вълчи апетит,някои се самозабравят,а други повярвали си-се самоунищожават!Тази дясно-центристка карантия с подкрепа от 200-300 хил. гласоподаватели ще управлява!?Сбирщок от политически остатъци,отлюспили се егоисти,властолюбци и корпоративни мисионери,лобисти на чужди компании и интереси.

Вземате властта, крадете юнашки като за последно и закривайте държавата на организираната престъпност, където 25 семейства си поделиха ограбените активи на България и сега си управляват бизнеса и държавата от Лондон, Виена, Женева, Париж и т.н. Всички партии са техни рожби.

Ама тия сякаш забравиха какви големи ваканции си гласуваха а сега седнали да се пъчат колко работа имали да свършат защото цяла година си играеха на ''депутати''..Ще дойдат по кадърни и по честни от вас и те ще направят законите не им берете грижата защото от вас и чеп за каца не става ама задници мераци и аванта голяма правите

Онанисти

Политическото леке Лукарски въобще не би мислил, ако му връчат мандата. Той е генетично обременен с нагон за власт. Но едно е да искаш, друго е да можеш.

Политически Лайна :)

ДО СЕГА НЕ СА МИСЛИЛИ !!!

Абе вие мое да си мислите, ама то с мислене се кола не кара, казваше Джони Пенков.

каза че до редовните избори никъде няма да участва???

Жадни за Власт/пари жалки люспи. Докопали се покрай Бацето до софрата,грухтяли 2 години в пълен комфорт.Начело с Отпечатъка + останалите 5-ма.

Най-после Мигрена Кукунева ПРЕМИЕР.

Нищо чудно. Колко му е. Щом от посолството я подкрепят, ще стане. ГЕРБ ще я подкрепят, щото, нали, стабилността на България, малко са гузни. Патриотите също ще вдигнат 20-на гласа - иска им се по-дълго в парламента. БСП ще си затрае, трябва им време до изборите. Нищо чудно.

Мамка ви алчна - само да ви го подадат и ще го прилапате , нали! Де да може да ви се падне! Мерзавци ! А Лукарски се е ухилил като преял комсомолски секретар след партиен банкет! Държавата се срива, те щели да мислят! Дано погинете партийно цялата пасмина мишоци!

Сценката "Дават България на РБ" може да бъде видяна всеки ден п Енимал Планет, макар там да е кръстено по друг начин: "Гладни крокодили разкъсват антилопа". Не я препоръчвам за деца, бременни.. и въобще за българи!

Тези от РБ са пълни нещастници!!!

Те мислят! Те ще мислят! Те ще измислят! Много трудно упражнение за промити и обременени мозъци!

Какво има да му мислите лекенца от РБ, партийки с 0.5% влияние, обаче с огромни ламтежи за власт и грабеж. Само да посмеете да правите марионетно правителство, ще трябва да ви изритваме с шутове от меките кресла, моментално.

ех, че сърби меракът за власт- може и за малко....

тоя път....сигурно вече са се разграничили от него...в следствито...

jingiby

ЛукаВски, трябваше да мислиш преди да се коалираш с ГЕРБ само и само за да станеш измислен министър. Сега вече е късно. Вие сте пътници и няма да влезете в следващия парламент...

Ще падне мислене, като за 3,3%

Тия направо ме хвърлиха в тъч ..... щели да мислят, а имали с какво

Аз

Зеленогорски лъже. Партиите и в момента се финансират в огромна част от сенчести и направо подземни източници и това винаги е било скъпо за държавата. Костов и боко свинята доведоха тази партийна мафия до неподозирани висоти. Нищо страшно няма да се случи от орязването на парите за партиите. Контрол над корупцията не може да се постигне, като се плаща на корумпираните да не се корумпират повече - това, всъщност, си е не само корупция, ами направо рекет. Контролът се постига с бой и страх.

Мусля на всички вече е ясно, каква беше целта на измислените "реформатори"...

Шило

Хахахаха, ще приемат, ще приемат...Иначе..

След като премислят може да подадат и молби за партийно членство в Герб, но ББ няма да ги иска, защото и без това трудно се отърва от тези пиявици, които му се бяха впили и му смучеха кръвта. Може да им уреди престой на "топло" да си мислят на спокойствие.

Тези не ги искат в селото те питат за на попа къщата.

МИСЛЕТЕ, МИСЛЕТЕ! Докато мислите ще дойде нов ДЕСЕТИ НОЕМВРИ! Този път ПРОМЯНАТА няма да дойде от изток , а от запад накъдето са обърнати задниците ви!

Това е интересно. Какво прогнозирате ? Намеса на ЕС ? Намеса на САЩ ? В каква форма ? Извънредни мерки ? Интересно е да се чуе такова мнение, оригинално е. Обикновено промените идват след трусове на североизток ?

Боже, опази!

Най добре ще е да изпратят правителство от ЕС, ние българите сами не можем да се управляваме.

ами пишете на фрау-ханъм Меркел да ви прати, и тъкмо ще си го получите заедно с една "квота" бежанци за асоцииране.

Щели да мислят....абе овчи мисли кво има да мислите бе-ЗАКРИВАЙ(те се)!!! ХАХАХА

А Радан чакал отделно от тях плевню да му връчи мандат! ХИ ХИ ХАХА ХОХО

една пуйка мислила,мислила и фанала та умрела,та така с рб

Няма кво да му мислите - вие всичките ставате за министри на каквото и да било. Най-много да се скарате кой да е премиерът!

Този главоч с черната коса Зелоноглавски ,потен вода пил ли е бе ..аз на неговите години бях побелял вече ,а тая с кривата муцуна няма налапване ...бахти и тъпогьозите ... я има 1000 души , в цяла България дето ги подкрепя , а те искат да ...УПРАВЛЯВАТ !

До тогава бате Бойко че вкара сичките ви министри в затвора, както е тръгнало. Нема кво да мислите.

Лъжеш се! Той ги направи министри и няма как да ги вкара в затвора, защото сам ще си признае, че никак не го бива в кадровата политика. То се видя и с "най-добрата" кандидатура за президент, която предложи, де!

я па и тия с дълбоките мъки се готвят да правят кабинет,що не фанат да се разнесат нанекъде

Е нема такива нагляри.... Щели да мислят. Нали видяха резултатите за техния кандидат, какво има да мислят. Вън от политиката и управлениет, долни маскари!