Цветанов: Този на снимката е атентаторът, няма арабски черти

В терористичния акт на 18 юли в Сарафово нямаше изпреварваща информация от партньорски служби, нямаше информация и от българските служби. Това каза по bTV вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветанов Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Този на снимката е атентаторът, няма арабски черти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По думите на Цвъ Цвъ излиза,че атентата се е случил защото никой не е казал точно кога и как ще бъде извършен.Кой е длъжен да ти съобщава точната дата и час бе идиот,нали затова е необходимо да имаме служби които да ги залавят много преди датата и часът да настъпят.Ама това шестаци като теб няма от къде да го знаят.

На урока за международен тероризъм в ВИФ и в школата на МВР,лицата Цветанов и Борисов имат неизвинени отстъствия ,поради това,че лекциите е изнасял Октопода - Петров! Тероризма е като Руска рулетка,15 пъти празно, един път гърми!

Защо трябва да има арабски черти, моля?Иранците, доколкото съм чувал са арийци.Има и огромен брой хора от най-различни раси и националности, приели исляма за своя религия.Да не говорим за възможностите на дегизировката и пластичната хирургия.Да търсиш терористи само по външен вид си е меко казано дилетантство.

От издателство "Таен агент" съобщиха, че имат планове да издадат мемоарите на атентатора след пенсионирането му, а от филмова къща "Боза и сапун" в същия миг обещаха да откупят правата и да филмират мемоарите на така търсения пенсионер.

А защо не допускате,че това камикадзе съществува само във виртуалното пространство?Не е сложно на фона на съществуваща обстановка да се добави едно камикадзе,което да се движи напред ,назад.Още по вече ,че никъде по записите не се чува звук.А и лекарят твърди ,че такова не е виждал.Той е лекарят,който е работил ,до пристигането на израелските лекари.Този лекар се слави с много голямо чувство за справедливост.Пише го във вестни бесове.бг-Бургаски вестник,който се интересува,може да прочете статиите.

Някой знае ли, къде се приемат залози за това дали ще бъде разкрит атентатора и кога?

Кой гарантира в края на краищата за живота, здравето и безопаснотта на гражданите в тази държва в мирно и военно време и кой носи персонална отговорност по конституция и закон, президента като главнокомандващ, премиер, правителство??? Кой пое отговорността, кой си подаде отставката? Президента? Премиера? Министъра? Никой. Има "сериозен проблем със сигурността" да, но няма виновен, няма воля, няма доблест, няма държавници, няма държава.

наясно, че летище Бургас е дадено на концесия и все още никой не е споменал и дума за концесионера, както и какво мерки е взел за осигуряване на сигурността за района на летището. Ние не знаем защо се мълчи за концесионера, защо нито една медия не взе интервю от него, или от човекът му отговарящ за сигурността на това летище.

Политическите сили са се обединили на закритото заседание на НС, че трябва да се дадат повече пари на службите за да работят ефективно. Тази новина потвърждава неефективната работа на службите, отричана от управляващите. Другото е , че води до нова версия за извършител - службите, защото изведнъж се появява интерес от атентата за тях - повече средства.

Да ти обясня: Според техните закони(религиозни) извън общността(разбирай го както искаш, аз не можах) не се счита за грях. Освен това поради сложните режими в израел е много скъпо, не че няма как! Всичко езаради онези с робите и широките шапки(не ги дават по филмите, по филмите дават само религиозните, тези с чрените костюми), наречени ултрарелигиозни. Самите израелци не ги понасят и се чудят как да се оправят с тях!

Цецо спешно моли някоя врачка от Женския пазар да дойде да му гледа на кафе. Срещу два лева. Въпросът му към врачката е: Кой е атентаторът?"

С такива заглавия:"...този е човекът, не е арабин"...сами отправяме предизвикателства за нови атентати и предизвикваме омразата на арабския свят.

