Путин обеща пълно съдействие за разследване на катастрофата

Президентът Путин заяви, че Русия ще направи всичко възможно за цялостното и прозрачно разследване на катастрофата с малайзийския "Боинг" над Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин обеща пълно съдействие за разследване на катастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

путин обещал - явно чуство за хумор

А беше време, когато след края на студенат война се говореше за влизане и на Русия в НАТО и ЕС, НАТО да се превърне в световна система за сигурност! Само, че руските спецслужби (които управляват от началото на този век) и ВПК не могат да живеят ако няма противопоставяне (включително военно!), ако нямат и външни, и вътрешни врагове! Русия отново се управлява от хора, които преяждат с пари и власт за сметка на изстрадалия си народ!

Абсолютно същото се отнася за САЩ, ВПК на САЩ и техните специални служби, като само по-големите от тях са 16 на брой. Те без врагове не могат да съществуват и когато ги няма - създават ги.

КОЙ? КОЙ, КОЙ, КОЙ? ОБЕЩАЛ?

Не разбирам ,за хората в България , който харесват Русия , може да се каже , че са прекалено емоционални ,не разбиращи , и какво ли не . но другите които пишат с невероятна омраза за Русия ,ако не са платени със сигурност са болни

ама аре да си ходиш?

видях епикризата , всичко е наред

е под носа на САЩ, защо руснаците не разположат тяхната ПРО там? Те и китайците яко стъпват в задния двор на световния демон на злото САЩ.

Четох изказването на Путин. Според мен, не това е най-важното от него, за което се говори в статията. На едно място той заявява, рецептите които прилагат в слаби страни, в Русия няма да мине.

Зле ли ви е от изказването на Путин?? Зле ви е, и ще ви става още по-зле:)))

Жалко за руския народ,не случи на лидер!Пак го чака мизерията. Путев,каква държава,каква демокрация е това пак захапа власта до живок като Брежнев,Андропов,Черненка,Елцин.Половината Русия е затворени зони-21 век и на самизхранване от природата!!Понеже Путев узорпира власта до живот ще му извъртят номера на Рейгън и до 7-8 мес.мужиците ще се скапят! Лошото е,че и ние 70 г.сме по тяхния тертип:КГБ,ДС,олигарси! Историята ни беше завъртяна на 180 гр.след 44г.Няма спасение от Мужиците затова сме на този хал-ще ни заличат!!!!!!!!!

Как смърди тук на "КЛОАКИСТИ" и платени манипулатори,а?!

Пълно съдействие?!Пълен ташак!А,защо нарязахте самолета и "курдисахте""кутиите,бе другарю?!

Ами, това ще му е тактиката на кремълския джуджук!?Обещания, протакания и пускане на множество клевети и слухове из международното пространство!?Докато минат месеци и други бъдещи, големи и тежки световни събития, биха замъглили вината му!?

да прочисти украина от фашисти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕ Е УКРАЙНА , А РУСИЯ Негласно руските милиардери заявяват, че най-елитният бизнес кръг в Русия се вбесява все повече от политиката, водена от президента Владимир Путин. Те се опасяват, че курсът на управление ще доведе до още по-тежки санкции. !! Армията също е бясна наблюдавайки безучастно зверствата на украинците в проруските райони на източна Украйна !! Украйна въвежда задължителната военна служба и се готви за ВОЙНА С РУСИЯ !! ПУТИН ПРОСПА СЛУЧВАЩОТО СЕ В УКРАЙНА И СЕГА ПРОБЛЕМА Е В НЕГОВИЯ ЗАДЕН ДВОР ! ВРЕМЕТО НА ДИПЛОМАЦИЯТА ОТДАВНА Е СВЪРШИЛО, НО ТОЙ ИЛИ НЕ ГО РАЗБИРА ИЛИ НЕИСКАШЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ ! ЗАРАДИ ДВОЙСТВЕНАТА ПОЛИТИКА НА МОСКВА ДОРИ И ИРАН ВЕЧЕ Е В ПРЕГОВОРИ СЪС САЩ !! ДО МЕСЕЦ ЩЕ ИМА СЪБИТИЯ КОИТО ЩЕ РЕШАТ ВЪПРОСА НЕ ЗА ТОВА ДАЛИ ДА БЪДЕ ПУТИН ИЛИ НЕ , А ДАЛИ ДА БЪДЕ РУСИЯ ИЛИ НЕ !!

