Коментари - Узунов показа разпечатка - не е пращал SMS до Борисов | Днес.dir.bg

Узунов показа разпечатка - не е пращал SMS до Борисов

Новият представляващ ВСС Димитър Узунов показа телефонна разпечатка, от която става ясно, че по време на заседанието на 14 януари не е изпращал SMS до премиера.

Обратно в новината

Коментари - Узунов показа разпечатка - не е пращал SMS до Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Абе то и бат ви бойко покаа ено ОПОСКАНО досие на доносник ама хората си го знаят че си е такъв защото все още ИМА бая от тях,,Това освен това не е рапечатка а едно писмо от вивата дето отговаря че нямал писания с боко а като се знае колко е крадлива вивата с не един и двама ожулени от тях абонато направо му повярвахме на подлогата,

Устица,трябва,да се извини

На кого бе джанъм и за какво????че някой му написал една бележка подир седмица за нещо си детп не го е и проверил даже,,Умряха баламите дето ги биехте и искахте да ви се извинят че са ви препречели пътя,,

Ние се научихме от вас, че вината я приемаме само с мезетата, чевренотиквеник, така че ше има да чакаш извинение от нас като от умрял писмо, мислейки си, че пак сте успяли да излъжете някой идиот с тези измислени разпечатки, на батко чукундурчертата и големи ДС-КГБ конспиратори! Дори и за това не ви бива, лумпени!

Много подлоги има в съдебната система и за това сме на това дередже. След като за 25г.преход не вкараха в затвора ното един политик,става ясно и жизнено необходимо за обществото и държавата ни много магистрати, спред заслугите си да заемат своето достойно място в затвора.

Това с телефоните е ала-бала!Дори и доста от децата имат повече от една SIM карта.Хора на такива постове ходят с 2-3 телефона в джоба най-малко.

Виваком е ясно в кои ръце е. Най-лесно е да се изтрие един смс. Иначе интригата е ясна - да се настрои Борисов срещу Лозан Панов, че го вика във ВСС, а последният въобще не го е викал!

И за какво да се настрои боко след като никой не го е викал а по Конституция ИМАТ правомощията да го повикат,,Тиквата си действа по мутренски - разделяй и владей ама тоя път удари на камък и именно това го извади от релсите да нахълта във ВСС и да иска обяснение което е ОТНОВО нарушение на Конституцията,

Защо премиерът Бойко Борисов, "най-големият мъж" и "най-големият експерт по МВР и службите" поне в България, ако не и на Балканите, Европа и света, КРИЕ ТОЛКОВА ОТЧАЯНО И КОМПРОМЕНТИРАЩО, САМОРАЗКРИВАЩО И ДО ДУПКА ИЗПРАЩАЧА НА ТОЗИ SMS, без значение дали му е пратен или препратен? (въпреки че и н децата е ясно, че му е ПРАТЕН, а Янето е включен по спешност за спасяване на пожара и той с готовоност, като един Матросов, бленуващ за малко внимание и да угоди на новия си господар - преди прислужваше на Алексей Петров, сега явно са го зачислили към Борисов) Защо Борисов крие тази негова капия във ВСС толкова упорито, след като именно неговото съобщение той използва като формална причина за поредното си театрално изпълнение - доста долнопробно и слабо изпълнено, между другото - да нахлуе безпрецедентно и без покана, без някой да го е викал и търсил, на заседание на ВСС? И ЗАЩО ОХРАНАТА НА ВСС НЕ ГО Е СПРЯЛА? Гласували ли са ВСС да го поканят и приемат на това заседание, какъв е редът на присъствие )не говоря за журналисти и гости) на тези заседания на ВСС, И КОЙ МОЖЕ И ИМА ПРАВО ПО ЗАКОН И КОНСТИТУЦИЯ ДА НАХЪЛТВА НА ЗАСЕДАНИЯ НА ВСС И ДА СЕ ДЪРЖИ, ДА ЗАПЛАЩВА, ПРЕДУПРЕЖДАВА И ДА СЕ ЗАКАНВА НА ВСС ПО ПОДОБЕН НЕМИСЛИМ ДОЛНОПРОБЕН УЛИЧЕН НАЧИН? Кой, къде и кога му е дал правото на Борисов да нахлува на заседание на ВСС по измислен повод (защото крие формалния му автор, а и самото съобщение е с очевадно невярно, лъжливо съдържание, както се оказа и доказа - Лозан Панов не е искал Борисов ДА БЪДЕ ПРИВИКАН ВЪВ ВСС, А Е ПОПИТАЛ ДАЛИ ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ Е ПОКАНИЛА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ДА ИЗЯСНИ ФАКТИТЕ, В КОНТЕКСТА НА КОИТО Е СПОМЕНАВАН В РАЗГОВОРИТЕ НА "ДВЕТЕ КАКИ" И ЗАЩО НЕ ГО Е НАПРАВИЛА, което мисля, че всеки с малко мозък в главата си може да разбере, че НЕ Е ЕДНО И СЪЩОТО), И ДА СЕ ДЪРЖИ ПО ПТОЗИ ПРОСТАШКИ И НЕДОПУСТИМ НАЧИН НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО, И ТО ТАКОВА?

