Няма да разследват шефа на кабинета на Румен Радев

Софийска градска прокуратура отказа да образува разследване за нерегламентиран достъп до класифицирана информация от началника на кабинета на президента.

Обратно в новината

Коментари - Няма да разследват шефа на кабинета на Румен Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе те какво казват е едно, съвсем друго е каква е истината.

Жалко, много харесвам такива брадички.

Бедния български народ плаща огромни заплати на една предателска пасмина от руски агенти в прецедентството, работещи против българските национални интереси.

На това се казва покриване на истината и лъжене до дупка, но нашата предателска съдебна система е известна с това! Защо документа е бил адресиран до Иво Христов, като той няма право да го прочете? Кой е пратил документа и не е ли знаел че Иво Христов няма право да получава такива документи? Ако документа е пратен от мошеника Радев, веднага импийчмънт! И какво прави соросоида Иво Христов в кабинета му, като очевидно е чужд агент без право на класифицирана информация?

Уважаеми "Умнико", преди да словоблудстваш се запознай с правилата за боравена с класифицирана информация. Никой, който не с предоставен такъв достъп, не може да борави с такива документи, дори и те да са адресирани до него. Едно лице може да се запознае с класифициран документ без да има достъп само ако е обвиняемо, респ. подсъдимо и документът го касае и когато документът е декасифициран. В една администрация лицето по сигурността, освен ако е малоумно, ще предостави такъв документ. Аман от разбирачи!

Чии президент е прецедента Гумен Гадев- грипена, на България, или на русофилистиците у нас?

Агентите на Москва нямат достъп до секретна информация де юре, де факто е обратното, всички знаят, че сме Троянския кон на Русия в ЕС и НАТО.

Никакво разследване. Той е наша гордост. Такива са болшинството преподаватели в Софийския университет. Затова и не им заверяват за поредна година баланса.

Какъвто президента ,такива и съветниците му ,такава и партията им.ЛЪЖЦИ и МОШЕННИЦИ. Нито за самолети си признават абсолютно за нищо.Те лъжат,ама господа комуняги НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА,така че продължавайте така че да ви НАМРАЗИМ повеяе...........

За АЛ Бънди добро или нищо

Руски чиновници на командване от руското посолство срещу интересите на България. Това е президентството.

На него му ги предоставя секретните документи директно водещия офицер от руското посолство.

Тия, психодесните уроди, дето "се борели с Комунизма", нека се молят на Аллах, или ако искат пък на свети Рейгън, да не се наложи някой ден наистина да се сборят с Комунизъм.....

Спирайте му хапчетата ! Вече е за електрошок .

Иво е трън в очите на психодесните, повече и от самият Президент....ахахахахахахахахахахахахаха

Сигнала е от Антон Тодоров.Та не знаете ли драги мои, че това е ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ на ПП ГРОБ.Я се поразровете назад в миналото и ми дайте поне един сигнал от ОВЧО ЛЪЖЛЬОТО който да е потвърден от независим орган.Та същия тоя написа цяла книга за мафиотското минало на Борисов и компания а след това езика му се изприщи да ЛИЖЕ ЗАДНИ ЧАСТИ на власт имащите.ПОРНОГРАФИЯ ДО ШИЯ.

jingiby

У нас за заемащите висши държавни постове няма изброени купища задължителни законови условия, на които да отговарят. Познайте защо? Защото всеки политик се опасява, че утре може да не отговаря на някое от тях и така вратата на ведомствата се държи широко отворена за "наши хора". Затова шефът на кабинета на президента няма достъп до класифицирана информация. Ама да не помислите, че шефът на кабинета на министъра на еди-какво си има? Защо му е? Нали е наш човек...

Колко русофилски паразити има в този сайт!

Достъп до секретна информация, защо му я изпращат на него?! Ако може, обяснете))

и държи връзка с руската амбасада.

Уважаеми "Умнико", преди да словоблудстваш се запознай с правилата за боравена с класифицирана информация. Никой, който не с предоставен такъв достъп, не може да борави с такива документи, дори и те да са адресирани до него. Едно лице може да се запознае с класифициран документ без да има достъп само ако е обвиняемо, респ. подсъдимо и документът го касае и когато документът е декасифициран. В една администрация лицето по сигурността, освен ако е малоумно, ще предостави такъв документ. Аман от разбирачи!

