Коментари - 4 жалби не спасиха Елена от показен разстрел | Днес.dir.bg

4 жалби не спасиха Елена от показен разстрел

Елена Василева бе разстреляна посред бял ден, пред очите на десетки хора, в заведение в София. Убиецът, изстрелял 5 куршума в жената, бе собственият й съпруг.

Обратно в новината

Коментари - 4 жалби не спасиха Елена от показен разстрел | Днес.dir.bg

Коментари

Каквото и да е направила, не заслужава този край. Има много други начини да поставиш някого на място. Очевидно мъжът не е добре ...

Има и 6-ти куршум, казва се промиване на мозъци, манипулиране на съзнанието, подвеждане, а това е противозаконно, има го и в НПК.

Институциите в България изобщо не ги интересува какво става в семействата и при подадени жалби, оплаквания все им е тая! Съдебната система е същата там играят фалшивите свидетели, парите и се измайсторяват всякакви фалшименти. Насилие има и върху мъже, но то е все още рядко срещано. При мъжете е характерно това, че според тях жената им е вещ, принадлежност и те я ползват като такава! Убийствата са малобройни в сравнение с многогодишния психически и физически тормоз върху жени, които стоически понасят насилието, разбира се то има цена. При нас последните години се появиха разни платени лица, които правят някакви плахи опити в тая насока, но като резултати нищо! Манна небесна се появи Истанбулската конвенция, но надали!!

И какво ще промени конвенцията при неработещи инситуции? Що си мислиш, че насилие няма върху всички в обществото - един мъж на работата ако му спират тока и го тормози шефа-мутра това не е проблем, така ли? Вместо да изметем корупцията, която е причина за неработещи институции и липса на страх от тях при всеки, който има малко повече пари и/или връзки, ще предефинираме половете, така ли? Децата на смешните "вИПОВЕ" трепят хора по улиците и се хилят дрогирани, без грам да се притесняват от това, родителите мачкат цялата държава само за да защитят дори на дребно ниво интересите, едни смешни глоби за скорост и паркиране не могат да им съберат. А УФцете ми говорят за конвенции, съединители и узаконяване на извращенията. Браво, похвално, дано след манната от конвенцията да падне и малко огън като над Содом и Гомор, да се изяснят нещата.

КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ДА АГИТИРАТЕ ЗА КОНВЕНЦИЯТЕ БЕ, ДИРНИЦИ??? И КАКВО КАТО Я ИМА, ЩЕ ВЪРНЕ ЖИВОТА НА ТЕЗИ ЖЕНИ ИЛИ ЩЕ СПРЕ ДРУГИ? УБИЙСТВА И НАСИЛИЕ ИМА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, ТОВА Е ЧАСТ ОТ ЖИВОТА, А ИЗВРАЩЕНИЯТА, КОИТО ПОМАГАТЕ ДА СЕ НАЛОЖАТ ЩЕ НАПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО ОЩЕ ПО-ЗЛЕ!!!

Ако ти се занимава има си органи дето ще им треснат такива глоби че не само няма да знаят къде са, ами и пола ще си забравят. Аз лично вече много се замислям над това.

Първо му пила кръвицата, после пускала жалби... Е резИлтатът можеше да се предвиди.

Затова пък в Германия изобщо няма убийства на сексуална основа и малтертиране на жени и транджендъри от мъже, защото тя прие Истанбулската конвенция.

Ей, каква е тази епидемия на мъже мухльовци. Значи жените , дето се водим слаб пол, понасяме повече несгоди в живота. Падаме, ставаме и продължаваме. А мъжете почват да се вайкат като женски полови органи и само д амислят за нараненото си его. Често измамно наранено.

пръдло , ти се виж първо себе си , после гледай кой е мухльо кой не е. Сега гейовете като дойдат , ще ти стане по леко , нали ? Каква е тази че да му забранява да се вижда с децата си ? Каквото викало - такова се обадило

"12 години издържах Елена, а тя само пиеше и излизаше с приятелки. Назначавах я в мои фирми, плащах й осигуровки и заплати, без тя да е работила. Заради нея унищожих предишния си 29-годишен брак. Имам и други две деца, които Елена ми забраняваше да виждам. Съжалявам единствено за разбитото семейство",

Трагедията се е случила твърде рано-иначе жената щеше да се предпази ходейки с фланелка с надпис "Истамбулска конвенция" и да постави същия надпис и на вратата си!!!

