Стотици полицаи ще охраняват мача ”Лудогорец”-”Реал”

680 униформени ще пазят реда в София заради мача между "Лудогорец" и "Реал Мадрид" на стадион "Васил Левски" тази вечер.

Обратно в новината

Коментари - Стотици полицаи ще охраняват мача ”Лудогорец”-”Реал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее, добре, министърки, депутатки, всички ходят на крака при великия ритнитопковец. То бива чуждопоклонничество ама това ...

Това не е чуждопоклонничество, бе човек. Наистина ли не загряваш за какво става въпрос?:)

Нечии "Топки " са мноого скъпи ! Да ти обиасниавам ли още, илии...

що не изпратят стотина от тях на капитан андреево ? там се нарушава закона ! тук ще ритат топка . какво ще пазят ?

Уж трябвало добре да се охранява, пък за Бойко защо никой не спомЕна? Правоговора е ОТ, проф. Лизнашки

Абе докога ще затварят половината център заради някакви ричнитопковци ск*пани.... футболът наистина си е проста игра за прости хора....

Че то в БГ живеят основно прости хорица! 70 години комунистически терор и още да искат!

По принцип футболните фенове вече 25 години доказват, че са единствената все още мислеща и родолюбива част от обществото. Довечера обаче те ще са малцинство, за сметка на някакви тузарчета, за които единствения спорт е тарикатлъка.

Стотици полицаи ще пазят реда на стадиона, а десетки лекари ще пазят здравето на Алексей Сокачев при евентуален гол на Лудогорец :D Шегата на страна. Успех лъвове!

Ама и Ти ! Как си със здравето? Каде си виждал "Лъвове" мургави и остригани, егати лъвовете- наемници !

Наемници, ама ЛЪВОВЕ. Ще играят под трикольора. Нали все се оплакваме че българите се изявяват когато напуснат България и другите страни обират лаврите. Нека сега да е обратното. УСПЕХ ЛЪВОВЕ!!!!!

Футбола е спорт за малоумници.

Футболът е цар на спортовете! Спри да говориш глупости! Стискаме палци за успешно представяне на Лудогорец!!!! А ти можеш да гледаш "ВИП" Брадър:)

Нека не оспорваме меродавната сентенция, че леката атлетика е царицата на спортовете, но няма как да се оспори и това, че футболът е министърът на финансите. Велика игра си е това футболът!

Лудогорец прави голяма крачка, играе на европейско ниво. И тук пак има недоволни, щото не били любимите им ЦСКА и Левски. Ами това е баби, пазарна икономика, столицата вече не е нищо особено. Трябва да свиквате, че така ще е в бъдеще. И ако може да се израдвате, че има нещо стойностно българско.

Ние сме жалки и малки. Лениви, пресметливи, тарикати и прочее хитреци, които не си дават сметка, че Лудогорец е отбор с чужденци. Предстои недостоен за гледане спектакъл от рода на защитниците на Шипка, в който ще ни напляскат с 5 на 0 , само за да разберем, че нито сме в Европа, нито сме някаква сила, нито пък следва българите да се самоунижаваме с подобни жалки спектакли на национално падение. Поредното.

Защо пък да е недостоен за гледане? По твоята логика на състезания трябва да ходят само сигурните, че ще вземат медали.

Веднъж един, като гледал състезание по надбягване, няколко пъти питал "защо тичат тези хора". обяснявали му че това е състезание, но той така и не разбирал какво значи. Накрая му обяснили, че който стигне пръв до финала ще получи награда. Пък той тогава попитал "А защо тогава тичат останалите?"

На тези дебили пак ще им се плати за извънреден труд.Спане прозявки пак спане и така до пенсия.Най мразеното съсловие.

И що да е най-мразеното?! Явно ти си най-тъпият тук!

Затова ли вчера беше зверско задръстване навсякъде. Нещ*стници, заради некви смотани ритнитопковци да затворят половината център.

Да, категорично съм против тази практика! А развихрените лумпени трябва да плащат всички причинени от тях щети в двоен размер и да полагат обществено полезен труд поне стотина часа - така ще им мине ищаха за вандалщина!

Защо заплащаме заплати на БЪЛГАРСКИ полицаи, за да охраняват НЕбългарското отборче от Дели Ормана? Да си плаща зеления султан Домус ага за охраната!!! Напред, Реал!!!

Само софЕнчетата ли са българи?Колко чужденци играят в софийските отбори, обаче там явно не се брои.Аман от псевдобългари,които делят българските отбори на наши и ваши.Факт е, че въпреки "дългогодишната" история на ЦСКА и Левски, не техните собственици, а Домусчиев се бръкна и плати ремонтите на Националния стадион.Дори когато хейтвате не се затваряйте очите за полезните неща,защото вместо да избива комплески със скъпи яхти и т.н Домусчиев влага част от парите си за подобрения и на нац.стадион и изгради такъв в Разгад.В края на краищата това остава и няма да се ползва само и лично от него, за разлика от всички кичозни придобивки с които се фръцкат болшинството от българските милионери-комплексари.

1.Има толкова належащи неща в тази страна ,които ако бях в ред ,можеше и този футболен мач да се коментира.Сега на фона на цените на тока и още доста проблеми, да се говори на първо място за този мач, е нещастие!!!! 2. Голяма част от обществото живо се интересува откъде се създаде този "велик българин д о м у с ч и е в?"

И хлябът, и зрелището и всичко у нас е все под контрола на ченгилите - затова сме на това дередже...

И пак ще има простотии...