Разузнавач: Надвисва заплаха от ново поколение джихадисти

Ръководители на германското и британско разузнаване отправиха предупреждения за заплахите, които произтичат от новото поколение млади джихадисти.

Обратно в новината

Коментари - Разузнавач: Надвисва заплаха от ново поколение джихадисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението е просто - изселване на всички мюсюлмани до един в страните им по произход.

Много са ми сладки като почнат да се отнасят към тия джагали като към някакво стихийно бедствие.Почват да се връщат, мале кво ще правим.Ми не ги пускайте да се връщат бе.АНулирате им паспортите отнемате им гражданството и да ходят да се оправят.Които с вече тука депортирате ги по родните пакистани/афганистани и да се оправят.Да се колят там, да се гърмят, да се изнасилват да правят квото си искат и каквото там ги учи "мирната" им религия. Не трябва много акъл за тая работа, ама нещо хич не им се чува на европейските бюрократи и техните джандари.

Просто ми е писнало да му слушам на Каракачанката глупостите. Отавна само лае. То вече кой ли му се връзва.

Бойците на ИДИЛ отдавна са в Германия и Франция. Очаквайте екшън скоро.

шъ видити вий кък съ плува в ляайняната река срещу течението с отворена уста

Че не е ли логично Европа да очаква джихадистите барабар с жените и децата им, след като баба Меркел ги покани?! Така де, като си поканим гости, да не би да не ги очакваме?! Че и специална резолюция за тия гости прие т.нар. Европейски парламент: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа....", 27.10.2016, ТВ Европа.

опасноста не се крие зад децата естествено .опасноста е да не се забрани фашизма и расизма и всякакъв вид дискриминация.ако не се предприемат мерки,расизма ще натрови съвсем обществата ни.расистите в затвора!!

dsco@

Някакъв мангустиер ли си или мигрант? Няма как да ни даваш акъл, когато дори не пишеш що годе прилично. Какъв расизъм, какви 5 лв? Негроидната и монголоидната раса, няма как да изчезнат. Само 10% от населението е европеидно. Тези, които искат да затрият тези 10% са расисти.

в нашата кръв тече монголска кръв.и не знам защо трябва да се срамуваме от този факт.

Каракачанов се прави на застрелян! Ясно е,че терористите се използват за политически и геостратегически интереси на много високо ниво.

хеи каракачанка... наи бедните хора сме в европата, престапноста и корупцята са на всякаде дори и по селата ти мазник са торнал да манипулираш с други рабти

да си толкова неграмотен? Ти изобщо ходил ли си на училище? Имаш компютър, запознал си се клавиатурата- и НИТО ЕДНА ПРАВИЛНО НАПИСАНА ДУМА! СРАМОТА!!!

Мисълта е на Ердоган: "Няма радикален ислям, има ислям". Водещ специалист по ислямска теология е вещо лице в делата срещу пазарджишките имами. Делата се провалят основно поради това, че дори експертите се затрудняват да посочат разликите между умерени и радикални. Така става невъзможно съда да посочи радикализъм. Затъва се в дебрите на абсолютно смахнати джихадистки и шариатски доктрини и от това нищо не следва. Ако българските турци са свестни и добри хора, причината за това е че не са религиозни и не се занимават с ислям. Исляма никне в бедни и необразовани групи и циганите са потенциално много опасни. Всяка джамия, всеки имам без изключение са опасни за обществото. Ислямът е стъпил върху дива омраза към всичко различно от него. Който е учил българска история, няма нужда от убеждаване. Рано или късно ще се наложи забрана в световен мащаб. Няма как да се живее в един свят с тази проказа. Тепърва високомерния Запад ще разбере това. По най-лошия начин. Засега се борят с меченца и цветенца, но ще изтрезнеят.

Стига сте ни изплашили! като толкова знаете идете и ги арестувайте

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Каквото повикало такова се обадило.

,...а в Европа , ислямизация . Цъфтим и връзваме , с любезното съдействие , на САЩ .

Явно трябва по всяко време да има такива фанатици на разположение. По принцип тероризма е инструмент зад който стоят геостратегически интереси. Ал Кайда беше компютърна база данни на ЦРУ с арабски наемници и фанатици. И това го твърдеше не кой да е а бившия външен министър на Великобритания.

