Германското разузнаване призна за опасно ислямистко движение

Германското разузнаване е изправено пред опасно и все по-фрагментирано ислямистко движение.

Обратно в новината

Коментари - Германското разузнаване призна за опасно ислямистко движение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямали си немците проблеми и си поканили какви ли не хора от целия свят. Защото целта им е икономически просперитет. Пуснаха в страната си варвари, които нямат намерение да променят начина си на живот. И сега се чудят как да живеят с хора, които искрено ги мразят. Вчера по немската телевизия показаха демонстрации в Тунис. Тунизийците не искат да си приберат обратно подготвените за екстрадиране свои граждани от Германия. Явно немците трябва да се интегрират към салафисти, джихадисти, ислямисти, джебчии , дребни и едри престъпници от Магреб, Африка и Азия.

Не е проблема в службите, политиците им вързват ръцете.

Какво само си причиниха.Ха ха ха ха.Хубаво,може би им е забавно,но защо задължават и други да си причиняват подобни забавления.

Навремето в Райха е имало едни учреждения, на които е било написано jedem das seine! Не е зле да се възстановят и тия да се затварят там!

Европейците наистина ли са такива баламурняци или тоя само си говори? Салафистите са проблемни - амишута в гъзЪ и кой от къде е 10000 души не чак толкова много на фона на всичкита останала сволоч.

Да знаеш за 1200 главорези и да ги наблюдаваш и чакаш да убият е меко казано олигофрения.

Продължавайте да си ги каните. После се чудете от къде ви е дошло. Зорлем искате да си развалите държавата.

Значи "знаели" за 1200 лидера,които дърпат поддръжници.А какво всъщност се прави като "знаете",г-да "специалисти"?Или чакате тези 1200 болни мозъци да разболеят поне 2400 други,и така нататък?Или чакате следващия атентат,в който загиналите са плащали за вашите заплати да ги пазите от атентати?В 21век интелигенцията е на ниво "статистика на ненормални и статистика на загинали и ранени".

Германското разузнаване както винаги греши. Единствено Меркел е права, че трябва да прегърнем исляма с двете ръце. Това е жизнено необходимо за Германия . Защо да крием истината? И децата знаят ,че германците са с меки п*шки. Би следвало, службите да се съобразяват с Меркел . Жените знаят защо!!!!!

Аз поне не съм чувал за безопасен ислям. В този ред на мисли е опасно, ако германското разузнаване мисли в такива термини.

слабо ръководство слаба държава, икономиката няма дълго да издържи пък и новото ръководство на америка няма да е либерално ами радикално, европа не я чакат чудеса

Къде викат, ако не беше жалко, щеше да е смешно, основните критици и ментори на германците, супер мъдреците , от притегателния център, на всички желаещи акъл прииждащи от целия свят, последователите на татарите.

ами наблюдавайте ги , може пък да научите нещо

може, но не вервам

Германия няма опита на Франция в борбата и разузнаването срещу ислямистите.Знаете,че там има голяма общност от турци,но те се държат културно и спазват законите на ФРГ.Въпросът са слабообразованите тунизийци,мароканци и др.Техните методи са подмолни, партизански и трудно се доказват.Тепърва германското разузнаване се учи как да действа в такива случаи.Не забравяйте най-важното разузн-те служби на отделните страни в Европа,крият секретните данни и обменът на данни е слаб.Това е най-голямата грешка.Питайте бълг. ДС и тя ще потвърди същото.Слаб обмен на данни.

Германия=САЩ=ИДИЛ и Ал Кайда.

Коментиращите масово имат свръхочаквания към популистките движения от рода на Алтернатива за Германия и Националния Фронт във Франция. Говоренето на политици от типа на Ангел Джамбазки за проблемите на мултикултуралния модел, за провала на неолиберализма е по-лесната част. По-трудната ще бъде, след поемането на отговорността решаването на проблемите! Едва тогава хората ще изтрезнеят от илюзиите си! Това време наближава.

какво точно искаш да кажеш, че мултикултурния модел е неизбежен

Това опасно образование се води и е оглавявано от най-големия престъпник в историята на единна Европа. Това е небезисвесната Ангела Меркел - накратко с псевдоним ,,фереджето,,

Не разбирам в какво обвинявате политиците или службите. Казват си хората, събраните доказателства срещу Амри са слаби. Ако бяха повдигнали обвинение, вероятно щеше да падне в съда.

