17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея тестове са бизнеса на годината. По 100 евро на тест умножено по 500 милиона тестове тая година и тези които я измислиха тая глупост се нагълтаха с парите на обикновените хора.

Б.хти държавата

Смях в залата...Сетиха се те... фалшиви тестове има от април сигурно, и в олх имаше обяви. В Петричкия регион са по 30-40 лв, те половината дето ходиха на море в Гърция бяха с такива.

Бързата кучка слепи ги ражда.

Поредната новинка за обработка на ГОВЕДАТА! И пак удобно не се споменава, самият тест колко фалшиви резултати дава и в двете посоки заради неспазени условия при прилагането му. А каскетурата колко е компетентна по здравни казуси е съвсем друга бира....

Изродите в в действителност,после що умират лекари и пациенти.

Както винаги само полицията не знае за тая схема ... в Гърция сигурно 60 % от хората дето бяха на море минаха границата с такива "документи"

Маса народ си поживя по гръцко с подобни тестове това лято.

По скоро са намерили случай на фалшифициран документ. Оттук до схема има доста полицейска фантазия.

Ще умират, но не и от Кромид 19, а от безхаберие и алчност на определени субекти!

Кога ли полицията ще разкрие нацисткият лагер на смъртта в Перник район Профилакториум,а забравих,че те там си живеят и всичко винаги е "наред"!

"..изобретателен 34-годишен фалшификатор.." + "..и започват по-прецизно да разглеждат документите.." = хахаааа² те полюцаите понеже, изобщо не са организатори на врътката, никога не им е правило впечатление, че папирата е криво менте от техните си, съвсем не си делкат с бушона (изобретателен 34-годишен фалшификатор) и най-вече и преди всичко, работят за народа.. дааааа...

Щото бавната пък сигурно прогледнали ги ражда :))))

а ваксините , не са ли на пазара вече ?

Гнусни престъпници! Болен, който си изкарва фалшив PCR тест и този, който му го издава, трябва да бъдат подсъдими по НПК за ПРЕДУМИШЛЕНО убийство! Един болен, който не се затвори вкъщи под карантина, особено първите 7-8 дни(после е слабо заразен) сее зараза, а поне 20% от заразените от него ще получат тежка форма на боледуване, а при 10% изходът от болестта ще е СМЪРТ! Подобен индивид е ОСЪЗНАТ УБИЕЦ!

Хайде сега обвиняемия да се сдобие с досъдебно производство за документно престъпление по чл.308 от НК, и да стане ясно, че такива тарикатлъци не минават.

фалшив документ за фалшива болест

Браво, изроди!

Деянието е по квалифицирания състав, време е за правоприлагане на чл.308 ал.2 от НК- ЛС до 8 години, във вр. с чл.355 ал.2 от НК. Прокуратурата да не спи, а да си върши работата....

Няма страшно за половин час ще си изкара документ, че е невменяем и не подлежи на съдебно преследване.

Чак сега ли бре!?! Цяло лято хората се отживяха в Гърция с подобни тестове.

червена точно затова иска да свали ГЕРБ и да сложи своите - сестра Галева и тримата глупаци!

Не ме занимавайте с тестове, това вече е остаряло. Дайте инфо за удостоверенията за ваксина, че без тах няма да ни пускат никъде.

Тцъ= това се доказва в с.з. от съдебна психиатрична експертиза, назначена само от съда- друга, извън тази, не върши работа. Заключенията от нея трябва да отговорят на въпроса дали по време- а не след това- на извършване на деянието, извършителят е бил вменяем, Нещата не са толкова прости и лесни, колкото си ги представяте някои....

Дайте инфо къде и кой дава фалшиви удостоверения за сложена ваксина!!!!

с печат мики маус първа степен , може ли ?

по добре - фалшиви ваксини - вадиш от хладилната чанта, боцкаш се пред проверяващия и минаваш

Хоата се учат от властващите и както се вижда са си тъпи тарикати като тях...

На хартийки Що всички тия неща не са в електронна база данни?

Щом ''хората'' са с толкова малко акъл, си заслужават всичко, което им се случва. Щом си достигнал до там да се учиш от политиците на морал, значи пътят ти до кримиконтингента е извървян на 99.99999 процента.

idio

ХИХИХИХИ

... а в групите за българи (предимно сигани и турчеещи се сигани) в UK се обсъжда как да се заобиколят ограниченията и откъде да се мине на път към България ... Вирусът си е вирус, ама плюскането с родата не трябва да се губи, нъл тъй?

idio

точно щях да си лягам и се разсъних от смях... е те такова нещо не се бях сетил че българските телефонни измамници ще започнат да практикуват. фактури по 2 лева.... медицински бележки за извинени отсъствия... що пък не пцр тест хахах

малък и прост народ сме. Дето някой бе казал, управляващите са огледало на един народ.

Бизнес на годината!

Заради тарикатите ваксините ще са с чЕп и при проверка очите ще светкат в съответен цвят: Червено - при липса (или с изтекло действие) ваксина; Жълто - при ваксина, чието действие изтича в периода на пътуване; Желено - всичко е наред, може да се пътува без проблем.

Не само те- МАСОВО нашите емигранти са с такова самосъзнание. Вчера в предишната статия ревяха, как по време на пандемията от ковид на един му пристигнали на гости за празниците цялото семейство на сина му от ю.к. и сега се тюхка как те щели да си заминат в ю.к. и се чудеше как да заобиколи правилата. Заобикалянето на мерките е израз на самосъзнанието, че човекът, който го прави, е с повече права от другите хора, които не го правят. Затова и трябва да се санкционира и да да получи неодобрението и осъждането от обществото. И после същите тези, когато ги изритат от работните им места в чуждите държави, идват у нас, и пълнят бюрата по труда, като вдигат изкуствено безработицата в България, а когато мерките се охлабят, се връщат в чуждото общество и отново са със самосъзнанието на хора, които имат право да са с повече права от бг. граждани в България, гледат ни отгоре и наричат България кочина и клоака.

да, цял свят фалшифицира... глупак

Търсенето определя предлагането! Колкото по-забранено е нещо, толкова цената му на черния пазар е по-висока! Така пише в дебелите книги, които прокуратурата не е виждала и не знае как да предвижда действията на фалшификаторите, ами се правят на изненадани след като някой измамен се оплаче.

Зелено е, да го е...

На Илиянци вече има удостоверения за сложена ваксина!

Само не разбрах, на излизане от България, БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ИЗИСКВАТ PCR-ТЕСТ? Никъде другаде няма тест на излизане!

Има забранени от закона неща. То на пазара може да се търсят и канибали- напр. един такъв да изяде бизнес опонента ти- нали и това е пазар- но.... има закони в България, които определят канибализма като престъпление.

не се оплаквайте после, че се заразявате и умирате...

А само там ли , все пак сме в най-корумпираната държава , на 100 % , в столицата са поне десетима такива !

Тия са се ПОХВАЛИЛИ , че ще отидат там където са тръгнали , с цената на всичко , и ето ти ВСИЧКОТО !

а за фалшивите положителни тестове кога?

Някои даже се похвалиха че за Гърция / ЛЯТОТО НА ПОЧИВКА / с/у заплащане без да се тестват получили ХАРТИЙКАТА

Цяло лято се знаеше как се купуват тестове за Гърция, сега Гранична полиция се прави на ощипана.

idio

кагто започнеш да получаваш социални пмощи че си олен от кХорона вЕрус, тогава