Търсят кой е диктувал на КЕВР цената на газа

Допуска се, че някой отвън е диктувал на Комисията по енергийно и водно регулиране (КЕВР) какви цени да бъдат определяни за природния газ.

Обратно в новината

Коментари - Търсят кой е диктувал на КЕВР цената на газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой въобще замисли ли се, какво значи независим регулатор? Батю ви Бойко пак ви изпързаля, както като беше кмет - трапоса Софийската топлофикация на държавата, а сега направи от държавния регулатор - независим (ужким). Всичко е на принципа "държавата е лош стопанин" забравяйки, че не държавата, а управляващия държавата е стопанинът! Това е нещо като гражданската отговорност на автомобила. Автомобилът е виновен, а не задкормилното устройство. Сбъркан народ! Реагирайте бе, иначе ще ви сварят като жаби!

Интересно, колко години ще установяват кой и дали е оказал натиск върху КЕВР за цената на газа? Ние през това време ще си плащаме и ще "гушим" мафията!

А кой определи цените на ловешките джипове?

партиините клекала от парламента с почти невидимите им обръчи от фирми, те определят всичко. Прокуроре, не дреми, а работи.

между трите червени тръби на Булгартрансгаз, Овъргаз и Булгаргаз. Пак се готвят да замитат, но това в един момент ще има край. Всяко нещо има край, дори комунистическото крадене.

Колко години ще разследват ? Докато се пенсионират тези от комисията и прокурорите ли - хахахахахах

Аз, лежал 8 години във Виетнамска помийна яма определям цената на газа.Аз спрях Белене, Ю.Поток и Александропулос. Аз наредих на уса-военните да не плащат наем за базите в България. Аз съм сайбията бе ! Аннадънмо копеллар !

майтап. аз си викам: ше тамалът газа, а то...........ТЪРСАТ ДА УДУШЪТ САШЕТО ЗАРАД ЦАЦАРОВ. Създават се условиа цената на газа да бъде увеличена - ПАК.

донорите на червената партия. Може точно да се проследи колко пари са отмъкнали от хората червените партиици. Числата са големи.

В Русия съм, в Русия съм!

Щом се правят на ударени от ДКВЕР уволнете ги!

русофили са!

Кой? Тези, дето изтъркаха прага на УС посолството и които ги викат да им дърпат ушите във Вашингтон ли?

Тези които си играят на кукловоди-масоните.

ПУТЯ ОТ КРЕМЪЛ, КОЙ.

как кой бре??? Американското посолство и слугинажа чинно изпълнява.

американското посолство ще увеличава цената на руската газ, за да печели газпром повече и да пълни джоба на путин? евала!!!! американското посолство са пълни русофили :)!!

Големо търсене ке падне! И други искат мотивация

САШО ДОНЧЕВ И ЕДИН РАЗГОВОР КОЙТО ЦАЦАРОВ ПРОВЕЖДА В КАБИНЕТА НА ГЕРГОВ. ЦАЦАРОВ НЕ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР , А ПО СКОРО ОРЪДИЕ НА МАЖИЯТА чрез което една Организирана Престъпна Група е на път да при добия държавата! То не бе МОСТРЕНИЯ ПАНАИР то не бе КТБ, а сега и срив в акциите на ОВЪРГАЗ ИНГ! Кой иска да ИЗВЗЕМЕ НА БЕЗЦЕНИЦА акциите на Сашо Дончев в момент в който те се ПРОДАВАТ НА ПАЗАРА? С КТБ НЕЩАТА СТАНАХА ЯСНИ! ВЪЗБРАНЕНИ АКТИВИ на банката какъвто е ВИВАКОМ от продажбата на който държавата щеше да покрие ЦЕЛИЯТ държавен заем предоставен на вложителите й, в един момент ЧРЕЗ ЕДНА ПРЕСТЪПНА СХЕМА НА ЦАРСКИТЕ ЮПИТА МИЛЕН И БРАТ МУ ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ СЕ ОЗОВА В РЪЦЕТЕ НА ЦАРЯ и по точно на приятеля му СПАС РУСЕВ. СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КОЙ И ЗАЩО УБИ ИНВА ТОДОРОВ ДОКТОРА за едни снимки на една яхта на които бяха лицата СПАС РУСЕВ , И ЦАРСИТЕ ХОРА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ, И ХОРА ОТ КАБИНЕТА САКСКОБУРГГОТСКИ. Цацаров не се впечатлява от това , че ВЪЗБРАНЕН имот за МИЛИАРДИ ЕВРА отива в ръцете на КОБУРГА?? ЗАЩО БЕ ДРЕБНА РИБО НЕ СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ НАРИТА ПРЕЗ ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК?!

