US топшпионин: Русия би свалила американски самолет в Сирия

Не е изключено Русия да свали американски самолет, ако над Сирия бъде наложена зона, забранена за полети.

Обратно в новината

Коментари - US топшпионин: Русия би свалила американски самолет в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте военолюбиви, това платените защитници на джихадистките ценности.

Не се коси, скоро и ние ще ручаме ГМО-та яко и нема да ни пука. Да е жив и здрав министерския съвет, те от друго място явно ще се хранят и вода ще пият.

То и аз бих свалил самолет, ма освен да ги замеря с папуците на наште асове-летци ,низнам как шъ стане с тез остатъци от пво-то и супер-дупер самолети.

ИЗБОРИ И СЛЕД ЛОВ

Шпионите не дават интервюта.

Не е изключено руснаците да застрелят летящо пони, ако то се появи в зоната, забранена за полети. Я да попитам - като е забранена, що ще дири там американски самолет?

Видно е :Единият-Доналд Тръмп има глава на раменете си,а другия Хилари Клинтън-тиква. Въпросът е какво имат на раменете си повечето американци и дали си дават сметка за последствията. Съвсем скоро ще разберем!

Според избора на тези ходили в колеж и Университет е (както и на тези обитаващи каравани) е очевидно кой какво носи на раменете си. Отнася се дори и за теб.

Наполеон опита,Хитлер опита,нека и Обама опита ,докато не му е изтекъл мандата да унищожи империята на злото наречена Русия.Може да е късметлия.

Не стават с късмет тези работи. Трябва и акъл, ама той е дефицитен при тъмнозелените.

СЛЕД КАТО САЩ БОМБАРДИРАТ ЗАКОННАТА СИРИЙСКА АРМИЯ НА СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ,ТО ДЕ ФАКТО САЩ СА АГРЕСОРИ!!!ДАЖЕ Е НАЛОЖИТЕЛНО БРАТУШКИТЕ ДА ОТРЕЗВЯТ РАЗЮЗДАЛАТА СЕ ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО,КАТО ОТВЪРНАТ НА АГРЕСИЯТА СЪС ЗАЛП НА ПВО-ТО!!!РУСИЯ ГАРАНТ ЗА СПАЗВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО!!!

И,как ти отговори Путин на умния съвет?

Ще ми създадете зона за сигурност на х у я.Няма да е лошо по скоро да се махнете от там.Така света ще си отдъхне най сетне.

Ако са там на х*я ти - трябва да отидеш на доктор или поне да го намажеш с нещо..

"Не е изключено Русия да свали американски самолет, ..." Това заяви директорът на Националното разузнаване на САЩ Джеймс Клапър. Абе то разузнаването на САЩ твърдеше пред света, че не е изключено Ирак да разработва забранени оръжия, заради което поведе война срещу Ирак през 2003 г. Е, откриха ли такова оръжие? Предизвикаха ли обаче с това военната суматоха в целия Близък Изток, която сега тормози цяла Европа 1но не и САЩ)?

И Северна Корея не би се замисляла много в случай, че бъде провокирана.

Русия има разрешението на официалната власт да изпраща самолети в Сирия.А САЩ кой им разреши да бомбардират сувреренна държава?

Американските морски и въздушни сили в района могат да неутрализират прехвалените руски системи в рамките на 1-2 часа. Всеки знае, че ракетните батареи могат да се пулверизират с масивен удар от крилати ракети на който не могат да отговорят. Ще им свалят гащите на руснаците в Сирия много скоро.

Това го кажи на човека от снимката, че явно не е наясно с възможностите на армията на САЩ

"Не е изключено Русия да свали американски самолет, ако над Сирия бъде наложена зона, забранена за полети." Лош превод или елементарна простотия?! Как Русия ще свали американски самолет, след като той лети в зона, забранена за полети?! Кому к.ра дири там!?

Ама никой не те кара да ходиш там, бягай в Америка.....ама там ще трябва да миеш чинии и кенефи, а в най лошия случай да правиш свирки на табуретките!

тва от личен опит ли го знаеш или така ти каза шефа

там ще трябва да миеш чинии и кенефи, а в най лошия случай да правиш свирки на табуретките! Първо подаваш молба, после ще има кастинг, след това чакаш, евентуално втора и трета класация..

