Разпитаха Бойко Борисов в две прокуратури, симпатизанти и депутати обсадиха едната (снимки)

След като даде показания в Софийската градска и Върховната касационна прокуратури лидерът на ГЕРБ отказа да говори пред медиите

Обратно в новината

Коментари - Разпитаха Бойко Борисов в две прокуратури, симпатизанти и депутати обсадиха едната (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А изрезки от вестници занесе ли някой ?

ГЕРБ=организирана престъпна група.

Питаха ли го за Мата Хари и мис Бикини

Естествено че не

Казват че само от ,,Златната Дупка" са изтичали по 60-90 хиляди на ден.За десет години това прави средно минимум 60 000 х 365 х 10 =219 000 000 милиона. и това е минимума.А имало и Златна лаборатория и Златен паркинг на пропуска на границата ..Капъкуле".И това е само единият КПП. Всичко това със знанието на Вожда. И сега искат на Гешев главата,за да може ГЕРБ да върнат обратно бизнеса на частниците,а не да влизат тези пари в държавната хазна.Бойко е уплашен защото не се е справил с обещанията си.Вече взех да вярвам на чекмеджетата със кюлчетата.Докато не се заинтерисувах какви са международните журналистически разследвания и мнението на свободноговорящите журналисти,Баце ми беше нещо като комиксов герой.В България ще се случват големи неща.Първо лоши работи,а после ще се види и светлинка в тунела.Заради на Бойко далаверите не са ни приели в Шенген,поне така пишат на запад разследващите журналисти.

Някои казват, че имаш нещо в тиквата, обаче на практика нямаш.

Няма ли да ходи в ЮАР Бойко, може и на него да му излезе късмета там?

да ви заплодя и политическия елит!!!!!!!!!! КОЗЯК, ДРУСАТЕ ЛИ, КОЗЯК??? КАК НИ ГО ТУРИХТЕ ЗА ПРЕМИЕР ТОЯ КРАДЕЦ НА КОЛИ?????????????????????????????

Едно е сигурно - вижда му се края .... На Жълтопаветия планктон!

Видях репортажа по телевизията, ами то много ГЕРБ-ерски ибрекчии (гъзомийници) са се бяха събрали !!

Изключителна правна и общо човешка неграмотност от тяхна страна ! Не са запознати с материалите по двата казуса и въпреки това протестират и отстояват липсата на вина в лидера им- поредната илюстрация на това ,че почти измислени кандидат политици се опитват пряко да влияят на изводите,които трябва да направят органите на правоприлагането на база събрани доказателства.Даже се чудя как така председателя на парламента е дезертирал от задълженията си за които му плащаме към 15-16 000 лв на месец и се е присъединил към групажа на ББ....... толкова му е акъла, язък за приема при папата! НЕ ВЪРВЯТ ДОБРЕ НЕЩАТА С " НАШИТЕ ИЗБРАНИЦИ"........мисленето им е затруднено! Поради това следва логиката: На следващите избори се насочваме към хора, като Сашо Морфов, Стефан Цанев, Здравка Евтимова, Георги Господинов, Вешим...... не мога да изброя всички представители с които се гордеем и то с основание пред ЕС и света! Защото, уважаеми дами и господа все пак трябва да мислим и за България и децата си, а не само за просперитета на лигави и некадърни плазмодии!!!

За нас е ясно, че кюлчетата, пачките, чекмеджетата, шкафчетата, къщата в Барселона са постановки на мафията. Сега това ще се изясни и на нашите политически противници! Гешев ако е събрал десет доказателства срещу Бойко, ще вкара 20 в съда. Така че съда ще се произнесе, има ли извършено престъпление или бяхме свидетели на неуспешен сценарий на мафията срещу българската държава!

Твърдиш, че Борисов сам си е направил постановка?? За какво ти плащат и те не знаят...

За "вас" е ясно, че е ясно. Не се очаква друго от субекти, към които божеството им се обръща с "Разбираме се с вас, щото аз съм прост и вие сте прости".

Каква подкрепа ?? Парламентарна група /Герб / напуска заседание в Парламента и отива за " подкрепа " Това е намеса в работата на Следсвието и Прокуратурата !! Страх ги тресе !!

Вече става ясно защо мутрата три парламента отказа да бъде депутат и сега на четвърти път се скри в парламента,явно отношенията му с каскета са се скапали много по рано и бомбата от от 1май явно вече каскета е разбрал от къде идва и извади наяве че мутрата реши да го жертва за да спаси кожата си,и на фона на тези мафиотски воини, малоумниците от пп-дб решиха да вземат страна към една от мафийтее

Какво значи "симпатизанти и депутати обсадиха едната" /прокуратура, от контекста/. Прокуратурата е длъжна да разследва, когато има съмнение за извършено престъпление, независимо срещу кой субект е насочено. И когато тълпа от лумпени я възпрепятства, това е правонарушение. А участието на депутати, които иначе за две стотинки работа не са свършили цели два месеца, е показателно за това, как тези, дето са се клели да спазват конституцията я газят най-безцеремонно.

