"Разпоредба 42" остана, а градусите рязко паднаха: На границата между САЩ и Мексико става драматично

Нелегалните влизания в страната може да достигнат до 12 000 на ден, а правителството на Байдън разполага с ресурси да се справи с едва 1/3 от тях

Обратно в новината

Коментари - "Разпоредба 42" остана, а градусите рязко паднаха: На границата между САЩ и Мексико става драматично | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да заповядат руснаците в мексико-само ми е любопитно как ще се разберат с картелите:)))) Пък картелите са толкова добре въоръжени колкото и руската армия. Калашници РПГ и други подобни.

А бе-нали руските тролове все викаха - Мексико с русия????? Пък тия се избиват да ходят в щатите:)))))) Глей какъв парадокс- предпочитат да са слуги в щатите, вместо да ходят в прекрасната свободна Русия:)))))

Не знам за руските тролове но българите още сме с визи за САЩ,докато Байдън разреши на всички латино и централноамерикамци на практика дори да не минават гранична проверка.Просто констатирам факти.

Вас водещите руска пропаганда да не би да ми пускат без визи за русия????? А хем би трябвало-такива геройства полагате срещу собствената си държава, за да угодите на господаря си русия. Ама колкото и платена папаганда да изпишеш не можеш да промениш простия факт - никой не иска да ходи в русия.

Напоследък имам чувството, че сме част от идиотски холивудски филм - от тези нелепите, катастрофичните. Ковиди, войни, всички харчат милиарди за оръжия, а през това време климатът драстично се променя, мигрантски вълни. Някакви милиардери обясняват как трябва да ходим на Марс, защото тук няма бъдеще и тн. А тези които са избрани начело на страните са като зомбирани. Нормалните хора са още по улиците и транспорта и също се чудят къде ще му излезе края. Явно стигнахме предела на тази цивилизация и идва време за рестарт…

Ами че вървим усилено към рестарта - ядрена война - след нея тея дето останат че са кротки агънца за няколко века поне. Ужасите на първата световна хванаха дикиш само за 30 г. Втората беше по кофти и начеше крастатата за около 80години ама май толко беше. Загрижили се за климата че температурата щяла евентуално да се качи с един градус селд 100 години, а ядрената война ще придизвика зима за около 100 така че споко.

Ей сега му е майката Путин да назначи Медведев за президент на Мексико и за започне ударно да изпраща оръжия там. Включително и ракети с ядрени глави, разбира се. И обещания - за всеки мексикански войник - вила с морска гледка в Калифорния ;)

Проблемът е в това, че Путин нападна Украйна без да се съобразява с никого. Ако САЩ нападнат така Мексико си е агресия и би било логично да им се наложат санкции и Русия, Китай и тн да започнат да доставят оръжие на Мексико.

А САЩ, като нападна Сърбия, Ирак или Либия кой попита? Без даже и уведомяване на ООН. Израел, като влиза всеки ден в Палестина или Турция, като влиза в Сирия или Ирак пита ли някой????

А защо Радев да не назначи Стефан Янев за президент на Китай? По-реалистично е... А и по-лесно ще стане. Путин видяхме колко може и колко струва

Мексиканците напират за америка не за русия:))

1во Щото нема ни сила ни пари да го направи 2ро Ако стане никой нема да остане в Мексико

че то няма никаква граница....откак тоя малоумник е президент, само "преброените' дето спокойно си влязоха са почти 3 милиона. Покрай тях сигурно още толкова. И никой не знае кои са, от къдее са...въпроса е да се докопаш до рекичката, която служи за граница. Много по-страшно е, отколкото в Европа и никой. нищо. нее прави.

И ще стане още по драматично колко наркомани ще измрът а колко още господ ще ги наказва за своите грехове опустошени държави за милионите жертви.

Някой промит мозък русофил може ли да ми обясни, защо кубинци и венецуелци - първи приятели на Русия и братски страни искат да емигрират в прогнилия западнал фалирал американски кенеф, пълен с наркомани и трансджендъри?

са педали от тамошните СДС та...

Същата причина поради която ЕС се напълни с инженери, free money and no work.

Те и в Канада не отиват, камо ли в Русия, а двете страни с този студен климат и няколко месеца почти без слънце са причина да не се натискат натам, същото е и с Швеция, Норвегия и Финландия в северните им части, без ивиците около балтийско море.

Щото е далече бе тъпако

Либералите ги пускат нарочно. След няколко години им дават гражданство и после изборите са техни вовеки. По същата причина ще направят столицата и Пуерто Рико щати за да имат още 2 сенатора.

И каква е разликата между краварите и укро-питеците? - и едните и другите на студено без ток, вода и без отопление! То си е казано: "С какъвто се събереш, такъв ставаш..."!

И нито умряхме от студ нито умряхме от глад. И путин на когото така ревностно служиш срещу мизерно заплащане все още не може да превземе украйна.

Отопление на газ петорно спрямо миналата зима. Пелетите 900 лв. тон. Бяха 350.Дърва 200 лв кубик, бяха 60.Няма нищо. Всичко е ок. Отоплението на една стая е, колкото пенсията на един възрастен човек. Но всичко е точно..... Няма да мръзнем казваш...