Иран: Бин Ладен не е убит от САЩ, умрял е след заболяване

Иранският министър на разузнаването и сигурността Хейдар Мослехи е опровергал съобщенията за ликвидирането на Осама бин Ладен.

Обратно в новината

Коментари - Иран: Бин Ладен не е убит от САЩ, умрял е след заболяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямистите в Иран се опитат да умаловажат ликвидирането на престъпника Осама.

Стига са му ровили кокалите! Американците ще си създадат нов "най- издирван"!

Казано от Иран, разпространено от Руска информационна агенция.Иска ли коментар? Червените глашатаи да надуват фанфарите.

Клюкарщината на мюсюлманите - нискограмотни, фанатизирани и ретроградни, останали си в 16-ти век, личи от коментарите им - плоски, глупави и провокативни в стил "една жена ми каза". Чудя се нашите медии нямат ли си по-сериозни теми от тази за смъртта на едно псе на ислямистите - побесняло, жестоко и психопатично. Войната на исляма е в ход и на нея нещата трябва да са като на война - никаква прошка. Докато брадатите чалмалии правят точно това, нашите лигави изпедерасени очалтгавени олигофрени заиграват с правата на човека, забравяйки екзекуциите на живо пред камерите. Така не се спасява демокрация и християнство - така се прави още една катастрофа, освен българската.

Споделям мнението Ви и мисля точно като Вас. С идеите за демокрация и права на човека се злоупотребява ежедневно и най-вече в Европа. Изглежда, че европейските "демократи" не са наясно с платформите на модерните терористични организации и вместо да проявят нетърпимост и твърда политика срещу тях, те си гласуват смешните резолюцийки в подкрепа на правата им през ден. Точно от това си създават проблеми и планират да затварят граници - от много толерантност Европа се наводни с араби и ислямски фундамендалисти. Ако, например, човек не знае, че се намира в Париж, спокойно може да обърка френската столица с държава от Арабският свят - улиците са наводнени с ислямска паплач. Затова и си мисля, че европейците още не са осъзнали, че във война с исляма - докато се събудят ще бъде твърде късно.

Да, има сметло и тъмночервени, не са само червени, прав си, усмивка!

Ква "еврика", то се знаеше че това е балон и че Аврора отново гърми на халос и величйшото й мнение е "изведено пред скоби"?!Майтапите продължават...

Всички вие долу, дето си дерете гърлата на провокационната статия, сега ще замълчите конфузни и гузни. Току що в сайта е поместен материал от 20,44 часа, в който официално се оповестява, че синовете на Бин Ладен официално са заплашили президнета Обама за отмъщение, че баща им е бил убит! Ха сега! Дерзайте! Чакам да ви чуя гласеца?

ще го осъдят на куково лято...ще им се....

Не си разбрарал R.Dream, това беше намек, закачка срещу онези дето си деряха гърлата, че не бил убит, че било лъжа и пр.

Абе те си бутнаха кулите, намериха паспорт на терорист сред отломките на небостъргачите та едно изявление от синовете на Осама ли няма да си напишат?!

че са изхвърлили тялото му в морето, това е оплакването

Янките лъжат! От достоверен источник, близък до Четин Казачок, става ясно, че само преди седмица Бин Ладен е бил на среща с Доган и са пушили наргиле в приятелски разговор. По-късно към срещата се присъединил и Саддам. Информацията е от първизточник!

Истината просто е,че тези които не даваха и дума да се каже нещо срещу СССР, сега пък не дават идума да се продума срещу САЩ не за друго, а защото такава е пропагандата! Просто е по-удобно да не мислиш със собствената глава а да повтаряш мързеливо официалната версия.

Седнишев я кажи нещо за новите униформи в еди коя си армия?

Абе, constitution, tтеб какво толкова те грее и радва, че USA си прави каквото си поиска без да се съобразява с никого. Това е нещастие за света, сигурно е, че дори и в тяхната Конституция това е осъдително.

