Местан призова за международно разследване на КТБ

Лидерът на ДПС Лютви Местан призова в Хасково международно юридическо лице за финансово разузнаване да разследва "всички и всичко" в КТБ, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Местан призова за международно разследване на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,тия ги знаем. Комисия, проверка, бла,бла. Парите ги няма и някой иска да платим за кражбата.

Абе катил, що не поискаш същото и за Христо Бисеров?!

ОТНОСНО Костинброд: Местан твърдеше, че се подготвя "държавен преврат"???? Така че, не вземайте приказките му насериозно.....той е от онези партийни лидери, които се оказват просто най-долнопробни манипулатори......

крадеца вика дръжте крадеца, явно вече дпс си е намерило жертвен агнец който да обере негативите

Агент "ПАВЕЛ" , какво стана с ХРИСТО БИСЕРОВ???? Много бързо и тихомълком го прокрихте!?!?

мЕСТАН ще получи заслуженото наказание за гаврата с български избиратели само когато премахнем възможността етническата противоконституционна ДПС да ползва незаконните анадолски 500,000 изборни бюлетини от Турция----как така незнаещи български език, не живеещи в България ще казват кой да управлява в България??? И то само защото БСП са им дали втори "български" паспорт??? А това може да променим,като всички гласуваме за ГЕРБ на 5 октомври!!!

доган в затвора и закриване на дпс като мафиотска партия това чака народа след изборите

абе и аз съм за, агенте, ама за месеците, които минаха само един дявол знае какви са ги вършили вашите агенти и от бнб. за да ги приказваш тия, това значи, че вече сте си опекли анджъкламата и едно международно разследване ще ви "оневини" и ще ви направи бели, като "камънете" на памуккале. но нека да има международен одит. хем пратете на междунар одитиращите и банковото "светило" хърсев. може да пратите орешарски, още вашият най-нов кандидат депутат и бивш "финансов" "експерт", каролев, мустака, но и други "бизнисмиени".. все на нещо може и да се научат. а, да. и цацаров пратете, да изиграе сценката "изземане на документи от международна проверка.". абе.. измислете нещо там, нали за това сте дс агенти и разузнавачи, че голяма скука за народа нещо стана... и да не забравите да броите бюлетините в туркия хем. ей!

Призовавам за международно разследване на хидроинженера от Дръндар и начина на натрупване на неговите авоари.

и на ДпС и хтисто бисеров също

Местан призовава- уха-а- абе тоя стана наставник на българите --- сега ---АМИ КЪДЕ БЕШЕ, КОГАТО ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА БЯХТЕ НА ВЛАСТ БЕ АЛАНКООЛУ, ДА ИЗДЕЙСТВАШ ТАКАВА ПРОВЕРКА??? И ДАлИ И БИСЕРОВ НЕ Е ОТ КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ НА КТБ??? а ПЕЕВСКИ, а бАРЕКОВ----ЗАЩО БЕ ПРЕДИ НЕ ГИ ПРОВЕРИХТЕ, АМИ СЕГА АКЪЛ ЩЕ ДАВАШ?? дпс НЯМА ПОЧВА ЗА ВИРЕЕНЕ В БЪЛГАРИЯ!!! От освобождението --- от ужасяващото турско робство ---до 1989г. всички български граждани живееха в разбирателство, ДОКАТО БКП- ЖЕЛЕВ - ДОГАН НЕ СЪЗДАДОХА дпс- КОЕТО НЕ Е НУЖНО НА ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!! "Разделяй и владей"--максимата на поробителя---е не я искаме---искаме да живеем задружно всички---българи и малцинства!!!

..."Готви се закон за синхронизация с директивата на ЕС... Алоооооооооооооооо - България подписа и то отдавна!!! Нали за това има сега НАКАЗАТЕЛНА Процедура срещу България!!!

И защо чак сега се произнася бай Местан за КТБ? Май за три месеца и кусур следите в КТБ, насочващи към зулумите на ДПС са заметени! И сега ехидно търси на кого да вмени някаква вина! И забележете, колко е убеден, че той, ДП и ЙЦ ще бъдат в следващия парламент, та дори и законопроекти щяли да предлагат! Абе мазник безподобен, хората искат вас тримцата зад решетка да ви гледат, не в парламента! Няма ли поне 1 журналист да попита този дърт злобар какво стана с Бисеров??!

Нехванат крадец от царя по-голям.

Този козел втръсна на всички. Ама те българите сами са виновни, че се продадоха на турците. А е имало някога такива, които мъченически са умирали за род и вяра. Турците са по-глупави от българите, но са по-хитри и далновидни.

за съжаление ще призная, че си много прав! Не само турците ни яздят сега... циганите също. Те влагат и някаква етническа злоба, когато обират бабите, къщите ни.

