Разпръсната отрова в кренвирши уби пет домашни кучета в София

Искам да попитам този, който я е сложил, дали спи спокойно, каза един от стопаните, които подозират, че става дума за стрихнин. Полицията не е изпратила патрул, каквато е процедурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я си яжте лайната и кренвиршите с отрова аре Ебаси тъпото племе...

Пак се разквичаха кучкарите и почнаха да лаят като помияри срещу хората и да ги кълнат. С дооообрите си души и безкрайна любов по мастиите, иначе всеки ден ръфат трупове на животни, убити, за да има какво да плюскат тези тоооолкова благородни кучкарски души..

Аз самият съм гледал куче в продължение на 13 години и съм силно привързан към тези животни. Безспорно, да убиеш каквото и животно по този начин, е ужасно престъпление. Питам се, обаче и нещо друго - тези собственици, които сега ревът по телевизията, как са допуснали кучетата им да изядат тази отрова? Има наредба - кучето се води задължително на повод, а ако е от злонравна порода и с намордник. Очевидно са отсвирили тази наредба и са ти пуснали свободно разхождащи се. Еми сори тогава, не ми ревете по телевизията.

Ама хапваш месце, без да се замисляш, че е от убито животно. Аман от лицемерните ви кучкарски тъпотии. Само мастиите ви заслужават да живеят. Да се обичат и уважават. Ай, сиктир.

Предизвиквам ви да прочетете коментарите които сте написали пред приятели или семейството си ...

Давам ви 1 година да се спрете кучемразци , иначе ще хвърлям бонбонки с отрова в градинките на децата ви! Ще ви излежа на драго сърце , помияри гадни!

Ти нормален ли си бе,олигофрен! Откъде знаеш,че са родители,та да тровиш децата!!!Изрод!!! Ти си като този убиец на кученцата,даже по-зле!Простак!!!!!

Лизачката сменяй държавата или вземете мерки да не мразите кучета! А ония горе ме кефи , най ги обичам надъхани преди да плачат за мама и баба!

Какво се чудиш ? Този сбърканяк е класически пример за социопат, демек кучколюб. Той деца ще избие с особена жестокост, човешки трупове ще гази заради една въшлива и крастава мастия, с която спи, яде, ближе, мачка... Това са изродени дегенерати. Неграмотни, озлобени, психясали, омазнени, беззъби, с вмирисани непрани дрехи, с набити косми по тях, чорлави, некъпани, мръсни, нечистоплътни, миришещи на лошо, зловонни. Абе, помияри на два крака ! Човекомразци!!! Детемразци!!! За тия откачалки само кучетата са важни и обичат. Нищо и никой друг.

Всяко действие има противодействие и за теб скоро ще има

В злобния коментар по отношение на децата, личи една пренебрегната стара мома, лезбийка или педераст, за които децата са неприятна грижа и предпочитат кучета, които да не им отнемат много време и проблеми.

Много смели думи. Скрит зад псевдо ник....... интересно ми е ако хвана и ти публикувам ИП адреса, до довечера дали ще си толкова смел или ще се правиш че не си в къщи ? Преди да започнеш да бълваш смели думи и да ми обясниш какъв звяр си прочети какво е Кali Linux. В страната на НЕ ограничените възможности и интернет пречупен през призмата на 3 доставчика ...........

Друже, заплашваш с убийство и то насочено към деца ...... много ми е интересно за колко време след сигнал към органите на реда ще почукат на вратата ти. ДИР БГ няма да те скрие когато става дума за заплаха от убийство

Иди ди еби майката, комплексар.

А ти докато хвърляш бонбонки с отрова е градинките на децата аз ще съм при майка ти да си играем на гергьовско агне.

Дано всички дето пишат ,че добре действал изрода да трови- майките ви да се разболеят смъртоностно и да ревете 1 месец , скапани лумпени ! Ковид за вас и децата ви!

Типично за социопатите кучкари циганските клетви, нали ви чета по групите за кучета, а и сте неграмотни повечето...