Ами кой, Благой от Софстрой. Сефте ни правят на боядисани врабчета...

Това е театър. Скоро всички ще забравят и така до новото повишение на цените.

За какво ви е да търсите и да се хабите, елате при нас в провинцията, имаме наблюдаващи от евроселячеството и доклад до началниците в евросъединението има, че ние в прованса от доста време си пасем трева, а за доматите да не говорим... с колците ги ядем, не си губете времето да търсите нещо, дето не искате да намерите.

Да ама няма да го/ги намерят , ЗАЩОТО не искат..... Театър...второ действие.....елементарно..., но ФАКТ !!!

Всяко криминално разследване започва с въпроса "Кой има полза и мотив". По конкретния казус отговорът е еднозначен и се казва бойко борисов, клычка биби Комунисто от Банкя. През 2011 г. той е назначил ДКЕВР, а през 2015 г. мнозинството в КЕВР е на герб и сборната дружинка РБ с активно участие на ПФ. Сега Цацаров, който също си го избра бойко ще трябва да положи неистови усилия да не покаже на публиката кой е диктувал решенията на комисията с политически цели. Ха-ха-ха !

Абсолютно в 10-ката си! Само да припомня, че по времето на първото правителство на МУТРАТА се самозапалиха поне 7 човека, докато надзорник в ЧЕЗ от страна на "държавата" беше Митко - Каратиста с месечна заплата от 40 000 лв.! ...

Това са Руски номера така са ги учили едно време , да се вмъкват с мръсни номера/договорчета/ до държавни бизнеси и да лапат.

Така ли било? А уестингхаус не са окупирали мариците викаш

КЕВР няма вина за поскъпването с 30 %. Приходите от това поскъпване ще бъдат от предимно бедно българско население и ще влезнат в касите на български псевдополитици и руски олигарси. Тук в страната най вече от БСП. Последните дни си проличава кой се скатава и кой не- по позицията на България за Газпром. Срокът изтича на 4 май.

За вътрешния пазар цената на газа да е функция от цената на Газпром и надбавка за нов километър изградена газопреносна мрежа от съответното газоразпределително предприятие на база кадастралните схеми от предходната година. Един ВИД ПЛАНОВА ЦЕНА, а не изсмукана от не нам кой си не нам как си.

В милата ни родина все някой от вън нещо ни диктува

COPY-PASTE:"...тя е сред страните-членки, които имат само един източник на природен газ - проблем, който нито едно българско правителство след 1989 г. не се осмели да разреши. В продължение на 25 години Русия беше оставена да бъде единственият доставчик на природен газ у нас...\" ЕТО ЗАЩО: Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е умен и мъдър.

ресурсите са скъпи и още по-скъпи ще стават, който иска евтини ресурси, да строи самолетоносачи

Алексей Миллер му е името. Руски джудист.

За бога братя не купувайте?

Борисов,оди цуни ръка на Манолова и питай за какво става дума,че иначе лошо!

И да го намерят , цените няма да паднат , иваня е иван , бития- бит !

В София не можеш се размина от млади девойчето,дето и по 1000 лв на сеанс да зимат, не могат да си купят жиповете,които карат.Яко дерат чичковците им, яко плащаме и ние.Да са ни живи и здрави държавниците!Де са партриотите,де ги политиците смрадливи!

Хората не вярват, че ще има някакви последствия. Сигурно са прави. Но наесен, с първите големи сметки, най-сетне държавата ще се подреди, както вече трябваше да се е подредила. Народа вече е полудял и стана ясно какво трябва да се направи.

охнамама ... ама ей тия същите смехории ги слушам и чета вече ... ммм ... 9 години? Точно така, от 2008-ма. Жалка работа е то, плямпането.

ли трябва да си, за да се "видят" резултати от държавния контрол ? Да, богатите-мутрите здраво са се ОКОПАЛИ, но 2008 година ЯСНО показа до какво може да доведе ГОЛЕМИЯ МАЛЪК БИЗНЕЗ със заиграването с ЦЕНИТЕ...