И защо сега големият мъж се крие като мишка, а не излезе и каже цялата истина - дори и такаяа, каквато я вижда, но с това кой и защо му изпраща текуша информация от заседания на ВСС? И как ще приеме и характеризира изпращането на текуша информация на МС на някой от неговите министри на лица отвън, от друга от властите, с които има меко казано сериозни различия? Защото така всъщност се доказва, че не друг, А САМИЯТ БОРИСОВ КЛАТИ ДЪРЖАВАТА НЕПРЕКУСНАТО С ЛЪЖИТЕ СИ, КАКТО И АВЕРИТЕ МУ ОТ САРАЙСКО-БИБЛИОТЕКАРСКАТА МАФИЯ, ОТ КОИТО УЖ ВСЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВА, И ВСЕ СИ ДЕЙСТВАТ В ТАНДЕМ В НАЙ-КРИТИЧНИТЕ МОМЕНТИ! Там разногласия има между тях само когато стане дума за разпределение на порции между кръговете, обръчите и хората им, тоест кой да вземе повече милиони, за да има и за летящи чинии, и за скъпи имоти, яхти и коли, и за ... къщи за милиони в чужбина на тях и на любовниците им, докато милиони бългати се чудят как да вържат двата края и да оцелеят през зимата...

Някаква партия набутала районният съдия от Сандански във ВСС и по такъв начин той се възвишил над председателя на Върховният касационен съд на Република България. Това го няма и при чукчите.

Естественият ред на едно разследване е да се тръгне от телефона на Борисов и да се установи от кой номер му е изпратено съобщението. После - по веригата да се стигне до източника. Тази игричка аз, ама не от този телефон или аз, ама не в толкова часа не искаме да я гледаме.

Прост и нагледен пример за нещата в България! Във всяка нормална държава, всеки средно образован човек знае ,че от София до Варна не трябва да се пътува през Благоевград! Повече от елементарно е Борисов да прекрати тези караници, като покаже изпращача . Сега половин държава си играе на стражари и апаши!

абе хората гласували за ГЕРБ - вие защо не поискате от вашия вожд да каже истината? Или сте овце? За това България изчезва. Защото повечето в тази държава са овце.

Тези за баламурници ни вземат.За седмица всичко е покрито.И защо само служебния телефон,а не би с личния да не може да праща есемеси

Защо Борисов не си покаже получения смс? Там ще се види кой е номера..За будали ли ни взимат? Тази територия наречена България може да се оправи...единствено по следния начин : 1.Гражданите и селяните да си вземат властта. Как ще стане това.Разпуска се парламента ,президенство и правителство.Назначават се най-авторитетните и ерудирани хора на местна почва като ръководители според тяхната професия във всеки един квартал,всеки един вход на жил.блок,хората трябва да се групират според това кой какво може.Всеки един е полезен със знанията от професора до чистача..Всеки човек носи уникална идея и знание,съвет.*Създава се една пирамидална структура от много хора ,които желаят да променят тази територия,която да се преименува в държава.Ние трябва да се учим от управлението на Исландия и Швейцария.Хората ,които ще се излъчат на върха на тази пирамида ще бъдат управляван от независим орган,избран от местната власт,който ще бъде сменян в рамките на година за да не бъдат корумпирани.За корупция,изнасилване,убийство - 30 г, без право на обжалване.Всички партии забранени.ХОРАТА ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТ ВСЕКИ ЛИДЕР ,КОЙТО ГИ ВОДИ.ЖУРНАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ДИШАТ ВЪВ ВРАТА И ДА ЗНАЯТ ВСЯКА ТЯХНА СТЪПКА.ЗА ИЗМЯНА НА РОДИНАТА-ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА.И ЧОВЕКЪТ,КОЙТО ЩЕ НИ ПРЕДСТАВЯ ПРЕД СВЕТА ДА Е СИРАК ЗА ДА Е ОТДАДЕН НА КАУЗАТА БЪЛГАРИЯ, ДА НЯМА СЕМЕЙСТВО,ЗА ДА НЕ Е ЗАВИСИМ ОТ НИКОЙ

Как така ген.Борисов ще си го покаже! Няма закон в който пише, че трябва да си го показва! А, морал в ген.Борисов не търсете! Та, той е десен политик! А. преди време, още Президента Петър Стоянов се изцепи, че Морала в България е комунистическа Категория и не трябва да се взема од внимание! Вече десетилетия живеем без да считаме Морала за нещо важно и резултатите са видими!

Това, което е направил представлява натиск върху съдебната власт, което е незаконно, противоконституционно.

Не искаш ли,да ...

Аз съм средностатистически българин и имам 4 телефона, като официален ми е само един, колко ли имат някои други....

