Разследват договор за правни услуги на ББР, свързан с Лена Бориславова

Разследването на Софийска градска прокуратура е срещу неизвестен извършител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да разскедват онова дребното мекере Драгомир Вучков. Заради майка му - професор Вучкова го сложиха в надзора на ББР и той уреди куцо кьораво и сакато на хранилка в ББР

Скоро трябва да изчезнат тролчетата, като пресъхне руската чешма

надай се! Ние работим безплатно!

Поколението на крадливите комунета атакува това на децата си. Жалка работа, но няма да успеете. Ревете като за последно.

В момента са активирани всички членове на политическите и икономическите мутризирани групировки на ГЕРБ и ДПС, обвързани с кремъслката шпионска мрежа и мръсния ѝм капитал, олигарси, феодали, бизнес мутри, политици, корумпирани чиновници, журналисти, медии, всичко е активирано. Никой не е казвал, че битката срещу мафията, ще бъде лесна. Е, не е лесна, ще бъде трудно, но мафията ще падне. Няма да се върнете на власт.

Най-известната секретарка в България!И ние си хапваме бонбонки тик-так.

ОБИЧАМ КУРВИТЕ , НО МРАЗЯ НОМЕРАТА ИМ ! КУРВИ ВЪРНЕТЕ МИ ПАРИТЕ КОПИТОТО ЩЕ КУПЯ !

ОХО , тази е с Корупционна Зделка ! Е пожелавам ти Слънчева Килия в Сливенския Затвор ! Там Салама и Краставиците ги дават нарязани ! Минавал съм често Покрай затвора , след стрелби на Полигон Батмиш ! Жените Затворнички , като ни видят викат като ненормални от Прозорците !

Кога че я вкарват в затвора? За колко години? Гешев за кво се мърдосва?

Кога ще чуем нещо и за разследването за милионите от магистралите? Или Прокуратурата действа избирателно.

Happy 4th of July, everybody! I love articles about Lena. Lena gives the best head, hands down! I've had dozens of girls, but Lena's deepthroat was simply the best I EVER had. She likes gagging and puking too. What a perfect slut she is, WOW!

Много ми се иска да я наеба.

... тези чикиджии нямали да ги исхвьрлят от власта??

Статията ви е напълно невярна. Посоченото от вас лице не е разследвано. Нито пък прокуратурата е съобщавало,че въпросното лице е обвинено. Хайде прочетете тещкста на прокуратурата-има разскледване-по принцип, без да е посочено конкретно лице. Няма как прокуратурата да е образувало разследване срещу конкретно лице,без да е обвинено-законът го забранява. Има разследване, без разследването да е срещу конкретно лице, и без да е повдигнато обвинение. По дефиниция-посоченото от вас лице не може да бъде обвинено, неизгодна вредоносна сделка може да сключи само длъжностно лице от администрацията, а адвокат не е чиновник от администрацията, и никога, по никакъв начин адвокат не би могъл да бъде обвинен за неизгодна сделка. Чл 220 е неприложим за адвокати, освен в огромно изключение, което не е в хипотезата на този случай(адвокат по изключение може да сключи трудов договор като преподавател във ВУЗ-какъвто не е случая), чл 220 касае служители, тоест лица назначени на работа в администрацията, което не се отнася за адвокати-адвокат е свободна професия.

Абе колкото и да си прав за подробностите, Иван Гешев ще направи фейсплант върху плочника и с това "разследване".

каква трагедия е, че вече няма специализирана тайна прокуратура, която съдеше такива като Иванчева, сега ще трябва да е всичко ПРОЗРАЧНО. Но най-лошото е, че вместо Лена да работи и да създава, ще трябва да се разправя с тези боклуци.

Привличането като обвиняем е необходимо следствено действие при сосъдебното производство. Събират ке соказателства и ако има достатъчно, които те уличават се внася обвинителен акт в съда, където вече си подсъдим и започва съдебната фаза на наказателния процес. Ама къде ти. То тука в тая държава всички са юристи отличпици от щол и въже, затва сме на тоя хал.