От разследването е ясно, че става въпрос за лице, което е влязло в страната като чужденец по всяка вероятност с цел туризъм и смесвайки се е останал незабелязан - какъв титан на мисълта е ЦЦ -направо гений

До министъра Цветанов. Преди една година сегашното израелско правителство нямаше ли търкания с еврейски фундаменталисти? Даже биха и окошариха някои от тях. Така. Сега този от снимката е по произход хазарин юда. Хазарите изповядващи юдеизма, са пръснати по цяла Европа и света и са най-вече в Англия (напр.Дейвид, Жак) и в Руската федерация (напр.Худурковски, Кашпировски, Жириновски и т.н.) Това е отмъщение на еврейсите фундаменталисти за това, че еврайте идват унас да играят хазарт. Да има убити, но да не са толкова много, както е при други самоубийствени атентати.

Вече е ясно, че Цецо диша във врата на "лицето камикадзе" и като нищо до довечера може и да го арестуват. "Лицето камикадзе" имам предвид, не Цецо.

Бедата не е в мерките или липсата им.Службите за сигурност винаги са губеща страна в тази игра.Основния проблем е в премахването на причините за всякакъв вид тероризъм.Защо не бъде даден отговор кое поражда тероризма.Никой с добър жизнен стандарт и нормална психика няма да седне да прави бомби и да ги взривява на публични места с цел предизвикване на жертви.за съжаление нито държавите нито техните тайни служби се произнасят по въпроса за причините,тъй като в почти 100% от случаите те са на дъното на терора.Сега въвеждат мерки.Тези мерки обикновено са като да лекуваш главоболие,биейки болния с чук по главата.От мерките страдат милиони хора които нямат никаква причастност към тероризма,а въпреки всичко взривове има и невинни умират.Това става независимо от мерките.Милиарди за сигурност по летища, гари и обществени места и жертви пак има.Жертви и терор ще има докато тайни служби "хранят"болни мозъци с пари и идеи.Докато това го има ще има и терор.

Поредната глупост, въпросния експерт да дава оценка по сигурността на израелските летища. Нашата сигурност не е грижа на израелците или си мислят, че България е тяхна. Никоя служба за сигурност не може да се справи с атентатите организирани от Мосад и ЦРУ Те само с това се занимават трябва да са добри в нещо...

Как да не е имало ИЗПРЕВАРВАЩА ИНФОРМАЦИЯ? Ами предупреждението по телефона за две поставени бомби (или взривни устройства) какво е? Баба ми? Разбира се, ако е имало наистина такова предупреждение. Или човешката памет е къса?! Защо не са се задействали всички отговорни институции? Не били получили такава информация от никоя приятелска служба. Важното е, че е получена такава от неприятелска такава. Все пак удавник и за сламка се хваща. И тук според мен е пропуснат моментът, който като червена лампичка би следвало да е светнал за всички отговорни институции, за пълна мобилизация още на минутата. Затова никога не забравяйте "ХОРА, БДЕТЕ !!!" - изтъркан лозунг от социализма, но в този случай напълно актуален.

Не е имало подобно обаждане! Стига приказки от 1001 нощ!

Справка:"Хора, бдете!" - Юлиус Фучик - фашистки затвор, какъв социализъм, каква "Информация" си ти, неграмотник!

Така е. Ние сме напълно безправни роби в собствената си държава, защото навремето едни хора, набедени за "демокраДи" разграбиха и разпродадоха държавните активи на кой ли не. Сега ще патим. И това заслужаваме, щом търпим и мълчим.

Този на снимката е Цецо под прикритие.

И се увеличават.... Защо ли?...

По тъп галфон от Цветанов - даскал по физкултура с втори клас образование - не сме имали. По-несполучбиво управлене на ГЕРБ - това котило на типовете на Държавна сигурност-новоизпечени капиталисти, от шайката роднини и немити провинциални катили, България не помни. Такава катастрофа, такова пропадане на Републиката - също. Да си дадем сигурността на такъв примитив като този търгаш на изборни гласове и истински, кристален мошенник, значи, че наистина сме деградилари. А с лумпени държава не се прави!

