Прокуратурата на Лихтенщайн потвърди, че разследва Василев

Властите в Лихтенщайн потвърдиха, че разследват Цветан Василев по подозрение за пране на пари, предаде "Ройтерс".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата на Лихтенщайн потвърди, че разследва Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига инсценировки , достатъчно лъжи се разпространяват за отклоняване вниманието на обществеността от истинският проблем и нежеланието на определени институции да го решат.

един взвод барети да отскочи до Сръбия и да го доведе.......

Брей, брей, брей - прокуратурата на Лихтенщайл е най-великата прокуратура на света. И Лихтенщайн е голяма държава и лихтенщайнската прокуратура е голяма работа.

Те го търсеха,той не беше разбрал. Лихтенщайн го разследва,адвокатът му за първи път чува... Каквато Държавата,такива и новините и...

Защо Прокошиев упорито не се споменава, може би защото държи медийна група?

Прокопиев

соросоидите и овцете от НПО-тата така са му набрали че Андора и Филипините също скоро ще повдигнат обвинения. Може и някоя офшорка на ПлЕВНелиев също. А всичко е един голям блъф, ликвидност и покритие има но отгоре се боричкат турци, руснаци американци и подвластни на тях евро зелки за контрол.

Никакъв проблем за него-вероятно е вкарал някакми милиони в техни банки и съгласно ЗМИП му правят рутинна проверка след,което ще му се извинят и ще го приветстват с добре дошъл.

Какво намеква Порожанов за парите на вложителите?Щом ще се връщат означава да бъде обявен фалит,и вложителите ще пият по една студена вода тези с над 100 000 евро,държавните фирми и те в канала ,активите разпродадени,е стига глупости!Най добре,банката да се продаде на нови инвеститори,не е чак толкова зле,Василев да напусне и нови хора да започнат на чисто!Защо фалит!

Офшорната държавичка, такава дето разчита на всякакви мутри, решила да разследва нашия банкер. Ами че то в техните банки е пълно с такива пари.

Тъй като в ЕС са достатъчно образовани да кажат, че обвиняемият е невинен до доказване на противното, скоро целият ЕС ще стане тесен за бозайниците от КТБ. Ако Василев бъде осъден, това ще повлече всичките хрантутници в България, а от КТБ нищо няма да остане. Разследването в Люксембург е знаково за изхода от кризата в България- от нас изискват честно спазване на закона.

Сбърках с Люлсембург, но така или иначе и офшорната Лихенщайн има своето влияние. Така или иначе това е международно призната юрисдикция и присъдата има действие и у нас...

е да се е прал човека ама да проверят и другите от снимката - доган,пеевски и бареков.

Така наречената информация е подадена от българска страна от заинтересовани лица . Може да се подхвърлят фалщиви насоки и посоки само да успеят да гепят пари или да ги върНеМ ама ВСИЧКИ НИЕ !

Хайде Мустак,събирай си багажа крадецо. Тези не те преследват политически,пък и от Швейцария ти готвят теслата.Гризна здраво дървото.

Хубу де тези до сега къде бляха. Сега ние нашите пари ли ще си връщаме или трябва първо техните да осигуряваме. А на Цецо кой му е разрешил да има взимане даване в чужди банки. Аз извършвам специфична работа обаче разрешителните ми са само за територията на БГ. Със същото разрешително съм никой в друга държава.

По думите му процедурите са започнали, след като банката е предала доклад на Отдела по финансово разузнаване, а оттам са го предали на прокуратурата Абе този разузнавателен отдел си замълча за Бисеров, истинския перач на пари. Лично смятам , че това е поредната провокация срещу Цветан Василев и КТБ, чрез прокуратурата. Започвам да си мисля, че тази банка от Лихтенщайн е личната банка на падишаха от Сараите.

Ц.Василев е само пешка в играта. Някой да разследва КОЙ фалира КТБ .

докога ще ни пробутвате тази "новина"? Въпросът е кой се опитва да катурне КТБ? И отговорът е, че това не е мажоритарният и собственик. Стига манипулации - Цецко е едновременно олигарх и жертва на други престъпни олигарси. Мътн.ите да ги вземат и тях, и вас, журналистически под.логи!

Офшорната перачница Лихтенщайн за пари ще разследват и бабите си! Спрете да замазвате фактите, няма осъден!

"разследваха" ли и ПЪПКАТА??? За същото... И кво стана - живурка си в палатите от ОБЩИНСКА БАНКА в Монако!!!