всеки ден има вопъл я от ДБ, я от ПП:))) все някой им пречи - руски Деймс Бондове, Гешевци:))). Ама, кажете им че те управляват бе! Да уволнят Джеймс Бондовете, да прескочат Гешев и да сезират европрокурорите! Ленааааа! Вие управлявате. Управлявайте, стига тралалааааа!

Българите с харвард или без.... предпочита... и любовницата да му я плаща държавата. Стиснати, мързеливи... Де да ятърсят другаде освен на работа.

Плети интриги пред пейката на боклука, тук не е мястото.

съдружнички!

за парапета...

Лена: Договора-консултантски с ББР-то сал за 14 хилки ти подай ПОДАЙ! КИРЕ: Дупа ДУПА ти ми ДАЙ! Недей се КОЛЕБАЙ! И стига се МОТАЙ! ДУПА...ДУПА ТИ МИ ДАЙ! ================ Това ли Ви беше промяната бре вашта мама К_рвенска и крадлива, Нагла и смрадлива Долна и лъжлива... СВЪРШЕНО Е С ВАЗИ!!!

Абе болен има си други места за писане на болни фантазии. Тук е място за сериозни дискусии.

"злоупотреба с доверието и уронване на доброто име на предприятието" - говорим за парапета

Абе вие от синдикатите много обичате този член, акто нагазите лука. Леле, колко сте прозрачни. Ама ти липсва мисловна дейност. И кое е това предприятие бе? Нали предприятието трябва да подаде сигнала. Калинки сте си горките.

А кога ще разследвате как бяха взети пари от Центровете з акомптентност, а Плана за развитие на Радев? А сиела на ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ. А решението на ВАС за законност, което кърти. Кога бе скотове мръсни Гешо ти си болна пържола.

Да каже първо Кирчо Тъпото в кои дупки й го ръга докато я развозва с държавния авион, а после ще видим и крадливите договори.

За тия пари навсякъде, колкото и когато поиска. Кабинет и е уредил на неговия етаж.

проститутки сте от семейството ти . Проститутки на мафията.

Е да клишето и опорната ви точка, които развявате, е мафия и борба с нея. И какъв е резултатът, мръсни гадни отрепки, демагози и кръвопийци н а народа.

Така се бореше със задкулисието. Пълна програма. Не бой се лене млада си още много хои ще пребориш. За проверката резултат - няма данни за извършено престъпление. Те така узаконяват парите си.

А и не е виновен който яде баницата и така. Кико-то е проблема.

Имаше един зам министър Константин Хаджииванов- КИХА. кОЙТО В КАЧЕСТВОТО СИ НА зам минитър колко пари взе от Европа, ами тези от ФНИ или тези с парите от Центровете за компетентност. Италианската връзка на Кунева. Този Гешев вярно ли е един бушон. Иначе Лена работила в кантора, която кантора била склщчила сделка с ББР И бщджета бил ощетен от кантората, Малей! Малей! И в този ред на мисли, кога Гешев шланира д аходи по селата и да се бори с дребните кражби з акокошки или за казани с ракия. Гешо, абе човек за срам си.

А КАК СТОИ ВЪПРОСЪТ С ХОДЕНЕТО НА ГЕШАКА В БАН? ИЛИ ТАМ СА НА САМОУПРАВЛЕНИЕ И НИКОЙ НЕ ЗАКАЧА ФЕОДАЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ?

Ами ко да кажа ...

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Ся Ленчето ша почне да гледа още по-лошо!

Кьорфишеци за да изпада раята в екстаз. Момето се е научило от малка чий пишки да лапа и е каско!

Гешев търси под вола теле. Надето нали каза, че ще го махне.

Новината е Лена работила в някаква кантора и тази кантора е сключила сделка с ББР. И зато разследват Лена, че сделката била неизгодна за бюджета. Да кажат с колко е била неизгодна за бюджета. И какво стана с къщите за гости за половин милион, които трябва да с евръщат. От бюджета на нас ли ще са? Или ще им конфискуват къщите на ДПС и т.н. А за тръбата за 3 милирада, пак ли от общия ни бюджет? Или ще потърсите чекмеджетата на Боко?

За кой път пишете това. Хубаво разследвате Лена, много добре, но зашо не кажете и за тръбата за 3 милирда и за къшите за гости на оня Незнаешия български. Половин милион пак ли на гърба на 70% бедни от българите.