Тотален провал на всички немски служби и на немската полиция! Ако щат да назначат още 100 хиляди полицаи, психолози и познавачи на исляма, резултати няма да има! Ако ще, шефа на света, Обамата, да подслушва още 4 милиарда телефона, барабар с този на баба Ангела, кошмарът от терористичната заплаха ще си остане! Защото службите и администраторите в германското правителство, нямат и нула понятие, какво изобщо става. Нямат нито идея, нито план, нито концепция, нито визия!

В първата част си прав, заплахата ще си остане. За причините, не си прав!

Важното е на изборите,пак да си гласувате като овце за еврейката лесбийка!

''Сине на Източната Църква!'', ето така започват и много от светите отци! Ще повторя само казаното:''Видя ли си-казват те-подмаменият от лъжеученията, погинал от неправилния избор на подвизите:то знай: той е последвал себе си, своя разум,своите мнения, а не ученията на Отците'', от което се състои догматическото и нравствено предание на Църквата. Чрез тях тя, като с безценно имущество, съхранява своите чеда.И много от Отците продължават, и казват, мислиш ли, че ще победиш дяволът, т.е. падналия ум, вехтия човек с вехтия ум, та той има опит в човекоубийството от както свят светува...., и в този ред на мисли. Никой от човеците не може да удовлетвори всички или да угоди на всички, и в същото време да угоди на Бога и на своята съвест. А и така да знаете, че в последните времена ще се дават венци и само за едното седене във вярата т.е. Православната вяра и никоя друга, така както не може да има два бога.

Имало едно време в една европейска държава една организация казвала се ГЕСТАПО и едни хора в черни униформи казва ли се СС и за тях някакви си около 9 000 орки не представлявали никакъв проблем. Просто за един ден щели през едни комини да ги пратят в отвъдното дето да им прислужват по 100 девици!...Имало, е как вървят нещата ИМАЛО Е И ПАК ЩЕ ИМА, ПРИРОДАТА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО!!!

единствено разбрах, че някакви от някакъв център са допуснали "професионален пропуск"...и мазалото на базара станало!Тези са се учили от Боко, или той се е учил от тях-винаги друг виновен и никога истинския виновник!

Германското разузнаване в статистическа служба ли се е превърнало???? Регистрира намерения и отчита тяхната реализация!!!! Смешници!!!!

Да...отбелязват,констатират,декларират,установяват и т.н. продължавайки с прословутата им ,насилствено вменена, толерантност ! Абсолютни деби.и ! Признавам ги за най-големите олиго.рени на Европа !

Знаели за намеренията на терориста но не го обезвредили?!?! Ползвал множество имена, но нямали доказателства. Е, сега имат!

"законовата държава"...Намерението все още не е нарушение и няма за какво да го заловиш! Когато осъществи намерението си, вече е късно!

И какво излиза? Кого всъщност защитава закона в т.н "законови държави"?

защо не ги натирват обратно у тях си,а им разрешават да вършатджихади в Европа? Защо ,безумни юроде ги търпиш?

Защото нямат заповед от белия/черния дом.

Служители на вътрешното разузнаване са знаели от месеци, че Амри, чиято молба за убежище е била отхвърлена, посещава салафистки джамии, предимно в Берлин и в Северен Рейн - Вестфалия. Само четете- салафистки джамии, предимно в Берлин и в Северен Рейн - Вестфалия.Не няма грешка - не в Саудитска Арабия, а в сърцето на Християнска Европа. Тези в Германия и Брюксел не са идиоти а престъпници начело с Меркел.

Бедата на Еврпа не е в това че има тъпи политици,бедата и е ,че всичките те по едно и също време управляват Европа

Какъв позорен за Меркел и Сие,сценарий! "Германска"салафитска общоност! Или"германска"уахабитска такава! Къде е Германия,къде са салафити и уахабити,мадам Меркел,къде?????? Векове наред Германия е основно християнска страна.Протестанти,католици....от кога,станаха с общности,та и клонове на Исляма!? Ами,ОК,немците да Я изберат отново. Нищо чудно,властвайки още 4г.,Християнстовото в Дойчланд да стане вероизповедание на малцинството.

А добро утро на германските служби!