Ако Елена го беше убила него, щеше да лежи до живот, но той като я е убил 13 години и ще го пуснат след 7 всъщност. Брааааавоооо!

Така е , нека още се заиграват с чичаци. :)))Ровила се с дъртак за пари и после кво очаква. Те след 50 мъжете изперкват, работа не могат да вършат , плешивци стават , дъртачета и ей го на тежка критическа

Ха, вземете го пуснете сега,че да съсипе и трета жена.

каквато и да е била, има извършено престъпление. чудно как за убииство са му дали само около 13 години. как жена ще спре мъж да си вижда децата от първи брак, това само глупак би го повярвал.

И как гейовете ще предотвратят такива инциденти? Този случай се използва за да се наложи противоестествената Истанбулска конвенция. Всички вероизповедания в България заедно се обединиха срещу приемането на тази конвенция.99% от българите са против тази конфенция.Само продажни политици и хора със сексуални особености я подкрепят.

Така е но за това си имаме закони, но те не се спазват от управляващите. Нали са свързани с мафията! Така, че нямаме нужда от тази противна на Бога Конвенция, която преследва други цели, и те се знаят!

СЪЩОТО КАТО ЗАГЛАВИЕТО

Какво я претопляте тази история ! Преди месец два пак я дъвкахте ! Ясно е ! Мъжете са изроди и трябва да се осъждат винаги в полза на жертвите им , горките " невинни " женички !

22 г. са с сериозна работа и торбичките, като се изпразнят и не вършат работа, носителят им става озлобен към можещите по-млади. А и тя си е била виновна - да не е ламтяла по дъртаци с много власт и пари, защото ето какъв е краят.

ХАЙДЕ СЕГА НЯКОЙ ДА ПОКАЖЕ НА БРЮКСЕЛ КАК СЕ БОРИМ С ПРЕСТЪПНОСТТА И ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ПОДПИШЕМ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ??????? НИЕ САМО НАРОДА СИ ПАЗИМ ДРУГО НЕ ПАЗИМ... ЕДИН ДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ГО ТЪРСЯТ СИ ЖИВЯЛ НА ПЪПА НА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ Я ОПАТКАХА КАТО МУХА И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ СЕ ПРОБВА ЧОВЕКА ДОКАТО СВЪРШИ РАБОТАТА....ТАЗИ Е ТРЯБВАЛО ДА НАПИШЕ ПИСМО НА БОЙКО НЕ НА ПРОКУРОРА!НАЛИ БОЙКО КАЗВА В ТАЯ ДЪРЖАВА КАКВО ДА СТАВА... ВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА ЗАДАВАМ НА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК ПРАВИЛНИ ВЪПРОСИ.... БОЙКО ЗА УТРЕ ПОДСКАЖИ КАКВО ДА СГОТВЯ ?ИМАМ БОБ ИМАМ И СКВИНСКИ КРАЧЕТА....ТИ САМО МИ ДАЙ ПРАВИЛНИЯ ЧАТЛАК... УТРЕ ЛИ БОБА ИЛИ В ДРУГИ ДЕН...

Не се заблуждавайте, че като избегнете подобаващата присъда всичко се е разминало и свършило. Всеки ще отговаря пред Бог за делата си. От това трябва най-много да имате страх.

от болшинството коментари разбрах, че жертвата сама е виновна, убиеца е невинен, те добре я познават, тя няма право на жал, и ги преследва конвенция. без коментар.

Я се постави на мястото на човек, на когото селски сметкаджийски парцал отмъква децата, 20 години му е взимала парите, а след развод ще отмъкне и апартамент, който не е паднал от небето, а е плащан. Хубаво ли ще ти бъде, а? Празноглавец.....

Джендърите стъпиха не на руска мина а на Българска. Отвратително е да парадират с жертвите на каквото и да е насилие в случая жертва на психопат. Но проблема е по сложен Папа Франциск , говори за световна война за разрушаване на брака и за идеологическа джендър колонизация, която цели да промени манталитета. Да, няма семейство да няма деца, което в Западна Европа вече е факт. Защо в Германия (ратифицирала джендър конвенцията) не се раждат деца, нали са 10 пъти по богати и могат да си ги позволят? Помисли тази нощ преди да заспиш в компанията на съвестта си.

Дебилите от Хелзинкския комитет си мислят, че като представят трагедиите, случили се в България през последните години, като доказателство за необходимостта от подобен "документ" ,ще ни убедят, за да го приемем, много ни подценяват!!! Единственото, в което ни убеждават е, че с подобни "ценности" доведохме държавата си до дередже, че законите ни масово не се спазват, а престъпниците или си остават на свобода, или са с неадекватни минимални присъди, заради блюстители на "човешките им права" от подобни антибългарски организации като БХК!