Всъщност, работилите в ДС никак не са били прости хора. Обаче Цветова е бил само шофьор там, а Борисов се чу, че е бил агент с псевдоним Буда. Тея двамата имат акъл, колкото на едно пиле. Затова държава, в частност и сигурност /дето уж били специалисти/ затъна до такава степен.

"Той допълни, че от началото на неговия мандат е работено по 15 сигнала "за определени лица, които са били с принадлежност към терористична организация. "Сигналите са били отработени от службите, които имат съответното отношение".Няма да мога да кажа подробности от разследването, каза той. " Защо? От кого ще го разберем?

То и на Апартаментаджията дзурлата е като на праисторически дзвер.

Татарстан (Волжска България) Не вярвам да има връзка с аерогарата - Сарафово, но кой знае ... Ден след взрива в Сарафово е бил убит татарския богослов Валиул Якупов (1963-2012), шеф на учебния отдел Духовното управления на мюсулманите. Час след това е била взривена колата на главния мюфтия Илдус Фаизов. Останал по чудо жив. Коментаторите намесват уахабити и кавказски сценарий.

И аз имам въпрос. Съдебният лекар, който е направил аутопсията, категорично отрече вчера да е разял този от снимката. Според него атентаторът е едър и тежи над 100 килограма, само двата му крака били 52 кила. Буквално каза - тая хилка от записа не съм аутопсирал. На кого да вярваме тогава? Кой се опитва да лъже непрекъснато?

Ще вярваш на това, което казва партньорската служба. А тя се изказа по въпроса ... час и нещо след атентата:) Друг сценарий няма и няма да има ...

Това, че не е имало никакви индикации за атентат /ако е вярно/, какво ти говори, милиционерче просто?! Това значи, че едва ли са обичайните заподозрени. Можеш ли да направиш някаква логична връзка? От друга страна през зимата нали нещо се случи

това, че не е имало никакви индикации за атентат, значи само едно, че подчинените на ЦЦ са проспали тези индикации, защото такива индикации винаги има, независимо колко са добри организаторите на какъвто и да е атентат!

имам въпрос , ако може някой да отговори: израелка твърди , че двама от загиналите и терористът са се карали яко преди бомбата да изгърми. На какъв език ? Най-после ще има ли подробна информация ?

Как на какъв на майчиния си.....еврит,а може и на есперанто :-)))

Какво общо имат арабите с атентата, та се очаква така наречения камикадзе да има арабски черти...

Така е, ама нали бил говорел английския с арабски акцент. :)

То вече ни стана трудно да преценяваме от простотия ли ги правят тези изявления или си мятат удари под кръста. Мисля, че първото е много вероятно, за второто не пречи и то да е вярно ;-)

Само на мен ли ми се струва, че в резултат на горещините през този ден в Сарафово се е взривила дефектна газова уредба на автобуса при пускането на двигателя, а това момче от камерите за наблюдение може да е най-обикновен европейски "гларус" ??? Газифицирани са автобуси от марките Мерцедес 305G, Икарус 280 с турбо двигател, автобус Чавдар 11М4, Волво с двигател В5955 за нуждите на градския транспорт в гр.Пловдив. Автобусите работят отлично и при тях замяната на дизела с природен газ дори при тежки натоварвания в градски условия е над 50 %. Газифицирани са автобуси от марката Мерцедес О303 и "СЕТРА" - градски и междуградски, който показват разход 40% дизел и 60% газ при смесен режим. Газифициран е и товарен дизелов автомобилSHKODA 706RT,който показва разход в градски условия 45%дизел и 55%газ при пълен товар. Чавдар 11М4 Мерцедес O305G Мерцедес О303 ШКОДА 706RT Фирмата осъществява и успешна международна дейност

Едно мога да ти гарантирам само, че автобусите работят с включени двигатели доста преди да се качат пътниците и то не за друго ами за климатиците защото ако се качат в горещ автобус веднага почват жалбите

