Коментари - Разследват изгаряния от цигара по лицето на детето от Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз живея в града и лично го познавам това долнопробно леке, както и детенцето. Ще го удуша собственоръчно, само да го видя! Такова зверство никога няма да причиня на животно, кано ли на дете!!

Кой разреши на слабоумни хора да се размножават?Всички от Агенцията "работила" със семейството са за уволнет.ние и строго наказание.Хайде да сме хуманни,едно дете,разбирам,ама три? Щом е с 70% неработоспособност,как се е грижила за 3 деца?За деца израсли в такава среда всякакви безумия ще са нормални.

А бащата е нормален? Да си качва децата по соц.мрежи като тик ток за сеир изгорени? А децата според умните социални са "положително натоварени"...? В какъв свят живеем?

наранила децето си

Умнствено изсотаналите жени се размножават, а умните девойки чакат да станат на 40 и я родят ендо дете с 300 зора, я не.

Що дават на някви слабоумни да се размножават и после 670 000 били с телк... аман

И колко помищи са взимали тези роми за трите си деца?

ни са толкова зле.. Тия пушат вкъъщи при малките деца, гасят си цигарите в лицата им, пускат клипчета с изгорените дечица в мрежата... Това ако не е неадекватно и вредно родителско поведение, няма повече накъде. Липсва ни култура на поведение, на хранене, на изисквания, абе някаква нация под нулата като критерии сме, откъдето и да го погледнеш. Живуркаща скотска нация.

Тъмнозелена история. На бас, че майката е дете на първи или втори братовчеди. Бабата също. Ако майката направи някое от малките и дианчета на супа другите пал ще го приемат за нормално. А за "агенцията" е безмислено дори да се говори...

Отново Закрила на детето към Агенцията за социално подпомагане са спали. Направили през декември констатация, че децата живеят при чудесни условия. И сега не те са открили това насилие. Как ще ги накажат? Кой носи отговорност за поредното през последно време бито и тормозено дете? Ало, държавата? Кой ще понесе отговорността?

Ако го е направила жената - да я освидетелстват и да я въведат в съответното заведение. Но ако е тати за няколко харесвания в социалните мрежи ... хммм ... от 20 години не съм пушил, но с удоволствие бих изпафкал една кутия цигари, които да загася в мутрата на съответния, ако после трябва да вляза в болница.

Мангалче

Това само доказва някои хора на какво са способни за няколко лайка !

Тъжно но си прав...

Илиян Илиев

От години говоря , че компютри , интернет , смартфони не са за всеки !

минус = простак !

Усмъртяване на изродите - това е решението!!!

Работата изглежда бая съмнителна откъм бащата...който пускал видео в тикток

Абе даже децата си казват, че майката е направила това ама пак мъжът ви е виновен.

Всички служби, които са знаели за това семейство служителите уволняване и глоба. Ако се докаже това с изгарянията родителите на стола. Публично. Насилието над деца и възрастни трябва да се пресича с твърда ръка. Безкомпромисно.

"Самите деца не осъзнавали като агресия поведението на майка им." - само това трябва да е причина децата да не се отглеждат в това семейство и майката да се стерилизира, за да не ражда повече деца. Защото утре тези деца ще станат възрастни и поредните насилници, които не виждат нищо лошо в това да пребият някой, защото така им е кеф!

Кастрация!!!!!!

Що за идиоти са дали на тези креатури деца за о„отглеждане“ ? Те са живеели с парите им ! Говорещи турски ?

Разследването на Нексо в САЩ е прекратено ! Гешев оставка !

Оставка за какво, че е имало разследване? Хехех... За тези мошеници (които обещават 20% годишна доходност на "вложителите" си) тепърва ще чуеш!