Щатите наистина действат като световен жандарм и си мислят, че правят хубаво, като свалят някои местни ояли се диктатори. На тяхно място слагат обаче колониална администрация, която по същия начин дои и стриже народа, само че вече с "кадифени ръкавици". Докато по време на диктатурата за обикновения човек дилемата е била да работи като роб или да бъде измъчван / застрелян, то по време на колониалното управление дилемата за него е да работи като роб или да умре от глад. Просто 1 вид робство се сменя с друг. И още: с идването на "Новия ред" хората се превръщат в роби на парите, научават се да живеят на кредит, а не с това, което си изкарват, започват да купуват и потребяват ненужни им стоки, младото поколение изгубва трудовите си навици и най-лошото: хората скъсват със своите традиции и култура и постепенно започват да живеят като американците, изгубват идентичността си!

уау, на ибрикчиите юдеиски пак са им натиснали копчето и напълзяха да видим като доиде Aхмединеджап къде ще се крият

уау, на ибрикчиите юдеиски пак са им натиснали копчето и напълзяха да видим като доиде Aхмединеджап къде ще се крият

Само пълен идиот може да вярва че въпросното убийство се е случило, само защото някой твърди така без да има каквито и да било доказателства. Нито една снимка. Тялото - премахнато. Никой нищо не е видял нито чул. Целия този фарс се крепи единствено ня няколко човека от администрацията на Обама и самия него.

не са ти дали сметка на теб, еи това е което те тормози.......ама пък не са и длъжни, нали?

щом братушките казват,че нищо от това не се е случило-ами не се случило, кво да го дъвчем..........лоши,лоши американци,лъжат като дърти цигани, начи...нъл тиъ?

Покажи ми някакво изявление в което Медведев или Путин да се говорят срещу официалната версия на САЩ за тероризма-Бин Ладен и ще те черпя! Русия и САЩ са заедно в играта.

при редките ми влизания в този саит,имам чувството, че се намирам на заседание на местния оф клуб-клон люлин-социалистическо-революционния патос и анти-империалистически призиви със преобладаващи сталинско-ленински лозунги с типичната остаряла реторика от преди 50 години прелива на главозамаиващи дози ,причиняващи остро главоболие за нормалния читател-препоръка към дир- ако желаете една информирана, сериозна публика и съвременен, конструктивен диaлог, престанете да бъдете платформа на двама трима редовни позитановски платени драскачи;иначе много ви пада нивото!

О, височайша особа значи щом влизаш рядко. Не се смесваш с простолюдието. Препоръчвам ти да влизаш още по-рядко, а ако е възможно дори да престанеш напълно.

Виж,преди да се правиш на умен с куха логорея, която се опитва да забранява и клейми тези, които не са в тон с "най-правилната" американска и демокраДска линия, научи българския правопис - поне правилата за изречение и главна буква.

Хората, които четат разнопосочна информация, умеят да разсъждават и вярват на фактология,знаят, че някакъв Осама съществуваше до около 2001 г. и съвсем не беше планетарен злодей,каквато легенда му съчиниха кукловодите от САЩ. Няма сравнително добре информиран и разумен човек, който да вярва в съшитите с бели конци сценарии за атентата срещу кулите, за митичните "подвизи" на Осама и сегашната му фантасмагорична смърт. Просто това е драстично агресивна и профанска пропаганда,насочена към поразените от тъпоумие и медийно облъчване хора с промит до невъзможност за мисъл мозък. Пък и лесно си личат - виж им неграмотните, досадно тъпи, с ограничен и вулгарен езиков израз писания, които папагалстват официалната версия.

Ръкопляскания за прочувственото слово от митинга на Бузлуджа!Браво!Урааа!