а ти как мислиш?

Тръбата ще върши работа през зимата:))) Ако не дойдат танкери с ядрени централи и газ.....Иначе диверсификация само на запад, не е точно диверсификация:))))))))))))

Ицо Хазарта и той чакаше да намаже яко кавала ама ще го духа като нас...

ББР отчете над 86 млн. лв. загуба от покупката на акции на ПИБ

Затпва разследват Лена. А ПИБ кога?

Пред приятели прозкиро споделил,че под полата на мустаклена е намерил малко Пи…шленце

Петков я обследва, Гешев я разследва...

Дааа, това са "борците" против корупцията...

Много бързо, свалиха новината от главните!

сигурно има защо,. Пък и ВСЯКА СЕДМИЦА НИ ОБЛЪЧВАТ С НЕЯ.

Има си хас Каскета да не се хвърли да разследва, щом е за политически противници. Иначе за Боко Тиквата по скандали за стотици милиони - "разпитчета" от по 30 минути от влизанет до излизането на Шефа му.

_stankow

Пушила за прикриване на много по-тежко престъпление. Вчера си призна. Петков и казал устно, тя казала на една зам.министърка и тя съставила нотата за изгонването на руските дипломати !?! Две неизбрани от никого дребни и некомпетентни чиновнички и един свален премиер предприемат антинационални стъпки, които ще доведат до милиардни загуби на България, ако не и по-лошо !

_stankow

Поправка - пушилка

Тролче кок на какво казал ли пишеш? А Лена дали знае това? Гадини скотове, чудовища сте вие, не хора. Нямате ли срам от Бога бе?

Добре и си?

ще я разлседват, но ако нищо не намерят дали ще се извинят. А това че съдът и прокуратурата са бухалка на мафията - всички го видяхме, когато търсихме от тях справедливост. Хайде няма нужда- ясно е защо я разследват, мръсна мафиотска сган. Няма да е уплашат. А БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ, къщите з агости- кога. Тръбата з а3 милиарда. Ало гешев?

и к'во с'я, прокуратурата да се извинява на всеки разследван, който се оказва без провинения?

Снинкатана Лема в ден който Киро и е отказал сех

Най после Миро ще може да се вреди!

Киро ще го викне да гледа

Очакваме прочувствен пост във Фейсбук за "битката", "каузата ", светлото напушено бъдеще, мафията и още нещо.

Мазният Киро и неговата пасмина - в затвора !

да отидеш на работа в дадена фирма 6 изпитателен срок ако ставаш продължаваш чирак и по късно ставаш майстор а тук се вижда че тия и за чеп за зеле не стават след проведения експеримент на америка против България и за чираци не стават а хвърчилито им дава втори шанс.Съжалявам че гласувах за радев той се оказа Българо убиец

И всякоя възраст, класа, пол, занятье зимаше участье в това предприятье (ПП); богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът, депутати с честта, а ленчето с гъзът! п.п. Коленопреклонно моля за извинение Дядо Вазов за гаврата!

Сделката е че Киро е искал да и плаща за секс по 100е а тя не ги декларирала

Пич, може да е така, ама или тарифата е била по-висока или Кирето е секс манияк и я е работил по 5 пъти на ден!

Поредното безсмислено дело, което ще завърши с нищо

Разгонена грозотия !

Абе тази мръсна КУРВА до кога ще я гледаме на СВОБОДА!!!!!!! Мисля, че биха правили разкошна ТРОЙКА в затвора....КИРО, ЛЕНА и ТИКВАТА!!!!!! Е и за другите ще има килиии!

А купуването на акции на една банка от страна на държатава за цена над пазараната кога ще се сезира прокуратурата? А за ремонтите на цени многократно на пазарните кога? Жокер: за управлението на ББ става въпрос.

Не може! В тази сделка танцува и Буци, а той има имунитет пред Каскета!

абе яка шуро-баджанащина... ама нали борят корупцияра.. едни калинки замениха други калинки

Абе моме проста, кой ти даде поста? Даде ми го вожда, който ме оножда. Автор : Радой Ралин