Днес е пълно с "облъчващи " материали. Алооо, ефектът е обратен. Спрете се! Тези снимки на бех са за сваляне на правителството, а не за приемане на конвенцията. БСП учете се!

Значи, към датата на разстрела Истанбулската конвенция е била подписана. Защо не е спасила Елена от разстрел? Нали ще опази някого? А сега болезнената истина! Политиката на МВР е да не взема мерки при случаите на домашно насилие. Това е целенасочена политика. Вие пускате жалба, а в полицията въобще не се занимават и оставят жалбата ви настрана. въпреки Закона за защита от домашно насилие, въпреки Наказателния кодекс, въпреки Семейния кодекс, Българската държава нарочно не се занимава с домашните скандали. А държавата е длъжна да се занимава по закон. Днес е уместно медиите да покажат полицаите от 06 РПУ, които не са работили и взимали под внимание жалбите на Елена. Защо не го направи Цецка Цачева и цялата кохорта фемини? Ами защото са мързеливи и алчно гледат само да вземат пари, за да позират като правозащитнички. Тях не ги интересува домашното насилие, иначе щеше да е лудница, тях ги интересуват славата и парите.

и нрият мненията - соросоиди

Та какво иска тоя дърт пергиш. Единият му брак 29 години, друия 12. Та значи човекът е бил поне на 60 г., а кучката, омъжила се за баща си на 42г. Ми какво искате да си тури колан на девствеността и да си зключи онази работа ли. Че това и жена едва на 42 г. и като за последно го сърби, та го боли.

Убиеца е извършил престъплението при действащ наказателен кодекс. Ако беше подписна конвенцията за третия пол щеше ли да се отърве съпругата му?

Ако мадамата е била шавлива, алкохоличка, не му е давала да се вежда с децата от първия му брак, това си е било жив дългогодишен тормоз за мъжа. Накрая е превъртял. Тоя е трябвало да се разведе с това животно, не е трябвало да го стреля.

Тук има двупосочно насилие, ако е вярно това, което казва мъжът. Как ще забраняваш на един баща да вижда децата от първия си брак? Не знаеше ли, че той е женен, като си вдигна краката? Или луксозния живот беше много голям мотив?

Истанбулската конвенция ще се разпространява безплатно, подвързана с бронирана подвързия, така че всеки да я носи под дрехите, като бронирана жилетка...

Пак за Анадолската им конвенция. БГ е подписала в ООН за защита на децата и жените(и всички други държави) 1981-ва година. С какво това спря насилието над когото и да било по целият свят?

Ами и Истанбулската конвенция нямаше да я спаси. Не разбирам за какво е тая истерия. Тук става въпрос за любовна връзка и ревниви отношения. Нищо специално, всичко е тривиално.

България има много добри закони, но подкупна съдебна система. То и съдебните ни институции станаха повече от синодите едно време. Не ни трябват никакви нови конвенции и подобни глупости. Трябва ни читава съдебна система и работеща на място полиция а не една разплута организация пълна с ненужни структури и чантаджии. Ако ще да направим още десет съдилища и конвенции няма да има никаква полза.

Шило

Много ми е интересно, някой ако реши да бие, трепе или квото си поиска със жена си или друж представител на женския пол, тая Конвенция как ще го спре? С празни приказки?

Конвенцията ще бори насилието с меки умения. Ще се учи още в училището, че няма лошо да си гей. Така ще станем по-равни - мъжете ще се занимават по-малко със слабия пол, съответно ще има по-малко насилие, основано на пола, и мониторинговия орган ще отчете дейност. От останалите форми на насилие тази конвенция не се интересува.

лайна нисши юдови, нема дамине не разбрахте ли? на терен трябва с войска да дойдете... и те тогава ще го сграбчите дедовийо с двете ръце

Цялата статия е за да се акцентира върху групичката джендъри пред НС. Какво общо има Конвенцията? Жената реално живее разделена с мъжа си. Полицията реагира на оплакванията според закона. Тя не е пожелала да подаде жалба в съда. Разстрел с незаконно оръжие пред свидетели в кафене - къде е тук "домашното" насилие? Чисто криминален случай се истеризира в полза на нездрави интереси. Какво щеше да се коментира, ако майката би се защитила като убие натрапника, пряко или с посредник?

