Разпитаха Ненчев за ваксините, ще го обвинят за ”МиГ-29”

Военният министър в оставка Николай Ненчев е призован утре в следствието, когато се очаква да му бъдат повдигнати обвинения за ремонта на българските "Миг-29".

Обратно в новината

Коментари - Разпитаха Ненчев за ваксините, ще го обвинят за ”МиГ-29” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОЙКО , КАТО ДОЙДЕШ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПАК НА БЯЛ КОН ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА РАЗТУРИШ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОШЕР НА ПРОКУРАТУРАТА И ДА НАПРАВИШ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА ! ДА НИ ОБЕЩАЕШ ОТ СЕГА !

Бойко!!! Бойко в затвора!!!

Какво ми показвате този изрод , той направи толква Гафове , че може до края на живота си да излиза от Затвора , няма правосъдие в България , за откраднати милиони няма закони ! Цялото Правителство е от такива продажни и крадливи изроди , съд и затвор за цялото Правителство до дупка !

За откраднати милиони няма закони, за открадната кокошка няма прошка}:-)

ПЪРВО ВАШТЕ КОМУНИСТИЧКИ ИЗРОДИ ДЕТО ОКРАДОХА 10 000 000 000 $ БЪЛГАРСКИ ВЪНШЕН ДЪЛГ В ПЕРИОДА 1984 - 1990 Г. ДА ВЪРНАТ ПАРИЧКИТЕ И ДА ГИ ОПАНДИЗЯТ , ПЪК ПОСЛЕ ЗЯЙ , ИЗРОДЕ !!!

Всички министри ( от кабинета Борисов2) получили обвинение, ще бъдат оправдани ("пречистени") от Темида, за да са готови за нови "подвизи" при кабинета Борисов 3. Ама да видим как ще минат изборите????

Този Ненчев е роден под щастлива звезда и в ненормална държава.За далаверата ,,МИГ-29" в нормални демократични или даже тоталитарни държави от одавна Ненчев да чете ,,Фанфан лалето "на нара в Централният затвор.

Защо се сети сега прокуратурата.Нагласена работа.На глупаци ли ни правят .Личи си че е поръчкова работа.Как да имаш доверие в правосъдната система ?

Прави са някои министри, които казаха, че предложенията за ваксините се изготвят и за тях отговарят ведомствените юристи. Също по отношение на разпореждането на ВАС за спиране на практиката за пръстовите отпечатъци, също вина имат юристите от Министерство на здравеопазването (МЗ), поради не добра обосновка. И как да бъде иначе, след като ГЕРБ, като дойде пак на власт смени 150 служители от МЗ и на тяхно място сложи партитути и партитутки (нищо не знаещи), които на всичкото отгоре нямаше и от кого да "вземат акъл", защото опитните и знаещите бяха изгонени, като не "наши другари".

Цацаругата захвана коледното изпиране , да не би някой наистина да вземе да осъди някой гербер-крадец.Да са изпранички и чистички.

Затвор.

Колко дена го били,ни дума ни вопъл ни стон.... С такава закалка спукана ни е работата.

Защо обвиняват Ненчев за Миговете? Помните ли как руснаците предлагаха два и половина пъти по-скъп ремонт в началото? Когат разбраха, че имат конкуренция, едва тогава свалиха цената. Значи можело, но трябвао конкуренти за това! Така че Ненчев направи много добре като показа на руснаците, че не може само да изнудват! Уникален пример как ттрябва да се прави бизнес с руснаци! Браво на него

в Европа, но там виновни няма, макар че всички ги знаем кои са!

Ами направо да ги задържат

Човека е невинен, утре само ще му се накъдри перуката от страх, той е трудовак, земеделец, селянин отвсякъде, нищо не разбира от военщина, но виж, от готини офицерки и сержантки, е разбирач!!!

Защо не се занимава само с проституки,като друго не разбира?

сега остава и тиквун да си самоповдигне обвинение чрез посредника си цацаров и цирка ще е пълен

Бойко падна и започнаха да повдигат обвинения на министрите му! ДА АМА НЕ !!!!!!!!!!!!!! Бойко първо сам си подаде оставката и второ още е на власт. Не се лъжете бе хора, всичкото е прах в очите ви ... Бойко пак ни е скроил някой мутренски номер ......

Повече тикви няма да гледаме

като не лустросаха комунистите сега ще ги лустросат тях

Правят го, дотук все са бивши комуняги гербаджиите...ха ха...

Народа не сляп. Като сложим от една страна - концесията за златото / ежегодно ощетяване на Б-я с 1 млрд./ -американските Тецове/ още 0,5 млрд./ - умишлено теглене на голям заем и финансови спекулации / още няколко млрд. лихви и загуби за Б-я/ и редица други далавери в полза на запада и САЩ. И от друга страна Южен поток- 400 млн.приходи всяка година от транзитни такси и по евтин газ за Б-я, Аец Белене - по евтина ел.енергия, загуби от санциите срещу Русия и.т.н. Затова народа чака съд и то не само за тези извикани в следствието.