Предстои следващия епизод от треторазредния мафиотски сериал "Гешефтарят Гешев срещу Тиквата от Банкя". Очаквайте нови вълнуващи разкрития за тайни схеми,далавери,мошеничества и интриги. Приятно гледане и внимавайте да не се подмокрите от смях!

"Пред сградата обаче се бяха събрали около 200 симпатизанти на ГЕРБ, както и представители на ръководството на ГЕРБ и знакови фигури от партията, сред които шефът на Народното събрание Росен Желязков, заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, председателят на парламентарната група ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и Деница Сачева, Теменужка Петкова, Вежди Рашидов, Тома Биков, Делян Добрев, Лъчезар Иванов, Костадин Ангелов и др." Бай Ставри, ето ти примерен списък на "новите попълнения". Е, не е пълен, има още много за допълване, ама на първо четене е ОК. Та, вземи подготви едно крило от ЦСЗ, ама гледай да е с южно изложение, че да не измръзнат, горките!

Тиквата довел и народни представители да кряскат в негова подкрепа. Записал в кандидат-депутатските листи разни подмазвачи и отрепки и ги праща (уж) да вършат работа в парламента. Ще свършат нещо полезно на кукуво лято. Докато мнозинството от българските избиратели гласуват за представители на Мафията,няма да се оправим.

Гражданитът/задникът Борисов да бъде така добър да си изсърба каквото си е надробил, че ако се дърпа ще го намагнитят, което не само ще е краят на неговата международна кариера (кой дападен политик ще е луд дори да си говори с наш Бойко, като това ще огромен минус), но и поредния резил за България! На този казус не мога да отделям абсолютно никакво внимание, но щом адв. Менков още не се е отказал от теб или не те е подпукал с двуцевката, работата ти може и да не е толкова спукана!

След като невежият и прост народ повече от 10 г. подред преизбира Тиквата и престъпната му шайка на власт,възмездие няма да има.

Тиквата пак се е насрал

Гледайки това изпитвам гняв, отвращение, срам , отчаяние.....! Жалка картина на жалки и духовно бедни хора! Хора без морал, без срам, без страх от Бога! И сред цялата сган съзираш идиотското лице на мекотелото ЛЪЧО МОЗЪКА! Е как да останеш в Тази мафиотска държава, как да живееш нормално!

По-добре да се преселиш в Сицилия. Вероятно там е по-спокойно и има повече справедливост.

На сниумчицата виждам хора, които са си живели като махарджи и принцеси последните 10-15 години. Едно време им викахме нименклатури.... Колко кинта струва на страната всяка една от тези чутурки?????

Част от подмазвачите край Боко Тиквата вероятно са наследници и последователи на служителите от отдел "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП по времето на комунизЪма.

Само им прочетете биографиите и роднините - младата смяна на държавна сигурност!

комуняги има в гробя, като изключим лицето боко

Като циганска свита покрай него, не знаят ли, че утре ще ги хвърли на вълците, само и само той да оцелее...

Това е - глупав и долен народ. Тиквата им подхвърлил няколко сребърника и те да готови не само да викат,но и публично да му оближат задника.

Колко още ще търпим тази лоена топка , това дебилно и просто същество, Буци тиквата по медиите... Гешев, ако си толкова мъжкар , колкото приказваш, вкарай в панделата Борисов, Доган и Пеевски. Тези тримата са главната причина за корупция в България

Нещо взеха да ги отстрелват......

Ще ги вкара в пандиза ако преди това не го пратят при прокурора Колев.

Тия все едно новобранец в казармата изпращат. Само тенджерите с кюфтетата и сармите липсват.

Гербераските матросовци бранят своя вожд. Бой последен е този! Ако падне Тиквун, и те си отиват. Крадци гну.сни!

Когато Господ е взел акъла на някого- после само му гледа сеира. Ако Господ никога не е давал акъл на някого- гледа сеира на тези които се връзват и го превъзнасят и го следват безумеца. Тъпата Тиква вярва ,че масовото убийство на неговите партийни активисти и затриването на неговата партия са достатъчно жертвоприношение и ще му гарантират неприкосновеност. И Тошко така смяташе. И Слободан Милошевич. И Хашим Тачи. И маса други преди тях. Чудя се кога верните мъртви от ГЕРБ ще забият ножове в гърба на Цезара.

Защо не го разпитите те тоа измамник с детектор на лъжата?

