Разследват фалшив клип с президента Румен Радев

Злоупотреба с образа и гласа на държавния глава в мнима реклама на "Лукойл"

Обратно в новината

Коментари - Разследват фалшив клип с президента Румен Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мене пък ПРЕЗИДЕНТА ми писа СМС от БГАЛЕРТ.

Типичният булгаропитек - чупи, троши, мами, маскари, това на краден уиндоус с хакнат софтуер, нали? хахаха

Ми той и фалшиво и неистово бранеше сделката за Грипините - па купиха Ф16 (Фиктивни16) на чиртежи, които въобще не са фалшиви, и ще пристигнат в БълХария, ама друг път.... Това е цялата действителност в територията - фиктивна,фалшива,фантомна,фантазмогорична, а ние все се надяваме да стане фантастична....

след като на фалшивия президент фалшивия клип му пасва като ръкавица :)?

Копейка, като не ти харесва територията заминавай си за росия.

Ужас! Фалшив клип? А кога ще разследват финансирането на кампанията на Радев? Получил е дарения от стотици хора,които не знаят за това. А назначаването на Киро с ясното съзнание за канадското му гражданство?

Където има Тикви има и Свине...

Не се наквича, изпражнение просто.

Гледайте си го фейсбоклука и си простейте.

Тоя там не е президент. Да представи флашките. с които е избран. Не ги ли представи, значи е фалшификат. Няма документи, значи няма избран президент. Гласуването с машини не дава документи признавани в съда. Следователно тоя там не е избран за президент.

На теб с този интелектуален багаж много ти пасват думите на Бойко Борисов ,че ,,в .България има некачествен и прост човешки материал” и не забравяй президент Радев е избран мажоритарно от бългаските граждани за два мандата ,а не е на яслата по партйна листа.В допълнение за мозъка ти бъбрек ,че днес и рейтига на президент Радев е най висок ,много над другите партйни човечета ,защото е последователен в защитата на националните инереси в семейството на ЕС и НАТО.

Ти не си човек а маймуна ,ако майка ти не представи флашката с раждането ти.

Да платят на президента и премиера за рекламите! ;)

Това е някой от безмозъчните фенове на ДъБъ.

Ало ало ти умния глупак ,а сега обясни с полирания си мозък защо рейтига на Радев е висок и то гарантирано от допитване на всички медии ? Къде са другите Пеевски ,Бойко ,солташаците от ПП ДБ,Денков и правителството му ,НС и т.н и това не е машино и няма флашки ,а е думата на българите.Духай супата и си бърши сополите от политизиран напън.

добре че е президента за озапти разпищолилите наведени седерасти! Давай Радев мачкай такъв Президент трябва на България неподвластен на посолството!

И без това защищава Лукойл от България

Невероятно е как колкото повече старее, Мунчо заприличва на Тато, нищо чудно да му е копелдак?!

Крушевският тигър Мирчев падна съвсем ниско. Нека се занимава с нещо по-ефектно, като например да дебаркират с РистЮ Мравояда на Кримския бряг и да забият украинското знаме в пясъка, с мото - "да си върнем родния бряг и да заработим по някой долар".

Махай се ит форума защото за теб се отнасят тези напани до посиране.Всички медии потвърдиха високия рейтинг на Радев ,а това са 90% от българските граждани.Тези българи са от всички партии и партйки и не са предатели.Предателя си Ти Толупе прост.

Ника ви, говори достатъчно за Вас.

Твоят също, др. Майор...

Ганьо ,не го бъркай с Бойко Борисов и татовите му вицове и смешки.Това е Радев, а не човек на сглобката като теб.

Аз се извинявам на теб и всички подобни на теб, че съм хетеросексуален. ПРОСТЕТЕ. Такъв съм си.

Докато Деса Коня ходи на шопинг, Муньо ходи на духинг в едно посолство...