О, Иванова, прекрасно, че бързо реагираш на всяко смислено изложение като веднага демонстрираш ЗАВИДНО ПЛИТКОУМИЕ И НЕМОЩ. Ти и подобните на теб печелите купата за умствена ограниченост.Честито!

Само дето Станишев и Първанов са на страната на НАТО...

и кибапчитата да не забравиш.......

Constituon, шшшт! Да не те чуе Нели, щото очите й са избелели от злоба и ненавист, от безпределна вярност към революционните идеи на Бин Ладен!

бре ,че много любители на конспирационните теории ,много другар тука ,много нещо.......не, че на американците им дреме на оная работа за мнението на разни побеснели от злоба червени мишоци....те си правят каквото пожелаят, вие се възмущаваите-все пак свободата на словото е също демократично право...........

Моля за преводач, защото е истина, че "Истина" не е успял да каже нещо свързано или е сбъркал в превода!

Истина е Нели! Да живее вечно в сърцата ни др. Бин Ладен и вечно да тъпее народът ни гладен, заради такива като тебе!Ура!

А как ще обясните че САЩ убиват Бин Ладен и веднага изхвърлят тялото му в океана??????? А ние да не сме толкова тъпи да вярваме на всичко което Американците ни кажат. Виждам че в този форум има доста такива хора. Еи използвайте тези глави за мислене...

Грешиш, не са доста, двама - трима са. Но вдигат шум като за 30. Просто за това им се плаща.

хора пулен цирцус разиграват уса , след като си направиха сами 911 сега и бин ладен са убили. замазват очите на хората с лужи. америка се развива много добре в 2 посоки: 1.порно индустрията 2.корумпирането на половината свят което не може да стане без помощта на зинонистите. гледаите тхе арривалс , зеитгеист и 911 лоосе чанге гледаи и сподели истината *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

о? това на какъв език е? :)

Няма да коментирам убит ли е ,умрял ли е ,имало ли го е или не. Но изказването на министъра ми напомни за виц-а :" починал някакъв младеж от болест с остра диария /обезводняване ....и т.н./. Баща му моли доктора в смъртния акт да пишат ,че е починал от СПИН. Защо? За да си мислят хората ,че е умрял като пич, а не като посерко.

Аман от пощръклели и озлобени червени мишоци. Кво ти е направил човека, бре ? Ми правилно говори и он не казва нищо излишно, докато ти лееш злоба и безсилие надлъж и шир!

Според достоверен източник, Бин Ладен е бил на мача на Манчестер Юнайтед с Челси и е стоял в ложата на съра! Аврора е седяла до него!

Как бе аз го видях в софия,продаваше дюнери !

глупости,това е гнусна американска империалистическа пропаганда-американците изполват климатичното оръжие HAARP за да ви предизвикват илюзии и халюцинации.........

Какво искате за този, брадатия (Бин Ладен...) ? Мъртав ли е? Мъртав е!!! Сега се издирва Кадафи... .

Не съм виждал "червен националист" освен в "Атака"...Те по принцип са стари, верни и изпитани интернационалисти. Да живее братската дружба с прогресивната "Ал Кайда"! Да живее другарят Ладен! Да глупее народът ни гладен!

АЙде пак почнахте да делите хората на сини ,червени ,жълти и т.н! И второ Атака е една жалка партия,преди говореха едно сега друго!

Поредното доказателство, за червените размисли на другарката "Аврора"! Поредния залп на халос! Поредните "социалистически разсъждения" за демокрацията и прогресивните сили, борещи се срещу империализъма!

От писанието ти личи колко здраво си се напасъл от учебника по политикономия,като пуйка с топли лай.а.Най-големите смешки са бившите червеняци като теб,опитващи се да прикрият комуноидството си.Запомни,бивш негър,проститутка и комунист като теб няма.

Споко таварищ, не се хаби! Види се че много те боли и се пенявиш, но е напразно, значи. Остави го оня.