Сега Лозан Панов трябва да си подаде оставката! Не можеш да обиждаш колегите си по този мръсен начин и след това да се правиш на ощипана госпожица.

В България можеш да окаляш всекиго и от това не произлиза абсолютно нищо. Ще видиш, че няма даже да се извини на колегите си.

зашо не проверят тел. на яне янев за да стане ясно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

стига с тия пояснения, езикът на който се пише във форума е български и всичко друго трябва да се трие, а не да се превежда от системата...!

Абе какви разпечатки, какви пет лева?! Има десетки начини да се изпрати кратко съобщение без иобщо да се ползва SMS канала на който и да е оператор. Такава "разпечатка" не доказва абсолютно нищо.

Една разпечатка лесно може да бъде преправена, така както някои хора се опитват да се "преправят" физиономиите.

Как става това? Как го виждаш? Ти имаш ли си въобще някакво понятие от тези неща?

В Есемеса няма нищо интересно. Правителството трябва да започне да вкарва в затвора всякакви корумпирани съдии и бандити. Щото, както е тръгнало, Следващия застрелян и ограбен, може да бъде Бойко Борисов или Станишев или Доган. А може и всичките, един след друг.

Не, защо точно те. Може да бъде една честна и почтена жена, която винаги казва истината. Нищо учудващо няма да има.

"Председателят на Етичната комисия в съвета Ясен Тодоров например се мотивира с това, че изпращал съобщения с интимен характер на жени." Това е този,който преди 2 месеца каза в ефир,че жена му го мислела за мухльо!Да го веба в грозника-затова ли му плащаме,за да праща интимни смс-и по време на заседание на ВСС?!Това всичко трябва да се измете, ВСС да се закрие,каква е нуждата от "членката" Милка Итова?!Голяма специалистка-нема що!Да го *уха на един или друг.

Авторът на SMS-а остава неясен, защото все още десетина членове на ВСС отказват да покажат разпечатки. Председателят на Етичната комисия в съвета Ясен Тодоров например се мотивира с това, че изпращал съобщения с интимен характер на жени. Ми то всичко е ясно,и SMS са беше пратен интимно и така си звучеше,че е пратен към безащитна жена а куци и сакати от лазарета са я спасили:)) Колко лесно да лизнеш едни тъпи и охранини мазници-само ги лъзни по нанадолнището и те сами ще се разговорят.Значи този дето отказва разпечатката има Бати Бойко за жена,щото на него е пратил SMS-са

Колко телефона все пак има?

До М7:Не разбрахте ли,че за ВСС не ги избират.Членовете на ВСС са парашуиисти.Всеки представлява отделен клан на мафията .За парлама уж се избират.Вътре пък се съешават, за да имат кворум.

Няма вид на идиот , който пуска смс от служебният телефон

му пука. На въпрос защо Москов и заместниците му не признаят за проблема, а създават напрежение с куп обяснения за безопасността на ваксината, той отговори: Вместо управляващите да са длъжни на хората,които ги избираме и им плащаме, нещата стоят точно обратното. Ние се оказваме длъжни на тях. Те се превърнаха в наши господари заради пасивността ни, заради безхаберието и безразличието ни към всичко, което ни се случва. Заради липсата на гражданска активност и какво ли още не. В крайна сметка ние сме си виновни, заключи медикът.

Много странна тема и коментари. Какъв е проблемът, че някое ченге от ВСС е пратило смс до ББ. Това е некоректно, но никъде не е забранено. Проблемът е, че после ББ е изнудвал Лозанов с този смс. Т.е., че изпълнителната власт се меси в работата на съдебната. Бойко, непротивоконституционалствователствувай!

е луд да има само един телефон и от него да изпраща "информация" . Сто на сто има няколко телефонни номера, които не се водят на негово име. Нека Янето да даде разпечатката. Тия съвсем ни взимат за лапни шарани!

А Винету от Банкя що не представи разпечатка? Поне един път бъди мъж!

Целият контингент използва, прима карти на името на най различни клошари, просто да се провери от къде идва самия смс, към недосегаемия.

И Това са ВИСШИТЕ Съдии на България ! Представям си какви са обикновените съдии !!! Жалки лъжливи помяри !

По-скоро висшите съдии са помияри! Човек с достоинство не би бил избран във ВСС!

Престанете с глупостите, уважаеми институции! При цялата проследяемост на SMS трафика в рамките на операторите, е напълно бездарно да се занимава обществото с издирване кой на кого пратил SMS! При положение че просто се пуска едно издирване и операторите дават всички необходими разпечатки! Събират се два прости листа един до друг и се вижда кой какво и кога пратил! Всичко останало е само отвличане на вниманието и аз искам да знам от коя тема желаете да отвлечете общественото внимание, правейки народа на глупак.

Ясно е какво следва да се направи ,но трябва някой оторизиран да образува преписка.Като никой не ще ,кой ще ти пусне издирването ? Просто няма кой.Ако се намери някой смелчак да изиска справка за трафика на ББ ще стане ясно всичко/хем ще се разбере кой е пратил СМС на ББ , хем ще лъсне за пореден път "лъжливия гол задник" на онзи съветник, който го изпъчи срещу куршумите/.

