Франция спря разследването на смъртта на Ясер Арафат

Френският съд реши да не дава ход на делото за смъртта на палестинския лидер Ясер Арафат и прекрати разследването поради липса на достатъчни доказателства.

Обратно в новината

Коментари - Франция спря разследването на смъртта на Ясер Арафат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евреите няколко години преди това, след началото на Втората Интифада обявиха Арафат за враг и неудобен. И обявиха, че ще вземат мерки да бъде елиминиран и поставен по-послушен палестинец на негово място. А сега всичко се фалшифицира. Доказаха, че е отровен с полонии. Сега е достатъчно да подменят пробите за изследване и навсякъде по света ще получат чист резултат. И как да обвиниш горките нещастни евреи, обиждани от всички, избили сума хора. За да имали правото да притежават парите им и земите им.

От девет кладенци вода....само и само да прокараш някаква антисемитска теза...Ай си при арабите да ти клъцнат чутурата..

Моше при арабите ще си седиш ти. А работа в България си нямаш нито ти. нито подобните на теб същества. А това, че цял свят ви гледа какви гадости вършите. Отдавна се знае, че отровихте Арафат с полоний. Такива бяха и резултатите от първите изследвания. Не ставате за хора, това е.

Не е масиран а е масиВЕН инсулт. Масиран може да бъде походът към незнанието.