Да, точно така е! Путин вдъхна надежди на опълченците и после даде заден ход-фактически ги предаде.На какво се надява не е ясно-така и така Западът го обвинява за всичко без никакви доказателства.На кого и какво доказва.Вече има и ранени от укрите на руска територия, а той мълчи.

СССР с тоталната си диктатура ЗАГУБИ тотално Студената Война... Как ли ще се отрази една Студена Война 2 на Бензиностанцията, маскирана като Държава?

България и Русия

humfry

"Гаранция за това е стратегическото равновесие на силите в света, добави той." Нямам намерение да определям кой е прав и кой крив, ама все пак се замислете за момент как биха стояли нещата, ако липсва равновесие. Никой не желае световна хегемония.

имало нормални в сажта- написали точно, както го обясни на откритото заседание че чак американсктото разузнаване след седмица атака с инфо-взе че установи- не е намесена русия

Путин много прилича на антихриста в библията ! Все повече се доближава до образа от библията!

Така както е тръгнало до няколко месеца ЕС ще се разцепи заради вътрешните разногласия по въпроса за налагането на последващи санкции на РФ.

"Путин призова Запада да не се меси във вътрешните работи на Русия, посочва Ройтерс" Евала на Путин !

СМ

На някой прави ли му впечатление, че всякакви данни и твърдения се изнесоха, но нещо елементарно, което КИЕВ можеше да направи и да защити своята невинност бе да публикува записа от диспечерския разговор. Дали е толкова несъществен този разговор, че да не му се даде гласност ? Или има нещо, което не трябва да става известно ?

Ами РВД трябва да имат собсствени черни кутии дето да се записват разговорите на диспечерите. Когато падна полсият самолет в Смоленск, още на вторият ден прегворите на диспечера с полсият самоет бяха в интернет. А тука мълчат. Нищо, малайзийците ще извадят разговорите от черните кутии и ще чуем какво са си говорили. И ако има "я слез 500 метря надолу че онзи кретен със су-то не може да те стигне" ще е голяма веселба.

Здраве и живот г_н Путин. Във вас е надеждата на нанормалните хора, да спрете тези фашисти.

Малоумие!

ето и новото наместване от руската преса : У США нет доказательств прямой причастности России к падению малайзийского Боинга на Украине. Вероятнее всего, лайнер был сбит по ошибке ополченцами.

днр и лнр ще бъдат обявени за терористични организации.

стъпка по стъпка руските медии подготвят обществото за истината. ето и последното наместване: "У США нет доказательств прямой причастности России к падению малайзийского Боинга на Украине. Вероятнее всего, лайнер был сбит по ошибке ополченцами. "

Все повече разбирам защо като общество сме на това дередже. Всички виждаме какви чуждопоклонници и слуги (обикновено на двама или повече господари), са управляващите и плюем управляващи други страни, които имат позиция и категорично защитават интересите на страната си. Никой не казва,че трябва да се кланяме и на Русия,но точно Путин в този момент едва ли се интересува от нас, а ако го прави не е по този нездрав начин,както го прави например Америка. За всичко можем да го обвиняваме,но едно трябва да му се признае - не е ПРЕДАТЕЛ. А ние нека се погрижим да изберем хора,които ще отстояват интересите на България и ще изградят някаква достойна независимост със законите, които създават, и с делата си, и с отношението си към тези, които са ги избрали. А когато разберем,че сме сбъркали, защото не е лесно да ги изсмуче човек от пръстите си, да ги принудим да го правят. Трябва да проумеем,че всичко зависи от нас и да гледа всеки СВОИТЕ дела,защото всеки от нас има значение.