А ти знаеш ли дали е бил включен климатикът и защо доста от оцелелите свидетели са стояли извън автобуса на 35 градусова жега? Бил ли е газифициран автобусът или не? Дали газовите бутилки не са били препълнени за да се икономисва от нафтата, която после може да послужи за личната кола на шофьора и т.н.? Само не ми говори, че терорист натоварен кат камила ще обикаля насам-натам часове из чакалнята на бургазкото летище, което е доста добре охранявано. Мисля, че Б. Борисов знае тази неудобна истина и за това стоше с наведена глава докато Плевнелиев дърдореше от трибуната на КСНС и после Бойко не даде никакви изявления за пресата, което просто не е в природата му. Не знам, ако това се окаже истина, как ще се развият отношенията ни с параноидните управляващи в Израел?

ти пък от къде знаеш че е бил на газ? Или се упражняваш в поредната версия? И да си призная версията за гръмната бутилка би била най- изгодна на мутрите които ни управляват. По евтино ще ни излезе да платим умрелите, отколкото да се пържим като недодяланици, които не могат да казаж вече втора седмица нищо.

Супер изгодно ще бъде , как ли пък не , ТА НАЛИ ТАКА ЩЕ ПРИЗНАЯТ ЧЕ ВСЪЩНОСТ ВСЕКИДНЕВНО И ТО НА ВСЕКИ ЕДИН ПО 10 ПЪТИ ПОНЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВАТ ПОДОБНИ ИНЦИДЕНТИ И ТО САМО ЗАЩОТО СА В БЪЛГАРИЯ - НА КОЙ ЩЕ МУ Е ИЗГОДНО ДА ПРИЗНАЕ ТАКОВА НЕЩО ????!!!

А тротилът сигурно един мармот го е занесъл и взривил. Не ти ли омръзна ежедневно да пишеш глупости?

Това за "ТРОТИЛА" ти ли го измисли или ти казаха? Благодаря ви за учтивото предупреждение.

От казаното от Цветанов следва, че при 15 случая на опити за атентати, агентурата на чуждите специални служби, действаща на територията на България е работила по-добре от българските служби в собствената им страна! Браво Цветанов, браво опора на сигурността на българите в собствения им дом!!! Жалка история и истерия!

Какво значение има дали ще публикуват снимката или ще кажат това е човека камикадзе. Станалото станало по важно е да не се допускат за в бъдеще подобни атентати. Сега всички се правят на много знаещи и пишат какви ли не глупости и правят изказвания по всички медии колко са разбирачи. Колко много тези се изписаха по вестници и то все от разбирачи. Всички в момента си правят луда реклама за да могат да им се купуват изданията. Всички телевизии се биха в гърдите че първи са пуснали клипа с атентатора това за тях е важно. Нека оставим органите да си вършат работата и това което преценят да го пускат официално

Такива "експерти" превърнаха разузнаването в хоремаг (селска кръчма при соца) където се клюкарства на воля (нещо като сутрешните блокове на телевизиите). Като сложим до вътрешния и външния ни министър картинката е пълна. На човек му прило'ава от такава посредственост.Тия от небето ли са паднали!?

Много ми се иска да можех да оспоря мнението Ви, но уви - напълно прав сте!

ЗА ДА РАЗСЕЯ МРАЧНИТЕ ТИ МИСЛИ ТИ ПРЕДЛАГАМ ДА НАБЕРЕШ КЛИПЧЕТО: "Бойко Борисов изби рибата в Германия. Господари на ефира 4/02/10 " ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАК СА РАЗКРИТИ 150 ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА , КАК ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е "ПРОПЯЛА" КАК "ЦВЕТАНОВ РОВИТРУПОВЕ" При Герб няма "шментини капели" БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ СА ЗАВЪРШЕНИ МАЛОУМНИЦИ.