МОЖЕ ДА Е ИЗПРАТИЛ SMS ПО ВОДОМЕРА

C какво безумие, занимават хората!! Kак, си "менкат" SMS-чета????.. пълна,.. порнография!!

Ех, ако Узунов се беше сетил да извади разпечатки и за останалите си сим карти -грешка нямаше да има човекът.

Да, от ТОЗИ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР - не е изпращал... :)

Хич, не му вярвам на Узунов. Много удобно разпечатката е само до 12,30 часа, а не до 13,00. СМС е получен от Панов в 12,46 ч., т.е. липсват 16 минути.

СЕГА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ХОМО ПЕДЕРАСИАС, КЪНЕВ И ИВАНОВ, ДАЛИ ЩЕ СЕ ИЗВИНЯТ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ОБВИНЕНИЯ НА ТОЗИ ГОСПОДИН УЗУНОВ???????

kirchevo

Не наборе, няма да се извинят а ще дойдат и теб да опънат.Да си доволен.

Узуто се съгласило да го тестят както Пернишкото пиво! Ибасси, РБ- юнако?

Тия от безделие по цял ден си пишат смс-и. Могат да се покрият естествено, нали с това се занимават постоянно. Дреме ми за тях и за игримните им възнаграждения. Тяхното време свърши.

А защо отначало отказа да даде разпечатка?!?!?! Сега никой няма да му повярва на този самозабравил се цървул!!!!!!!

То, клатенето, мани- мани? Но тешки мъди, са голе-ми! Прдна-насра се, приема се? Иначе, Вие, кво си мислите?

хубаво описваш настящия премиер, ама що от това? Пак го избират хората и така ще е докато е премиер. пожелае. Ти по-добре отгатни нали си Ностардамус кога в близкото столете ще спчелите - т.е. БСП-то.Аз без да съм пророк - прорукувам - никога повече.

Едно уточнение, приятелю. Никога не съм бил нито член , нито симпаятизант на БСП, нито пък съм гласувал за тях. Имам обаче вродена неприязън към простотията , комбинирана с нахалство и амбиция- все черти характерни за настоящия премиер. Затова и в предишни постове съм давал мнение , че България има нужда от Коалиция срещу простотията и наглостта-първо условие , за да започнар да се оправят нещата. Влез в кръчмата на което щеш шопско село и ще видиш как на една маса си говорят мирно, спорят мирно, смеят се мирно сдс-ари, бсп-ари, земеделци и между тях има наистина много почтени хора. В Кремиковски район всички бсп-ари гласуваха за кандидата на сдс-Панов, защото е свестен човек, местен и всички го знаят. Ако се създаде такава коалиция , то тя на първите избори ще прегази ГЕРБ като пиян лайно....

Не ме интересуват Никакви записи с клюки от Флашки. Интересува ме кога ще почнат да вкарват в Затвора разни корумпирани съдии ??? Това че някой съдия се е обадил на друг да каже какво е станало,или му праща SMS не ме интересува. По интересно би било ако разберем за Съдебно дело в което, корумпран съдия е получил определена сума Подкуп, за да отсъди в полза на някой бандит или корумпиран Чиновник, или депутат.

Е, а сега остава да каже и КОЙ му е дал разпечатката!!!

Един от най-уважаваните германски (ФРГ) канцлери Хелмут Кол в заника на политическата си кариера се разплака от мъка и срам пред камерите, притиснат от журналисти, че е скрил истината по въпрос от нацинално значение. Плака като дете и скоро си подаде оставката. 130 килограмов мъж с повече от 30 годишна кариера на топ ниво на световна сила. При нас един случаен пожарникар, рекетьор, още по-случаен генерал, още по-случаен кмет и най-случаен премиер прави луд един цял народ, прикривайки истина от национално значение-кой е нечистоплътния висш магистрат, несъобразяващ се с върховенството на закона, а именно : независимостта на съдебната система. А народа сумти и мучи наивно да чуе истината..... Ако питате мен, заслужавате си ги и двмата-мутрата и съдията, защото досега не полетя нито един маток(развалено яйце) към кочината, наречена Народно събрание

Коя е тази?

Абе да даде накрая разпечатка Борисов и да се види истината. Стига е мишкувал, нали е премиер на държавата да му се не види.

чакай да му направят и неговата, ще излезе, че никакъв СМС не е получавал....

Ако не може да се открие, може да се закрие - ВСС. И то завинаги. А лапачите да носят камъни.

Че какъв е проблемът да помоли секретарка, любовница, леля си, ... да напише. Защо не се изиска телефон на Яна Хубавицата.

14 януари 2016 г. за периода от 9.30 ч. до 12.30 ч. - е пращал интимни съобщения на ЖЕНИ? - Това е в работно време?????? - ВЪН изгонете го този ЕТИЧНИЯ от ВСС, той няма етика!!

