Разследват фалшив клип с президента Румен Радев

Злоупотреба с образа и гласа на държавния глава в мнима реклама на "Лукойл"

Обратно в новината

Коментари - Разследват фалшив клип с президента Румен Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледах клипа и не мога да разбера от къде са взели кадри от гъза ми; всичко е автентично.

също са фалшиви - в действителност е истинска свиня пред камерите, после чрез изкуствен интелект я правят да изглежда почти като човек (но дори и фалшификатът съдържа все още издайнически нюанси на свинско).

Ген. Ел. Муньос Да яхва кобилата Деса И да препуска По безкрайните Руски степи

Хей евроатлантици яжте бахура на летеца целия чорбев до манерките вътре

Това съботна лайнарка ли е за съботни лайнари ? Дезинформация на втора степен.

Шилo

Руснаците са бесни на Зеления Чорап - толкова много вложиха в него, а той освен един договор с Боташ, малко мишкуване около газа и много публично изговорени простотии, друго не направи. С този клип го предупреждават. После ще го черпят със специален чай.

Му се ще да е като господаря си путларан... ама тука не е рашка говняшка...

От аФторите на Арката, нали?

Cheeseus

Deepfake не не "дълбока фалшификация". Английският термин е образуван чрез сливане на deep learing и fake, тоест "дълбоко обучение" и "фалшив". Следователно преводът е "фалшификация, направена чрез дълбоко обучение (на компютърната програма)".

Добре, че не са те изтъпанили как обслужваш черни паламарки.

Виното стана Рикията гроздова и сливова също Засега сме на маринован сафрид веян паламуд и пушена норвежка скумрия За Коледа ще заколим прасето ще има бахур пача суджук свинско с кисело зеле До баба Марта работа нема да фана

Ей тва е приказка Ния в Тамарино ши колим две прасета Нидялко от Ямбол ши идва на Коледа Бах гу в уругваеца

За рицар Йотова има ли клип?

Не но за идиотова има

Клипа изглежда достоверен,героя да не е фалшив?

На Мунчо му написах че Е сЪвеЦка подметка Веднага след избирането му За първи мандат И т.н. IT специалисти Мутри Ме блокираха Да не ви казвам че кандидатствам За Гинес Блокиран от Дир бг

"64% от българите се чувстват неосведомени по въпросите на киберсигурността." Ми осведомете се бе, тупани! Информация има навсякъде.

Фатмака си е фалшив по природа

Тоя там не е президент. Да представи флашките. с които е избран. Не ги ли представи, значи е фалшификат. Няма документи, значи няма избран президент. Гласуването с машини не дава документи признавани в съда. Следователно тоя там не е избран за президент. Защото "допитването" за рейтинга се прави без наблюдатели и Върху Позитанска "извадка". И защото не може да се сравнява мажоритарно гласуване с пропшорционално МАТЕМАТИЧЕСКИ НЕ СА С ЕДНАКВИ ФОРМУЛИ ДОКАЖЕТЕ ОБРАТНОТО

Та този Радев по външност си е доста неприятен. С каква ли реклама да му предложат ..., си прилича на оголен охлюв с грозна пъпка на носа.

Е политикът с най-висок рейтинг в България! За гърч на атлантическото помиярство.

И за щастие На съвеЦките ПОМИЯри

В Аптеката има хапчета За повръщане с лика на Мунчо

Толкова си могат умните и "красивите" !!!

В момента по Хоризонт 5-тата колона Boлгин и PIK Недялко Недялков говорят като радио Mockва...

Това са сЪвеЦки Идиоти Товаришчи БНР е за закриване

Ха Ха Разследват фалшив президент За видео клип

ОТ ПОГЛЕДА НА БЪЛГАРИТЕ ТОЗИ ГРОЗЕН, БРАДАВИЧЕСТ ДЪЛГОНОС КРЕМЪЛСКИ ПОМИЯР, ЖЕСТОКО ЕБАН ОТ БЛЯДОВЕТЕ И "ЗА ПАРИ И ВЛАСТ" СЕ Е ЛИШИЛ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ "АЗ" ! - ПАРТИЙКАТА ДЕТО Я ГЛАСИ С ДРУГИЯ ПОМИЯР - ПРЕДАТЕЛЯ МАЛИНОВ, ЩЕ ОТИДЕ ТАМ, КЪДЕТО ОТИДОХА ДЕСЕТКИТЕ ХИБРИДНИ КРЕМЪЛСКИ ПАРТИЙКИ - БАТАКА, ВМРО, ИЗРАЖДАНЕ, ...А СКОРО И БСП, ПОДМЯНАТА, ДАЙ БЪ И ГРОБ ... !