Дир-а май го е закъсал за читатели. С новата поредица от статии - фатално умрели жертви или патрони на Прехода- таргет групата са млади пенсионерки традиционно четящи ПИК и Блиц. Умилението достига до нови творчески нива.

Сорос всячески се опитва да гейзира обществото ни. Алоу, има си НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС, не ни пробутвайте джендър извращенията си!

Той бил пиел и биел и е лош, а тя че му е турила рога от тук до Босфора (та и по-нататък) няма значение.

в затвора няма да съжелява като му цепнат дупето. тъпанар

Това се случи, защото не сме подписали конвенцията, ако я бяхме подписали, мъжът й щеше да да се сети, че България е подписала конвенцията и нямаше да прави делото си. Дир, не ви ли е срам да използвате чисто човешки трагедии, за да ни манипулирате, за да приемем третия пол. Да ви имам морала и ценностна система, явно наистина са сатанински. Не са празни приказки.

Ревете, лейте крокодилски сълзи и бърже подписвайте тая конвенция, за да може да напълни джобовете на НПО -тата. После ще одерат вашите кожи тези творци на конвенции и договори с рогати.

И сто конвенции да подпишат все тая.С тия полицаи и прокурори не ни трябва война

Ех, ето, ако тогава имаше Конвенция, това никога нямаше да се случи.....

+100! от мен

Нямаше да се случи!

След като няма държава и смъртно наказание, каквото и да прожектирате убийствата и издевателствата ще продължават!

В никакъв случай не оправдавам действията на този, но имайки предвид скрития подтекст на тази да го наречем от благоприличие статия нека го погледнем от друг ъгъл. Опитвайки се по всякакъв начин да оправдаят и в крайна сметка да наложат тази конвенция тез случаи не само ще намалеят, а ще се увеличат. Ако толкоз държите на таз конвенция, що не въведете и закони срещу жени дето се женят само и само да го одрусат финансово, да бъде рекетиран заради децата. Ами ако приемете закон в който ако преди брака жената е била бедна като църковна мишка и е без всякаква квалификация след развода си тръгва пак такава каквато е била и след като не може да подсигури децата си те остават при бащата. Тогава със сигурност такива бракове няма да има и печалбарките ще трябва сами да се потрудят или ако пък някой им осигури живота ще са благодарни а няма да тръгнат да се правят на това което не са.

Братле, не се напъвай, че сега разни разгонени, но незадоволено феминистки ще те нарекат шибаняк . Преди два дни , една ми го каза няколко пъти за подобен на твоя коментар .

Не знам как Истанбулската конвенция може да спре такива хора?Мъжа я застрелял и се предал сам!Бил е наясно какво следва!Как може да ги спре една ограничителна заповед?Нито е мислел за последствията,за бъдещето на децата и травмите които ще получат!В Истанбулската конвенция дори и при най дребното насилие мерките са по тежки,и делото започва дори само, ако се съобщи в полицията и без да е внесена жалба. .Новото е ,мъжа насилник /не се споменава за жени насилници изобщо/да премине през психологична терапия чрез която евентуално осъзнае постъпките си.Но такива текстове могат да се допълнят в законите съобразно практиката и без Конвенцията да е ратифицирана ,като и други ,без да се притиска обществото насила да я приема изцяло!.Конктетния случай не е толкова прост, жената е била алкохоличка,а мъжа работи в няколко фирми и осигурява всичко!Пречела му да вижда другите си деца!Така,че когато има насилие не следва всичко да се прехвърля на мъжа, а работи комплексно с психолог с всички участници!

Много и от сърце благодаря на дежурни цензор, че скри мнението ми! На фона на статиите в този сайт, всяко скрито мнение подчертава колко са отчаяни пропагандистите на другаря Жеглов. сао ще ги помоля да си уточнят джендъра - та да можем да се обръщаме към тях по съответния начин - сакън да не ги обидим! :))))

И аз така

Това означава само, че МВР и съд не са си свършили работата, както и в момента не я вършат, а не че няма закони в БГ и че ИК трябва да бъде ратифицирана. Не обработвайте общественото мнение с наложени статии.

Ами такива стават директори в Бг... Какво иска да каже тази статия - че ако имаше конвенция полицията щеше да си е на мястото? Не, съвсем не! Напротив - те щяха да са допълнително заети с милиони бежанци, приети като "пострадал социален пол" от третия свят. Още повече хубави Българки щяха да загинат.

