Лондон ще изисква разрешителни за работа за мигранти от ЕС

Нискоквалифицираните мигранти от ЕС ще трябва да кандидатстват за разрешителни за работа във Великобритания, след като тя напусне съюза.

Обратно в новината

Коментари - Лондон ще изисква разрешителни за работа за мигранти от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хехе, колко боли истината, а? Загрижили се за английските баби и дедофци. Какво ше се оправи в страната, ако драпате за реваншизъм с английските баби и дедофци? Сложете на дръвника тея, дето ви докараха до тая ситуация, какво се занимавате с английските баби и дедофци. С тех има кой да се занимава. Страната е в тотално разрушение, и практически е колония на Меркел и провинция на Турция, вас ви боли кура за английските баби и дедофци. Правът ви луди и ви насочват вниманието към несъществени неща. Ходите гладни, боси и децата ви нямат бъдеще, те се захванали с английските баби и дедофци. Ем сте тъпи, ем сте прости. занимавайте се със себе си и собствения си просперитет. направете лустрация на тези, които ви докараха дотам. Търсете отговорност на тези, които ви управлеват. Дреме ви за английските баби и дедофци.

Роксанче, тролче малоумно, нов пост ли те спуснаха да изфабрикуваш от централата. Щото постът ти, който стоеше ТОЧНО ТУК го изтриха барабар с репликата ми към тебе /явно много ги уязвяваше, пък и ти запецна яко и се охълца, свършиха ти храчките и не можа да ми "отговориш"/. И сега ти цапна нов пост, но моя не го върнаха повече. Кретени, триенето няма да ви помогне, нито пък хуленето. Добре че сте доволно прости, че ако бяхте малко по-интелигентни щяхте да осъзнаете колко сте зле и да свършите със себе си. Но Бог си знае работата та затуй не ви е дал и много мозък, почти никакъв както по всичко личи.

Ще се провали този план или поне ще се даде възможност за заварено положение. милиони имигранти няма да можеш да ги изгониш, особено тези които вече имат семейства и деца, които са родени там. Ще има и съдебни искове - още не са си дали равносметка колко е оплетено и колко ще им струва.

Колко да е заварено положението, като в момента за перманент резиденс кард се изискват 5 ДОКАЗАНИ ГОДИНИ ЗАКОНЕН ПРЕСТОЙ В БРИТАНИЯ? Незаконен престой не се начислява. А това е само пермамент резиденс кард. Хич не щъ да описвам процедурата за британско гражданство. За да кандидатстваш за британско гражданство, вече трябва да ти е издадена перманент резиденс кард и да почакаш да мине още една година, за която също да имаш доказателства, документи и каквото ти поискат още. И тогава самата процедура за КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА БРИТАНСКО ГРАЖДАНСТВО ТЕЧЕ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА. След което ти издават британски пашапорт и те заклеват на официална церемония във вярност на НВ Е. Втора И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, НА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА ПРИНЦ ЧАРЛЗ...... Тоест, по монархическите критерии престолонаследника вече е включен в клетвата за вярност наравно с монарха.... Та, който му стиска, да дойде и да чека 7-8, а може би и повече години и да доказва граждански права пред кралицата....междувременно ше дерете ;лисици и ше опявате роПското си бълхар полжение....

Естествено, за какво иначе направиха БРЕКЗИТ, за да вземат само каквото поискат, а не каквото им дава ЕС....

не би ли трябвало англетат да поискат каквото поискат НО ес да реши дали да им го даде ?? или викаш англетата каквото са поискали ще го получат

Много се радвам. Отлична новина. дай боже по-скоро да се случи. Писнало ми е от цигани и селени с диалект да се моткат по сека уличка из Лондоня. Крайно време и да видим лондонските улици чисти от човешка измет.

Пакитата скоро ще ви изчистят.

Е нема как да го видите от бълХар, ама тука в момента върви лов на пакистански вещици. Муслимите замлъкнаха и в момента не им се дава глас. Може да не вервате, разрешавам ви, то ко да очекваш от бълХар, нищо друго освен цигания и невежество. Надигнала се е една вълнА на недоволство, която нема да мине лесно и бързо. Сигурна съм, че който живее в УК и по-специално в Лондон, вижда отлично какво описвам.

е новият ви пакистански кмет ??? разбирате ли се ?? по колко пъти седмично те разбира ?