Няма да те разберат. За съжаление в България е пълно с тъпи вмирисани прости селяндури, за които домашните животни ако не дават мляко и вълна, не трябва да се отглеждат. Кучемразците мразят и хората. Всеки, които причини зло на животно, може да убие човек. Това са психопати които трябва директно да бъдат отстреляни

Кучкарите пускат кучетата си в околоблокови градинки и паркове без каишки и намордници, пускат ги да серат на места, където играят малки деца и не прибират лайната. И всички трябва да се съобразяваме с тях и да ги избягваме. Градовете са места за хора, а за кучата има ограничения. Кучкарите като не спазват тези прости правила, ще получават санкции. Не може хора да ходят с маски, а кучета без намордници и каишки на обществени места.

Отровата е трябвало да бъде за теб, скот миризлив

Тоя дето хвърля отрова , цялото му семейство на бавен ток , така че и баба му да се обръща в гроба от писъците му!

ще ти дам слез пред входа за малко

Дано и децата хапнат кренвиршка , та да се чатнат и кучемразците , ме така не става

тебе да не те е ухапало дете бе

При липса на ясен регламент и закони често се случва хорада да вземат закона в свои ръце. Търсете някий нахапан от куче, или някой, чиито роднина е пострадал, а собственика е останал ненаказан. Под собственик разбирайте община за бездомните или стопанин. По друг начин не може да се обясни подобна омраза, която рискува живота и на деца. Нещата са двуяки - не са черни и бели. Какво са виновни съвестните стопани на животни, че някой друг решава да не сивзема отговорност за животното си? Какво е виновен потърпевшия отровител, освен за това, че безсилието му пред липсата на закони се е превърнало в гняв? Трябва такива неща да не се допускат!

То изкълченото правосъдие това прави противопоставя хората едни срещу други, защото държавата не си върши работата застави "онези" с евр. Пари да си приберат кучетата, те се движат на глутници и хапят, деца, старци всякакви хора, а разни организации прибират пари,дето някой отвън им дават да се грижат за кучетата, и така един омагьосан кръг

А пък в никой парк в София човек не може да се разходи, без да настъпи кучешко лайно. Обзалагам се, че отровителят няма нищо против кучетата, а против собствениците им, които се правят че си гледат телефона докато техният любимец мощно наторява околността...без после да си го вземат, творението...

Така е. Той сигурно би предпочел да отрови говедата стопани, които не разбират от дума, а още по-малко от правила, но за съжаление ако го направи тогава държавата изведнъж ще се разработи. И ако иска да си реши проблема с кучетата му остава един единствен изход - и той за въпросните кучета е летален.

Мястото на свободните животни им е извън населените места ,тези защитници първо да скочат срещу ловците по АФРИКА,РЕЗЕРВАТИТЕ , да скочат срещу войните по света и избиването на невинни хора защото смятам че човешкото същество е по ценно от някакви животни

на глупаците?

Най-същественото в статията - тъпите полюционери не са си мръднали дебелите дирници! Някой е заложил храна с отрова, а полюционерите си бъркат в носа. Тези кренвирши може да ги опита и някое дете, което за миг майка му е изпуснала от поглед. Всичките са за изриване!

Каква им е работата на домашните любимци да ядат подхвърлена храна, къде сасобствениците ? А що се отнася до бездомните кучета , къде е общината , че хората да се налага сами да се оправят ?! Зачитам животните, но хората зачитам повече.

куче имал ли си? Като ходи пред теб не виждаш и на каишка какво може да лапне

А за наморник не са ли чули?

а ако детето ти изяде парчето, тогава какво

Ами то ти ако се съобразяваш няма да се налага да се питаме "ами ако дете я лапне отровата". Той дето сложил отровата толкова му акъла а да те питам твоят колко е? Като не си гледаш кучето както му е установения ред настройваш хората негативно, а хора всякакви. На запад що не ги тровят? Щото хората се съобразяват и ако не се съобразяват съответните служби се заемат с проблема и той се решава.