АЕЦ БеляНЕ - 30 - 40 милиарда евро разход, ще произвежда скъп ток и не се знае на кого ще се продава и колко - Турция ще си направи АЕЦ, Румъния си има .... Южен поток е само за прецакване на Украйна, няма клиенти за този газ, строи се Северен поток 2, а капацитетът на Северен поток 1 не е запълнен. 2-3 милиарда разход за тоя дето духа. Транзитните такси са изчислени при пълно натоварване на тръбата, а няма гаранция и за 1/3 .... Лесно ли се лъжете ?! или сте си платени тролчета ??? :))

Ето кой е трол. Даже ББ в дебатите покрай референдума за АЕЦ надуваше цифрата до 20 млрд. ама 30-40 вече си е или болест или глупост.

Везни,това са престъпленията и трябват големи присъди.

Интересно, защо министрите са привикани на разпит в прокуратурата, след като вече са подали оставки а не преди това?

Другия път сложете арматурист/или кофражист/ за министър и пратете МИГовете за ремонт в Албания щото е натовска държава!

Единственият Военен Министър без нито един БОЕН САМОЛЕТ. МОКЕТА се зове.

Българската прокуратура в лицето на корумпираният Цацаров се занимава не с грабежа на КТБ например, а с ваксините на Москов от Турция, когато доставчиците го бяха притиснали и му правеха номера за по-високи цени и за по-евтините ремонти на МИГ-овете, които трябваше да се направят там по заръка от НАТО. Няма оправия тази държава :(

Не са по-евтини реално. Разликата май нямаше 3% от цената, но гаранцията от поляците е 350 часа, а от руснаците 500 часа. Като изтече нов ремонт и това го оскъпява. Да не говорим, че руснаците са производителите. А Цацаров го издигна ГЕРБ, както и съдийката Янева - приятелка и състудентка на Ц.Ц.

Не е вярно! Руснаците първо предлагаха 2 пъти и половина по-скъпи ремонти! след като видяха, че има конкуренция тогава свалиха цените! До такава като на поляците.

Занимават се и с Овчаров, Велков Папазят, Трайков и Добрев. Хайде да мериш с един аршин, а!

А срещу Бойко защо няма регресен иск заради обезщетението по делото в Страсбург заради заповедта му за стрелба с гранатомети .

Интересно кои доставчици внасят в България еувакс при условие, че тази ваксина е забранена за внос в целия ЕС. Аршина си оправете!

вий седърлите на крадците но нищо няма да стане всички от правителствотои тоес крадците начело с боко ще си лапат краденото някъде из топлите страни а ние лошия материял ще си хапем гъза

Аз не прочетох тук някой нещо да е откраднал. Явно се натрапва на простолюдието, че някой нещо краде ама какво и къде никой не знае. Явно минава номера!!

Ние от партията "Нема такава държава" приветстваме действията на Прокурора на прокурорите. За да няма съмнения-парламентарна ли е, президентска ли е, монархия ли е "Нема такава държава". Тя е ПРОКУРОРСКА/защо ли се римува с ПРОРУСКА/

Дай малко стихове в рима , може и в рома, Нероне.

Нима тъпия план е деформираните да измият имиджа на кабинета ББ 2?! Най-голямата вреда за БГ на този кабинет е Южен поток, мигрантите и СЕТА. Кой взе тези решения?

Цацаров - секретарката на Пеевски. Браво Ненчев. Кур за Путин !!!!!

Цацаров бе издигнат от ГЕРБ! Това си е тяхната кадрова политика. Ненчев е обикновен предател, предложил турците да ни "охраняват" въздушното пространство. Мястото му е в затвора.

На мръсните гниди мястото е някъде другаде

Много народни пари се изхарчиха за обвинения и разпити но нито един няма наказан. Прокуратурата е маша в ръцете на управляващите за сплашване на неудобните. Никой не иска да живее в такава държава. Затова ако управляващите не променят системата или ще се обезлюди Б-я или ще има революция.

Определено Борисов дърпа конците на Цацата , за да си отмъсти на тия които му съсипаха влиянието!Но....Тартора на това уникално крадливо правителство , също може да я пати , Цацата може и да си извърти задника !

на слузба на нато и уса-предател,спионин и враг....за пандиза готов

"Аз съм подписала първото от тях, което е от 28 май 2015 г. Това е по предложение на министъра на здравеопазването, внесено е на НЕПРЕСЪСТВЕНА процедура, подкрепили сме с колегите в духа на подкрепа на политиките, които провежда Министерството на здравеопазването" КАКВА Е ТАЗИ "НЕПРЕСЪСТВЕНА" ПРОЦЕДУРА МА КРАВО? Събранията на министерския съвет ги правите с отсъствието на ТЕЛАТА и с присъствието само на ДУХА ли?! МНОГО ВИСОКО СТЕ СЕ ИЗВИСИЛИ МА! СИГУРНО ВЛАДЕТЕ ТЕХНИКИ И ЗА ТЕЛЕПОРТАЦИЯ! Скоро ще ви бъдат необходими да ги приложите. ЧАКА ВИ ЗАНДАНА!

М-че, Бацето няма ли да го разпитва прокуратурата ? Той да не е от тия " недосегаемите"".