Безпокоя се за нашите необразовани ромове, които няма да могат да ходят в Англия, обаче се надявам, че ще ги приемат другаде.

Реципрочни мерки и да се иска доказан доход и разрешително за пребиваване без право на изкупуване на безценица на селски имоти у нас! На границата да внасят депозит съобразно 1/3 от разходите си по време на предвидения престой. За половин година да научат елементарен разговорен български език, иначе никакво разрешение за нищо!Ей такива работи. И дано им светне, че отдавна не са сами, още около 8 милиарда хора живеят на планетата!

тия лондонски кретени с вродена умствена недостатъчност в резултат на близкородствени кръвосмешения ПЪРВО ДА ИЗЛЯЗАТ ОФИЦИАЛНО ОТ ЕС!!!!!! Докога българите ще търпим това унизитело отнешение от страна на тоя оголен остров?????????????????? Къде са българските институции, на които плащаме хиляди левове в заплати от данъците си, да отговорят поне веднъж и да защитят достойнството на всеки българин, като пълноправни членове на ЕС??? Защо Америка и Канада дискриминират правата на българите с незаконните си визи????? Кога българите ще подадем колективна жалба до съда за правата на човека във връзка с тази системна дискриминация на българите от срана на Англия????

Пръц!

Имаш право да мълчиш, ако ли не - да траеш! Затваряй си устата или не говори! Какви права, затворай плювалника! Имаш право да ми бачкаш и да ми благодариш! Аааа-ма-ха!

Много ме кефи, като си правя екскурзия, из Лондонското сити, докато си пия бирата в някой пъб , да давам бакшиш на високо образовани българки, а те да ми викат тенкю менкю.....

Разбирам те, кефи те, защото си знаеш, как едвам си изкласил.

И други работи правят за типс /по техно му/. Или ще кажеш друго . То за това не ти трябва "У"бразование!

всеки които се извиси ще се смири,и всеки които се смири ще се извиси !

Ние , сме прости донори на богатите държави. Искаш в Англия добре, но първо раждаш в България и плащаш парите, който държавата е похарчила, за теб.

аз също не виждам никакъв смисъл от спонсорираното от българския бюджет безплатно образование под формата на държавна поръчка! И то при положение, че повечето студенти още от 3-4 курс вече си уреждат къде да бягат извън България. България плаща на тези хора да обслужват западните държави само защото са се родили в България. Режи!

Даваме повече, не взимаме нищо...

смешни платени тролове. стойте си тук и не гълчете за Англия. Всеки си носи кръста. бг е за шуробаджанаците. стойте и не думайте, защото сте много смешни в очите на тези огорчени млади хора. все пак ние сме в час и можем да ви запознаем най-подробно с нещата. в бг може да си богат(смесените региони), но са неграмотни памаци. и това ви го казвам искрено ваш. работиха през соца на компюля, забогатяха и си отвориха фирми. работят образовани разтоварване на цели тирове с пшеница. и знаете ли в какво се изразява работата им. плащат ти на деня, но ти искат цял тир с двама души да се разтовари. седи ти на главата и ти казват "не ме интересува, плащам, а от вас искам до вечерта, а може и до нощта да стоите, но тира го искам празен..., а че си дал един чувал пълен с пари... жалка история. булгаристан, булгаристан, продадохте народа за жълти стотинки на дпс. българинът е продажен човек. по същият начин са продали политиците навремето Македония, Мизия и Тракия... А за младите работещи на запад не ги мислете, както казват те_няма да се върнем по родните си места, защото... не ми се прави проверка на правописа, затова се извинявам предварително, а мисля, че грешките са ми в пъти много и несвързани, но прост, неук човек съм и до там ми са възможностите...

Тук проблема не е само правописа. Тук проблема е образование, начи на мислене и произход! А дали е продажен- ми разбира се - продаде се за жълти стинки и с гордост се вля в редиците на тези, които съсипаха родината му преди това - западните държави

Личи си високия интелект и образование. Това можеш -това правиш!

Не разбрахме, кво ще правиш , като те напирят от Ингилизко

Те от нискоквалифицираните имат най-остра нужда. Кога британец ще отиде да бачка на строеж или да мие чинии? Кофти е когато квалифицираните им взимат местата в офиса за подслон и храна.