Аман от предизборни циркаджилъци!!! Като не им дадоха да млящят бебета по телевизията, сега решиха да се правят на света вода ненапита. Нали точно чрез тази банка партията ви източи парите на българския данъкоплатец, бе тулуп! Кого си мислиш, че лъжете???

"Местан призова за международно разследване на КТБ", а всички останали призоваха за международно разследване на ДПС.

И защо се "сетихте" за КТБ цели три месеца след като обявиха фалит, бе другарю Местан?! Толкова време ли ви трябваше, за да си покриете следите и да си преместите авоарите на друго място????

Местане , а ще говориш ли за Бисеров?

ДПС е проклятието на България! Ще излезем от блатото, само когато се забрани тази партия и се обяви за организирана престъпна група! На прокурорът, който повдигне обвинение срещу ДПС ще му бъде издигнат паметник!!!

Няма толкоз матрял за да се издигне паметник. Сигур за това прокуратурата не се самосезира.

Знаете един стар лаф, че последните ще станат първи. Ще мине време но ще си виновен и на дърти години, ще изнемощееш. А тогава? А и за кво си хабиш словата, като освен вашия си електорат и една десета от процента повече няма да види ДПС. Вие сте золумаджии и такива ще си останете.

Колеги, благодаря Ви, че сте ме "прихванали" бързо и сте ми отговорили положително (защото сте усетили може би, че нямам "зла умисъл"), преди 6-то от 6-ти на дировете да Ви "усети".

Този защо още диша?!

вие кво си мислите. Че ако не бяха протестите нали се сещате,че Пеевски щеше да бъде шеф на ДАНС. И кой го направи това, кои измени и законит само и само той да бъде - БСП и ДПС - братки прегърнали се и целянали. Сега Пеевски щеше да разследва фалирането на банката. Смех, смех...Нещо да кажете комунета?

не ги знам комундетата какво щели да казват, но ако пеевски беше в данс, банката едва ли щеше да фалира - цветанов щеше да си наляга парцалите и да слуша както до тогава. и хората щяха да са по-хепи. на ти сега едни 'протестъри' и 'фалити'...

Лошото на финансовите пирамиди е, че по някое време рухват и някой трябва да плати сметката. В нашия случай другите банки не искат да платят масрафа чрез гаранциония фонд, вложителите с високи лихви също не искат да плащат, че повечето са "наши" хора, остава да плати нашего брата андрешко.

"верно"забравили фалирането на банките по Виденово време - всички спестявания на хората изчезнаха в небитието. Ама тогава никой не рева.Тогава нямаше и толкова едри вложители-милионери. А сегашният фалит? От там най-много се краде.

ако не ни бяха яхнали комунягите след 10 ноември щяхме да станем Шверцария. Ама сме били много богати.Кой не ни краде с милиони и милиарди. То не беше милиони за хидроинженера, то не беше милиони за Моника да лъска--- имиджа на мъжът си, то не бяха за Цанков камък, за Водно огледало, то не бяха заменки "кон за кокошка", съвсем не говор за приватизирането на промишлеността ни - имаше и читава такава.То не беше майка и син Пеевски, Хр.Бисеров тройни шлемове,Беляне и каквото се сетите.

Да не казвам пал стария лаф за "ако". Та кой викаш да ни беше яхнал, извънземните ли? Щото до 10-ти всички бяха комунисти. Едно обаждане от Москва и веднага сформираха два лагера за сеир на народа.

местан ага никой вече не вярва на дпс - дори и в най затънтените селца в родопите разбраха що за стока сте

Сигурно международно разследване под ръководството на суперексперта Пеевски, а членовете ще са от Сицилия и Русия.

Искал международно разследване и то къде в Хасково, аз не знаех,че съдът от Хелзинки се е преместил в Хасково.Верно все с "Х" почват. А къде се разследва Христо Бисеров - мълчат като комунисти на разпит.

Ама то и за сваления самолет в Украйна имаше международно разследване ама няма резултат щото неговата цел е не истината а да се скрие престъплението.

Крадеца вика дръжте крадеца! ха ха То така и за Цанков камък - от филосов стана на хидрогеолог и нищо незаконно няма ха ха Пеевски е 80 кг, а не 180 и ДПС не са турска партия и маша на Анкара, а дясна партия мразеща циганите! ха ха

МЕСТАН КЪДЕ ПОКРИХТЕ ХРИСТО БИСЕРОВ ????

Местан призова за международно разследване на КТБ Точно така, най-удачно ще бъде "международния" отдел на ДАНС подпомогнат от Пеевски и Доган да направят това 'МЕЖДУНАРОДНО" раследване.