Коментари - Узунов показа разпечатка - не е пращал SMS до Борисов | Днес.dir.bg

Узунов показа разпечатка - не е пращал SMS до Борисов

Новият представляващ ВСС Димитър Узунов показа телефонна разпечатка, от която става ясно, че по време на заседанието на 14 януари не е изпращал SMS до премиера.

Обратно в новината

Коментари - Узунов показа разпечатка - не е пращал SMS до Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Абе то и бат ви бойко покаа ено ОПОСКАНО досие на доносник ама хората си го знаят че си е такъв защото все още ИМА бая от тях,,Това освен това не е рапечатка а едно писмо от вивата дето отговаря че нямал писания с боко а като се знае колко е крадлива вивата с не един и двама ожулени от тях абонато направо му повярвахме на подлогата,

Устица,трябва,да се извини

На кого бе джанъм и за какво????че някой му написал една бележка подир седмица за нещо си детп не го е и проверил даже,,Умряха баламите дето ги биехте и искахте да ви се извинят че са ви препречели пътя,,

Ние се научихме от вас, че вината я приемаме само с мезетата, чевренотиквеник, така че ше има да чакаш извинение от нас като от умрял писмо, мислейки си, че пак сте успяли да излъжете някой идиот с тези измислени разпечатки, на батко чукундурчертата и големи ДС-КГБ конспиратори! Дори и за това не ви бива, лумпени!

Много подлоги има в съдебната система и за това сме на това дередже. След като за 25г.преход не вкараха в затвора ното един политик,става ясно и жизнено необходимо за обществото и държавата ни много магистрати, спред заслугите си да заемат своето достойно място в затвора.

Това с телефоните е ала-бала!Дори и доста от децата имат повече от една SIM карта.Хора на такива постове ходят с 2-3 телефона в джоба най-малко.

Виваком е ясно в кои ръце е. Най-лесно е да се изтрие един смс. Иначе интригата е ясна - да се настрои Борисов срещу Лозан Панов, че го вика във ВСС, а последният въобще не го е викал!

И за какво да се настрои боко след като никой не го е викал а по Конституция ИМАТ правомощията да го повикат,,Тиквата си действа по мутренски - разделяй и владей ама тоя път удари на камък и именно това го извади от релсите да нахълта във ВСС и да иска обяснение което е ОТНОВО нарушение на Конституцията,

Защо премиерът Бойко Борисов, "най-големият мъж" и "най-големият експерт по МВР и службите" поне в България, ако не и на Балканите, Европа и света, КРИЕ ТОЛКОВА ОТЧАЯНО И КОМПРОМЕНТИРАЩО, САМОРАЗКРИВАЩО И ДО ДУПКА ИЗПРАЩАЧА НА ТОЗИ SMS, без значение дали му е пратен или препратен? (въпреки че и н децата е ясно, че му е ПРАТЕН, а Янето е включен по спешност за спасяване на пожара и той с готовоност, като един Матросов, бленуващ за малко внимание и да угоди на новия си господар - преди прислужваше на Алексей Петров, сега явно са го зачислили към Борисов) Защо Борисов крие тази негова капия във ВСС толкова упорито, след като именно неговото съобщение той използва като формална причина за поредното си театрално изпълнение - доста долнопробно и слабо изпълнено, между другото - да нахлуе безпрецедентно и без покана, без някой да го е викал и търсил, на заседание на ВСС? И ЗАЩО ОХРАНАТА НА ВСС НЕ ГО Е СПРЯЛА? Гласували ли са ВСС да го поканят и приемат на това заседание, какъв е редът на присъствие )не говоря за журналисти и гости) на тези заседания на ВСС, И КОЙ МОЖЕ И ИМА ПРАВО ПО ЗАКОН И КОНСТИТУЦИЯ ДА НАХЪЛТВА НА ЗАСЕДАНИЯ НА ВСС И ДА СЕ ДЪРЖИ, ДА ЗАПЛАЩВА, ПРЕДУПРЕЖДАВА И ДА СЕ ЗАКАНВА НА ВСС ПО ПОДОБЕН НЕМИСЛИМ ДОЛНОПРОБЕН УЛИЧЕН НАЧИН? Кой, къде и кога му е дал правото на Борисов да нахлува на заседание на ВСС по измислен повод (защото крие формалния му автор, а и самото съобщение е с очевадно невярно, лъжливо съдържание, както се оказа и доказа - Лозан Панов не е искал Борисов ДА БЪДЕ ПРИВИКАН ВЪВ ВСС, А Е ПОПИТАЛ ДАЛИ ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ Е ПОКАНИЛА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ДА ИЗЯСНИ ФАКТИТЕ, В КОНТЕКСТА НА КОИТО Е СПОМЕНАВАН В РАЗГОВОРИТЕ НА "ДВЕТЕ КАКИ" И ЗАЩО НЕ ГО Е НАПРАВИЛА, което мисля, че всеки с малко мозък в главата си може да разбере, че НЕ Е ЕДНО И СЪЩОТО), И ДА СЕ ДЪРЖИ ПО ПТОЗИ ПРОСТАШКИ И НЕДОПУСТИМ НАЧИН НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО, И ТО ТАКОВА?

