Европарламентът си иска 320 000 евро от Жан-Мари льо Пен

Европейският парламент (ЕП) настоява Жан-Мари льо Пен да възстанови 320 000 евро заради подозрения, че са изразходвани неправомерно, съобщиха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът си иска 320 000 евро от Жан-Мари льо Пен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали са в един интернационал - нека прояви солидарност! И без това парите на Волен идват от Русия, която пък се чуди как да спонсорира Черния интернационал без да е много скандално.

И още един евродупетат трябва да разследват - Бюреков . Изобщо трябва да почнат от него,Станишев.......,всичкото комунист в Европарламента.

Че е бъркал в кацата с меда, бъркал е ..... но сам той ли? Всички в тая сбирщина крадат, но само неудобните ги хващат и разследват!

значи плюят ЕС и искат излизане, но яко точат от благата му ! Типочно за популистки лумпени, подкрепящи Путя

Приватизацията беше несправедлива, ама ние ще се възползваме от несправедливостта! Ние сме против еврофондовете, ама ние ще крадем от тях!

Депутат да работи... Тия луди ли са?

В момента "правилните политици" и "политически коректните" медии провеждат жестока пропагандна кампания срещу т.нар. "десни популисти". Кампания, на която могат да завидят и Гьобелс, и идеолозите на КПСС и БКП! Основните опорни точки са: -- хората от тези партии са расисти -- тези партии са популистични и предлагат нереални решения -- тези партии се финансират и поддържат от Русия -- ръководствата на тези партии са най-обикновени мошеници. И никой не се опитва да разбере, че страховете на хората може би са основателни! Франция и Белгия са залети от атентати - това досега беше само началото. Големите градове са се превърнали в ужасни гета. И "правилните политици" продължават да обясняват, че европейците "трябва да се асдаптират към новите реалности"... Там, където няма компактни маси от имигранти от Африка и Азия няма и сриозна поддръжка за тези партии... Погледнете Бретония и Нормандия и сравнете подкрепата за Льо Пен с тази в Северна Франция или Марсилия, Лион и околностите...

Та казваш, разликата между "правилната демокрация" и "популизъм" е "тънка", според еврогейската терминология? Щото, като погледне човек, сичкото комисар, начело с бай Юмкерс, все на правилен популизъм ги избива...

ПО РАЗВИНТЕНИ ТЕОРИИ,АЗ ДА КАЖА МОЙТА : ЗАЩО ТОЧНО НЕГО И ЗАЩО ТОЧНО СЕГА ?! ДАЛИ НЯМА ОБЩО С НАДИГАЩИЯ СЕ НАЦИОНАЛИЗЪМ В ЦЯЛА ЕВРОПА,ПРЕДСТОЯЩИТЕ БРЕКЗИТИ,УВЕЛИЧЕНИТЕ АНТИ ЕС НАСТРОЕНИЯ, ЗАЩО ТОЧНО НАЦИОНАЛИСТИТЕ?! КОЛКО ПЪТИ УЛАВЯТ,ЧЕ ИМА ПРИСВОЕНИ СРЕДСТВА,ОСОБЕНО У НАС,ЗАЩО НЕ СИ ГИ ИСКАТ ОБРАТНО?! ЗАЩО ВСЕ НА МУШКА СА СЕМ.ЛЬО ПЕН, ОРБАН, СИДЕРОВ И ДР.?! АЙДЕ,ПРАВЕТЕ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ СЪБИТИЯТА,ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

ЗАЩОТО СА БЕЗПОЛЕЗНИ КРЕТЕНИ, ПРАВИШ ЛИ ВРЪЗКАТА?

кретен си ти! И баща ти, естествено, защото не е ползвал предпазител, когато те е правил!

Френския Сидеров няма какво друго да се очаква...

Това не е обикновена измама. Тези пари вероятно не са присвоени за лични цели, а за политическата кауза. Засега е ясно, че тези политици са въвлечени в хибридната война срещу Франция и ЕС. Дали не финансират ИДИЛ и други терористични организации с откраднатите пари! Кранчето на ИДИЛ трябва да се затвори, този въпрос трябва да се изясни докрай!

Това не беше ли престъпление от общ характер?

Много лош този човек, бе! Като ги гледам, в ЕП са същите малоумници, крадци и лъжци като в българския парламент, едни и същи методи на саморазправа с неудобните, едни и същи манипулации, лъжи и демагогии. Абе разлика няма, ето от къде се учат нашите! Със сигурност и европейската Цачева /разследван за злоупотреби с милиони евро в неговата страна, преди да стане такъв/ е като нашата, европейският Цацаров е като нашия и т.н.! Само че нали са продажни хамерикански мекерета - всичко им е простено и няма кой нито да ги разследва, нито да им иска да връщат нещо. Така е при тези номенклатурни кадри - каквото завлекат никой няма да го търси, Цацаровците знаят кой да гонят и кой да не пипат.

Нали не си въобразяваш, че "политически неудобните" имат индулгенции затова, че са такива!

Демократи а това че всеки е невинен до доказване на вина знаете ли го??Презумция за виновност прилагате ама презумция за невинност забравяте. Че крадете всички от доре до долу на всеки нормален е ясно така че не се правете на мното ''честни и почтенни'' преди да си покажете вашите кирливи ризи няма нужда да развявате чуждите

Ти я знаеш презумцията за невинност, но не я спазваш???

Това е стандартна практика, 70-80% от "европейските парламентаристи" го правят. Те имат огромни бюджети за "сътрудници" и масово назначават роднини, приятели, близки съпарийници и т.н. Има огромни злоупотреби във всички групи. Въпросът е защо атакуват, при това публично, точно Льо Пен...

Да, корупцията на политическо ниво в Белгия е съпоставима с тази в България. Редица водещи политици бяха уличени в данъчни престъпления и лобизъм. Без последствия, разбира се... При социалистическите партии - на Фландрия и Валония - това е стандартна практика. Отделно има няколко известни политици от "десните" партии, около чиито имена се въртят непрекъснато скандали - бившия еврокомисар Карел Де Гюхт, Патрик Девале, Ги Верхофстадт. Преди ололо месец Жюел Милке беше принудена да подаде оставка заради конфликт на интереси... А Йохан Ванделаноте е мошеник от много висока класа, казват му "Кайзера на Остенде"...

не минават... Международен шмекер.

Ей, и французите да научат нещо от нас - мургавелите!?

Минали години и нашите се сетили,че било неправомерно!А те могат ли да докажат съмненията си или проблема излиза на преден план след като Льо Пен стана неудобен?Мишкарска работа, безпринципни решения и тези ни управляват...О Боже:)

То и това ако е европарламент?Като знам кои са в него от България,жална и майка на Европа.

Някой може ли да каже за какви заслуги на нашата еврокомисарка към България една социологическа фирма преди дни и даде рейтинг близо 50%? Аз не се сещам. Как може да се вярва на такива класации?

надали някой евродепутат може да докаже, че помощникът му наистина е работил нещо. Същото важи и за нашите депутати, които си "наемат" роднини за съветници, експерти и помощници

Ха..в България политиците изразходват неправомерно поне по талкова на час и всички си мълчим!

Въпроса с евродепутатите не е дали изразходват а дали слушкат. Който слушка Меркел не го глобяват.

Ердоган започна точно така: глобявайки делегатите от опозицията. Еврототалитаризъм.