Преди време излезе информация, че са подслушвали Меркел.Според мен не само са подслушвали, но са и дочули нещо интересно, с което я държат в шах - иначе не мога да си обясня действията й по отношение на "бежанската" криза.Троянският кон е вътре в сърцето на Европа и сега следва клане на невинните и европейската цивилизация я чака съдбата на Троя. Горко но тези, които трябваше да защитават, а всъщност предадоха крепостта.

Само ти ли не знаеш,че е лесбийка,женена за педераст?

Адолф Хитлер нанесе по-малки злини и щети на Германия отколкото Меркел. Факт. А щетите от политиката на Меркел тепърва ще покълнат и ще трябва да бъдат преглътнати от германския народ.

Тотално си прав. Но не забравяй-и през 1933 г.,както и сега,изборите са в ръцете на същият този народ.Ако им харесва това,което Меркел сервира.....честито на цяла Европа.

ХА, ХА, ХА! Хайде бе, не може да бъде! Ама нили бяха само лекари и инжинери! Сред имигрантите няма терористи, те са бъдеща безплатна работна ръка! Само че са неграмотни тъпи и мързеливи и НИКОГА НЯМА ДА РАБОТЯТ в нито една страна от ЕС!

"Германското разузнаване призна за опасно ислямистко движение ..." Е, добрутро! Че ислямисти де, какви други да са! Да сте чули терорист да крещи примерно "Харе Кришна, Кришна Харе"!

Меркел кара ги домъкна, сега тя да спи и сабята да ги експулсиране по-бързо.... Иначе пак ще ги трепят докато не осъзнаят европейците.

Изхвърлете ги тия салафити и след тях изхвърлете и Меркел да си ги дундурка

Танте Меркел няма ли да разтвори още по-широко прегръдките си за муслим природонаселението, което е като напаст от африкански скакалци за Европа по указание на...?! Е, Станишев и Сие нямат становище по този въпрос.

,,..Германското разузнаване призна за опасно ислямистко движение...отганизирано от меркел и холанд...,,???

Първо арестувайте Меркел, а после онези 1200, за които знаете, че са "фрагментирани" джихадисти или там каквито са... И експулсирайте онези над 9000 урки! Стига сте анализирали ситуацията, а се стегнете по германски!

Германци, защо не екстрадирате всички хора, които ви притесняват?? Това е вашата държава и вие налагате правилата!

симо

Вие ги следите,те ви гърмят....Изпипана работа в ервоАТЛАНТИЧЕСКИ дух.Поне да ви пратим нашето говедо-Москов ,та едни отпечатъци да вземе.

тук има някакав огромен проблем. как така една сериозна нация допуска 2 сврах грешки в рамките 70 години?!

симо

,,Сериозната нация,, е все още окупирана зона на САЩ.....И всеки опит за САМОСТОЯТЕЛНА политика над определени граници се наказва.

Така им нареждат! Вж. коя е Меркел, кой й е външният министър и може би ще започнеш да вдяваш.

Меркел да покани още мангали и работата ще се оправи!

имаме новина за тази година - в Германия имало разузнаване, чието присъствие и работа се забелязва отдалеч- изнасилени германки, убити млади жени, коледния базар в Берлин, втори равностоен на немския език- турски и т.н.,добре е от време на време да се обозначават с някое мижаво признание, иначе вълци ги яли....

да се добави, че има убити и млади момчета, между 16 - 20 години. Един от последните случаи е в Хамбург. Убитият е Виктор на 16 години, наръган с нож, в паркова градска зона около един от мостовете в центъра на Хамбург. Според фото-робот имаше заподозрян - същият Анис Амри, който уби хората на коледния базар.

Още много неща не е разбрало германското разузнаване. Ислямът, за разлика от християнството, учи ако те ударят да обърнеш и другата буза. Ислямът казва да изтребиш врага до крак. Всички мюсулмани, на които откажат прием, или не им дадат каквото смятат, че им се полага,автоматично стават крайни ислямисти.

да се чете: което учи

Ега ти разузнаването. Ако си беше на мястото отдавна да е разконспирирало Меркел.

защо не се проумнява, че там където е $$$ там е и чалмата, а

pusnaha si vushki,sega shte gi broiat I shte I baiat za zdrave

Как можаха толкова да им примият мозъците или далаверата е грандиозна,друга логика няма

е най-голямото престъпление на човечеството .