То тъй както е тръгнало, СКОРО и ИМПЕРИАЛИЗМА ЩЕ ГО ЗАКОПАМЕ и ще ни остане само РОДОВО ОБЩИННИЯТ СТРОЙ И ГЛОБАЛНОТО ЗАЛЕДЯВАНЕ!

Каква новина са несвързаните брътвежи на някакъв циганин? Ал Кайда потвърдиха смъртта, ДНК тест го потвърди, но някакво цигане не вярва. Ако беше умрял по-рано, защо САЩ да не го обяват тогава и да си решат малко икономически проблеми? Мъртвият Осама е по-добре за икономиката на САЩ. Умрял от болест е още по-добре защото намалява терористичната заплаха.

От къде знаеш че този днк тест не е фалшив ? Не вярвам на Сащ! Може и да има може и да няма Осама! В този свят не знаеш кое е истина,кое е лъжа :)!

Цигането невярва,затова пък ти си абсолютно повярвал и заблеял.Спазвайки принципа"Нали вестниците писаха и по телевизията казаха"ти е напълно достатъчно да си горд и уверен.Дерзай другарю.

Виж сега 123,кажи ми,защо да вярвам повече на САЩ,не знам кой лъже,но истината е че информацията на Иран ми изглежда по вероятна.И какво значи "Ал Кайда" потвърди,да не са присъствали на морското погребение или убийството?!Айде,че много циркаджийско стана.

Като се има предвид целият цирк с ислямското погребение в морето и тайната на снимките от акцията, тази версия ми изглежда доста по-правдоподобна. Макар че иранците също си имат собствени интереси за разпространяване на информации и дезинформации, едва ли биха се намесвали в тази история просто така... Възможно е да разполагат с реална информация. А американците, като искат светът да ги възприема като великите демократи, да предоставят истински доказателства, ако ги имат. Иначе всичките съмнения си остават.

Твърде смело и некомпетентно е да се нарича цирк погребението в морето, чиято единствена цел бе да не се създаде изкусвено място за поклонение на мъченика и да се спазят все пак някакви морални норми при погребването. Колкото до американците, макар никой да не ги обича, си вършат добре работата

Че ти обективност и компетентност срещал ли си в нейните мнения? Странно?!

Цирк се нарича, защото няма труп. Погребва се една илюзия измислица. И тази измислица се пласира от една държава, с уж сериозно разузнаване. Но същинския цирк е с шараните, които са се хванали на тази глупост. Това си е живо мерило за човешка тъпота. Въобще САЩ много се изложиха с това представление. Или съвсем са изнаглели, или са безнадеждно изтъпели.

за иранскя министур е ясно че не му харесват фактите и ще руси шикалки, обаче защо вашите тупи и болни балкански кратуни не увряха наи-после, а? самата ал каида офицялно признаха убииството и смуртта на бин ладен, какви повече "доказателства" искате, а??? маи наистина страдате от сериозно псъхическо разстроиство ("отричане на обективната реалност" се нарича ...), сумнявам се вече ше става вупрос за обикновен инат и простотя ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О заблудений ! Че на тази организация това е добре дошло . По този начин те ще имат един "мъченик" заради когото хиляди откачалки ще са готови на всичко .

Малии как се пените,особено на тия дето слагат по едно усъ на ник-а си...Не ви разбирам мотивите,вие какви сте...уси или българи...Ама вярно българите много разбират,вие сте живото доказателство!Вашата работа е като на оня дето си дошъл от усъ-тъ с дж-съ-мъ ама ние тука още антени нямахме,а оня вика на центъра на село,да го видим,колко е важен.:))))

А какво мисли МОСАД по въпроса?