За това американците хубаво трябва да си помислят, кой може да ги вкара в трета световна война, дали Тръмп или Клинтъновица и тогава да изберат президента, но по всичко личи че тази бабичка Клинтън напълно е изперкала и нейното постоянно противопоставяне на Русия ще доведе до трета световна война!

Ако някой си мисли, че рашаните ще се назландисват за удара, жестоко се лъжат....този господин е прав, че след като имат такова въоръжение, те ще го използват без никакви скруполи!!!

скрупУли, тролчо..

Има ли значение когато избухне една 3 световна война, дали ще е с грешка или без грешка в правописа???

ТОВА ЧЕ ЩЕ СВАЛЯ АМЕРИКАНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАД СИРИЯ ,, РУСИЯ ГО ЗАЯВИ ОЩЕ КАТО БЕШЕ ПОВИКАНА ОТ ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО ........................ НЯМА ОТКРИТИЕ МРЪСНИЦИ

Краварите съвсем изперкаха.Треска ги тресе,че ролята им на световен жандарм не може да се реализира напълно благодарение на Русия.Те какво си въбразяват,че ще зашлевят шамар по бузата й ,а тя ще им поднесе и другата си! Нагли гадове! Защо трупат оръжие около границите й ?о дКакво търсят в Сирия? Кой ги е поканил? О, да отрочето им ИДИЛ .Не Русия е агресор,а ястребите от Пентагона и еврогейските им слуги

САЩ ги възпира единствено здравият разум да набръчкат носа на руските космически сили! Но не се знае до кога това ще е така. Щураци има както в Русия, така и в САЩ! Не си въобразявай, че един дивизион с400 или нещо друго, е в състояние да попречи на ВВС на САЩ, ако решат да изметат руснаците от Сирия. Там руснаците са откъснати, докато НАТО ще е в свои си води! Дето има една приказка, от пияния се варди и лудия. Всичко, обаче, е до време.

Не, просто не им стиска на американците, защото на руснаците, ама хич няма да им мигне окото за даи зашлевят една тупалка!

За последното си прав. Колко пъти вече Русия не се поддаде на провокациите на САЩ? И как така, все някой друг използва САЩ, за да им свърши мръсните работи.

И откъде накъде ще са в свои води. Това американска територия ли е? Иска им се, но не е така нали?

Ако ООН или всички участници в конфликта в Сирия се съгласят и обяват зона, забранена за полети, и САЩ продължат да летят и да помагат на ИДИЛ, като ги снабдяват с оръжие и данни от разузнаването, както досега, Русия ще ги сваля - и ще бъде напълно права да постъпва така! Руските самолети са в Сирия по покана на президента Асад и решение на руския президент, потвърдено и подкрепено от руския парламент, така че - точно това им е задължението на тях - да свалят вражески самолети, които в нарушение на всякакви международни решения и разпоредбите на президента Асад фърчът из небето на Сирия и помагат на терористите, които избиват населението на тази и съседни държави! Изобщо не се учудвам, че американските сенатори и генерали са се загрижили по въпроса - те не зачитат нито международните норми, нито решенията на някого, нито волята на президента на суверенната държава Сирия и се държат така, като че ли целият свят е длъжен да им търпи "демократичните" бомбардировки! Ама тоя път удрят на камък - по-точно, на военна сила, по-голяма от техните самолети и кораби, способна да ги застави да спазват законите и решенията на други - което е адски гот! Много, много ме радва!

Ти, май, нещо грешиш! Тази зона на забрана ще важи за всички, вкл. и за Русия! Т.е. ако ВВС на САЩ установят полети на руски самолети в полза на режима, със сигурност ще има правото да ги сваля! Монетата има две страни.

Dimi

Само дето единствените които могат да обявят такава зона са правителството което е на власт (добро или лошо) и ООН, а не САЩ и водената от тях коалиция. В момента Асад и руснаците де юре са в правото си да свалят всеки един самолет на коалицията навлязал във въздушното пространство на Сирия... справка как изведнъж турските самолети взеха само над ирак да летят след един "инцидент". Но ако САЩ продължат да правят глупости като нищо може да руснаците и асад да започнат да стрелят по самолетите на коалицията, която е там без никакво правно основание... нямат покана от легитимното правителство, нямат мандат от ООН

На Балканите следите са от 7мото хилядолетие пне. В Мала Азия-храмът от Гьобекли тепе е от 10тото хилядолетие пне.. Това за сега.... Гл точка - Преди писаната човешка история - коренът е Мала Азия. От гл т на писаната история - коренът е Шумер...