А Президента като ми праща фалшиви предупреждения за опасност, та ми разваля обедната дрямка.Нема ли данс да разследва.

А ти я душиш под полата и.

Добре написано за серията коментиращи толупи .

То и Карбовеца беше праил едни фалшиви клипове с една подмокрена катеричка дето се оказаха истински.

Разбрахме се за флашките .Когато майка ти представи флашка от раждането ти ,тогава ще разберем дали си човек или урод.

ОТ ПОГЛЕДА НА БЪЛГАРИТЕ ТОЗИ ГРОЗЕН, БРАДАВИЧЕСТ ДЪЛГОНОС КРЕМЪЛСКИ ПОМИЯР, ЖЕСТОКО ЕБАН ОТ БЛЯДОВЕТЕ И "ЗА ПАРИ И ВЛАСТ" СЕ Е ЛИШИЛ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ "АЗ" ! - ПАРТИЙКАТА ДЕТО Я ГЛАСИ С ДРУГИЯ ПОМИЯР - ПРЕДАТЕЛЯ МАЛИНОВ, ЩЕ ОТИДЕ ТАМ, КЪДЕТО ОТИДОХА ДЕСЕТКИТЕ ХИБРИДНИ КРЕМЪЛСКИ ПАРТИЙКИ - БАТАКА, ВМРО, ИЗРАЖДАНЕ, ...А СКОРО И БСП, ПОДМЯНАТА, ДАЙ БЪ И ГРОБ ... !

Ха Ха Разследват фалшив президент За видео клип

В момента по Хоризонт 5-тата колона Boлгин и PIK Недялко Недялков говорят като радио Mockва...

С мозъчна асфиксия по рождение ли си

Това са сЪвеЦки Идиоти Товаришчи БНР е за закриване

Толкова си могат умните и "красивите" !!!

В Аптеката има хапчета За повръщане с лика на Мунчо

Е политикът с най-висок рейтинг в България! За гърч на атлантическото помиярство.

Та този Радев по външност си е доста неприятен. С каква ли реклама да му предложат ..., си прилича на оголен охлюв с грозна пъпка на носа.

И за щастие На съвеЦките ПОМИЯри

Тоя там не е президент. Да представи флашките. с които е избран. Не ги ли представи, значи е фалшификат. Няма документи, значи няма избран президент. Гласуването с машини не дава документи признавани в съда. Следователно тоя там не е избран за президент. Защото "допитването" за рейтинга се прави без наблюдатели и Върху Позитанска "извадка". И защото не може да се сравнява мажоритарно гласуване с пропшорционално МАТЕМАТИЧЕСКИ НЕ СА С ЕДНАКВИ ФОРМУЛИ ДОКАЖЕТЕ ОБРАТНОТО

Фатмака си е фалшив по природа

"64% от българите се чувстват неосведомени по въпросите на киберсигурността." Ми осведомете се бе, тупани! Информация има навсякъде.

На Мунчо му написах че Е сЪвеЦка подметка Веднага след избирането му За първи мандат И т.н. IT специалисти Мутри Ме блокираха Да не ви казвам че кандидатствам За Гинес Блокиран от Дир бг

Клипа изглежда достоверен,героя да не е фалшив?

За рицар Йотова има ли клип?

Виното стана Рикията гроздова и сливова също Засега сме на маринован сафрид веян паламуд и пушена норвежка скумрия За Коледа ще заколим прасето ще има бахур пача суджук свинско с кисело зеле До баба Марта работа нема да фана

Cheeseus

Deepfake не не "дълбока фалшификация". Английският термин е образуван чрез сливане на deep learing и fake, тоест "дълбоко обучение" и "фалшив". Следователно преводът е "фалшификация, направена чрез дълбоко обучение (на компютърната програма)".

От аФторите на Арката, нали?

Ей тва е приказка Ния в Тамарино ши колим две прасета Нидялко от Ямбол ши идва на Коледа Бах гу в уругваеца