е тоз натегач си влезе обвинен във властта и ще излезе за централния

За 2 дни Москов, Кунева и Ненчев на разпити в Прокуратура ООД. Нащестни слуги на КОЙ!!!

Забравяш Овчаров, Добрев, Трайков, Велков и Папазян. Или за тези обвинения прокуратурата е добра?

Колко сме несправедливи към Нейчев. На човека му окапа косата, но съумя да удвой нашата изтребителна авиация, а прокурорите само го тормозят

Гледам голям рев от страна на привиканите в следствието и на техните защитници. Прави ми впечатление обаче, че до момента нито един европейски "партньор" на управляващите не е обелил дума в тяхна защита. Няма "загриженост", няма призиви за "правова държава", няма декларации "против политически репресии".

Шъ обели, шъ обели. Ся събират матрял за изригнат по кумунис прокуратура!!!!

Политический репресий започнааа!!!! Комунягите га некой върши работа им пречи!!!!

Каква политическа репресия има в безстопанственост и явно ощетяване на държавата тоест нас бе косматко.

в България по времето когато имаше забрана чужденци да купуват имоти в България!

Още на един му пречат рускините. Ех тези евроатлантически ценности

500 000? А един в интернет твърдеше, че са 500 000 000.

Ники, са че разбереш, че това самальота не като земеделската техника.

КОЙ Е КАЗАЛ НА РУСНАЦИТЕ КАКВА Е ПОЛСКАТА ОФЕРТА ЗА РЕМОНТА НА МИГОВЕТЕ?

Ами ба не бяха свирили Бетовен, ами мутренска чалга

руската прокуратура начело с арнаудова разкри гадовете един кмет на дсб един министър на дсб и сега един земеделец хвала и браво! хорошо!

Ми след като са крадци и не могат да обяснат къде се губият 2 или 3 лева. освен това се оправдават че спестили милиони. Абе тарикати нищо не сте спестили, а сте ги ограбили от нас, чесните червени мутри. Сега как ще купя на дъщерята Майбах за именния ден? Престъпници са това и са за затвора. Без тях се диша много по-леко!

слуги, отвръща на удара!

ПИНДЕЛ ...смотан!

Дойдохме тука и"затрихме" Империи!!!? А сега се затриваме сами!?!?

ненчев ще се нареди до видните земледелски водачи Ал.Стамболииски и Г.Димитров

...по благославяне на "майка и лели"!?

Който свири Бетовен в кочината на Борисов - така е

БАСИ И КЪДЕ Е БАШ ВОЖДА НА ПЛЕМЕТО БОЙКО БАНКЯНСКИ СЕГА ДА КАЖЕ КАКВО ЩО .... НЕМА ГО ТО САМО ЛЕНТИ КАТО СЕ РЕЖАТ И ТОЙ СЕ ПОЯВЯВА А БИЛ УЖ МЪЖКАР...

Пляс, пляс педалите...

Стига с тези аероплани Миг -29, бе! Оставете този нещастен земеделец намира - с аероплани да го занимавате??! Да ги дадем на Сирия и .. да оберем всички Ан-2 от там в замяна!!! Тъкмо ще ни бъдат и по мярка!? Можем да ги ползваме като десантни, като ги изтърбушим и .. като най-страшните нощни бомбардировачи ,като ги наблъскаме с пехотни гранати!? Тъкмо ще бием рекорда от... Балканската война! Казах!!!.. или по-скоро - изходих се по въпроса.

бре много лоши тези реформатори ??? боко си излезна умен да не говори против путлер :)))) руската прокуратура атакува :))) с говорител арнаудова

Жалко. Явно няма да се сбъдне мечтата ми да видя Ненчев и Митов оковани в синджири, тежки пранги и букаи на краката, както турците са правели едно време с държаните в кауша. Всъщност защо се мълчи за ремонта на двигателите в Полша? Дайте подробности.

е вие сте си с отоманско мислене не си учудил никой :))) и как се мълчи след като ще му повдигнат обвинение заради ремонта в полша??? ти колко си тъп??

LeGrandTulup

А, ето го и умникът! И, защо ще му повдигат обвинение?

Как лъже горкият: "Той заяви, че договорът с Полша е бил икономически по-изгоден за страната ни" Само дето въпроса бе да не е с Русия, без значение на параметри. Техният бе по-изгоден с 500 часа гаранция, а на поляците с 350 часа гаранция. Реално колко могат да летят преди следващ ремонт. Като исканата цена от руснаците бе с не повече от 3% по-скъпа. Това е все едно да си си купил Майбах и да го пратиш на ремонт в Чайнатех, а не при производителя Даймлер-Крайслер.

Тотално си се объркал! Все едно да си купиш кола от Чайнатех и да идеш на ремонт в Даймлер-Крайслер е доста по правдоподобно като сравнение.

Ако производителя е Чайнатех, пак трябва да предпочетеш Чайнатех. Само че поляците не произвеждат изстребители - поне не съм чувал. Важното е, че може да се изчисли чисто математически, колко по-неизгоден е договора с поляците, така че това е неоспоримо!