аз викам да си решават те! Направо не вдявам при толкова много държави в Европа, защо нашенците конкретно се насочиха точно в калташка Англия! Какво им е на Италия, Испания, Германия, Холандия, Чехия, Франция? Защо Англия

Защото заплатите като суми са най-високи, нищо че като относителна стойност не чак толкова. Ако мизерстваш в Лондон просто ще се върнеш с повече кеш за лятото.

Предполагам ,че ПОЛЯЦИТЕ СА ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ Водопроводчици. Тях няма да изгонят. Гаранция

Гладът прогони нашенците !!!!!!!!!! Няма места за всички на държавна хранилка.

за съжаление не виждам никой от тях да се връща. това означава, че са изгубени за България. Живи и здрави

Българите сме висококвалифицирани-икономисти, юркисти, педагози и прочие.В БГ масоните-сатанисти-бивши комунисти ни тероризират.Бягаме в Англия където други масони ни казват връщайте се тука работа има само за местните и не ви искаме и за кенефите да чистите.Така трябваше да звучи тази новина.

Чудно ми е дали бизнеса във Великобритания е на същото мнение както тези смешници. Абсолютни смешници. Дали щеше да има мигранти, ако местното население имаше желание да върши тази работа? И дали щеше да има мигранти, ако бизнеса като цяло нямаше изгода от тях? Горчивата истина е, че много британци предпочитат да получават помощи, отколкото да мият кенефи или да работят друга нископлатена работа, която много често се работи от мигранти. От край време всички индийци, китайци, и всякакви черно-кафяви, които са работили основно като роби и прислужници, са си мигранти във Великобритания. ЕС трябва да бъде непреклонен! - Визи за Британците! - Никакъв достъп до пазара на ЕС! - Пълна политическа и икономическа изолация! Искам да ги видя след тези трите неща колко време ще им отнеме да дойдат на колене... Нагли политически смешници, които промивът мозъка на средностатистическите британци!

не е верно че англичаните не искат да ранотят.проблема е че работодателите не искат да плащат. българи и румънци се съгласяват да работят за по малко от минималната заплата и оставят работодстеля да им се качи на главата.

Време е да плащат такси за влизане и излизане от ЕС! Какво ги бавим , високомерни са и се имат за център на света! Време е да плащат!

ами гринуич е там нормално е

Правилно. И сега трябва да се направи. Принципът "свободно движение на хора" го видяхме - грабят ни специалистите, свестните работници и просто хубавите момичета. Ама за тях не въвеждат ограничения, ще продължат да ги грабят !

Селективна солидарност :))

Абе тия дето го искат това да не жи да завождат на Бай Ганьо за оправността, че все е над тях даже като е паднал. Я да си гледат в сабствената паничка само, да живеят и оставят хората да живеят.

Браво на англичаните! Останалите даже не могат да им достигнат нивото на мислене и поведение, затова ги съжаляват и смятат за грешни действията им!!!!

Да си върнем Дедо за цар, желаеш ли?Щом толкова си забравосвал и искаш да им достигаш нивото...Щото те си имат една и цяла сюрия покрай нея.

Странно. Искат ограничаване на емиграцията от ЕС, но не и тази от Африка и Азия. Предпоичтат черни мангусти пред бели християни да работят там. И най-вече - местните тунеядци така и не искат да работят черна работа. Хем реват срещу чужденците, хем чакат те да им изработят помощите.

Елементарно, дори мързеливото негро е по работно от циганите и турците с българско гражданство.

онези предпочитаните са техни хора. Индия и пакистан са били британски колонии векове наред и са допринесли за развитието на великата Британска империя. А ти с какво си допринесъл за рахата на сър Джон, а?

Виж ти! Ингилетата не бързат да напускат ЕС, но са се разбързали за имигрантите!

Сега му е времето милионите поляци живеещи в UK да поискат независимост!

що да искат те са си като у дома.

Не, не са ебл.вите им жени не могат да станат депутатки и съдийки сега!

ПО ДЖАПАНКИ И РОБИ, ДЕТО ЖИВЕЯТ В 18 ВЕК И СА НАВОДНИЛИ ЛОНДОН, ЗА ТЯХ НЕ НЯМА ПРОБЛЕМ! НО ЗА ИЗТОЧНОЕВРОПЕИЦИ ХРИСТИЯНИ-СПЪНКИ! ЛИЦЕМЕРНИ БОКЛУЦИ,ХАК ДА СА ВИ ТИЯ

Ти какви българи си мислиш, че има в Англия ?! Християни ли ?! Има цигани и турци. Да бе дебил, това е положението.

