17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британците плащаха по 350 милиона на седмица на ЕС то. Колко плащат немците? Поляците да им теглят една майна и да напускат!

И след като напуснат какво следва - ще цъфнат и ще вържат .... Чуя ли за националиска партия и неволно поглеглежам картата на Европа на североизток .... То не бе финансиране на Льо Пен, на Волен Сидеров, на Костя Копейкин, и на още знайни и незнайни борци за "свобода" ....

националиска партия = националистка партия така се случва понякога при писане от телефон

Ще се присъединят към оста US-GB и ще забият голям клин в EU

По вероятно е да "ще забият голям клин" не в EU, ами на себе си .... Тя "велика" Британия, след като излезе от EU, вече цъфти и върже .... а ти казваш, че чакат и Полша ....

Някой може ли да ми обясни каква е разликата между полската дисциплинарна комисия, която налага глоби и Европейската комисия, която налага глоби на полската за да може да я закрие ?

Еврогейовете контролират европейската, ама нещо полската им се изплъзва, та тука е разликата.

Във всяка държава управляващите искат да контролират съдебната власт. Това стана в Полша. Измислиха някакъв съвет съставен от партии и президент да наказва и уволнява съдиите. Така никой няма да посмее да ги разследва или съди, докато са на власт. Прокуратурата там е в изпълнителната власт. Пей сърце. Това е мечтата им и в България. Ние не сме по различни. Ако това се случеше и тук то отговора ще бъде същия.

Полските тръмпанзета ги праснаха с мокър парцал през лицето! БРАВО!

Добре дошли в Четвъртия Райх наречен Евросоюз. Тотална диктатура и свобода в рамките на огромен концентрационен лагер. Евроатлантическите ценности в действие. Честито

Все едно гледаме междузвездни войни. Уж демокрация, уж равенство, ама все повече се превръща в диктат. Онзи ден казаха в прав текст на Полша, че нейният Конституционен съд не е компетентен да тълкува Полската конституция. Днес им налагат огромна наказателна глоба. Защо си мислят, че ще им се размине на бюрократите? За разлика от тях Полша има население и култура, и не е изгубила своята идентичност, може да оцелее и без тях. Това не може да се каже нито за Белгия, нито за Холандия, все по-малко за Германия и за Франция. Подрастващото поколение в Полша са поляци, не може да се каже същото за горепосочените държави. От политическа коректност и либеращина се докараха до там, че собствените им деца да не са сигурни какви са - момичета ли, момчета ли. Корените на Европейската цивилизация са в християнството, то е фундамента, който е създал идеята за върховенство на закона, ама църквите като пустеят, и младото поколение като се възпитава в атеизъм и агностицизъм, се получава това, че на практика се застрелват сами в краката - т.-е. отсичат корените, на които се крепи цялото им общество. Да ме прощават хората от многобуквеното лоби, ама освен да погребват цивилизации, в нищо друго не ги бива.

Не може да има съюз между държави които да нямат голяма доза самостоятелност иначе става империя която ще се разпадне. Трябва да е като щатите, всеки щат си има закони които са доста различни от другите щати. Иначе докато едни ще ги натискат да влизат в съюза, други сами ще искат да излизат заради неприемливите и глупави условия и закони и цели на този съюз.

Поляците винаги са били мачкани или от германци или от руснаци. Кой ги хване ги еве а те по някакви непонятни причини се мислят за нещо повече от дупката между 2 бузи. Иначе адмирации че се опитват. Но немците са мачкали и ако решат могът пак да смачкат поляците ей така...между другото и без да се напъват.

Този път съм за поляците

В наш интерес е Полша да напусне ЕС - и чисто финансово, защото смучат много пари и защото стимулират и у нас подобни нагласи от типа "дайте ни пари, а не акъл" и разни псевдодиктаторчета тип БоБо, Орбан и прочие, да си развяват популистките байряци и да дискредитират изобщо свободата и правилата, за сметка на парите.

Поляците са много смотани и наивни, но сега са жертва на голямата си любов към запада.

Дръжте се братя поляци, ние българите сме с вас! Само Славия!

Те и нашите политически шматконяци така ще сцепят, за да се наведат уставно за макетата. Само гледайте. Ше има яко "заю що си с шапка, пък сега що си без шапка..."

Унгария, Полша ....полека лека, но гнидата ЕС си набави нови членки разширявайки се....Турция откога е изпълнила ангажиментите си, но с правото и закона шега не бива и даже ето и БълГЕЙрия се омота за да скрие огромната корупт-ЕС машина и нейните заробващи помощи и инвестиции срещу суверенитет...

ЕС не е за камилари от Анадола. И малките деца знаят че тюркието никога не е имало шанс. Не виждам защо се сърдят обаче че не са в съюза на гяурите. Нали исляма е супер?! Стойте си там и гледайте на изток...там е вашето място. И така имате цели катуни по Европа дето въртят дюнери и други по незакони дейности. На никой не сте притрябвали! Колкото до България. Това беше политическо решение, а ние колкото и да сме калпави, все пак не сме камилари и сме малко на брой! Радвайте се на ердоганя, овчата мас и пускайте сглобени дронове с европейски компоненти по арменците и се молете на алаха утре Запада да не стане на криво и да разпарчоса тюркието на 6 части!

Хе хе.. Фантазьор.. И смешник

Последното израченние жегна туската ти душичка...нали? Е, може и да преувеличавам с времето и броят на части но и двамата знаем че не е невъзможно. Реално погледнато това не се е случило защото Запада е имал келепир от вас :-) Но не е задължително да продължава така. А вие сте с манталитета и мирогледа на съседите си по вяра и виж какво направиха с тях! И преди ви го спретнаха тоя номер но само Гърция се възползва...другите нямаха апетит пък и видяха полза да ви оставят. Следващият път като решат че имат сметка е достатъчно да ви спрат частите по военната техника, малко снайперисти по площадите + 2 3 други трика и сте готови. Кюрдите ще ударят едно 20+ милионно рамо и гювеча е станал.

Ако принудят Полша да ПЛАЩА-тя ще напусне ЕС! !!!

Те не могат да я принудят да плаща а и спират помощите!

Поляците не са обратни, както англичаните. Няма да напуснат, по-скоро ще покажат червен картон на правитеството си и новото ще признае върховенството на закона. Независима правосъдна система НАИСТИНА е основна за обществото .. Вчера гледах филм за Рим - как е станал суперсила. Освен военно, предлагал е ред на всички граждани - т.е. закони и се знае как се прецедира. Това им е помогнало, точно толкова колкото и военната мощ ...

Е щом и филм сте гледал няча начин да не сте прав. И аз така от едни филми открих, че човека си е чисто животно. Взе още някои го оспорват, но аз ако им покажа филмите …

Англичаните са си много правилни и умни. На теб мозъка ти е обратен. Изпростял българин.. Куче без история