Разпуснаха спецподразделение на полицията в Мемфис след смъртоносния побой над чернокож

В четири видеоклипа, публикувани в петък, се вижда как полицаите нанасят побой на Никълс, въпреки че той изглежда не представлява заплаха

Обратно в новината

Коментари - Разпуснаха спецподразделение на полицията в Мемфис след смъртоносния побой над чернокож | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди бели полицаи убиваха черни, сега черни убиват черни обаче тогава мотото беше ,че бели расисти потискат черните. Даже се бутаха паметници на исторически личности, биеха се бели хора по ресторантите които не са достатъчно съпричастни с протестите. Сега след този случай за какво говорим изобщо, пак ли е расизъм или всичко е било едно голямо зомбиране преди изборите.

Да кажем... А ако на Валния Бай Ставри му ръгне плувката по-навъХтре и отнесе душата в Отвъдното ТОО....УСАта направо ще подхване Третата световна... ....А сега за негърчето- нищо !

Я да видим защо въобще е създадено такова подразделение. Ами много просто. Стандартната полиция не може да се справи с престъпността в негърските гета. Еле пък ако полицаите са бели. То и затова всички тия са черни. Защо са го утрепали. Ами защото престъпното негро не е спазил полицейско разпореждане. И се е мислил за неуязвим само защото е черен. Сега има голям проблем. Утрепали са негър. Напълно заслужено, ако ме питат мен Утрепали са го негри, в опит да го усмирят. Той е оказал съпротива, ама това никой не го казва на висок глас. Всъщност са си изпълнили задълженията, както е по закон. Ако бяха бели полицаите щяха да им разгонят фамилията. Но всички полицаи са черни. И малко трудно ще ги обвинят в расизъм. Всъщност това е и смисъла в негърските гета да действат черно полицаи. Ако се спазва принципа на прецедентното право, на този негър трябва да му дадат същата присъда като на белия полицай. И тогава всички ще бъдат недоволни.

ако си гледал филмчето във вчерашната статия черните побъркаха от бой кюмюра и след като не се репчеше вече. Просто им се е вдигнал адреналина и си го размазаха от злоба. Неграта най-добре си знаят, но както подхвърляха някои - наказателна акция, защото е продавал дроа на чужда територия. И да се научат, както и нашите - боя в управлението, на място където няма камери и без толкова очевидни следи.

Коректно, но не политически, би било да се отбележи, че всички тези полицаи, участвали в побоя, също са чернокожи!

На такива видеа в Русия и Китай не им казвахте ДИКТАТУРА бе Бг американци блеещи и навлажняващи се само като се каже "Американска демокрация" ?! Това ле е "съвършенното общество" на което искате да приличате - А задавате ли си въпроса там дали ще можете да си карате пияни , дрогирани и да минавате на червено и ако ви хванат ей тези " демократи" стройни нако тъборетки и черни като кюмура на Мариците и ви заритат , пак ли ще се подмокряте само като кажете " демокрация " ?!

полицаите са тъмнокожи, всичките пет

Трябва да разпуснат цялата полиция точно както настояват тия кукавелници. За да могат на спокойствие гангстерите да си развиват бизнеса и да стане САЩ като Мексико в състояние на гражд. война и да убиват десетки и стотици хиляди годишно при престрелки, обири, отвличания и т.н. Нека да има малко анархия, щом това искат! Или да им заградят там 1 щат за тях специално без полиция, да пробват 1 седмица да живеят там.

От изказването ти се подразбира, че напълно одобряваш онова, което се видя от клиповете. Или бъркам нещо!

Не знам какво искат - нали полицаите вече са уволнени и арестувани и с повдигнати обвинения?? Видеото е пуснато, няма скрито-покрито; всичко се раследва и т.н. Освен това майка му и баща му на момчето казаха да не се използва името на сина им като оправдание за вандалски прояви!?

Престъпник и полицай раса нямат, прекалена чак плашеща демокрация.

в САЩ защо още биете н@грите? Първо си оправете кочината, тогава казвайте на другите как да управляват държавите си.