ЛИПСВАШ САМО ТИ ТАМ

Пичове, давайте по леко, щото "тъпите англета" за да владеят половината свят и да съществуват все още - май не са толкова прости. Очевидно се изправят срещу "европа" и очевидно имат ясна и конкретна причина. Аре да не сравняваме мозъците на Оксфорд и Кембридж с мозъчетата на русенски университет, а ? /примерно/

30 АГЛ. ГРАЖДАНИ СА ПОДАЛИ МОЛБА ЗА БЪЛГ. ГРАЖДАНСТВО

30 е втрещяващо число :)

34420 - за да сме по точни. Един областен град!

Оксфорд и Кеймбридж са платени - щом плащаш не си толкова голям мозък!

Ти що не си платиш за там, или си прекалено умен за да плащаш?

Сериозно ли го написа това ?! Това да не ти е университета в Перник бе колега ! Я по сериозно!

Айде бе...Половината казваш?Че то няма толкова свят, колкото претенденти да го владеят...Остави ти кой какво..Тя и България е била на три морета, ама била...А сега, британците не владеят дори и заводите си

Аре по леко, бе простотиите на Божидар Димитров не ми се слушат. Какъв процент от известната територия на света сме владели ?! Моля ?! Джокер ли искаш ?! 0.0005 , 0.1, .5 ?!?! Давай отговора ?

Визи за скапаните Британци и високи такси за ТИР - овете им! Неграмотна паплач - дори движението им е на опаки /опак народ/!

Сиво, дъждовно и мръсно. Жените като нашенски мутри, мъжете като жени. Отгоре на всичко и вкретенени футболни фенове. Шъ ми липсва. Ама недейте да идвате при гадните емигранти лятото - стойте си в невероятната страна. Незавоювана единствено, защото на никого не се е харесала.

Моето уважение, но те абсолютно селективно подбират как да поднесат информация за мигрантите. Българи и румънци са спрягани винаги заедно, макар че румънците са в пъти повече. Никога не се споменават поляците. При това има достатъчно българи, които са квалифицирани и завършили английски университети. Не случайно пише, че "нискоквалифицираните" ще трябва да получат разрешение за работа. Тоест, ако няма кой да върши нискоквалифицирана работа в Англия, ще дадат разрешителни и на румънски, и на български цигани. А мозъците, младите българи могат да работят необезпокоявани.

Ние пък за отмъщение ще позволяваме на мюсюлманските бежанци да преминават нелегално за да стигат до Англия и да видим тогава дали ще са по-добри от нас. Интересно във Великобритания след като има мюсюлмани, имат ли джамии и в Лондон къде например?

Сега те са почти една четвърт от всички мигранти от Европейския съюз във Великобритания. Интересно кои са другите 75% или просто се почва ново Ялтенско споразумение

на булгаристанеца все му е вътре, и в родината му и в странство все тая. никой не обича азиатско-циганската зган.

за себе си ли говориш, турчино

а ограничения за британци във ЕС ще има ли???? богатия богат бития бит.....

Това да си българин и да отидеш да бършеш посрани задници в Англия, означава да си си плюл на достойнството отвсякъде! Абе те ти казват в прав текст, че си боклук и че не те искат, не искат и да те виждат там, че си трета ръка и въпреки всичко ти мазохистично седиш там и им прислугваш, навел глава като бито пале. Егати деградацията

Не познаваш ли Българи, които работят в Канада, ЩАТИТЕ, Европа, Австралия като лекари, инженери, биолози, химици, физици, математици, софтуеристи, икономисти, финансисти, преподаватели в училища, колежи, университети ???????

и "ядрени совалки" да проектираш, винаги си оставаш 2-ра ръка човек там. А понеже си българин - автоматично 3-та ръка. Евентуално внуците ти може да ги приемат Въпроси?

Чакай, нашенците са отишли там да бършат задници от икономическа принуда. Ако тук имаше нормално заплащане и нормален стандарт, нямаше да ходят да бачкат там. А като нямаш алтернатива за работа, ще търпиш и да те плюят и какво ли не. Няма по-голяма сила от глада.