Коментари - 4 жалби не спасиха Елена от показен разстрел | Днес.dir.bg

4 жалби не спасиха Елена от показен разстрел

Елена Василева бе разстреляна посред бял ден, пред очите на десетки хора, в заведение в София. Убиецът, изстрелял 5 куршума в жената, бе собственият й съпруг.

Обратно в новината

Коментари - 4 жалби не спасиха Елена от показен разстрел | Днес.dir.bg

Коментари

Каквото и да е направила, не заслужава този край. Има много други начини да поставиш някого на място. Очевидно мъжът не е добре ...

Има и 6-ти куршум, казва се промиване на мозъци, манипулиране на съзнанието, подвеждане, а това е противозаконно, има го и в НПК.

Институциите в България изобщо не ги интересува какво става в семействата и при подадени жалби, оплаквания все им е тая! Съдебната система е същата там играят фалшивите свидетели, парите и се измайсторяват всякакви фалшименти. Насилие има и върху мъже, но то е все още рядко срещано. При мъжете е характерно това, че според тях жената им е вещ, принадлежност и те я ползват като такава! Убийствата са малобройни в сравнение с многогодишния психически и физически тормоз върху жени, които стоически понасят насилието, разбира се то има цена. При нас последните години се появиха разни платени лица, които правят някакви плахи опити в тая насока, но като резултати нищо! Манна небесна се появи Истанбулската конвенция, но надали!!

И какво ще промени конвенцията при неработещи инситуции? Що си мислиш, че насилие няма върху всички в обществото - един мъж на работата ако му спират тока и го тормози шефа-мутра това не е проблем, така ли? Вместо да изметем корупцията, която е причина за неработещи институции и липса на страх от тях при всеки, който има малко повече пари и/или връзки, ще предефинираме половете, така ли? Децата на смешните "вИПОВЕ" трепят хора по улиците и се хилят дрогирани, без грам да се притесняват от това, родителите мачкат цялата държава само за да защитят дори на дребно ниво интересите, едни смешни глоби за скорост и паркиране не могат да им съберат. А УФцете ми говорят за конвенции, съединители и узаконяване на извращенията. Браво, похвално, дано след манната от конвенцията да падне и малко огън като над Содом и Гомор, да се изяснят нещата.

КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ДА АГИТИРАТЕ ЗА КОНВЕНЦИЯТЕ БЕ, ДИРНИЦИ??? И КАКВО КАТО Я ИМА, ЩЕ ВЪРНЕ ЖИВОТА НА ТЕЗИ ЖЕНИ ИЛИ ЩЕ СПРЕ ДРУГИ? УБИЙСТВА И НАСИЛИЕ ИМА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, ТОВА Е ЧАСТ ОТ ЖИВОТА, А ИЗВРАЩЕНИЯТА, КОИТО ПОМАГАТЕ ДА СЕ НАЛОЖАТ ЩЕ НАПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО ОЩЕ ПО-ЗЛЕ!!!

Ако ти се занимава има си органи дето ще им треснат такива глоби че не само няма да знаят къде са, ами и пола ще си забравят. Аз лично вече много се замислям над това.

Първо му пила кръвицата, после пускала жалби... Е резИлтатът можеше да се предвиди.

Затова пък в Германия изобщо няма убийства на сексуална основа и малтертиране на жени и транджендъри от мъже, защото тя прие Истанбулската конвенция.

Ей, каква е тази епидемия на мъже мухльовци. Значи жените , дето се водим слаб пол, понасяме повече несгоди в живота. Падаме, ставаме и продължаваме. А мъжете почват да се вайкат като женски полови органи и само д амислят за нараненото си его. Често измамно наранено.

пръдло , ти се виж първо себе си , после гледай кой е мухльо кой не е. Сега гейовете като дойдат , ще ти стане по леко , нали ? Каква е тази че да му забранява да се вижда с децата си ? Каквото викало - такова се обадило

"12 години издържах Елена, а тя само пиеше и излизаше с приятелки. Назначавах я в мои фирми, плащах й осигуровки и заплати, без тя да е работила. Заради нея унищожих предишния си 29-годишен брак. Имам и други две деца, които Елена ми забраняваше да виждам. Съжалявам единствено за разбитото семейство",

Трагедията се е случила твърде рано-иначе жената щеше да се предпази ходейки с фланелка с надпис "Истамбулска конвенция" и да постави същия надпис и на вратата си!!!