Защото е началника на кабинета на президента.

Аз ! Аз ! Аааааааз !

па го пусни у кучу ! Ще получи достъп на куково лято , с единия крак е в Русия !

особено последният абзац на статията - отговорът на президента до БНТ - "Отговорът да открие нищо, защото ..................нямал достъп до класифицирана информация, защото не работил с нея а ако трябвало щял подаде молба за такава..."а дали ще му се предостави е въпрос за мен. И какво значи ".... отговорът да открие НИЩО...". Абе хвани единия и удари другия.

ЦАЦАРАТУРАТА МАЙ Е НА ДИРЕКТНО КОМАНДВАНЕ ОТ ПОЗИТАНО;)

Това е стар лаф. Дай нещо ново.

Тая пасмина от греб - бкп оригинал са против всички българи жалко ,че тия сините все още се надяват на кокалче, и не могат се освяткат как тиквуна ги врътка !

loyola

На Антон Тодоров следва да бъде подведен за подаване на лъжлив сигнал ... и там за уронване на престижа на ... президентската институция?

Спрях да чета на изречението, в което пише че сигнала е от Антон Тодоров. Този човек го ненавиждам от 2011 г., когато разправяше че Фандъкова е болна от рак и няма да си изкара мандата.

Антон Тодоров е достоен българин! Спри да четеш Волгин!

Ама Трактора взе та подхвърли две флашки със записи на вожда ти, как склонява разни прокурори към престъпление по служба и всичко свърши, нали?

Нищо не ме учудва.99.9% от "големите разкрития" които прави Антон Тодоров са такива.

не клъве, не кълве но все някога ще клъвне

ТО ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ГО СЪДЯТ ЩОТ ШЕФА МУ ДИРЕКТНО СНАСЯ НА РАШКИТЕ Е ЯСНО,НО ВСЕ ПАК ЗА ПРЕД ХОРАТА МОЖЕШЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ ЧЕ ПОНЕ ЩЕ ПОГЛЕДНАТ......;)

СГС е на пряко подчинение на Тиквата. Точно те разрешиха създаването на ДОСТ, след като Висшият Съд не разреши. Боко, заминавай си с твоята пасмина.

Лъжльовци.

Ами щом Прокуратурата не е открила данни за престъпление, то значи става дума за умишлена клевета, а това е подсъдимо... Нещо повече, ако дори предположим, че е имало такава секретна шифрограма от посолството ни във Вашингтон, адресирана до Христов, как Антон Тодоров е разбрал за тази секретна информация ? ДАНС дали да не го попита ?

Човекът няма достъп до секретна информация. От МнВР изпращат секретна информация до него, ама не му я дават лично, ами на колегата му. Който партизански е мълчал и не е издал нищо! Подозирам, че е ставало дума за мандри с малко охрана, които могат да бъдат взривени, за да се осигури изхранването на партизанското движение с пити кашкавал.

Поизчерпа се, бубе ...

Горя за личното ви одобрение ;))

Няма ли кой да каже на Тиквата че не е нужно да се занимава с глупости ! Нека ББ да гледа как всеки ден пред очите на Българския Народ се краде от Герб , Афери след Афери , той в Президентството търси под вола теле ! Отвлича внимание от себе си ! Оставка на Правителството !

Ето това се нарича "Казваш на черното бяло". Отвратително нагло !

Това червено мекере е резидента на московския пасол в българското президентство! Каквато клюка научат в Европейска Бълария с фатмака я клепат на Путин още по икиндия!

Тя и майка ти беше така , ама сега изкарва гривни и си прави кефа на Обиколното шосе !

"Проверката да открие нищо"

Пореден герберски (мутренски) кьорфишек! Просто мутрите не могат да се примерят, че президентството остана , едва ли не, единствената държавна институция, която НЕмогат да контролират. И това, че там работят по правилата , за разлика от тях, е допълнителен пръст в задникът им! Би трябвало тоз, който подаде фалшив сигнал за някакво нарушение, да заплаща разходите по проверките!

Шефът на кабинета на Радев няма достъп до секретна информация. Факт.

А министъра на отбраната , доносник на ДС - има?