Нема пари за хората, Наще купуват скъпа храна за кучета или котки...аман от глупости Който иска купе ,да вари на село. Осраха и опикаха ми колата..... Даже я надраха...не ми дреме . Аз знам кой е сложил ,щот го видех. Нема го Издам на куките.

Ти си толкова глупав,че дори не се замисляш,че това е много силна отрова и може да попадне навсякъде.А при подаден сигнал за опасни средства(остави кучетата),веднага трябва да се вземат мерки.

Научи се да пишеш бе неграмотник

уф, пак се почна. Всички кучкари са боклуци. Всички кучета са злобни. Всички които не обичат кучета са мръсници. Кога ще ви се набие в тъпите глави, че делението не е на на "свестния аз" и "всички останали мръсници". Не сте 5 годишни, че да трябва да ви се обяснява, че между черното и бяло има 255 нюанса сиво и, че наказанието трябва да е ЛИЧНО. А, не да наказваме някой, който ни прилича достатъчно на виновния.

Кучето е най гадното жувотно на света , не донася никаква добавена стойност за стопанството, напротив, с една дума ПАРАЗИТ.

е ти си гранде празит по тази логика

По цял свят се използват граничарски кучета, полицейски кучета, кучета водачи на слепи, кучета за терапия на деца аутисти, кучета за диабетици

Като не се яде или ебе за какво е на селянина куче

Машаала, който води кучетата без намордник и в градинките и парковете .

слагай маска на детето си каун

Това е убийство и за него се лежи в затвора. Като някоя майка изпикае детето си в градинката трябва ли да убиием детето? Но има и още нещо - човекът сложил отровата и убил невинните животни ще страда независимо дали го открият или не.

Вие съзнавате ли, че сравнихте дете с куче ?

Да осъзнава, за кучкарите кучето е на по-високо ниво от дете, в най-добрият случай са наравно

Знам че е обидно за кучетата но те ще ми простят защото имат добри души. Иначе имам 2 деца и куче - както и собственици на отровените кучета описани в статията

Куче се гледа на двора в село. Когато е в града винаги може да попадне на случайно загубена отрова, антифриз, изтекъл от някоя кола и т.н.

е и селяните на село, аре

Този поставил отровата трябва да бъде бичуван, не само че е убил невинни живи същества, а и за потенциално убийство на човек. Ако някой гладен се беше отровил?

Може. Ама като почнат да съдят ефективно собствениците на кучета убили човек. Забележи не говорим за потенциално убийство на човек, а за реални случаи на убити и изядени. А доколкото помня от подобни случаи обикновено дори кучето не бива приспано.

Затова ни е такова положението, едни викат срещу кучета, други срещу собственици, трети срещу хора взели закона в свои ръце или микс от тях. Не е истина в какъв миш-маш на Данте живеем.

А забележките от бизнес сградата за какво са били?

Че си пускат помиарите да осират тротоара, както обикновено.

Даааа така става като не се обръща внимание на забележките и кучкарите си правят каквото искат, умрелите животни да тежат на тяхната съвест....Дано се научат да се съобразяват и с хората не само с кучетата.

Прекрасна новина!! Дано все по-често се случва това. Ако законите се спазваха от кучкарите, това нямаше да се случи. Мен ме нахапа домашно куче, докато бяхме на детска площадка със сина ми, където е ЗАБРАНЕНО за кучета... но, както казах, кучкарите от закони не се интересуват!

Ако случайно някое от отровените кучета е имало стопанин, който събира след него и не ходи по детски площадки пак ли "така му се пада"? п.п. И добре е направило кучето. Те разпознават боклуците безпогрешно... :)))))

Ами то обикновено невинните го отнасят в тоя живот. Колко често при катастрофа убиецът оцелява а невинните го отнасят? Животът не е честен, сбогувай се с тези илюзии.