Ако Елена го беше убила него, щеше да лежи до живот, но той като я е убил 13 години и ще го пуснат след 7 всъщност. Брааааавоооо!

Така е , нека още се заиграват с чичаци. :)))Ровила се с дъртак за пари и после кво очаква. Те след 50 мъжете изперкват, работа не могат да вършат , плешивци стават , дъртачета и ей го на тежка критическа

Ха, вземете го пуснете сега,че да съсипе и трета жена.

каквато и да е била, има извършено престъпление. чудно как за убииство са му дали само около 13 години. как жена ще спре мъж да си вижда децата от първи брак, това само глупак би го повярвал.

И как гейовете ще предотвратят такива инциденти? Този случай се използва за да се наложи противоестествената Истанбулска конвенция. Всички вероизповедания в България заедно се обединиха срещу приемането на тази конвенция.99% от българите са против тази конфенция.Само продажни политици и хора със сексуални особености я подкрепят.

Така е но за това си имаме закони, но те не се спазват от управляващите. Нали са свързани с мафията! Така, че нямаме нужда от тази противна на Бога Конвенция, която преследва други цели, и те се знаят!

СЪЩОТО КАТО ЗАГЛАВИЕТО

Какво я претопляте тази история ! Преди месец два пак я дъвкахте ! Ясно е ! Мъжете са изроди и трябва да се осъждат винаги в полза на жертвите им , горките " невинни " женички !

22 г. са с сериозна работа и торбичките, като се изпразнят и не вършат работа, носителят им става озлобен към можещите по-млади. А и тя си е била виновна - да не е ламтяла по дъртаци с много власт и пари, защото ето какъв е краят.

ХАЙДЕ СЕГА НЯКОЙ ДА ПОКАЖЕ НА БРЮКСЕЛ КАК СЕ БОРИМ С ПРЕСТЪПНОСТТА И ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ПОДПИШЕМ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ??????? НИЕ САМО НАРОДА СИ ПАЗИМ ДРУГО НЕ ПАЗИМ... ЕДИН ДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ГО ТЪРСЯТ СИ ЖИВЯЛ НА ПЪПА НА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ Я ОПАТКАХА КАТО МУХА И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ СЕ ПРОБВА ЧОВЕКА ДОКАТО СВЪРШИ РАБОТАТА....ТАЗИ Е ТРЯБВАЛО ДА НАПИШЕ ПИСМО НА БОЙКО НЕ НА ПРОКУРОРА!НАЛИ БОЙКО КАЗВА В ТАЯ ДЪРЖАВА КАКВО ДА СТАВА... ВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА ЗАДАВАМ НА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК ПРАВИЛНИ ВЪПРОСИ.... БОЙКО ЗА УТРЕ ПОДСКАЖИ КАКВО ДА СГОТВЯ ?ИМАМ БОБ ИМАМ И СКВИНСКИ КРАЧЕТА....ТИ САМО МИ ДАЙ ПРАВИЛНИЯ ЧАТЛАК... УТРЕ ЛИ БОБА ИЛИ В ДРУГИ ДЕН...

Не се заблуждавайте, че като избегнете подобаващата присъда всичко се е разминало и свършило. Всеки ще отговаря пред Бог за делата си. От това трябва най-много да имате страх.

от болшинството коментари разбрах, че жертвата сама е виновна, убиеца е невинен, те добре я познават, тя няма право на жал, и ги преследва конвенция. без коментар.

Я се постави на мястото на човек, на когото селски сметкаджийски парцал отмъква децата, 20 години му е взимала парите, а след развод ще отмъкне и апартамент, който не е паднал от небето, а е плащан. Хубаво ли ще ти бъде, а? Празноглавец.....

Джендърите стъпиха не на руска мина а на Българска. Отвратително е да парадират с жертвите на каквото и да е насилие в случая жертва на психопат. Но проблема е по сложен Папа Франциск , говори за световна война за разрушаване на брака и за идеологическа джендър колонизация, която цели да промени манталитета. Да, няма семейство да няма деца, което в Западна Европа вече е факт. Защо в Германия (ратифицирала джендър конвенцията) не се раждат деца, нали са 10 пъти по богати и могат да си ги позволят? Помисли тази нощ преди да заспиш в компанията на съвестта си.

Дебилите от Хелзинкския комитет си мислят, че като представят трагедиите, случили се в България през последните години, като доказателство за необходимостта от подобен "документ" ,ще ни убедят, за да го приемем, много ни подценяват!!! Единственото, в което ни убеждават е, че с подобни "ценности" доведохме държавата си до дередже, че законите ни масово не се спазват, а престъпниците или си остават на свобода, или са с неадекватни минимални присъди, заради блюстители на "човешките им права" от подобни антибългарски организации като БХК!

