Нова тв: Мъж на депутатка печели съмнителна сделка в София

Съпругът на депутатка от ГЕРБ е спечелил поръчка за спирки за градския транспорт в София, а общината ги плаща двойно по-скъпо от реалната цена, съобщи Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - Нова тв: Мъж на депутатка печели съмнителна сделка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НИКОЙ НЕ АТАКУВА НИТО ПЪК ИСКА ОСТАВКАТА НА ФАНДАКОВА,ТОВА Е ПОЗОР ЗА КМЕТА НА СОФИЯ

Слушам по нова тв ,че проектанта е от Ст.Загора и е взел 50000.По същия проект в Ст Загора спирките ги монтираха 2год.Колко ли пъти е продаден този проект.

Обикалят си със служебните коли,народа плаща за това,а те нагло ни лъжат,че обикалят из страната като ходят при избирателите си.Кой знае дали въобще ги познават.

овците трябва да са на сухо и проветливо място - така надоя е по-голям

Нова ТВ с всеки изминал ден стават все по-големи помияри. И те се включиха в хора, опитващ се да внуши, че България е нестабилна. Техни репортери 100 пъти питаха бежанците, дали биха минали през България на път за Западна Европа. Ако в случая има нарушение - разследване, оставки и съд. Обаче ако се окаже, че всичко е наред, дали ще се извинят? Съмнявам се.

Чудя се какво още трябва да направи Любомир Христов, за да го махнете во веки от столична община ? Може би да продаде и сградата на общината за жълти стотинки?

Самоковска престъпна група оглавявана от даскалка

Давайте ненаситни гербери, сега ви се е паднало да лапате и да се уригвате от преяждане.След влизането на антикорупционния закон на Кунева, ще има да повръщате от преяждането.А някои от вас дори ще се удавят в собствените си извлеци.

Не са само герберите. Но както вижасш, поне герберите ги спират Бойко и журналисти. ДОокато при другите управления нямат спирка, а имат само политическа поддръжка. Ако тази разлика не те удовлетворява за момента, иди се прегледай на психиатър. Луд е онзи, който ми каже, че при другите управления не се е крадяло. Хахахахах! :-) Просто не ги хващаха и не ги предаваха на съд. Отделен въпрос е дали съдът ги съди, но никой не се съмнява кой прув публично заговори за корупцията в българиския съд - Цветан Цветанов. Напомням - ГЕРБ. Харе ще ви се е червените лайненца, дето от вас е може да се случи промяна към добро в България!

Ето защо вдигат цената на билета за пътуване- защото прибират изпраните пари чрез измислени обществени поръчки. Но като сме овче стадо- заслужили сме си го да ни свалят по няколко кожи ... кой както си поиска -

Каква съмнителна сделка? Елате и вижте- Културният дом във община " Красно село" под формата на ремонт се разграбва.Избиха и задигнаха стотици облицовачни плочи,стотици кв. метри алуминиева дограма барабар със стъклата ги демонтира и закарват някъде и същата фирма на тяхно място монтира ПВЦ дограми.Цената на " ремонта" скочи от 3.3 млн лв на 4.1 млн лева.Някаква пернишка фирма хазяйничи там и не им пука от никой.

Поканете Господари на ефира, за да се даде гласност.

Е и вие така сте гракнали , тя жената нали за това е дала един куп пари за да влезе в парламента . Нали трябва да ги избие и да сложи нещо от горе , вие искате на другите избори никои да не се кандидатира .

И това ако не е конфликт на интереси, незная какво може да бъде. Всичко така се урежда скрито покрито под масата. Тази депутатка независимо от коя партия е незабавно вън от парламента, а този зам.кмет на момента спира да е такъв. Само така Бойко ще хване юздите. Да видим какво ще стане. Не само цената е тройна, качеството изобщо го няма. Взмимат пари за нещо, което не влагат в продукта и то какви пари, като за златни спирки. Бойко, озапти си племето в партията, иначе лошо те чака, а аз съм си дал гласа за те, не за хората ти от незнайно къде. Знам че не можеш да отговаряш за съвестта на всеки но оправдай доверието на хората доверили се на ТЕБ.

Гарантирано от ГЕРБ! Но не те са най-голямото зло за държавата, а техните избиратели!

Веднага Бойко Б. да се намеси в този пореден битовизъм и да реши проблема със замах... ТОЙ е специаУист, защото до там се простират скромните му възможности! Дерзай Боко, цЕла България теб гледа!

Далавери, далавери без край. Бойко само хвърля прах в очите на хората, а истината е че депутати, съветници и други от ГЕРБ ударно лапат и участват в разграбването на държавата. Борбата срещу корупцията е нулева. Най-големия успех е осъждането на унижения Волен и затваряне на голямата му уста.