На чиновника, какво да прави му диктува неговия шеф.На неговия шеф му диктува неговия шеф.На неговия шеф му диктува неговия шеф и така до .... кой ми сра в гащите.Винаги, винаги съм се опитвал да обясня на българите, че цената на природния газ е най-сладкия данък за всички управляващи, защото е косвен, неизбежен и трудно контролируем и проследим от широката общественост.Е, след повече от 10 години като че ли се появиха българи които могат да мислят здравословно за обществото.ДАНО!

Много добре знаят кой е диктувал, иначе нямаше да влязат на обиски. Да обявят СРС-етата! Те са доказателство пред съда!

Абе аз само временно, за 4-5 месеца сдадох властта, а тия служебните се мъчат да ни вкарат в затвора . . . ! Серсеми такива ! Я, да гепнем пак министерствата пък тогва ще видим . . . ! И да знаете - моите министри като пърдят излиза метан. КЕВР повиши цената на газа, затова и заплатите на министрите трябва да се повишат с 30%.

ми как кой - #КОЙ, разбира се!

дират под вола теле

Много хора бяха възмутени след решението на КЕВР . Явно имаше Корупция на Високо Ниво .Това решение на КЕВР беше Тотално Погазване на Националната Сигурност .Всички знаем че Русия в лицето на Газпром свали цените с 20% за България , тази комисия ги вдига с 30% . Това е Гавра с Държавността .

както каза господинът юнкер: "когато стане трудно, трябва да се лъже!"

"Чиновниците са били мотивирани, докато решавали дали и с колко да поскъпне или да поевтинее синьото гориво." !?!?!?!?!?!?!? Oще веднъж: "Чиновниците са ....решавали!?!?!?!?!?дали и с колко да поскъпне или да поевтинее синьото гориво??????????????"

Стига с тези въпросилтелни бе!!!! Разбира се, че те ще ОПРЕДЕЛЯТ, нали за това е тази ква се води КОМИСИЯ ли? Една въпросителна е достатчна!

На края няма да има осъдени както с КТБ и с много други . А цената няма да се понижи !! И ще бъдем осъдени . Пишеше защо и как !

Защо не проверят кой диктува за КТБ?Финансовия надзор,финансовото разузнаване и всички останали лапаха за да мълчат и после само мустака цецо бил виновен.Къде са милиардите бе идиоти!

може ли такива въпроси - с пълна уста (с мангизи) говори ли се, а? Ще мълчат като комунист на разпит, щото #ТЕ ще харчат, а ние ще плащаме и ще си ги избираме! Като забравяме какви ги ръсеше боко в месеците, преди да катурнат банката, сега ще лапаме мухите!

Знаеш ли, кой е проверявал 2007-2008 година в най-великата страна на света? Никой - просто защото е ЯСНО /там/ КОЙ УПРАВЛЯВА - държава или частници с финансова "култура". Това са ЕСТЕСТВЕНИ процеси, които...щях да напиша - не се влияят от хората, но ще напиша - които се ИЗПОЛЗВАТ от хората. Разбира се, от хората, които разбират и имат позиции да влияят. Може да се надяваме само в една малка страна като България, да няма такова силно ЧАСТНО финансово лоби, което да дърпа конците.

Буря в чаша вода. Бъдете АБСОЛЮТНО СИГУРНИ, че нищо положително няма да се случи и че ще си ги плащаме покорно и тия цени и ония още по-високите, които непременно ще дойдат след тях....

Пак медийни пукотевици. Всяко чудо за три дни, най-голямото за четири, казваше баба ми.

Цените ги диктува сиромах Петко.А,кой вдига цените на цигарите например,за да върви контрабандата им? Кой диктува цените на зеленчуците?Правят се на умрели гугутки.

да не стане като монопола при горивата - 3 дена ихо-аху и накрая ... май няма монопол, ще кажем на чистачките от фирмата да не говорят с чистачки от другите фирми

тя банката е под носовете им, къде я търсят по-точно, на марс.. !? стадо говеда

Те не са говеда, ами нас ни имат за такива.

Мирише ми на Костова далавера , тоя е във всички енергийни далавери,.

Р.Овч

"Мирише ми на Костова далавера" - мирише ти г*за! При Костов газта беше 86 долара, р.овч обаче разтрогна договора преди да е изтекъл и сключи нов на 500 долара! Голям си тъпанар!

Кога е била газта 86 долара при Иван Костов бе , тоя Костов и Овчаров са най големите ама най големите вредители на БЪЛГАРИЯ.