Мосад не можеш да ги вържеш с Осама :) Мисля,че в момента те са прекалено заети с това което се случва в съседните на тях държави като Египет и Сирия. За тях обстановката в Сирия е от първостепенно значение защото тя е важно свързващо звено за групировки като Хизбула и Хамас. Разобличителя

Милиардер е щото е гръмнал много като Ладен. Що ли в БГ нищо не се казва за тази фирма, която вече не се допуска в Ирак, например, като черна вода и стана Xe Services LLC ;-) Българина отдавна е казал, че в мътна вода най-лесно се лови риба. Зависи само в случая каква е рибата и кой ловеца.

до юсата бритчед,няма ко да обр внимание на бг...знайш ко-макар че не съм в бг,създадох група в фейсбук,след трагедията с децата в симеоновград-исках да се съберат хора,и да кажат не,просто да спрат тая безумщина ,война която става по пътищата ни ежедневно все едно е нещо нормално...просто се отказах-не успях,няма какво да се силя,какво ли неправих-за да им кажа-съберете се-кажете си исканията...избити са повече хора отколкото американци в ирак-не....не става...как да събудиш дрогирано стадо?не става...има само отделни индивиди,които не са способни да се съюзят с други такива....камо ли да покажат какво искат...мне...бг винаги ще си стои на тва положение....

сжетозар христов.... само с Искане Другите да се съберат и да направят нещо, нестава! Искал бил да хората кажели "стига"... а ти кога ще кажеш "стига" и ще си изпиеш хапчетата

към сосама -да,паспорт се намери,целия самолет изгоря,стопи се,но паспорт се намери-е това не е ли чудо от господа бога,доказателство за американските християнски фанатици че имат един прекрасен президент?ахахах...който ги убеди че паспорт,и то на терориста,е оцелял,ама няма и следа от самолета...и колко тъп тр да е американския поданик че да повярва в такава не пепеляшка,ами санта клаус дори не е по-смешен от тва...ама на-вярват и гъчат хамбургери и бира...

Ма не знаете ли, ЧЕ НЕМА ПО-ТЪП НАРОД от АМИРИКАНЦИТЕ! АМА ИМА ЕДИН ДЕТО СЕ КАНДИДАТИРА ДА ГИ БИЕ ПО-ТЪПОТА. Ха познайте, КОЙ Е?

те са го изплатили по коствен начин собственика на блек уотър е милиардер.

От мизерия,тъпотия и безработица всички в България сте изперкали тотално.95% от пишещите по Българските форуми са душевноболни хора .Вместо да мислите какво казал някъв ирански смешник и какво са направили Американците ,вземете се огледайте какво става в България първо...

И не само да гледат ами и да запретнат ръкави и поработят малко.

Много си прав, но сме дали обедна почивка на тиквата.

Изобщо не изглежда смешник. Не е по-смешен от американските първенюта, които не искат да покажат снимки и показват човек сниман в гръб като "изобличителен" материал. Едно е накой си да се съмнява дали Осама е бил убит, друго е разузнаване на страна от региона да го каже. При инфомрацията която САЩ дава или по-скоро не иска да даде е много по-правдоподобно изказването на Иран. Няма доказателства. И ако наистина Обама си играе на дезинформация ще му струва короната.

За мен вие пък сте наивни глупаци. Дори не ми прави чест да ви репликирам. Разобличителя

БЕ, Я ВИЕ ОЯДЕНИТЕ И НАШМЪРКАЛИ СЕ НА ВОЛЯ У ХЪМЕРИКАТА ДА СИ ТРАЕТЕ, ЧЕ МИ ПИСМЗА ОТ ИДИОТИ И ТЪПАНАРИ С ХЪМЕРИКАНСКИ ПРЕТЕНЦИИ

Що БЕ? ГОТ СИ НИ Е В КОЧИНКАТА! Вие му мислете , като ви задрусат скоро земетресенията, ураганите и цунамитата пометат половината САЩ! А да работят само баламите! НИЕ НЕ СМЕ ДОШЛИ НА ЗЕМЯТА ДА РАБОТИМ, А ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ С ГЛУПОСТА НА ТАКИВА КАТО ВАС!