В 7 кучета опикават и одрискват пред бизнес сградата. Към 9 работещите там се радват на тази мизерийка. И така всеки ден с месеци и години. Докато на някой му писва да се оплаква на арменския поп. Работна хипотеза.

Ако кучето е било с намордник(както е по закон) щеше да е още живо. Толкова са прости нещата

ако и децата бяха с маски, щеше да има и сумати живи хора, толкова е просто

Хайде кажи ми колко дечица са умрели от отрова, хвърлена за кучета? Но виж, за дечица, убити и обезобразени от "кучинцаа" мога да ти пиша много. Виж, за затвор за някой от стопаните им - не!

Най-обичам някой дето си е пуснал 100 килограмовия озъбен пес да тича на 30м пред него, а той навил каишката под мишник и ми се хили отдалеч 'А, то не хапе'. А ритници яде ли?

Който гледа диви животни/кучета/в града,вързани на каишка, е САДИСТ.Прави го за собствен кеф и съзнателно го лишава от естествената му среда-ПРИРОДАТА.Налага му собствената си воля да изпълнява команди,присъщи само за разумно същество.Това е насилие над волята.Като много имат нужда от добитък,да си вземат овца,коза,прасе и да си я гледат според изискванията на населеното място и Наредбите,приети от общината.

Естествената среда на кучето не е природата, т.к. не е диво животно.

Именно на къра да пази стадата, но кърът не е град.

Защо не се правят редовно проверки за кучета без каишка?

И за документи на кучето.

В София, Младост се правят редовно проверки.

Имаше някакъв преподавател откаченяк от Лесотехническия, който действаше в района.

И добре действа

Ммм, най-обичам звука на квичащи кучкари рано сутрин. Някога ще се научите ли, че отглеждането на куче е и отговорност - и към животното, и към заобикалящите ви хора. И че има закони и разпоредби, които важат и за вас. Без повод, без намордник, в местната градинка да пикаят и серат - в която сигурно играят деца щото няма къде другаде. Необучени да не взимат от земята, и изобщо храна само от собственика. Извършеното е неправилно, но има причини да се случи.

Децата пречат на разходките на кучетата. Днеска си връзвам кучето в детската ясла вътре в двора и изведнъж едно хлапе идва да дразни кучето.

Не мога да преценя дали е нуспешен опит за ирония или просто си кретен.

В България кучетата и хората са равнопоставени... И на мен ми се повръща като видя псетата да препускат безконтролно, или жени в детеродна възраст да ги ближат и викат на кучетата мамче... Ама тровенето не е решение... Трябва ред от общината, контрол и глоби за псета без каишка.

Дори тези с каишка може да нямат паспорт за кучето. От 2007 всеки домашен любимец е длъжен да има такъв.

По интересното в случая е, че винаги когато се слага така отрова не е в район в който има улични кучета. Просто собствениците на кучета да се замислят, че отровата някой я слага точно заради домашни кучета които не се водят на разходка а се пускат на воля по улиците, че на всичкото отгоре и са недохранени и ядат всичко що намерят. Не ги подкрепям тези с отрови за кучета но това е безобразие да не можеш да отидеш в някой парк на разходка без по алеята да те нападне някое куче, на което собственика е на няколко километра и го е пуснал наволя да си шета в парка. А в малките градинки около блоковете седнали на седянка и само подвиква от далеко кучето да не те напада. Е да ама кучето не слуша и като стане белята да уплашат някое дете или да ухапят някой и веднага вземат кучето и се прибират тихомълком. Ако имаше институции на които да се оплачеш, че разхождат кучета които 90% са нерегистрирани, без чипове, ваксини и т.н. и свободно разхождащи се без каишки просто този проблем с отровени животни нямаше да го има.

Кучешко - тираджийска държава.. Едно време разхождахме внучета, последните 30 години- кучета. Евро - краварски "ценности".

щото в русия е цъфнало

Със сабачки, анцузи и силикон

К.во от това? Това си е твой здравен проблем.