Дръж Братко, че от оня с белега дойде

Феноменално число коментари. Евала. Това е демокрацията.

Ама така е! Не трябва ЕС и САЩ да се месят на Русия когато тя сваля самолети с техни граждани, как само смеят дори да си го помислят? Това е право дадено само на Путя!

Опълченците съдействаха, а през това време хубнтата от Киев изпрати войска да завземат гарата, а там както знаете в същия влак бяха всички международни специалисти. Колко глупав трябва да си за да напраднеш по-това време гарата. Сега ми кажете кой е за бесилката?

Като ми блокираш постовете какво мислиш, че ще постигнеш?! Нищо човече нищо! Има и други начини и места където може да се назоват нещата с истинските им имена! Как ще спиш с такава гузна съвест?!

Тази война в Украйна беше разпалена не от Путин, а от тия, които предизвикаха събитията в Украйна, които подстрекаваха, финансираха и подкрепяха фашистките изстъпления, подтикваха към етническо противопоставяне и така разпалиха военните действия в Украйна! С пропагандна цел безотговорно се разпространяват и внушават неистини, с които нещата се представят така сякаш не Украйнската армия води война със собствения си народ, а Русия води война с Украйна! За целта се подхвърлят недоказани лъжефакти, че Русия осигурява поток от тежко въоръжение на така наречените сепаратисти, които нееднократно заявяват, че те се борят не за присъединяване към Русия, а за собствената си родна земя, като непризнават фашисткото управление в Киев и не желаят да бъдат командвани нито от ЕС нито от САЩ и не желаят американски фирми да дупчат земята им за шистов газ! И в цялата тази пропагандна кампания нито дума не се казва, че САЩ са вложили милиарди долари за да се стигне до събитията в Украйна, че САЩ въоръжават военните фашистки формирования на Десен сектор, на Свобода, на бандеровците и власовците и самата украйнска армия, че там рамо до рамо с фашагите от Десен сектор действат американските военни формирования Грейстоун и Блекуотър! Много мръсен ход е да разпалиш война и да прехвърлиш отговорността за спирането й на другата страна!

Другари, нещо не излизат коментари бре, що така?

Единствените реални и съснателно (без)действали виновни за самолетната трагедия са: 1. Самата компания Malaysia Airlines, която избрала маршрут над район с военни действия, където летят ракети земя - въздух! Вината й се състои в престъпно сметкаджийство (най-кратък маршрут, значи минимизиране на разхода на гориво) 2. Международната организация за гражданска авиация (ICAO), за това, че въпреки факта, че там се стреля по въздушни цели, не се задейства за забрана на полетите над конкретния въздушен коридор.

Путин има най-важното като президент и политик-уважението на собствения си народ!!! През миномета му е на Путин какво мисли двуполовия Асен Агов (тоя обесник обясняваше най-настървено колко ОМП е произвел Саддам, след което главния експерт по това заключение се самоуби, защото се оказа че няма такова производство в Ирак) или какво ще изскимти Плевнелиев за Руската хегемония. С какво Путин е по-лош от нашия дебелосер пожарникар , който е избиран от най-тъпите и бедните, за да дере от тях 3 кожи, защитавайки интересите на монополите?

Блокирайте съветския трол Ото, ако обичате!

Балкански, в момента няма противостоене на идеологии, а на етноси. Явно си далече от въпроса.И битката е между семити и траки, именно траки. Внушаваха ни, че неизвестно как са изчезнали от земите си, а то се оказа, че са живели на територия от днешна Ирландия до остров Сахалин. А кои ни внушаваха, оставям на теб да разбереш ако искаш, все пак си Балкански и те интресува "келепира".

Uragan

Руски/съветски трол никога не би използвал понятие като "булгаристански" Това е някой пак червен, но фес който пуска провокативни малоумия.