Господа модератори, къде изчезна коментара на Иван? Вярно, че беше много тъп и злобен, но хората трябва да видят какви неграмотни индивиди мразят САЩ.

Аъ не съм неграмотен и пак мразя САЩ! САЩ е дал само две неща на света- рок енд рол-а и кока-кола. Всъщност 3 са, и Форд Мустанг:)) карам такъв 2011-та, Шелби! Всичко друго излязло от тази страна е боклук!

Alex Ginev

от това "писание" личи едно само ... че е писано от боклук! ялкоза горкото "шелбъ" че го кара такава проста балканска маимуна като теб, ама то няма как да избира :-) ... иначе "шелбъ"-то е само едно от огромня брои велики неща които тази страна - уса е дала на света, но друг е вупросут че примитивни типове като теб вузприемат и "признават" само това което им се побира в корема или в зрителното поле ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От кога казвам същото. Забележете и самата манипулационна кампания как се развива. От седмица всичко се концентрира в събитията и средата около Осама. А не върху него. Обекта Осама се покрива и целенасочено вниманието се прехвърля върху елементите на средата. Колко са истински и достоверни, значи и Осама е истински. Прилича на вица за Масларова. Питат я: - От къде пари за голямата й къща и за толкова килограми златни бижута. Отговор: хванах златната рибка и тя изпълни три желания. - А как ще докажете. Как как, не виждате ли къщата и бижутата. Въобще, това е една изключително тъпа манипулация, за особено големи наивници.

Важно е, че атентатите си бяха вътрешна работа а не това какво е казал иранския министър. Иначе и аз мога да кажа,че съм направил тия атентати ама, на правителството на САЩ им изнасяше, че Осама е виновен. Абсурдно е някакъв некадърен пилот да направи такава маневра и да се разбие в небостъргач както го нарочиха. Знае се и за набързо продадените отломки от небостъргачите на Китай без да са били проучени, както и за скрития запис от камерите около Пентагона. А най-смешното беше, че намериха паспорта на единя от терористите сред отломките, при положение,че черните кутии на самолетите бяха унищожени.

САМАТА ДЪРЖАВА САЩ ТОЕСТ АМЕРИКАНЦИТЕ СЪС ВЕКОВЕ НАЗАД И ТАКА СЪЩО И ЗАНАПРЕД ЩЕ ПРОВЕЖДАТ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИЯТ СИ СЦЕНАРИЙ ВЪВ СВОЯ ПОЛЗА А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА БАЛЪЦИ.

идеята е ясна...контрол над населението,независимо чрез кави методи-йезуити са тея,казвам ви,а и на свръхбогатите въобще не им дреме какво се случва по света,колко хора умират,интересува ги само собствения им г..,слава и прочие...искат контрол над другите...и го правят мн успешно,докато има глупци-ще става...насъскват едните с/у другите-точно както беше през комунизма-едните казваха-тея са лошите,а другите-нееееееее,тея са лошите...а всъщност цялата разлика е че на сащ звездата е зелена,а нассср-червена-иначе няма разлика,....но те карат хората да се плашат....ся няма комунизъм,но има религии-едните имат кръст,другите полумесец/който пак произхожда от кръста де....

...от тоя Светозар, един път не си написа името както трябва! Освен това правописът му, както и на много други тук, мислещи се за големи отворковци, е на ниво начално недовършено образование! Не може един, смятащ себе си за грамотен, човек да пише с толкова много и съществени правописни грешки. Главни букви, имена на съществителни, пълен член, пунктоация и т.н., всичко на един ред, като в древните хроники! И любезните админи, бъдете така любезни, и ако не спирате, то поне коригирайте тези неграмотници! Това е форум на интелигентни хора, а не махленска седянка и клюкарница! Писна ми!!!

Писна ти бате, но като си "ТРОЛ", няма как, ще нападаш хората за "пунктОация", нали ти се плаща за това.