отидоха да търсят лесното. Сега работят за благото на чужди държави, а техните деца и внуци вече няма да българи. И ще работят за икономическите и военни интереси на чуждите държави, които за да си осигурят благата ще мачкат и грабят такива като България, докато могат. Как му се казва на това - някога беше еничарство.

незнам на някои да са му казали че не го искат. определено е различно от това да ти кажат, че няма да ти платят този месец. това да седиш в мизерията в българия и да работиш за олигарси и мафия и да се чудуш ше ти платят ли този месец... на кои викаш мизерници, мършляк?

На такива като теб боклукчав! Мачкат те като боклук , а ти като някакво одрипано псе им лижеш краката! Повръщняк!

По добре така и да вземам по 450 паунда на седмица, отколкото да работя за български шеф и да съм благодарен и да се радвам на 440лв на месе и едвам да свървам двата края. Гадно ли ти е че няма кой да ти работи за жълти стотинки?

Отива английският работодател при някой свой сънародник и го пита "Искаш ли да отпушваш каналите в моята офис сграда?" Английският работник казва "Не искам такава гадна работа". Английският работодател пита някой българин/румънец/поляк същото, те казват "Да". И след това английският работник се оплаква как българите/румънците/поляците са му взели работното място.

Всеки народ сам си определя траекторията. Англичаните си имат Британска общност от 54 страни и сами си решават бъдещето. Брюксел не е този, който ще ги наставлява. Ще си плащат и ще бъдат в европейския пазар като Норвегия и Швейцария. А и каквото са решили все е ставало.

Лондон орязва мигрантите, а миграните от своя страна отрязват главите на лондончаните.

Едно трябва да е ясно , богатия си е богат , а бедния си остава беден бит и е.ан.

Ми що скачахте? Що махнахте "комунизма"?

Комунизма фалира, затова скачахме, ама червените пак награбиха властта и ни водят от фалит във фалит.

не, богатите пишат по форумите :) но не от скука, а по цял ден :)

то щото поляците са всичките с висше образование!!!! и все едни работливи и умни !!????

Аууууу, що така бе джанъм? Ами демокрацията и евроатлантическите ценности къде отидоха? Или когато е за другите може, но когато е за нас, аршина е друг. Нашето си е наше, а чуждото е общо. Не сте виновни вие. Виновните сме ние, че ви търпим. Искам, не искам, като мома на селско хоро.

Ще търпиш и хоро ще играеш! То не е, като да си чешеш клавиатурата.

Трябва да се сложи край на ограниченият за търговия с Русия... - Явно всеки ще се оправя за себе си...

Ми да иска!!!! Боли го Косматия на Косматия за лондун!!!!

Какво да му чета на Roxana? От 2,1161 през ноември 2007, до 1,3654 през март 2009, после 1,7191 юли 2014 до 1,2789 юли 2016 Взеха Карни от Канадската ЦБ, но и той освен да направи кабела хедж инструмент, до друго не стигна... Та, финансовата страна на Британия е много зле!

анадънму....от стадото, много са в час англичаните, затова няма англичанин дето да е доволен от живота в ЮК и все се чудят как да се преселят в гадното ЕС!

Булгарани, четете Roxana к,Во ви пише. Англичаните са най-в час в Европата. И плащат най-много вноска след Германия, която е най-облагодетелстваната в ЕС. Не съдете за ингилизите по бялата английска измет идваща на лайняното Черно море. Не се сърдете на островитяните а на мутрите и олигарсите, които ви превърнаха от хора в РОБИ у нас.

те затова се напълниха с пакита и индуси! Щото са най в час, нали! Ако опрем да я слушам Роксана, по-добре да се гръмнем

Пакита и индуси изпълняват нискоквалифицирани дейности като ресторантьори, зъболекари и лични лекари. Ъхъ, правилно - общопрактикуващи лекари. Висшата медицина си е за белите.

Аз тая Роксана не я знам, ама роднините са англичани... На кой да вярвам? На някой дето срича английски или някой дето цял живот е живял там?

Търсим берачи на тикви с Висшо образование и опит в сферата на политиката

Такива тиквоберачи ги наемат от Русия или Украйна с 10 годишен стаж в Афганистан и Чечня.

Имаме един ама ще трябва да почакате малко, че в момента е министър-председател.

Британските проектозакони трябва да се приемат в Европа ако искаме да я има.