Този дебил и мазен плужек Боко тъпото още ли не е в затвора бе... Докога ще чакаме да го вкарат това малоумно нищежество в затвора. А тези като ги гледам около него, от толкова лизане на задника на буци, смърдят на лай...на

задьржат един мангал за куп престьпления и цялата маала пред следствие или про-кура-турата.

Абе тези не трябва ли да са на работа..не им ли плащаме ние заплатите?

Ако е невинен, защо всичкото гербаджийство е събрано там с опънати лица и ококорени очи в стил " На кого ни оставяш, бащице!"

Абе това нашето "народно събрание" , днес почива ли? Тези крадци, защо не са в парламента? Начело с другият крадец-председател на НС! Като гледам, цялата Шайка е пред прокуратурата, да не би да искат с него да влизат при бай Ставри? Няма лошо!

Много въпроси задаваш, но твоите хора - Шиши Мирчев, Кирчо Простото, Асенчо Крадеца и Мравояда знаково мълчат. ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАТ. Днес Бойко е на разпит по две дела и ..... МЪЛЧАТ! Даже дума не отварят защо герп не са в парламента. Надяват се да се размине и да не се стигне до искане за имунитет.

Няма да съдите Бойко, той трябва да подкрепя кабинета на ППДБЛГБТ+! Това е руска хибеидна атака нали, седеруги? ЦИРКЪТ ЩЕ БЪДЕ СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ, КОГАТО МУ СПАСИТЕ ИМУНИТЕТА, СЕДЕРУГИ ПРОСТИ!

*бати простия народ и кво крещи като на футболен мач, орки гербски

Що не започнеш на чисто- като нападател в отбора по футбол на Централния софийски?

Лъчо "мисълта" най-отпред, Биков отзад му приглася. Идилия.

Къдравата сю- главен преторианец! Тиквата първи тях ще хвърли в огъня.

Най-голямото падение е как ПППДБЛГНТ+ сега ще брани Лойко от прокуратурата.

Как разбра, че го бранят

Никак! Той прост по принцип

За една колиба в Барселона, толкова шум!

от едната страна Магнитите, от другата Гешата - на кой да угодиш

Шиши Мирчев, Кирчо Простото, Асенчо Крадеца и Мравояда защо не са с коалиционния партньор? Бракът трябва да се консумимра не само в позитива, но и в негатива.

Бойко, ще оставиш в държавата само такива като теб. Радев ли ти е виновен, че ходиш да отмаряш в Барселона?

Горкия, утре пак трябва да го викат за убийството на къро… Ясно е, че той е поръчал, ама и за парлама малко

Буклукът стърже на умряло.

Поддръжниците на ПП и ДПС бяха ли там да си защитят коалиционния партньор?

Нямаше ги в парламента, значи са били там

Измета на България отиде в подкрепа на тиквата Борисов сикаджиската групировка герб помярите

Тези идиоти,днес се водят на работа. Начело с фантомас,те вместо да са в нс,зейнали като кучета да защитават този който им пълни гушиете с пари,длъжности и още сто облаги.Спи нарада, като в песента на Тончо Русев.Няма реакция от хората с хлебеца и киселото мляко.Явно на това са доволни.

Ето ги продажниците и предателите. Малки очички, присвити, алчни, пресметливи. Тези са, които желаят, за да отърват правосъдието и закона Магнитски, да ни въвлекат в чужда война срещу братски народ за индулгенции, за чужди интереси и български майки да плачат.

Много шум за нищо. В България няма осъден политик, няма и да има. Продължаваме да си седим в блатото и това се харесва от по-голямата част от обществото ни.

няколко платени лумпена скандират лойко лойко, докъде пропадна тоя, каква жалка картина се превърна.........от алчност.......

ДНК тест ще покаже от кой е детето на мис Гащи и ще оневини, или обвини Тиквата на 100%. Щом Тиквата не се подлага на такъв тест, работата е ясна- Тиквата е хвърлил семката там

Какви хора гласуват за Борисов ????? В Европа кой лидер на партия го разкарват по арести , прокуратури и да е още лидер и да има такава партия ?!?!? 1/3 асфалт го няма , хората умират по пътищата от некачественни материали (асфалта е бъркан с варовик който бързо се износва и става хлъзгав) и липси на материали

Така е , но кой лидер в Европа обвинен в корупция щеше да е на свобода. За съжаление Главния прокурор е на първо място за в затвора.

а дали е доказано, че 1/3 асфалт го няма. защото аз само знам, че съдът казва кой е виновен или невинен. по пътищата умират защото нямат и грам мозък в главите. няма значение колко мощна кола караш и колко ти е дебел портфейлът.

Бае ганя го интересува само келепира .... кражба колко може баце ... кви сфалти кви 5 лева ... да го духат бедните с 200 ....