Оправи си и запетайките, грамотния: и, и ако не за грамотен, човек да пише -> грамотен човек, да пише На права ракета космоса и прав :)

НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ,МАЛКО ДЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБЛУДИ ,КАКТО ДНЕС СВЕТЪТ И АМЕРИКА БИВА ЗАБЛУЖДАВАНА...КАКВИ ОСАМИ,КВИ ПЕТ ЛЕВА...ЯСНО Е ЧЕ ЕДИНАЙСТИ СЕПТЕМВРИ БЕШЕ ВЪТРЕШНА РАБОТА,ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ...ЯСНО Е ЧЕ БУШ МЛАДШИ Е ПРИЯТЕЛ С СЕМСЙСТВОТО НА ОСАМА,НО ВИДИТЕ ЛИ-САМО БЛУДНИЯ СИН ОСАМА СТРАНИ ОТ БОГАТСТВОТО ИМ...ВСИЧКО Е ЧСТНИ ИНТЕРЕСИ,ИЛИ НИМА МИСЛИТЕ ЧЕ АМЕРИКА БРАНИ СВЕТОВНИЯ МИР?ПО-СКОРО ПЕТРОЛ....И НАРКОТИЦИ...НАЛИ ТР ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА-НА ВИ Я СЯ....САМО ЧЕ АКО ВЯРВАТЕ САМО НА ДУМИ-ВЪРВЕТЕ ПО ЦЪРКВИТЕ...

и вйобще- барак обама бен афлек е цялта им история ,ама,ае.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според Мослехи този сценарий е разигран във връзка с предстоящите избори в САЩ и с цел да се скрие лошото икономическо положение в страната.В коя страна,за никого не е тайна лошото икономическо състояние на Иран и цветущото на САЩ.Явно диктаторите в Иран дотолкова вярват на лъжите си че започват сами да си вярват.Този сценарий бил заради предстоящите избори,а кога в Иран ще се проведат свободни избори даже и с подобен сценарий кой ще избере сегашните диктатори изгубили връзка с реалността.

За никого не е тайна лошото икономическо състояние на САЩ и цветущото на Иран. Явно диктаторите в САЩ дотолкова вярват на лъжите си, че започват сами да си вярват.Този сценарий бил заради предстоящите избори, но кога в САЩ ще се проведат свободни избори даже и с подобен сценарий кой ще избере сегашните диктатори Обама и камарилата му от Демократическата партия, изгубили връзка с реалността.

mr edward, изглежда не сте запознат добре със САЩ,принципно да ви обясня,че в найбърхуда живеят предимно мексиканци,не араби,но е нормално да има и р раси,не знам,това са щатите...ако вие сте притеснен от циганите в вашата махала,това вече или е расизъм,или циганите са много буйни...а арабите които познаам са доста интелигенти момчета,макар и мюсюлмани...определям това-защото говорехме/не спорехме/за религиите...не знам какво е да си неудачник,но определено не те прави средата в която живееш,нито хората които познаваш...сега може да се изцепите/ш/ че и да живееш в квартал с мексиканци си неудачник...е,отделете се някъде в къра или света гора,и живейте с арийци,щом така мислите...ваш избор,мистър едуардо фон карабунаров...

С циганите си живейте вие другите цигани. Ние, които не сме цигани не желаем да живеем с цигани. Или нямаме право на избор?

Всичко хубаво: убит или жив, терорист или нает от някоя държава, за Осама можем само да спекулираме. За "близнака" му обаче (Обама) ще кажа само да му отнемат Нобеловата награда за мир. Не само включи САЩ във войната с Либия, ами публично призна за операция на американската армия (тюлените) в друга държава, че и имало убит. Нобел не е бил такъв гад че сега да му се гаврим на паметта!

Да, Нобел е правил едни такива "мирни" открития - такова де, експлозиви изобретявал.