И защо сега големият мъж се крие като мишка, а не излезе и каже цялата истина - дори и такаяа, каквато я вижда, но с това кой и защо му изпраща текуша информация от заседания на ВСС? И как ще приеме и характеризира изпращането на текуша информация на МС на някой от неговите министри на лица отвън, от друга от властите, с които има меко казано сериозни различия? Защото така всъщност се доказва, че не друг, А САМИЯТ БОРИСОВ КЛАТИ ДЪРЖАВАТА НЕПРЕКУСНАТО С ЛЪЖИТЕ СИ, КАКТО И АВЕРИТЕ МУ ОТ САРАЙСКО-БИБЛИОТЕКАРСКАТА МАФИЯ, ОТ КОИТО УЖ ВСЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВА, И ВСЕ СИ ДЕЙСТВАТ В ТАНДЕМ В НАЙ-КРИТИЧНИТЕ МОМЕНТИ! Там разногласия има между тях само когато стане дума за разпределение на порции между кръговете, обръчите и хората им, тоест кой да вземе повече милиони, за да има и за летящи чинии, и за скъпи имоти, яхти и коли, и за ... къщи за милиони в чужбина на тях и на любовниците им, докато милиони бългати се чудят как да вържат двата края и да оцелеят през зимата...

Някаква партия набутала районният съдия от Сандански във ВСС и по такъв начин той се възвишил над председателя на Върховният касационен съд на Република България. Това го няма и при чукчите.

Естественият ред на едно разследване е да се тръгне от телефона на Борисов и да се установи от кой номер му е изпратено съобщението. После - по веригата да се стигне до източника. Тази игричка аз, ама не от този телефон или аз, ама не в толкова часа не искаме да я гледаме.

Прост и нагледен пример за нещата в България! Във всяка нормална държава, всеки средно образован човек знае ,че от София до Варна не трябва да се пътува през Благоевград! Повече от елементарно е Борисов да прекрати тези караници, като покаже изпращача . Сега половин държава си играе на стражари и апаши!

абе хората гласували за ГЕРБ - вие защо не поискате от вашия вожд да каже истината? Или сте овце? За това България изчезва. Защото повечето в тази държава са овце.

Тези за баламурници ни вземат.За седмица всичко е покрито.И защо само служебния телефон,а не би с личния да не може да праща есемеси

Защо Борисов не си покаже получения смс? Там ще се види кой е номера..За будали ли ни взимат? Тази територия наречена България може да се оправи...единствено по следния начин : 1.Гражданите и селяните да си вземат властта. Как ще стане това.Разпуска се парламента ,президенство и правителство.Назначават се най-авторитетните и ерудирани хора на местна почва като ръководители според тяхната професия във всеки един квартал,всеки един вход на жил.блок,хората трябва да се групират според това кой какво може.Всеки един е полезен със знанията от професора до чистача..Всеки човек носи уникална идея и знание,съвет.*Създава се една пирамидална структура от много хора ,които желаят да променят тази територия,която да се преименува в държава.Ние трябва да се учим от управлението на Исландия и Швейцария.Хората ,които ще се излъчат на върха на тази пирамида ще бъдат управляван от независим орган,избран от местната власт,който ще бъде сменян в рамките на година за да не бъдат корумпирани.За корупция,изнасилване,убийство - 30 г, без право на обжалване.Всички партии забранени.ХОРАТА ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТ ВСЕКИ ЛИДЕР ,КОЙТО ГИ ВОДИ.ЖУРНАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ДИШАТ ВЪВ ВРАТА И ДА ЗНАЯТ ВСЯКА ТЯХНА СТЪПКА.ЗА ИЗМЯНА НА РОДИНАТА-ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА.И ЧОВЕКЪТ,КОЙТО ЩЕ НИ ПРЕДСТАВЯ ПРЕД СВЕТА ДА Е СИРАК ЗА ДА Е ОТДАДЕН НА КАУЗАТА БЪЛГАРИЯ, ДА НЯМА СЕМЕЙСТВО,ЗА ДА НЕ Е ЗАВИСИМ ОТ НИКОЙ

Как така ген.Борисов ще си го покаже! Няма закон в който пише, че трябва да си го показва! А, морал в ген.Борисов не търсете! Та, той е десен политик! А. преди време, още Президента Петър Стоянов се изцепи, че Морала в България е комунистическа Категория и не трябва да се взема од внимание! Вече десетилетия живеем без да считаме Морала за нещо важно и резултатите са видими!

Това, което е направил представлява натиск върху съдебната власт, което е незаконно, противоконституционно.

Не искаш ли,да ...

Аз съм средностатистически българин и имам 4 телефона, като официален ми е само един, колко ли имат някои други....

