Коментари - Размяната на затворници между Вашингтон и Москва станала с посредник – ОАЕ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за раша / добре, че американката се прибира.

Прибраха си lord of war :)

Тази баскетболистка бойкотираше американският химн по време на състезания защото бил расистки а сега реве за помощ!

Оставиха Пол Уилън, ветеран от флота на САЩ, обвинен в шпионаж, гниещ в руски затвор от 2018-та, толкоз за байдъновата администрация. Да не си бял, хетеросексуален мъж с принципи... Такива времена настанаха.

Кон за кокошка.

Едното няма общо с другото. Химна е писан по времето на робството.

Времената се промениха,нравите също.

Едните си имат уй, другите си нямат. Като стане акта да не се чудите що пак сме от ебнта страна

Принцът е женен за първата си братовчедка ...

йо хо хо, и бутилка ром

Арабетата днес туриха един твърд и голяма патка на сащ са ма по нашите географски ширини не е добре да се говори за тази загуба....

На снимката е Саудитският Принц, а не Президентът на ОАЕ. “Журналисти”

Байдън предпочете известна наркоманка пред "неизвестен" служител на ЦРУ... а, иди после работи за САЩ;)

Марксиста Байдън си кухи гласовете на маймуните в САЩ за изборите след 2 години, като направи НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОДАРЪК на Путин. Готвене се за нови ислямски държави, латинопартизани, боко харами. Виктор Брут ще възстанови целият терористичен пазар на оръжие. Жалко за белия американец, когото Байдън ЗАЕБА ОТКРОВЕННО в руския затвор, вкаран съвсем неоснователно.

А, може човека наистина да е невинен и да си е обикновен пехотинец, докато другата си е признала, че е наркоманка. Странна е логиката, но пък като се има предвид, робството в Америка е поне един минимален жест към чернокожите, които и без това мизерстват като цяло. Да не говорим и за другата страна на медала - пускаш руски изверг на свобода, което по дефиниция е грешка.

Аз съм американски гражданин. Да плащам на днешните мързеливи маймуни че нямат нищо общо с робството? Робството е отменено през 1865г. Крепостничеството в Русия през 1861г.

Трябвало е да избират между смелия агент и между черната джендърка пушилистка и са решили да се направят на интересни. Един вид всеки американец е от значение, видите ли колко сме прогресивни. Нищо че тая сама си е виновна за ситуацията, в която се забърка, щото не може да изкара и седмица без канабис като някой продънен наркоман, а онзи момчурляк си рискува главата за страната и сънародниците си.