Може и да е двойно по-скъпо, но той ще постави на всяка спирка по огледалце. А огледалцата са изключително необходими и безбожно скъпи. Дори си мисля, че той малко ще се мине. Реално ще ни направи дарение.

Правете платени, сини ,зелени бенбени зони за паркиране, защото общината свършва парите, само това е спасението!

Центърът за градска мобилност да въведе и тол-таксите на определени улици, особено в центъра. Пешехдците да плащат за преминаване през съответната зона. И, като в градския транспорт - 1.60 лв за еднократно минаване по Витошка напр. За минаване пред НДК - още 1.60 лв. Който редовно ходи по центъра - да си купи годишна карта и ще му е по-евтино - напр. 700 лв на година. Келепир ще падне, ей!

Страхотна идея, как досега не сме се сетили, явно сме били много заети. От сърце много, много благодаря, веднага ще го предложа за гласуване!

Eх, а по-рано имахме "Министър (само) 10%", Бог да го прости АлБож!

а сега 20 милиарда ще станат скоро и пак се радвайте те мислят за вас хаха!

хаиде цаца покажи че тази дарява има прокурор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Към ДИР-а : Зашо бе, манипулатори скрихте тази важна за софиянци новина от мястото й на "важна" , а ни занимавате с това КАК и с КАКВО се е надрусал Принс преди да пукне !

Корумпиран, по-корумпиран , най-корумпиран, БГ-депутат (без значение от партийната принадлежност)

А бе умници. Не посягайте на най-доброто каето е сталано в София през последните 100 и кусур години- метрото. Докажете с цифри, че има по-евтино метро в Европа и тогава приказвайте.

Къде го удряш къде се пука. Какво общо има метрото. Това е най- евтиното и най-доброто метро построено в последните 10 години в Европа. Признават го и от ЕК и от различни метрополитени. Ама нали сме си българи да плюем по всичко е по-важно, а да е така няма значение.

управлява ни най чистата партия гроб с най чистите крадци начело с педофила боико пожарникарчето

Нищо чудно - като гледам колко си неграмотен и първосигналем и се сещам защо ни управляват такива хора.

Брилянтна далавера ! Цената по две, като половината отива за пдизпълнители на обекта и другата половина в джоба на "спечелилия" търга и комисионни за зам кмета и навярно кмета и шефа на ОС от герб в София !

Жълтоока хубавелка, баба Данче мига, като малка мишчица! Цвъко, Бойко, заблуждава, че е честна! А виждате ли, кво става ?

Ей, боже и днес не се мина без гербаджийска далавера !! Докога бе, мошеници алчни ! А аз, тъпака, вчера си платих данъците на Софийска община, за да влезат част от тях в джобчетата на гербаджийските злодеи. Тези със сигурност ще надминат сините мародери на Софиянски!

Поредната публично изпържена цаца с цел отвличане на вниманието от новите 150млн евро заеми уж за НЕКл

Това за НЕК-а няма да се скрие, защото следва увеличение цената на ел. енергията за дребните овчи потребители !

Много ми хареса коментара на Пипи: Пипи Чорапчето ( нерегистриран ) 22.04.2016 09:34 Разбирате, нали, защо референдума на Слави и не само ще бъдат винаги спъвани и ще се прави всичко възможно да не се случат? Защото корумпираната сган, събрана в НС и останалите "институции" на данъкоплатска хранилка, никога няма да се откаже от мурафетите си доброволно! Тази специално е платила мястото си в НС и сега трябва да "избие" внесеното за срок от 4 години! И не е ясно дали разполага с този срок, защото напоследък "мат'риала" проявява признаци на нетърпимост! Затова бързат - нямат време за "елегантно" прикриване на кражбите си! ---------------------------- Има решение на всичко това и то се крие в думите данък и платец. Има данък, но няма платец - какво ли би станало?! Казват че човек става крадец, когато бъде срещнат с подходящи условия. Но дори и един крадец ще спре да краде ако няма какво да се краде.

Спаси София, мисля че момента е много подходящ да ударите! Вижте нещо от типа:"Кмета краде парите на софиянци"!

кога ще се наядете бе гербаджии прости ???? КОГА ??? ? И ти бе Народе до кога ще блееш ? Стадоооо ?! или не остана мозък от чалгата, фалшивия алкохол и евтината дрога ?

Всички общински администрации са станали семейни фирми.

Алоо,депутатката от ГЕРБ!Мъжът ти печелил поръчка на двойно по-висока цена, а в партийната каса- нищо не е внесено ??Крием,а?

Няма възможност за нормален бизнес в държавата(света). Така, че е "НОРМАЛНО" така да се печели - по американ уей - на гърба на трети страни(народа в Бг или некоя далечна даржава в USA).

община,но там няма да видим зрелищна акция каквато спретнаха на директора на Фонда.

Опорните точки на ББ се наричат свински черва !

