17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, не свършват абдалите. Глупостта по света се умножи безкрайно. Този Пашиян обещал на арменците, че ще им опрости дълговете към банките. И те повярвали. А да видим сега.

"старият и новият политически елит да се договорят помежду си" я, колко искрено са им обяснили на арменците какво точно ги чака. и ние, а и много други източноевропейци, можем да им разкажем с подробности, ден по ден това дежа-вю, което ще последва. и което никак няма да е добро и хубаво...като прибавим и дори по-силното влияние на русия там, подплатено с военна база...абе, горките хора. нека сега се порадват , това ще им остане. а ония в тъмното, зад кулисите, вече "се договарят".

Сега настъпва времето на сеира на тия дето ''протестираха'' защото ще видят как са ги изиграли..Да не искаш избори а НАЗНАЧЕНИЕ сие наистина ''демократично'' и принципно..С какво мнозинство ще да властва този че не ми става ясно или и той кат наш боко си мисли че трябва саде телефона да вдига и на разходки по чужбина да ходи...

Старата песен на арменски глас

Сега ще му спретнат едно активно мероприятие и чао.... Наивността няма граници !!!

Вън на американските неправителствени организации, отвсякъде...

Разгеле! сега вместо България Армения ще стане първата държава през която е минал търмъктът на американската демкратизация и тя е изчезнала. Армения има по-малко население и от нас, Турция и Азербайджан са им на прага и им точат зъби- очаквам след управлението на Пашинян Армения да е загубила Нагорни Карабах.

Някой помни ли съдбата на Звият Гамсахурдия? Един грузински интелектуалец, дисидент, водач на първите "майдани". Стана президент, превърна се в диктатор и грузинците го изметоха след година-две. Сега ще имате втори дубъл

Ей така се прави! На изборите печелиш 7%, не си доволен, организираш (с помощта на няколко англоговорящи приятели) бунт, блокираш столицата НЕЗАКОННО. Резултатът е, че парламентът кляка на исканията на 7% от избирателите. Въпросът е: Защо изобщо ходят на избори, вместо директно да си спретнат бунт и властта да се вземе със сила?

защото иначе-щяха ,да ги пометат...

Задавал ли си този въпрос на себе си,а?

Дупе да им е яко на арменците иде краварската демокрация.

от мАсква?

Ами, след като международните наблюдатели, заедно с ООН признаха резултатите от изборите, значи процентите наистина са 7.

В Армения опозицията печели 7%, а в България не може и в парламента да попадне. Кога ще ги стигнем арменците? :))))

Груба грешка! В XXI век така не се прави! Провеждат се избори и според резултата от тях се определя кой ще управлява и кой ще е опозиция! А това което прави въпросният господин си е просто рекет. Народът го бил подкрепял. Кой народ? Колко са по площадите? 100-200-300 000 души? Колко са? Някой броил ли ги е? Това народът ли е? Може ли и на какво основание, тия от площадите да се обявяват за целия народ? Да елиминират гласът на няколко милиона избиратели? Това по силата на кой закон? Явно в Армения живеят в XVIIIвек! Щом не са разбрали, че "площадната демокрация" нищо хубаво не е донесла! Поне да гледат в другите страни какво става. Толкова по-зле за тях. Явно отиват на "украински вариант". Тоест безвластие и неспазване на законите. ЗА ДА ИМА ДЪРЖАВНОСТ, ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОННОСТ! МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ВЪПРОСНИЯТ ГОСПОДИН ЩЕ ИЗГРАЖДА ДЪРЖАВНОСТТА, КАТО САМ ПОГАЗВА ЗАКОНИТЕ? ЗАЩОТО УЛТИМАТУМЪТ КЪМ ПАРЛАМЕНТА ДА ГО ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕМИЕР Е ТОЧНО ТАКОВА!

Неприятна личност, управляващите нямат кандидат и пак не искат да го изберат, нищо чудно, при нас Валери Симеонов със същите проценти е вицепремиер, а Каракачанов е военен министър и учи бойният летец Радев кои изтребители са по-добри, наглост без край. На всичко отгоре статистиката показва, че българите пак ще гласуват да ги вкарат във властта, въпреки съборената ограда, имигранти из цялата страна, ниските доходи, високите заеми.

И една новина от преди час. Пашинян се е срещнал с представители на Държавния департамент на САЩ и е обсъдил с тях ситуацията в Армения. Яко, а :)

им беше телефонирал. иначе пилците се броят наесен и в Армения.