а обща култура - хоремаг не означава нищо друго, а "хо"-хотел, "ре" - ресторант", "маг" - магазин. Т.е. хоремаг е абревиатура на идеята във всяко село да има на едно място и хотел, и ресторант, и магазин. Но в никакъв случай не и КРЪЧМА. Това, че впоследствие от идеята е останала само кръчмата с името "Хоремаг" означава само, че идеята е била неосъществима.

Никоя служба не те бил предупредила за 18 юли. ДА НЕ СИ ОЧАКВАЛ МУСАД ДА ТЕ ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ ГОТВИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ В САРАФОВА ?! Както видя веднага след представлението всички действащи актьори без да бъдат разпитани по най бързия начин бяха прибрани в Израел. На теб и службите ти оставиха възможността да пророкуваш и търсиш под телето вол.

Абе Цецо,ако си предотвратил 15 опита за атентат,ти немаше да слезеш от телевизията,щеше да ни продупчеш ушите от фалби.То при вас ако не се похвалиш се едно не е станало,та да си дойдем на думата щом не сте се похвалили веднага ,не е имало такова нещо.Никой вече не ви вярва разберете.

Точно това си помислих. Много точно казано.

Истината е, че веднага след гръмването на бомбата израелците се активираха и изведоха свидетелите. Изобщо цялото разследване е в техни ръце, а нашите служби са унизени, защото нямат думата за нищо. Израелците ще интерпретират всичко така, както им е удобно. Така се постъпва с послушните и раболепни слуги. Жалки сме...

+++1!

Искам да му кажа на Цецо ,че разузнаването е работа за мълчаливци.Никой не е слушал Мюлер , Дълес и Мошето да плещят по радиото или тв.Само кухи лейки като него и пръднягенерала заслужил художника Бойко могат по 24 часа да са по екраните на телевизиите.Плещенето не показва ум но ако си г;упак веднага се познава.

Накрая разследването ще установи че това е поредната бомба, поставена от Тройната коалиция.

Под палещото слънце на пустинята се изготвя пъклен план за атентат. висок, рус мъж със сини очи и една черна обувка отива първо в Румъния, от там в Белгия и идва у нас за да смути спокойствието на българската милиция. Това ЛИЦЕ дори има няколко портрета, за да затрудни максимално героите от песните на Маринов. За легенда, към него е предаден и жена. В един момент на слабост, той отива запасен със солидно количество банкноти по 500 евро за да се предаде в Рент а кар, но там не разбират смелата му постъпка. Разколебан той обикаля фотокамерите на летището, а след това е пред сбиване в автобуса. Тогава се намесва дългата ръка на Иран, Хизбула, Мосад, Ал Каеда и който се сетите. И всичко това се прави с едничката цел- да се компрометира младото правителство на ГЕРБ и герберизмът и да се поречи на строителството на развития герберизъм.

:)))) От случващото се след атентата може да се направи страхотна комедия.

Вече се снима филм комедия, със участието на ББ и ЦЦ -ще се казва филма "Българска полицейска физкултура"

Науката при герберизмът е силно напреднала. Снимката на загадъчното лице е сравнена с неговото ДНК и веднага е установено, че си съвпадат! Учените от ГАН (Герберска Академия на Науките) успяват да докажат, изследвайки левия фланец на средния пръст на лявата ръка на атентатора, че той е страдал от лека умствена изостаналост. Поради това се появяват спекулации, че той е член на ГЕРБ или депутат. Ето защо в телевизионно изявление Борисов коментира слуховете: "Маамменцето му на Станишев и с перука се вижда, че е той!"

Каква експертиза за установяване на извършителя?! Нали е имало куп свидетели, които са видели кой се е взривил. Ако разбира се е самоубийствен атентата...

"Има косвени доказателства, според които не е бил на територията на ЕС, разкри Цветан Цветанов." - Айде пак изцепки! Фьорера преди няколко дни пускаше приказки, че може и да е влязъл от ЕС в България и се пенеше, че Шенген не бил сигурна граница за България, а не обратното. То все се смеем на инфатилите от ГЕРБ, ама то вече взе да става досадно!