Това са децата ,израснали в Европа, децата на вашите слуги. Защото ги докарвахте от колониите за да ви слугуват, нали ???

Просто е - в Япония тези сбърканите просто са забранени, да си седят там откъдето са.Ама глобалния бизнес нещо го сърби, какво тук значат страданията на обикновените нормални хора...

ко значи са забранени? на летището ги чакат със свинско ли? Който се провали на теста го връщат ли?

Провери си фактите! Няма такава забрана в Япония. Пускат се в нета разни партенки, но исляма си е напълно законен в Япония. По принцип съм съгласен че външни проповедници трябва да се държат навън от България. Има си достатъчно попове и имами, няма нужда от външна платена "помощ".

Като не се сече до дъно, разбирай ликвидация така е. Има оръжия с които тези могат да бъдат изтрепани за седмица. Ама нали великите сили трябва да продават серийно оръжие и да експериментират с нови.

кои бре?

"най-вече става дума за безразборно финансиране от частни структури на религиозни общности, чрез които се прави опит да се реализира политическо влияние............" Ми спрете финансирането бе!

Докато е малка змията

Ни мой дъ съ плашите... Нъл знайте, че они са мънънки дичиня, и сакат сал обич и чувание...!!! Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Отнемане на гражданството на джихадистите дори да са родени в Европа.Обявяването им за военнопрестъпници както са нацистите.Забрана на сектата им като античовешка и противоречаща на европейските ценности.Долу мафията ма Сорос и слугите на Ротшилд наречени политици.

джихадисти от целия изток юнайт в разкикерчена Европа...

Дали липсата на дела за радикален ислям преди 2010-та не е следствие на наличиетно на ДПС неизменно във властта до тогава?

Тази вавилонска митология стана вече доста банална.

НИЕ СРЕЩУ ТЯХ, ЩЕ БЪДЕ -НАШИТЕ ДЕЦА СРЕЩУ ТЕХНИТЕ !!! ВЪПРОСЪТ Е ,КОЛКО ДЪЛГО ИСКАМЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ТАЗИ КАСАПНИЦА?!

Колкото кажат от САЩ . САЩ командват парада .

Мирно. За поооочест.

Ръководители на германското и британско разузнаване няма какво да отправят предупреждения,ами да натснат политиците за РЕКОНКИСТА.Всички мюсулмани да бъдат доброволно или принудително върнати в местата на техния произход, независимо че децата им са родени в ЕВРОПА.Всички до един без никакво изключение.Който иска да живее в Европа да приема християнството,да живее по християнските законии и да кандидатства с Зелена Карта.

живеят чеченци...

И поради что ЕС трябва да приема обратно от зоната на конфликта семействата на джихадистите? Толкова ли не може да се приеме закон, че участието-пряко/косвено-в каквито и да било подобни действия нарушава правилата на съжителство на гражданите на ЕС и-такива лица не биват допускани на негова територия?!

'Великобритания ще продължи да е заплашена от ислямски тероризъм поне още 20-30 години, смята бившият шеф на МИ-5 лорд Евънс, цитиран от Би Би Си.' А след 20-30 години какво ще стане- победа на правата вяра и здравите сили, и пълна ислямизация?

Дадохте права на всякаква привидно простовато-пуслушна измет от гз на геогафията и сега някой ви се е изходил в гащите. Малко са атентатите и жертвите - не са съизмерими с алчната ви простотия.

Този риск трябва да се има предвид от обществото, подчерта ръководителят на германското контраразузнаване. Защо само от обществото,къде са политиците?!? Най вече западните политици,като Меркел трябва да разберат,че трябва незабавно да експулсират всички бежанци приели исляма и влезли нелегално от Африка и Азия! Но тя няма да го направи,защото явно е част от глобалния план за унищожение на християнското общество и на Европа,като цяло... Европейските народи трябва да вземат нещата в свой ръце,защото политиците няма да го направят,те дори в момента вършат точно обратното...

НО МЕРКЕЛ НЕ ИСКА И ДА ЧУЕ! ТОГАВА И ГО НАБИЙТЕ В ГЛАВАТА, НАЙ-ДОБРЕ С ЧУК !!!

Защо ЕС им създава УСЛОВИЯ , барабар с България ?

На меркел Дечицата. Да си ги прибира

Също и дечицата , на Соломон Паси.