Пръскането на отрова на обществени места е престъпление и този, който го е направил, трябва да лежи. Ама било го хапало куче. Ами като го е ухапало, обажда се в приюта и да идват да го взимат. Ако сериозно го е нахапало - да вземе една сопа и да го потроши. Като пръска отрова избива не само други животни, които нямат нищо общо с проблемите му, ами и е потенциално опасно за деца. Много птици също ядат кренвирши. Един отровен е достатъчен да избие всички птици в квартала. Като бях дете беше пълно с птици - от гълъби, до врабчета и гарвани. Сега ако видя викам ура. Не виждам каквато и да е логика да се защитава изрод пръскащ отрова опасна за всичко живо наоколо. Днес трови животни, утре ще реши да трови хора. Пак казвам, ако го е хапало куче да отиде и да го потроши - лично това куче. Скотско общество пълно със скотове.

Абе брато то и едно куче като ти дойде без каишка и намордник и те наръфа или ти сдъвче териерчето ти с нищо не си виновен. И докато не се научим да живеем в хармония и разбирателство и да се съобразяваме все така ще е.

Не е трудно да се стигне до извършителя. Кой има достъп до такава отрова, кой е купувал скоро кренвирши от кв. магазини, преглед на всички камери в района, анализ на закани и забележки и т н.....После ни го дайте на нас !

Убиха ги стопаните им , които не водят кучетата си на каишка и не ги контролират!

ако си имал куче знаеш, че и да на каишка пак бързо яде и вижда преди теб

Тогава ще му сложиш намордник

ИДИОТИ И ЗЛОБНИ ХОРА, ЗАСЛУЖАВАТ ТАКИВА ДА БЪДАТ ОТРОВЕНИ. ИЗРОДИ! БЪЛГАРИНА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ МИСЛЕЩ ЕВРОПЕЕЦ .

Не викай.

При нас НЯМА помияри !

Що за стопани са тези кучкари?!? Моето куче е ВИНАГИ с намордник, на каишка, нося му " паспорта" и до мен! Има елементарен процес- дресировка- който вменява зависимост на животното от стопанина!!! Кучето ми не се храни с храната, която му поднасям, докато не му разреша! За мен си е виновен стопанинът!

ние сме от друга галактика бе

Съжалявам за загубата на стопаните, обичам животните и в частност кучетата. Живея в Люлин и не смятам за правилно да гледам голямо животно в апартамент. Да не говорим, че близкото училище 27 ОУ се превърна в градина за разходка на кучета. Власт имащите си затварят очите. НЕ вярвам в агресивните породи а в слабохарактерни собственици. До всички собственици на кучета, спазвайте разпоредбите за наморници и каишки, торбички за екскременти и не водете мини кончетата си в местата за разходка на деца.

А,ве шматко! Бездомните кучена кой ще оборудва с намордници?

Някой питаше как спи този с кремвиршите. Ами най-вероятно спи нахапан, щом е стигнал до подобна крайност. Хора, разхождайте ги с каишка и / или намордник. Не сте сами.

В днешния ненормален свят, много хора заместват децата с кучета, под влиянието на холивудските филми придаващи човешки качества на животните. Отделно животът в панелките ги отделя от реалната връзка с природата, и от тук ненормалната привързаност и мислене на кучкарите! Мястото на кучетата е на село, сред природата и на открито, а не по градските паркове и градинки където играят малки деца!

Прекалено точно и коректно си се изразил. И макар всичко да е 100% вярно, те не искат да те чуят и нямат капацитета да те разберат. Просто помиярското си е вътре в тях.

Ти си истински Демократ, пазител на човечеството! Стилът ти на писане, в болд и на нов ред е блестящ! Прав си! И селяните на село! Я сега кажи от къде ти е родата.

Така е, като разхождат т.нар. "домашни любимци", а.к.а. "помияри", където им падне. Писна ми на полянката до блока да им гледам лайната. Не, че одобрявам какво е направено, но го разбирам...