Днес е пълно с "облъчващи " материали. Алооо, ефектът е обратен. Спрете се! Тези снимки на бех са за сваляне на правителството, а не за приемане на конвенцията. БСП учете се!

Значи, към датата на разстрела Истанбулската конвенция е била подписана. Защо не е спасила Елена от разстрел? Нали ще опази някого? А сега болезнената истина! Политиката на МВР е да не взема мерки при случаите на домашно насилие. Това е целенасочена политика. Вие пускате жалба, а в полицията въобще не се занимават и оставят жалбата ви настрана. въпреки Закона за защита от домашно насилие, въпреки Наказателния кодекс, въпреки Семейния кодекс, Българската държава нарочно не се занимава с домашните скандали. А държавата е длъжна да се занимава по закон. Днес е уместно медиите да покажат полицаите от 06 РПУ, които не са работили и взимали под внимание жалбите на Елена. Защо не го направи Цецка Цачева и цялата кохорта фемини? Ами защото са мързеливи и алчно гледат само да вземат пари, за да позират като правозащитнички. Тях не ги интересува домашното насилие, иначе щеше да е лудница, тях ги интересуват славата и парите.

и нрият мненията - соросоиди

Та какво иска тоя дърт пергиш. Единият му брак 29 години, друия 12. Та значи човекът е бил поне на 60 г., а кучката, омъжила се за баща си на 42г. Ми какво искате да си тури колан на девствеността и да си зключи онази работа ли. Че това и жена едва на 42 г. и като за последно го сърби, та го боли.

Убиеца е извършил престъплението при действащ наказателен кодекс. Ако беше подписна конвенцията за третия пол щеше ли да се отърве съпругата му?

Ако мадамата е била шавлива, алкохоличка, не му е давала да се вежда с децата от първия му брак, това си е било жив дългогодишен тормоз за мъжа. Накрая е превъртял. Тоя е трябвало да се разведе с това животно, не е трябвало да го стреля.

Тук има двупосочно насилие, ако е вярно това, което казва мъжът. Как ще забраняваш на един баща да вижда децата от първия си брак? Не знаеше ли, че той е женен, като си вдигна краката? Или луксозния живот беше много голям мотив?

Истанбулската конвенция ще се разпространява безплатно, подвързана с бронирана подвързия, така че всеки да я носи под дрехите, като бронирана жилетка...

Пак за Анадолската им конвенция. БГ е подписала в ООН за защита на децата и жените(и всички други държави) 1981-ва година. С какво това спря насилието над когото и да било по целият свят?

Ами и Истанбулската конвенция нямаше да я спаси. Не разбирам за какво е тая истерия. Тук става въпрос за любовна връзка и ревниви отношения. Нищо специално, всичко е тривиално.

България има много добри закони, но подкупна съдебна система. То и съдебните ни институции станаха повече от синодите едно време. Не ни трябват никакви нови конвенции и подобни глупости. Трябва ни читава съдебна система и работеща на място полиция а не една разплута организация пълна с ненужни структури и чантаджии. Ако ще да направим още десет съдилища и конвенции няма да има никаква полза.

Шило

Много ми е интересно, някой ако реши да бие, трепе или квото си поиска със жена си или друж представител на женския пол, тая Конвенция как ще го спре? С празни приказки?

Конвенцията ще бори насилието с меки умения. Ще се учи още в училището, че няма лошо да си гей. Така ще станем по-равни - мъжете ще се занимават по-малко със слабия пол, съответно ще има по-малко насилие, основано на пола, и мониторинговия орган ще отчете дейност. От останалите форми на насилие тази конвенция не се интересува.

лайна нисши юдови, нема дамине не разбрахте ли? на терен трябва с войска да дойдете... и те тогава ще го сграбчите дедовийо с двете ръце

Цялата статия е за да се акцентира върху групичката джендъри пред НС. Какво общо има Конвенцията? Жената реално живее разделена с мъжа си. Полицията реагира на оплакванията според закона. Тя не е пожелала да подаде жалба в съда. Разстрел с незаконно оръжие пред свидетели в кафене - къде е тук "домашното" насилие? Чисто криминален случай се истеризира в полза на нездрави интереси. Какво щеше да се коментира, ако майката би се защитила като убие натрапника, пряко или с посредник?