Сега Лозан Панов трябва да си подаде оставката! Не можеш да обиждаш колегите си по този мръсен начин и след това да се правиш на ощипана госпожица.

В България можеш да окаляш всекиго и от това не произлиза абсолютно нищо. Ще видиш, че няма даже да се извини на колегите си.

зашо не проверят тел. на яне янев за да стане ясно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

стига с тия пояснения, езикът на който се пише във форума е български и всичко друго трябва да се трие, а не да се превежда от системата...!

Абе какви разпечатки, какви пет лева?! Има десетки начини да се изпрати кратко съобщение без иобщо да се ползва SMS канала на който и да е оператор. Такава "разпечатка" не доказва абсолютно нищо.

Една разпечатка лесно може да бъде преправена, така както някои хора се опитват да се "преправят" физиономиите.

Как става това? Как го виждаш? Ти имаш ли си въобще някакво понятие от тези неща?

В Есемеса няма нищо интересно. Правителството трябва да започне да вкарва в затвора всякакви корумпирани съдии и бандити. Щото, както е тръгнало, Следващия застрелян и ограбен, може да бъде Бойко Борисов или Станишев или Доган. А може и всичките, един след друг.

Не, защо точно те. Може да бъде една честна и почтена жена, която винаги казва истината. Нищо учудващо няма да има.

"Председателят на Етичната комисия в съвета Ясен Тодоров например се мотивира с това, че изпращал съобщения с интимен характер на жени." Това е този,който преди 2 месеца каза в ефир,че жена му го мислела за мухльо!Да го веба в грозника-затова ли му плащаме,за да праща интимни смс-и по време на заседание на ВСС?!Това всичко трябва да се измете, ВСС да се закрие,каква е нуждата от "членката" Милка Итова?!Голяма специалистка-нема що!Да го *уха на един или друг.

Авторът на SMS-а остава неясен, защото все още десетина членове на ВСС отказват да покажат разпечатки. Председателят на Етичната комисия в съвета Ясен Тодоров например се мотивира с това, че изпращал съобщения с интимен характер на жени. Ми то всичко е ясно,и SMS са беше пратен интимно и така си звучеше,че е пратен към безащитна жена а куци и сакати от лазарета са я спасили:)) Колко лесно да лизнеш едни тъпи и охранини мазници-само ги лъзни по нанадолнището и те сами ще се разговорят.Значи този дето отказва разпечатката има Бати Бойко за жена,щото на него е пратил SMS-са

Колко телефона все пак има?

До М7:Не разбрахте ли,че за ВСС не ги избират.Членовете на ВСС са парашуиисти.Всеки представлява отделен клан на мафията .За парлама уж се избират.Вътре пък се съешават, за да имат кворум.

Няма вид на идиот , който пуска смс от служебният телефон

му пука. На въпрос защо Москов и заместниците му не признаят за проблема, а създават напрежение с куп обяснения за безопасността на ваксината, той отговори: Вместо управляващите да са длъжни на хората,които ги избираме и им плащаме, нещата стоят точно обратното. Ние се оказваме длъжни на тях. Те се превърнаха в наши господари заради пасивността ни, заради безхаберието и безразличието ни към всичко, което ни се случва. Заради липсата на гражданска активност и какво ли още не. В крайна сметка ние сме си виновни, заключи медикът.

Много странна тема и коментари. Какъв е проблемът, че някое ченге от ВСС е пратило смс до ББ. Това е некоректно, но никъде не е забранено. Проблемът е, че после ББ е изнудвал Лозанов с този смс. Т.е., че изпълнителната власт се меси в работата на съдебната. Бойко, непротивоконституционалствователствувай!

е луд да има само един телефон и от него да изпраща "информация" . Сто на сто има няколко телефонни номера, които не се водят на негово име. Нека Янето да даде разпечатката. Тия съвсем ни взимат за лапни шарани!

А Винету от Банкя що не представи разпечатка? Поне един път бъди мъж!

Целият контингент използва, прима карти на името на най различни клошари, просто да се провери от къде идва самия смс, към недосегаемия.

И Това са ВИСШИТЕ Съдии на България ! Представям си какви са обикновените съдии !!! Жалки лъжливи помяри !

По-скоро висшите съдии са помияри! Човек с достоинство не би бил избран във ВСС!

Престанете с глупостите, уважаеми институции! При цялата проследяемост на SMS трафика в рамките на операторите, е напълно бездарно да се занимава обществото с издирване кой на кого пратил SMS! При положение че просто се пуска едно издирване и операторите дават всички необходими разпечатки! Събират се два прости листа един до друг и се вижда кой какво и кога пратил! Всичко останало е само отвличане на вниманието и аз искам да знам от коя тема желаете да отвлечете общественото внимание, правейки народа на глупак.

Ясно е какво следва да се направи ,но трябва някой оторизиран да образува преписка.Като никой не ще ,кой ще ти пусне издирването ? Просто няма кой.Ако се намери някой смелчак да изиска справка за трафика на ББ ще стане ясно всичко/хем ще се разбере кой е пратил СМС на ББ , хем ще лъсне за пореден път "лъжливия гол задник" на онзи съветник, който го изпъчи срещу куршумите/.