Докато не се обособят специални зони като в нормалните държави там да се разхождат кучетата, ще е така цялата София е насрана от кучешки л*на ,всеки тротоар,градинка и парк навсякъде е насран,никой не си чисти след кучето както е по закон ,но тръгнали да обвиняват полицията че не реагирала ,ако всички спазваха правилата нямаше да се стигне до тук ,няма да открият кой ги е отровил както винаги,има толкова много отрови които се продават свободно особено селскостопански ,че всеки и да бъде хванат ще каже че не е знаел какво е и само глоба за нерагламентирано изхвърляне на пестициди или препарати ще отнесе.

споко в Индия хората серат по улиците.

Има такива места, но кучколюбците не ходят там!

Винаги слагам намордник на кучето си като го изкарвам навън, макар че не е агресивно. Освен че така трябва, не се налага да го гледам какво яде от земята. Може би петимата колеги ще си вземат поука от трагедията. Намордникът пази не само хората, а и самото куче от изродите навън.

а за кучетата под 10 кила?

Това не са кучета а пародия

Намордници има за всяка порода.

велик си

Знам и така се чувствам. Особенно след една магистралка.

всеки път като хвърлят отрова, почва едно вайкане в кучефилския лагер "ама защо" . много хора услужливо им отговарят на тоя въпрос, но модерастите , явно кучефили и те самите, така палят мотора че във гнева си изтриват отговора и кучефилската общност си остава в неведение, което логично води до следващата акция с кренвирши и така нататък.

с пожелание за рак, юри.

Това потвъждава на какво ниско ниво в развитето си останал. Никой не ти е крев , че си неудачник в живота. Все пак не забрявай, че горе може и да има някой.

ей наркоман

Е за това говоря. Ти му показваш къде греши, той ти се дърви, накрая го отнася животното.

всеки път като прочета подобна новина - искам да хвана говедото, докато хвърля отровата - ще му помогна да я изяде! ако ще и анално - но ще го накарам да изпита онова, което причинява на животните! с какво неговият живот е по ценен от живота на другите живи същества?!? убийството с антифриз е едно от най-ужастните! часове агония.... дано някой път намеря някой отровител!

Искаш ли това да го обясниш на прасето от което си взел пържолите за вечеря. Ще е интересно и да разбера защо кучетата имат повече права от другите животни. не че можеш да отговориш смислено де.

Ама ти какво смяташ, че иска да направи човек като си види опиканата кола или стъпи във фъшкиите на кучето ти? Мисли си как му се иска да те беше хванал да те накара да ги изядеш. И това всеки ден.

Зящо не пишат в кой квартал е отровата, поне за пазим кучетата си и децата!

Манастирски ливади

Аз самият много харесвам кучета, признавам че вече ме е страх от големите породи. Но случилото се не може да е изненада за никого. Както не е изненада когато за пореден път човек бъде нахапан или за пореден път стъпи в кучешки екскременти. Всеки знае що за екстремни хора се срещат в нашето ежедневие. На "кучкарите" (какъвто и аз съм бил) им се каза 100кратно - Дръжте си телетата на каишка и с намордник, прибирайте им мизерията, съобразявайте се с другите хора, но масата от тях правят каквото си искат. Ами дори изрично им беше казано, че това ще стане. Под всяка статия за нахапан от куче има по няколко коментара на тема антифриз. Ама говедото вместо да си вземе поука казва "аз ако те набарам...". Щото у нас всичко се решава с насилие... И така някой е решил да си реши проблема с насилие. Ама как спял. Ами както спи всеки чийто пес е нагризал някого. Трябва на цялото кучкарско съсловие да се промени манталитета. Иначе такива случаи ще продължава да има. То е като на пътя - докато се шофира идиотски ще има убити и осакатени.

тоест тук и за петте кучета ти си сигурен, че са бездомни или без каишка.