Дир-а май го е закъсал за читатели. С новата поредица от статии - фатално умрели жертви или патрони на Прехода- таргет групата са млади пенсионерки традиционно четящи ПИК и Блиц. Умилението достига до нови творчески нива.

Сорос всячески се опитва да гейзира обществото ни. Алоу, има си НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС, не ни пробутвайте джендър извращенията си!

Той бил пиел и биел и е лош, а тя че му е турила рога от тук до Босфора (та и по-нататък) няма значение.

в затвора няма да съжелява като му цепнат дупето. тъпанар

Това се случи, защото не сме подписали конвенцията, ако я бяхме подписали, мъжът й щеше да да се сети, че България е подписала конвенцията и нямаше да прави делото си. Дир, не ви ли е срам да използвате чисто човешки трагедии, за да ни манипулирате, за да приемем третия пол. Да ви имам морала и ценностна система, явно наистина са сатанински. Не са празни приказки.

Ревете, лейте крокодилски сълзи и бърже подписвайте тая конвенция, за да може да напълни джобовете на НПО -тата. После ще одерат вашите кожи тези творци на конвенции и договори с рогати.

И сто конвенции да подпишат все тая.С тия полицаи и прокурори не ни трябва война

Ех, ето, ако тогава имаше Конвенция, това никога нямаше да се случи.....

+100! от мен

Нямаше да се случи!

След като няма държава и смъртно наказание, каквото и да прожектирате убийствата и издевателствата ще продължават!

В никакъв случай не оправдавам действията на този, но имайки предвид скрития подтекст на тази да го наречем от благоприличие статия нека го погледнем от друг ъгъл. Опитвайки се по всякакъв начин да оправдаят и в крайна сметка да наложат тази конвенция тез случаи не само ще намалеят, а ще се увеличат. Ако толкоз държите на таз конвенция, що не въведете и закони срещу жени дето се женят само и само да го одрусат финансово, да бъде рекетиран заради децата. Ами ако приемете закон в който ако преди брака жената е била бедна като църковна мишка и е без всякаква квалификация след развода си тръгва пак такава каквато е била и след като не може да подсигури децата си те остават при бащата. Тогава със сигурност такива бракове няма да има и печалбарките ще трябва сами да се потрудят или ако пък някой им осигури живота ще са благодарни а няма да тръгнат да се правят на това което не са.

Братле, не се напъвай, че сега разни разгонени, но незадоволено феминистки ще те нарекат шибаняк . Преди два дни , една ми го каза няколко пъти за подобен на твоя коментар .

Не знам как Истанбулската конвенция може да спре такива хора?Мъжа я застрелял и се предал сам!Бил е наясно какво следва!Как може да ги спре една ограничителна заповед?Нито е мислел за последствията,за бъдещето на децата и травмите които ще получат!В Истанбулската конвенция дори и при най дребното насилие мерките са по тежки,и делото започва дори само, ако се съобщи в полицията и без да е внесена жалба. .Новото е ,мъжа насилник /не се споменава за жени насилници изобщо/да премине през психологична терапия чрез която евентуално осъзнае постъпките си.Но такива текстове могат да се допълнят в законите съобразно практиката и без Конвенцията да е ратифицирана ,като и други ,без да се притиска обществото насила да я приема изцяло!.Конктетния случай не е толкова прост, жената е била алкохоличка,а мъжа работи в няколко фирми и осигурява всичко!Пречела му да вижда другите си деца!Така,че когато има насилие не следва всичко да се прехвърля на мъжа, а работи комплексно с психолог с всички участници!

Много и от сърце благодаря на дежурни цензор, че скри мнението ми! На фона на статиите в този сайт, всяко скрито мнение подчертава колко са отчаяни пропагандистите на другаря Жеглов. сао ще ги помоля да си уточнят джендъра - та да можем да се обръщаме към тях по съответния начин - сакън да не ги обидим! :))))

И аз така

Това означава само, че МВР и съд не са си свършили работата, както и в момента не я вършат, а не че няма закони в БГ и че ИК трябва да бъде ратифицирана. Не обработвайте общественото мнение с наложени статии.

Ами такива стават директори в Бг... Какво иска да каже тази статия - че ако имаше конвенция полицията щеше да си е на мястото? Не, съвсем не! Напротив - те щяха да са допълнително заети с милиони бежанци, приети като "пострадал социален пол" от третия свят. Още повече хубави Българки щяха да загинат.