Форумци, тролове, администратор всички сме експерти и знаем повече от опонента? Нали! Всъщност такава дискусия е полезна. Има интересни мнения и идеи. Предполагам, че всеки лидер на държава, се стреми да защити интересите на собствения си народ преди всичко. Нищо лошо в това. Проблема е когато има костеливи фанатици, незапознати с понятието компромис, незапознати с историята и поведението на хората и народиете по света. Живеем в интензивно развиващ се съвременнен свят. Поздрави на всички!

Лозунгите на червените тролове от времето на Студената война принизиха нивоте на форума до ниво на махленска свада :)

Добър вечер, Червени тролове няма. Има тук-там лошо замаскиран опит на платените ГРОБ-ари да се престорят на нещо, което те самите определят като "комунисти". Както вие сами виждате, дискусията от ваша страна е силно емоционално украсена с крайни определения. И именно по това се познавате вие, вашето ниво и липсата на умение да водите спор със смислени аргументи .

Шило

Лека нощ на всички! И си починете, не осъмвайте.

Путин яко се оплеска. невероятна промяна в руските медии за последните 2 седмици. сега се впрягат да укротяват топката, че публиката се е превъзбудила и вярва че е господар на света. трябва време за "приземяване"

Шушумигов, изразявай се по конкретно с примери, не с недомлъвки, че и ние, не можещите де четем между редовете да разберем западната правда.

Първо ти, жалко същество, не се меси в Украйна.

като гледат путкин и да се сещат за садам и кадафито че мушетата и на него са му приготвили същият сценарио

СССР винаги е приемал всичко, ставащо по света, за намеса във вътрешните си работи. Когато нахлу в Афганистан през 1979 г. реагира по същия начин на световната общност, като заяви, че Афганистан е "вътрешен съветски проблем". Същата песен Сталин пееше след края на ВСВ, когато империята му унищожи половината континент и обра държавите от източната част на Европа, подчинявайки ги на волята си за половин век. СССР не се е променил и при Путлер, а и не виждам надежда да се промени в близко време, дори хазарина с лисичата мутра да се мумифицира на свой ред до другите вождове в Кремъл. Светът има само един полезен ход срещу съветската заплаха - изолация и бойкот както през 1980 г. за московската олимпиада. Разбира се, това е изпълнимо само ако в Белия дом има американец, а не австралопитек, избран по расовата квота по угодата на новия световен ред, както и ако има силна и единна Европа, водена от Германия и Британия. Засега подобни съвпадения в глобалната политика не са налични, да се надяваме че общата заплаха ще постресне спящите евро красавици и отвъдокеанския юнак, който напоследък никак не е във форма и търпи подигравки от всички страни...

Шило

Само лека корекция: Европа са я разделили тримата големи тогава: Рузвелт, Чърчил, Сталин. И имам чувството, че и благодарение на това, в т.нар. соц.блок нямаше още държави.

Бае Ганя

Така е, не споря тук. Вината особено на алкохолика Чърчил е огромна, колкото и на острова да си го канонизират за светия. Но коментара ми е конкретно за съветската наглост в официалната кремълска лексика във външната политика. Тази именно лексика спазва и Путлер, при това дословно, сякаш преписва речи на Сталин!

Шило

На Земята има място за всички.

Бае Ганя

Изглежда, обаче, кремълския самодържец не е много съгласен?

Абе Господинъ, абе Балкански, СССР граничеше с Афганистан. Но САЩ не граничат с Афганистан, но тяхната арпмия и техните марионетки, включително български са все още в Афганистан. Явно се дължи на неграмотността на гражданите на САЩ в областта на географията и затова Афганистан се е намесил във вътрешните работи на САЩ , а също и на страните от ЕС. Оказва се, че сащ са не само нагли, но и страхливи, нищо не смеят да извършат сами.

Бае Ганя

Другарю, сега обсъждаме СССР, не САЩ. Мигар не сте в състояние да четете?

..и в допълнение към твоя коментар - гражданите на САЩ са неграмотни в почти всички области.

gancho

браво точно така e