Защо не се напъне да предложи и гласуват промени в законите касаещи мудното съдебно производство? Защо над 20 години не сработват законите и прилагането на конфискация на имущество на престъпници и фамилиите им? Защо г-н "Дълбокоумна мисъл" не излезе от обобщенията и размиването и излезе с нещо конкретно?

Те запазили етническия мир?Точно вие от дпс разпалвате етническата омраза.Вие които наравно с българските хайдуци живеете за да крадете ,но това вече не се издържа.Колко и да сме търпеливи чашата на търпението прилива.

я да поискаме ние едно 'международно разследване' на дпс. ама се чудя от между колко народа да е, и кои да са точно?! тежки екзистенциални въпроси на.. словоблудството.

Ами М. Фарадж е достатъчен, а ако си вземе Мари Льо Пен за помощник, ще е супер.

Според мен Местан под международно разследване по-скоро разбира Ердоган. Пак е международно, но някак си по-близко.

българските избиратели трябва да го глобят, а не да се страхува от цик. "Политикът звънна в Нова телевизия да обвини Найденова в лъжа за показаното видео на Местан в село Долни Воден. На него шефът на политическа сила казва, че ее анормално ораторите преди него да говорят на български език. Местан твърди обаче, че това е нагласено, а думите му били, че е анормално той да не може да агитира на майчиния си език и че заради турската реч той е бил глобен по време на предишната предизборна кампания. "Това е съзнателна, груба манипулация, за която настоявам за извинение", зави председателят на ДПС. От своя страна журналистката отрече материалът да е обработван и покани Местан да изгледат заедно записа. Политикът се оплака, че заради видеото Районната избирателна комисия в Ловеч обмисля да му наложи нова санкция заради видеото. "

някоя и друга дума знаят ли българите турски. Как така ще агитират на турски. Ами могат всичко да говорят. Може и да агитират пасажи от техния коран,където едно към едно е казано какво да правят с "неверниците". .

Съселите продадоха България ,и си заминаха ,...останалите да се оправят .

Когато си наясно, че няма да стане е лесно да се правиш на много знаещ и изискващ ''международно разследване". Защо чак сега се сети предизборно и как не го осени тази умна идея толкова време от затварянето на банката?

има ли "български мъже", както пита и "истината". То освен Татяна Дончева не останаха други мъже.

добре се изказват за ктб, но преди изявлението на доган, че тои раздава власта в българия се отрази в медиите по-добре от сегашното изказване на местан, че не е нормално да се говори на български на предизборни митинги. как ше разберем ако проповадват да се обединим с турция или ако проповядват терроризъм? "Лидерът на ДПС Лютви Местан обвини екипа на Нова телевизия в монтиране на репортаж за негово участие в предизборен митинг в Долни Лозен"

СТАТИСТИКАТъ... "Само'' за 20г ,какво стана : 1/Бяха построени ''само''1820 ДЖАМИЙКИ. 2/Емел Етем ПРЕПЪЛНИ партийната каса /в брой/,на ДПС със безотчетни пари ,от бедствията и авариите .... 3/МинистЕра Кабил направи невероятни ''ЗАМЕНКИ'',кон за кокошка и куцо магаре ,за 10-20 декара земя на ЧЕРНОМОРИЕТО ... 4/Всички държавни поръчки в Бг са спечелени от фирми на ДПС ,....26г. 5/В момента,в областните центрове и по върховете на властта ,шефовете са от ДПС ... РЕЗУЛТАТ : ФИНАСИТЕ ,ТЕРИТОРИЯТА И ВЛАСТТА СА В РЪЦЕТЕ НА ---ДПС. А ХОДИ ГИ СТИГНИ ,БЪЛГАРИНО....?

Дано бежанците да ни пооправят ,...НРАВИТЕ . Робството е присъщо за българина ,все чужденци са го управлявали...

Правят ни на балъци, каквито сме си.Така ли и в Хасково ли се иска международно разследване.На това му се вика "прах в очите". Хайдуци ненаситни. Нагли и нахални.На кого е тази банка, кой е Пеевски, нали е ваш депутат.Срам нямате.

Какъв ще е този техен електорат?Аз ще ви кажа-подплатен с пачки преди изборите ограбени от нас самите.И понеже ние вече всичко намразихме ,те точно на това разчитат.Но за кой български политик да гласуваш ,като всички те за виновни за да има такава терористична организация -дпс на нашта територия.

Не е решението в тяхния електорат, а в нашия - гласуващ за 140 партии.

Това ми прилича на "разследване без край".

Искаме международно разследване от Турция! Вие знаете ли какъв е залогът ни в КТБ?! А на Ердоган кой ще плаща?

освен ктб местан каза на предизборен митинг, че смята за грешно да се говори на български - както го показа дяяна наиденова по нова - караи направо. това стана пред англииския посланик и на фона на турска музика. ан никои ли не му направи впвчатление?