Боко, нямаш ли съмнения?!

Целият корумпиран държавен апарат трябва да се уволни разследва и съди, както и да им се забрани повече държавна хранилка до края на жалкият им животец

ШеФа на "Градска мобилност" сам ще се проверява дали няма корупция при него. Дали си върши работата или е корумпиран. Столична община няма ли си инспекторат? Фъндъкова, инспектори нямаш ли. Няма ли някой в общината, който да следи за корупция. Макар, че и да има, пощзата ще е съмнителна. В общината, като нявсякъде в България. Мафия и шуробаджанащина.

MНе знае за таксива поръчки,а знае че кандидатите са осъм. Навързани свински чирва

Мислите ли скъпи съфорумци че Бойко ще се хвърли да защитава крадците??...тъй както Серж се фърли на защитава Пеевски за ДАНС??

бойко ще защитава крадците защото е член на тази същата организирана престъпна група и получава % от всяка обществена поръчка.

Серж поне имаше достойнство да ги защитава, след като се е обградил с такива. Бойко също се е обградил с такива, но като излезе информация за някой се прави, че за пръв път го вижда и ни показва как люто се бори с тях...

И защо ги назначава тези крадци, като вече са крали и преди?

Явно не е платил рекета на Боко и ще изгори. кръстника си иска поне 50% от парите за него

СОФИЯНЦИ,ВИЕ СТЕ ГОЛА ВОДА,КАТО НАС ОТ К-К!УПРАВЛЯВА НИ СЕЛЯНКА ОТ С.УСТРЕМ-ЯМБОЛСКО И ДАСКАЛИЦИ ОТ САМОКОВ!ДАНО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА НИ ДОЙДЕ УМА В КРАТУНИТЕ!!!

тази селска пръчка нито се е чула, нито видяла, една от многото некадърни властимащи от кликата на тиквата проста и неграмотна, най-некадърния премиер в галактиката, обаче кръговете се облажват. мутра, какво стана с корупцията. тая колко законопроекта е внесла, с какво е допринесла за видимите резултати. пародия на всичко. приятен ден.

Разбирате, нали, защо референдума на Слави и не само ще бъдат винаги спъвани и ще се прави всичко възможно да не се случат? Защото корумпираната сган, събрана в НС и останалите "институции" на данъкоплатска хранилка, никога няма да се откаже от мурафетите си доброволно! Тази специално е платила мястото си в НС и сега трябва да "избие" внесеното за срок от 4 години! И не е ясно дали разполага с този срок, защото напоследък "мат'риала" проявява признаци на нетърпимост! Затова бързат - нямат време за "елегантно" прикриване на кражбите си!

ТОВА СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ЧИСТАТА И ЧЕСТНА ПАРТИЯ ПРЕВЗЕЛА ВСИЧКИ ТОЧКИ ЗА КРАДЕНЕ

Не знам при кого се е крало повече , но нали ТЕЗИ дойдоха с целта , да спрат ОНЕЗИ да крадат ? Не може вечно да се оправдаваме с това , че някой друг също крал . А пък като гледам с каква скорост се теглят милиардите заем , далеч не съм сигурен дали ТЕЗИ не са по - вредни за държавата от ОНЕЗИ . Нивото на експертност в кабинета на Бацето е 0 . Социоложка вътрешен министър , земеделец военен министър , адвокат министър на икономиката .

още една преподавателка от Самоков в народното събрание и от ГЕРБ. Не че има някаква прилика :) Просто случайност. После защо парламента кове толкова некадърни и лобистки закони.

КОЙ СЕГА Е ПРЕСТЪПНИК ? ТОЯ ИЗРОД ОТ ГЕРБ КОЙТО ПЕЧЕЛИ СДЕЛКАТА ИЛИ ПРЕСТЪПНАТА ОБЩИНА КОЯТО УВЕЛИЧИ БИЛЕТА ЗА ДА МУ ПЛАЩА ДВОЙНО ......................................................... ТАКАВА Е СИТУАЦИЯТА СЪС ВСИЧКИ СДЕЛКИ НА ОБЩИНАТА И ТО ОТ МНОГО ГОДИНИ НАЗАД ..................................................... КОРУПЦИЯТА И КРАЖБИТЕ ТАМ СА НА МНОГО ВИСОКО НИВО И ПРОЦЕНТА НА ОТКРАДНАТОТО НАДМИНАВА ЧИСЛОТО 75

Крайно време е Серж да поеме държавата за да назначи Делян!

При Орешарски се крадеше в пъти повече!

СПОРЕД ТЕБЕ ОРЕХА КОЛКО МИЛИАРДА Е ОТКРАДНАЛ АКО ЗА 2015 ГЕРБ Е ОТКРАДНАЛ 19 МЛРД. , КАКТО ПИШЕ В ДОКЛАДА НА ЕК