Ако сирийски боен самолет навлезе над САЩ,каква ще е съдбата му ? Какви са тези понятия за "зона забранена за полети",която е наложена от една държава на друга държава ?

Каква ли?... Питай Саддам и Каддафи :) А скоро и Асад ще придобие опитност по въпроса.

Това е върховенство н а демокрацията и законноста.

Без активността на авиацията (Руска или съюзна) войната ще приключи за два месеца! Съюзниците искат "закрито небе", Русия не! Следователно Русия се старае войната да продължи колкото може повече! Браво Вова...Сирия те обича!!!

Ти май си блондинка. Сирийското небе и сега е забранено за полети. Ако се наложи и врабчеата ще ходят. За какво "закрито небе" бълнуваш?! Или според твоите разбирания, то може да бъде затворено само от "Съюзниците" които никой не ги е канил там.

Забранено е във вашите (бедни) представи...

Няма нужда топшпионина да заявява такива твърдения. Руснаците отдавна са го казали , а и не само те .

кой може да наложи зона забранена за полети освен Русия. Другите могат да наложат една декларацийка в стихотворно -лирична форма.

Германският генерал Харалд Куят "Русия има абсолютно превъзходство във въздуха. Без разрешението на Русия никой не лети нито немците, нито американците. Ако руснаците поискат, и врабчетата ще ходят пеша. До толкова силно доминират руснаците въздушното пространство. Цялата тази дискусия на Запада за затварянето на въздушното пространство цели отвличане от вниманието от основния проблем постигането на примирие.

Ние, врабчетата, протестуваме

Я, земи зареви са! ))) Ред сълзи, ред сополи ... Може пък да те пожали някой... Няма да е американец - те не жалят нито деца, нито жени или старци, бомбардират наред и сватби, и погребения, и джамии срутиха до основите по време на молитви ... Но някой руснак може да те съжали и да ти хвърли някоя хуманитарна помощ ... )))))))))

С епистоларната си мастурбация взе та свърши върху собствения си колега :) Хубаво му оплиска физиономията, а той милия се мъчеше 'соросите' да иронизира..

Интересно съвпадение на разсъжденията ти, с тези на Ердоган. Как се разполага това в сърцето ти? Просто за информация, нали обичаш да споделяш?

Пак ли не сте в час :"ако над Сирия бъде наложена зона, забранена за полети". Цитирам по памет еди германски генерал "Ако Русия реши, и врабчетата в Сирия ще ходят пеша". Интересно, кой може да наложи такава забрана.

А добрутро! Руснаците отдавна ви предупредиха, че системите им за отбрана в Сирия не разпознават чуждите самолети и нямате време за обяснение, а този "топшпионин" едва сега осъзнава, какво са им казали!

Швейцария и тя ли е наша...защо там ни гледат "странно "??

Патологичната русофобия е много подобна на селските комплекси за малоценност. Истина е, че Русия е играла противоречива роля в историята ни, но специално в настоящето - каузата им е справедлива и всеки нормален човек го разбира. Русия се бори за своето място под слънцето и оспорва еднополюсния модел. Това е съвсем нормално за такава огромна държава. А всеки който мисли за Русия като за държава греши! Русия е отделен свят, отделна самодостатъчна цивилизация. Подобно на Китай и Индия. Единственият начин да оцелеем като цивилизация е да приемем този факт - светът е шарен и трябва да се съобразяваме с това.

Нейната карта и нейната дълбока душевност са чудесно илюстрирани от художника Вася Ложкин. 'Вы любите розы, а я на них ср*л'

че ми напомни. Негово право е го прави където иска. Най после може да разбере че и розите са бодливи.

Дали някой от драскачите разбира какво им казваш.+++++++++

Да ни разясниш, кои са драскачи и кои автори, във форума. Щото трудно се ориентирам... Дали не обиждаш тези, които разбират написаното?

За драскачите е ясно, но ето ти горчивата констатация на представител на руската интелигенция: 'Российскую Федерацию населяет множество людей, которые просто органически, почти на уровне физиологии, не способны жить в современном мире.'

От далечната 1957г: Мы сегодня в цирк поедем! На арене нынче снова С дрессированным Медведем Укротитель дядя Вова. От восторга цирк немеет. Хохочу, держась за папу, А Медведь рычать не смеет, Лишь сосет потешно лапу, Сам себя берет за шкирки, Важно кланяется детям. До чего забавно в цирке С дядей Вовой и Медведем! Класика..