То и Карбовеца беше праил едни фалшиви клипове с една подмокрена катеричка дето се оказаха истински.

Тоя там не е президент. Да представи флашките. с които е избран. Не ги ли представи, значи е фалшификат. Няма документи, значи няма избран президент. Гласуването с машини не дава документи признавани в съда. Следователно тоя там не е избран за президент.

Разбрахме се за флашките .Когато майка ти представи флашка от раждането ти ,тогава ще разберем дали си човек или урод.

Защото "допитването" за рейтинга се прави без наблюдатели и Върху Позитанска "извадка". И защото не може да се сравнява мажоритарно гласуване с пропшорционално МАТЕМАТИЧЕСКИ НЕ СА С ЕДНАКВИ ФОРМУЛИ ДОКАЖЕТЕ ОБРАТНОТО

А Президента като ми праща фалшиви предупреждения за опасност, та ми разваля обедната дрямка.Нема ли данс да разследва.

Крушевският тигър Мирчев падна съвсем ниско. Нека се занимава с нещо по-ефектно, като например да дебаркират с РистЮ Мравояда на Кримския бряг и да забият украинското знаме в пясъка, с мото - "да си върнем родния бряг и да заработим по някой долар".

Невероятно е как колкото повече старее, Мунчо заприличва на Тато, нищо чудно да му е копелдак?!

Ника ви, говори достатъчно за Вас.

Бае Ганя

Твоят също, др. Майор...

Ганьо ,не го бъркай с Бойко Борисов и татовите му вицове и смешки.Това е Радев, а не човек на сглобката като теб.

И без това защищава Лукойл от България

добре че е президента за озапти разпищолилите наведени седерасти! Давай Радев мачкай такъв Президент трябва на България неподвластен на посолството!

Това е някой от безмозъчните фенове на ДъБъ.

Да платят на президента и премиера за рекламите! ;)

Тоя там не е президент. Да представи флашките. с които е избран. Не ги ли представи, значи е фалшификат. Няма документи, значи няма избран президент. Гласуването с машини не дава документи признавани в съда. Следователно тоя там не е избран за президент.

Ти не си човек а маймуна ,ако майка ти не представи флашката с раждането ти.

Ало ало ти умния глупак ,а сега обясни с полирания си мозък защо рейтига на Радев е висок и то гарантирано от допитване на всички медии ? Къде са другите Пеевски ,Бойко ,солташаците от ПП ДБ,Денков и правителството му ,НС и т.н и това не е машино и няма флашки ,а е думата на българите.Духай супата и си бърши сополите от политизиран напън.

Защото "допитването" се прави без наблюдатели. Върху Позитанска "извадка". И защото не може да се сравнява мажоритарно гласуване с пропшорционално МАТЕМАТИЧЕСКИ НЕ СА С ЕДНАКВИ ФОРМУЛИ ДОКАЖЕТЕ ОБРАТНОТО

Гледайте си го фейсбоклука и си простейте.

Където има Тикви има и Свине...

Ужас! Фалшив клип? А кога ще разследват финансирането на кампанията на Радев? Получил е дарения от стотици хора,които не знаят за това. А назначаването на Киро с ясното съзнание за канадското му гражданство?

след като на фалшивия президент фалшивия клип му пасва като ръкавица :)?

На теб с този интелектуален багаж много ти пасват думите на Бойко Борисов ,че ,,в .България има некачествен и прост човешки материал” и не забравяй президент Радев е избран мажоритарно от бългаските граждани за два мандата ,а не е на яслата по партйна листа.В допълнение за мозъка ти бъбрек ,че днес и рейтига на президент Радев е най висок ,много над другите партйни човечета ,защото е последователен в защитата на националните инереси в семейството на ЕС и НАТО.

Първия път Мунчо е избран от Решетников , втория път от Мадуро :)

Ми той и фалшиво и неистово бранеше сделката за Грипините - па купиха Ф16 (Фиктивни16) на чиртежи, които въобще не са фалшиви, и ще пристигнат в БълХария, ама друг път.... Това е цялата действителност в територията - фиктивна,фалшива,фантомна,фантазмогорична, а ние все се надяваме да стане фантастична....

Копейка, като не ти харесва територията заминавай си за росия.

Аз се извинявам на теб и всички подобни на теб, че съм хетеросексуален. ПРОСТЕТЕ. Такъв съм си.

Типичният булгаропитек - чупи, троши, мами, маскари, това на краден уиндоус с хакнат софтуер, нали? хахаха

Не се наквича, изпражнение просто.

На мене пък ПРЕЗИДЕНТА ми писа СМС от БГАЛЕРТ.