То си пише, че са домашни, а много хора ги пускат без каишка, да не се правим на ударени сега. Не оправдавам извършеното, но това е реакция, не вярвам да е спонтанно. От бизнес сграда правели забележки. Ами ако всеки ден сградата е опикана и осрана ще правят. Но ти търсиш логика у извършителя. Помисли за бой на пътя. Обикновено битият го отнася заради 1000 подобни преди него. Вероятно заради дреболия, но тази дреболия е капката преляла чашата. В неговото съзнание предполагам, че си мисли как си отмъщава на всички кучета.

Най-лесно е да си измислим приемлив мотив за едно престъпление и така да приключим самодоволни от изводите. Но не е така лесно. В случая не става въпрос т.нар. "кучкари" как, къде и защо си разхождат кучетата. Не става въпрос имат ли домашните любимци място в апартаментите, в града. И в този ред на мисли - за много такива въпроси в тази новина НЕ става въпрос. Фактите са следните: кучета са отровени! Това безнаказано деяние ли е? Има ли значение домашни или не - позволено ли е? В един европейски град, претедиращ за определено ниво на цивилизация, има ли място подобно деяние? Ако е ДА - да се приготвим за последиците за нашите деца, за околната среда, за нас самите. Ако е НЕ - това престъпление трябва да се накаже. И тук стигаме до онази част от действителността в България, която именно разделя на лагери хората - Законодателството ни. Ако има такова - то трябва да се прилага по всяко време, за всеки случай, когато то се нарушава: куче без каишка в места не обособени за тях - глоба; за нападение - сурови наказания и за кучето и за собственика и т.н. Но и - посегателство върху домашен любимец - наказание строго и съответстващо на деянието - затвор. Някой правел забележки. Някой бил нахапан. Домашните любимци били малки кончета. Ако е отнет човешки живот, колко от вас ще оправдаят деянието, само защото на жертвата е правена забележка, сбил се е с някой или ... е прекалено едър?!? Нещатат са прости! Има ли престъпление или не! А за всички неуредици по българското законодателство, касаещо домашните любимци се обърнете към хората, които творят законите в държавата! Случилото се е ужасно деяние! Съчувствам на стопаните за тяхната загуба и силно се надявам да бъде хванат и наказан виновника. Малко ввероятнто е това ще се случи, уви! :-(

Що за урод трябва да си, за да си отделиш време да търсиш, да направиш и да оставиш отрова, която да убие домашен любимец? Колко скапан ли ти е живота, за да убиваш животни? Какво ли представляваш, за да издевателстваш над животни? Какъв ли боклук трябва да си, за бъде убийството на животни това, с което да се занимаваш? Убийството си е убийство. На тези изроди ще им кажа следното: 1) Никой не си позволява да убива домашни любимци просто така. За кеф, или защото нещо ти е криво. Това е противоестествено и не го има никъде в природата. 2) Дори и в Древен Египет, който вече не съществува, са се отнасяли с особена почит към домашните любимци - котките. 3) Дори и на Запад, където много обичат войните и кръвопролитията, тачат, уважават и осигуряват най-доброто за домапните си любимци. 4) Убийството на домашен любимец е много тежък грях и е равносилно на убийството на дете, защото душата е невинна. 5) Живота ти няма да стане по-добър. Ще стане милиард пъти още по-зле. 6) Преди да се тръшкаш и да почнеш да се разпореждаш с това кое животно ще живее и кое ще умре понеже е срало в градинката, ако обичаш се сети, че и ти имаш дупка от която сереш лайна, дето не миришат по-добре или по-малко от тези на животното. 7) Не предизвиквай Бог и не подлагай на изпитание Неговото търпение. Този път си убил животното, следващия път малко дете ще го лапне и ще убиеш него. А дори и по закона на човека, за убийството на дете се ходи в пандиза, така че си прави сметката.

Прочети колко коментара на изроди има! Къде живеем!

Дира, трийнето го тоя Киро най-сетне! Изцапа всичко!