МОЖЕ ДА Е ИЗПРАТИЛ SMS ПО ВОДОМЕРА

C какво безумие, занимават хората!! Kак, си "менкат" SMS-чета????.. пълна,.. порнография!!

Ех, ако Узунов се беше сетил да извади разпечатки и за останалите си сим карти -грешка нямаше да има човекът.

Да, от ТОЗИ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР - не е изпращал... :)

Хич, не му вярвам на Узунов. Много удобно разпечатката е само до 12,30 часа, а не до 13,00. СМС е получен от Панов в 12,46 ч., т.е. липсват 16 минути.

СЕГА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ХОМО ПЕДЕРАСИАС, КЪНЕВ И ИВАНОВ, ДАЛИ ЩЕ СЕ ИЗВИНЯТ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ОБВИНЕНИЯ НА ТОЗИ ГОСПОДИН УЗУНОВ???????

kirchevo

Не наборе, няма да се извинят а ще дойдат и теб да опънат.Да си доволен.

Узуто се съгласило да го тестят както Пернишкото пиво! Ибасси, РБ- юнако?

Тия от безделие по цял ден си пишат смс-и. Могат да се покрият естествено, нали с това се занимават постоянно. Дреме ми за тях и за игримните им възнаграждения. Тяхното време свърши.

А защо отначало отказа да даде разпечатка?!?!?! Сега никой няма да му повярва на този самозабравил се цървул!!!!!!!

То, клатенето, мани- мани? Но тешки мъди, са голе-ми! Прдна-насра се, приема се? Иначе, Вие, кво си мислите?

хубаво описваш настящия премиер, ама що от това? Пак го избират хората и така ще е докато е премиер. пожелае. Ти по-добре отгатни нали си Ностардамус кога в близкото столете ще спчелите - т.е. БСП-то.Аз без да съм пророк - прорукувам - никога повече.

Едно уточнение, приятелю. Никога не съм бил нито член , нито симпаятизант на БСП, нито пък съм гласувал за тях. Имам обаче вродена неприязън към простотията , комбинирана с нахалство и амбиция- все черти характерни за настоящия премиер. Затова и в предишни постове съм давал мнение , че България има нужда от Коалиция срещу простотията и наглостта-първо условие , за да започнар да се оправят нещата. Влез в кръчмата на което щеш шопско село и ще видиш как на една маса си говорят мирно, спорят мирно, смеят се мирно сдс-ари, бсп-ари, земеделци и между тях има наистина много почтени хора. В Кремиковски район всички бсп-ари гласуваха за кандидата на сдс-Панов, защото е свестен човек, местен и всички го знаят. Ако се създаде такава коалиция , то тя на първите избори ще прегази ГЕРБ като пиян лайно....

Не ме интересуват Никакви записи с клюки от Флашки. Интересува ме кога ще почнат да вкарват в Затвора разни корумпирани съдии ??? Това че някой съдия се е обадил на друг да каже какво е станало,или му праща SMS не ме интересува. По интересно би било ако разберем за Съдебно дело в което, корумпран съдия е получил определена сума Подкуп, за да отсъди в полза на някой бандит или корумпиран Чиновник, или депутат.

Е, а сега остава да каже и КОЙ му е дал разпечатката!!!

Един от най-уважаваните германски (ФРГ) канцлери Хелмут Кол в заника на политическата си кариера се разплака от мъка и срам пред камерите, притиснат от журналисти, че е скрил истината по въпрос от нацинално значение. Плака като дете и скоро си подаде оставката. 130 килограмов мъж с повече от 30 годишна кариера на топ ниво на световна сила. При нас един случаен пожарникар, рекетьор, още по-случаен генерал, още по-случаен кмет и най-случаен премиер прави луд един цял народ, прикривайки истина от национално значение-кой е нечистоплътния висш магистрат, несъобразяващ се с върховенството на закона, а именно : независимостта на съдебната система. А народа сумти и мучи наивно да чуе истината..... Ако питате мен, заслужавате си ги и двмата-мутрата и съдията, защото досега не полетя нито един маток(развалено яйце) към кочината, наречена Народно събрание

Коя е тази?

Абе да даде накрая разпечатка Борисов и да се види истината. Стига е мишкувал, нали е премиер на държавата да му се не види.

чакай да му направят и неговата, ще излезе, че никакъв СМС не е получавал....

Ако не може да се открие, може да се закрие - ВСС. И то завинаги. А лапачите да носят камъни.

Че какъв е проблемът да помоли секретарка, любовница, леля си, ... да напише. Защо не се изиска телефон на Яна Хубавицата.

14 януари 2016 г. за периода от 9.30 ч. до 12.30 ч. - е пращал интимни съобщения на ЖЕНИ? - Това е в работно време?????? - ВЪН изгонете го този ЕТИЧНИЯ от ВСС, той няма етика!!