-10, много си смутен,изглежда ,че на тези -10 ти е измръзнало канчето.Моля те не се изказвай повече.Научи се на писмо и четиво преди всичко.Опитай се да създаваш по смислени изречения.Аман от галфони !Брей,брей!

Я да чуем разбора ти на моето неграмотно писане? Конкретно и с факти, негалфоне!

Мда бе, осуетили сте и падането на Берлинска стена, и Чернобил сте осуетили даже ... разбират Ви главите на селски милиционери от международен тероризъм понеже!!!

атентатора е покоиник!! и откуде идва ми е все тая,важно е кои го е поручал????!!!! аз мисля,че е дпс в синхрон с бсп. дпс заради изказванята на доган,бсп заради тпва ,че пурванов и марин освободиха убиици садисти ,дали биха имали сувест,за да не поручват атентатор за сваляне на боиковото правителство.....нямат сувест!!!!!

За да коментирам Цв.Цветанов-трябва да съм на неговото ниво.

Както и да чета написаното, все ми се струва, че българските служби са съсредоточени върху пъпа си и от време на време прекъсват това важно занимание за да изпълнят някоя политическа поръчка. В същото време, се разчита на - партньори.Чужденци. къде тук обаче партньорството не се знае. Един си гледа пъпа , друг работи вместо него.

Кой е казал ,че само арабите мразят евреиите? Евреиите са прокълнати и не носят нищо хубаво на света.Огромна част от света от не арабски произход отдавна знаят и са разбрали,че еврейте са лошо.А пък комбинация евреин + американец става кълбо от омраза и жажда за война и пари.

Ходи си бай на баячка, че май и ти си прокълнат ;-)

Абсолютно е верно (до тони монтана)

Личи си че е евреин !

ЗАМИТАНЕТО НА СТОРЕНИТЕ ПРОПУСКИ ОТ ДАНС ВЕЧЕ ЗАПОЧНА. ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАТИКАНО ПОД КИЛИМЧЕТО. КОСТОВ КАТО ШЕФ НА КОМИСИЯТА ЗА КОНТРОЛ НА ДАНС ВЕЧЕ ПОЧНА ДА ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ- ДАНС СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА,БИЛИ СА КОРЕКТНИ И Т.Н ГЛУПОТЕВИНИ. ПОСЛЕ НЕЗНАЙНО КАК СПОРЕД КОСТОВ ТЕЗИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ СЕ ИЗГУБИЛИ ПО ВЕРТИКАЛАТА ДО МИН.СЪВЕТ И ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ПРОСТО ПЕРФЕКТНО- ВИНОВНИ НЯМА,ДАНС Е ПРЕДУПРЕДИЛА,НО МС НЕ РАЗБРАЛ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО ЩОТО НЕ СТИГНАЛО ДО НЕГО. ФАРС !!! АМА ТОЛКОВА СА НАСРАНИ,ЧЕ ЧАК НЕ Е ИСТИНА. ТОЙ В.ТАНОВ СИ ГО КАЗА ПО ТЕЛЕФОНА- ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЯХ.

АКО ДОСЕГА ТЕРОРИСТИТЕ СЕ СЪМНЯВАХА,ЧЕ СМЕ НАЙ-СЛАБОТО ЗВЕНО,СЛЕД ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ЦВИНОКИО ВЕЧЕ СА СИГУРНИ!

"Човекът, който видяхме на камерата, е този, на който е изведен ДНК профил. Експертите установиха при експертизата, че това е лицето, което извърши терористичния акт." Искам да чуя коментар от гербозомби! Интересно ми е дали толкова е напреднала науката, че ДНК-то на човек вече може да се сравнява със снимка??? Преди няколко дни герберастки учени казаха също, че според останките на камикадзето, той страдал от лека умствена изостаналост!!!