Има една американска певица SZA(Сиза) която беше пет седмици номер едно в Билборд. В най-полпулярния клип на Сиза тя и гаджето ѝ (когото момата преспокойно нарича "моят негър" в текста на песента) обикалят града с пистолети и пречукват трима бели. Повтарям, това е видеоклип на популярна песен, който се върти нон стоп по ТВ с две черни ленти на пистолетите и прострелните рани. А в Ю тюб го има дори без черните ленти.

Трябва да се намери начин неподлежащите на интеграция джегали да ги върнат там, от където са дошли и на родна земя да си живеят както им харесва.

Абе, бийте ги по-малко тези, чернокожи, бе! Що требе да ги убивате? Ами, счупете му там двете ръце и двата крака и да си ходи дома да си гледа челядта. Па ако толкова ви се убива, ми подгонете малко латиносите, китайците... Тъй, де, не са само негрите негри в САЩ.

А нашите бели емигрантчета кво ги правят като ги проснат на земята, мале мале, бедна ви е фантазията.

Полицаите чернокожи, арестанта чернокож, но това било расизъм и насилие над чернокожите? WTF??!?! Ако не се беше правил на тарикат - сега щеше да е жив!

Бах го и у тарикатлъка, да тръгне да се пребира послед нощ, с колата си, удома,тарикат та дрънка.

В Кравария като отидеш до магазина имаш 50/50 шанс да не те застреля полицейски касапин, ако си не-бял.

Негъра никълз не преставлявал заплаха след като са го набили. Но преди да го бият е преставлявал и зашо това не се коментира!?!

Цигани, негри, афганистанци, араби и руснаци трябва да се бият, друг начин с тях няма.

А може ли този отряд да го назначат тук. Само това да се случи фиктивно ,престъпността ще секне наполовина

Не може.Сатанинската секта на Шорош не разрешава косъм да падне от главите на престъпниците.

В САЩ има тенденция за нарастване на насилието в обществото. Последната година няма седмица да няма масови разстрели някъде там. Сигурно има причини, да си ги търсят. Хората в момента са на улицата, но едва ли ще има промяна, защото обществения строй ражда и обществените отношения. Демокрацията дава на хората свобода, но тя избива и в свободия за отделни индивиди в обществото, а бе дефект в обществото, няма и не могат да го отстранят.

Въпреки старянието на САЩ да блокира всякаква информация за това какво се случва, много хора са информирани. Всичко там тръгва от пресата и социалните медии, нещата им могат да се оправят, но ако има нормални медии които да говорят истини.

"няма седмица да няма масови разстрели" каква седмица? Само в Лос Анджелис този месец има 5 масови стрелби. А месецът още не е свършил.

А не смяташ ли че Путин е виновен

А защо ви е страх да пишете "негър" бе?

Зашото толерастията забранява това. Има диктатура на толерастите която де разпространвва от сащ като чума по света..

Когато полицаи, без значение дали са бели или черни, претрепят до смърт някой бял, от мисирките ни вопъл ни стон. Но ако претрепаният е въглен веднага се вдига пушилка. Ово е стандард!

Защо давате имфо по час на лажичка. Защо не съобщавате че е пребит от 4 черни полицаи. Защо не съобщавате колко бели хора избиха, защото вече нямат полиция.

Стига с мелодрамите . Още в началото съобщиха че полицаите са черни. По всички световни телевизии и електронни издания и вестници се е въртят снимките на петимата в полицията след ареста като на престъпници на всички останали прстъпници. За белите пребити не съобщават щото предимно черните ги пребиват, а ги пребиват не щото са черни, а щото черните и латиносите статистически извършват 90% повече такива престъплния на улично ниво - обири, наркотици, банди, гангстери , следоватлно шансът да ги прбият полицаи е 90% по-голям. Белите вършат престъпления на друго ниво, по-рафинирано ниво.

Няма мелодрама, когат в метрото в Ню Йорк преди година един изрод започна да стреля и да използва обиди срещу бели, медиите се изредиха да го защитават. Няма никакви мелодрами, посолство на САЩ, на т. н. Демократична партия, казва по какъв начин да се пишат новини. Ясно се вижда как е написана статията по т. н. комунистически. КРИЕ СЕ ЧЕ СА черни.

Е па добре, което е зле за Америка е добре за България и света

ама защо пропускате в новината, че Полицаите също са ЧЕРНИ? И кво праймЕ? Нали белите са Винаги виновни? А сега??