а може би точно там са живели "300"

И аз призовавам за забранени за полети зони в САЩ. ;)

То има такива, бе кухчо!

Да идем, да си свалим някой и друг самолет там, тогава?

Да, ама не определени от мен. Иначе очаквам да е забранено над Белия дом, Пентагона и други.

От масовите преселвания към днешните земи на България преди 1200-1800 г е останало и българсткото име АЛИПИ - от АЛЕПО. Цецо Алипиев, Алипи Панов... Радан, Биляна, Алцек, Динко, Кера, Куна също са от съседните на Сирия земи....

То, май излиза,че и Кери е наше момче,българче!!!На баба си Кера(на галено Кери) фамилията носи.

Европейската цивилизация се корени в Близкия изток Сирия, Асирия, Вавилон, Персия . Миграциите в рамките на земите на Римската империя основен фактор за тази основа

Ние сме пришълци тука, нали? Също, както американците с европейско потекло. Значи сме си биз-бизе ,лика -прилика и т.н. Дай да си плеснем с ръце и да се прегърнем, бе! Пък аз си мислех, че с руснаците сме лика -прилика, а то, кво било...

Браво на секретния шпионин, бързо схваща, страхотно прозрение, направо!

Щяхме да му го кажем, та да си предупреди Хилавата клявка, да не дрънка глупости, че се излага пред избирателите си.

е те американците им потопиха КУРск със 120 души на борда, свалиха им един самАльот чрез Турция.. отдавна се пукна балона за красная армия как е непобедима и какви техники имат

така преди години се е заблудил и един велик стратег , заради смирената реакция на блядовете , но се оказа , че сериозно е сгрешил

Кой е тоя, че не се сещам! Ако имаш предвид Хитлер, жестоко си се заблудил. Смирена реакция не е имало. Всъщност СССР стоварва 10 милионна армия, 25 600 танка, 30 000 самолета, 76 000 оръдия на границата му. Естествено Хитлер с неговите 3900 танка, 5000 самолета ,15 000 оръдия и 3,5 милионна армия е нямал никакъв шанс, затова е предварил с малко империята на злото.

Не беше ли един несбъднат австрийски художник с характерни за времето си мустачки?Или, онзи, великия французин, създал цяла епоха на величие във Франция, вследствие чийто поход в Париж са създадени бистрата(от быстро).

И други като Наполион, Хитлер и подобни, решиха, че лесно ще се справят с Русия, а какво се получи! Русия е неудобна за атакуване, заради голямата територия. Немците са го закъсали и за бензин през ВСВ. Първите ракети които биха литнали към САЩ са сигурно на Северният полюс и няма да минат през западна Европа.

Не знаем. Я продължи с анализа си: например, какво от това?

Дедо, тия мисли, къде с гъза си ги раждаш си ги запази за себе си.И си ги върни там,където са родени.Иначе, този някаква Еврика ли прави, заявявайки,че ако се наложи ще бухнат щатски самолет.Някои хора отвъд океана продължават да си мислят, че епохата е ранните 90 на миналия век.Не, нещата са различни,реалностите-също.Ако някой си въобразява, че Кремъл мести коритата си тук-там, защото някому това е интересна игра, жестоко се лъже.Прозореца,примирието ще трае до момента,в който армадата кораби се разположи в зоната за дислокация в Средиземно море.Впоследствие ще се тръгне към генерален щурм на Източен Алепо и военна победа.А САЩ в качеството си на какви ще установяват зона,свободна от полети над суверенна държава?

в качеството си на жертви ! но жертви на какви принципи...освен колонизаторски ,има ли нещо друго ??

путин плаща на тролове да ви промиват мозъка :) той ще се провали ама вие да си знаете :))

Стига с тия глупости, бе.....България е пътник и този път няма кой да я спаси.

Надеждата винаги угасва последна.

С оглед на това аз давам на остатъчната българска държава още най-много 10-20 години.

в Близкия Изток, за да запазят енергийния си монопол в Европа, с който изнудват и шантажират културните и цивилизовани народи.

Да са живи и здрави да успеят. От това ние само печелим. Но само след нов народен съд, който да изчисти "цвета на нацията".

туземните въглеводородни олигарси, които държат акцизните складове, укриват обороти и блъскат каквито си искат цени на горивата ?

