10 банкови измамници задържани в акция ”Лион”

10 души са арестувани по време на международна акция с кодово име "Лион", съобщи зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. Разследват се финансови измами.

Обратно в новината

Коментари - 10 банкови измамници задържани в акция ”Лион” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не,че ме боли за тия ,ама и аз сум бил в пандела,и ако си муж навун значи си мужкар и вутре,само тия каде ги е страх да не ги чукат по затворите го говорат това,тия каде знаят ,че ако некои черен маимун ги натисне до стената и са свалили гащитие ,само тия мислят ,че вутре некои щи праи нещо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе,кога ще ги оправите тези банкомати и кредитни карти,да не се крадат данни,агаси тъпите банкери,само такси взимат,а не предоставят гаранции,почнаха и застраховки ,още да доят,да не се минат при кражба,къде ви са ит-специалистите,я се вземете в ръце!

Аз помислих, че са арестували Харпацумян, Цеко Минев, Цветан Василев и останалите ...

10 банкови измамници задържани в акция Лион В България имаме основно Бюджетни измамници.

Дупе да им е яко сега

Щом участва българската прокуратура и ДАНС, нищо няма да стане. И косъм няма да им падне от главите.

"Намерени са две работилници за скимираща техника, в които са открити скимиращи устройства" абе идиоти, не скимиращи, а сканиращи устроиства. кои ви даде дипломите за журналисти и колко платихте за тях?

Идиота си ти, точно скимиращи са, като не си подготвен не се изказвай

Ти си блондинка. Познах ли?

има разлика наистина между скимиращи и сканиращи устройства ... и наистина - сканиращите- не представляват интерес в случая...опитвай се - като пишеш някъде- малко по-информиран да си -особено по непознатите за теб теми ...:)))

"Намерени са две работилници за скимираща техника, в които са открити скимиращи устройства" абе идиоти, не скимиращи, а сканиращи устроиства. кои ви даде дипломите за журналисти и колко платихте за тях?

Френските затвори ще им подействат възпитателно - особено съпружеския живот, който ще имат с многото африкански престъпници.

зщото няма да знаят кой е бащата.

Само така! Сега всички в затвова. И трябва да разберат, че краденето от карти се проследява...

но пък краденото от гърци се Опрощава и си остава за сметка на другите... не, че защитавам тези с картите но докато кражбата се мери с двоен аршин, най-малко ми пука за няколкото вредители на паразитната, застрахователна система. 180 милиарда са по 18 000 евро на грък и това при положение, че са 10 милиона население, за какви кражби говорим, какви глупости.. !?