Ето такива коментари показват нивото на американските тролове: "СТРАХУВА ЛИ ВИ МАДАМ ПРЕЗИДЕНТ КЛИНТЪН? ХАХАХАХАХА" Да, страхувам се за бъдещето и особено за бъдещето на децата си. Такива като Фрау Мерке, Клаудия Рот и Юлия Кльокнер нямат деца, така че какво ще стане след 20-30 години малко ги интересува... Но мислите ли с мозъците какво ще стане при един въоръжен конфликт Русия-САЩ? И любимите ви американци правят всичко да провокират такъв конфликт в околностите на Русия и да настроят съседните страни така, че да ги използват за пушечно месо. Кой ще бъде най-дълбоко засегна? Да, освен Русия, съседни държави като Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Румъния, България, евентуално Германия, Белгия, Холандия... Е, няколко ядрени бомби могат да гръмнат и в Ню Йорк, Вашингтон, Лос Анжелос... Това ли целите? И какъв е капацитетът на Хилари Клинтън да реши всички тези проблеми, като знаем какви ги свърши като държавен секретар?

посредственичета, които подобно на гламавите си отци и деди разчитат на чингисгановския окупатор за социалната реализация на генетичната си нефелност.

Преди да дойдат "възпитаните и алтруистични" европейци, представяш ли си, цяла Америка, била населена с някакви аборигенски племена, които новите заселници нарекли индианци, щото мислели, че са в Индия. После ги "демократизирали", с което решили всички конфликти помежду им и им осигурили комфорт и безопасност в подходящи резервати. Е, какво различно очакваш за България? Тези хора са с опит в усмиряването на непокорни, не мислиш ли?

хехех тролки и по снн ви дават вече :))) американските ви колеги платени от путлер да тролят и лъжат хората гнус! а някаква рускиня синама руските ви колеги в санкт петербург със скрита камера :))))

Пич, на хероин ли си?

Да бе - много модерна и ефективна ПВО в Сирия. Само че евреите на два пъти се изгавриха с тая ефективна ПВО, като втиприя път мужиците даже не разбрали, че евреите летят нат тяхната ПВО :)

И малко след втория случай Нетаняху притича в Кремъл. По спешност. И излезе с изявление за вечна дружба с Русия. Ама вие връзка между отделни събития рядко правите.

Натаняху отиде в Моссква, за да си види подопечмите....

ЩЯЛА РУСИЯ ДА НАПРАВИ ЕДИ КАКВО СИ,АКО...АКО БАБА МИ БЕШЕ МЪЖ,ЩЯХ ДА И ВИКАМ ДЯДО!!! ВРАЧУВАНЕ ПО ХАМЪРСКИ!!!

В действителност патриотизма и русофилството на българина са две органически свързани национални характеристики на истинският българин. Ето един малък пример. Ако си спомняте, олимпиадата в Сочи започна с едно грандиозно шоу на българските букви, които пътуваха над Русия и света. Гледах екрана на телевизора, като хипнотизиран. Нашите букви, нашата национална идентичност. И руснаците смятат това и за нещо изключително важно, щом най напред него показват пред целият свят. Ето това е русофилство в най висша форма - гордеем се за едни и същи неша. Това не е някакъв каприз или поза. Това е завещание от историята.

Руснаците много ни уважават, за разлика от американците и западноеврпейците.

младите ,но не само те смятат,че ние сме нацисти и предатели за жълти стотинки ,манипулирани от агресивния колонизаторски запад ,съдейки по "избраните от нас" властимащи .

Бъркаш патриотизма към Задунайска губерния с патриотизма към БЪЛГАРИЯ. Първият патриотизъм е само за мужишки мекерета. Така че единствено патриотизмът към Задунайка и русофилството са свързани. Преди сто години патриотите на България са дърварили дивите мужишки орди, нахлули в Добруджа.... Къде видя русофилството в битката срещу реските нашественици? :)

които наричаш "български" са азиат-византийска диверсия и провокация с цел да откъснат България от европейската култура и народи.

"синьотче",явно историята ти е слабото място щом ръсиш подобни глупости......през 1916г. в Добруджа кои са били агресорите с/у България????Русофилистиците сте на доизживяване само по една проста причина....НЕ СМЕ ТАКИВА ЗВЕРОВЕ КАТО ВАС ЗА ДА ВИ ИЗБИЕМ ДО КРАК КАКТО СТЕ ГО ПРАВИЛИ СЛЕД 09.09.44Г........ПОНЯЛ????