Разкриха подробности за убийството на издирваната варненка

Жената е била подложена на домашно насилие, не е живеела постоянно с приятеля си, който е наркозависим

Обратно в новината

Коментари - Разкриха подробности за убийството на издирваната варненка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво такива боклуци като този ,привличат момичетата ,тя даже е млада жена.Не вижда ли ,че от него нищо няма да излезе.Какво значи и жертвата не спазвала ограничителната заповед и сама ходила при изрода

Жалко за кученцата. Колкото до "жертвата" - ум царува, ум робува, ум в септична яма домува.

Ей 2023-01-29 04:12:26 Хахаха (нерегистриран), я се съвземи малко. Аз не съм към тази група, на която явно ти принадлежиш. Недей да даваш оценка на всички.

Черешката на тортата е последното изречение на статията! - "Извършителят е задържан за 72 часа, предстои съдът да реши дали да го остави за постоянно в ареста." След всичката гадост, извършена от това чудовище - ще го оставят да си развява байрака на свобода! Кои са корумпираните - полицията, съда, следствието или прокуратурата?- решете сами!

Така са завъртяли законите, че когато "згафи наш човек", да има широко отворена врата за него.

Не познавам човек, който да не се друса. Повечето пишат трева, някой пуши крак, други шмъркат а трети пушат херроин на фолио.

Смени си средата :) никой не ти е крив, че се движиш сред боклуци!

Аз пък не познавам човек, който да се друса. Среда му се казва и е винаги била важна от векове.

Легализиране наркотиците и няма да има наркомани. Толкова е просто.

Що, алкохолът като е легален няма ли алкохолици?

Всички дроги трябва да се легализират и да се продават легално в аптеките. Който извърши престъпление да си отговаря пред закона без значение наркоман или не.

Цигарите и алкохола в аптеките ли се продават, бе хашлак? Ако се легализира дрога, което вероятно ще стане, защото е манна небвсна за подчинение на масите, трябва да бъде с рестрикции, снимки на умиращи и надписи като на цигарите.

Всичко си каза копелето ....

Извратеняците от ДБ нито дума не облеват за насилието от наркомани! Нито дума не обелват за насилието в училиата. Фиксирани са единствено над домашното насилие. И да то е проблем. Но идиотите нито търсят превенцията му, нито механиката на това как ще се разбира дали няма злоупотреба с доноси , а само целят вкарване на чужди НПО та с цел разврат, рабзиване на семейното възпитание и официализиране на следенето , за да се отнемт колкото се може повече бели деца. Мнозинството от предлагащите тези текстове са наистина добронамерени. Но за съжаление са лишени от елементарен здрав разум. Поради това блокират и считат, че всички са лоши , ретроградни или путинисти. Е последнот овсе пак е вярно. Вижте кадри от дискусиите в парламента. Всеки трети от депутатите на Възраждане беше с телефон на ухото и по време на дебттите получаваше инструкци на руски.

Тая е няква ултра - радикална - мазохистка! Едно не мога да разбера - ако има психолог- нека обясни - как тая жена, при положение, че е била малтретирана от този, отива пак доброволно там? Никой не я е карал насила. Толкова ли е тъпа, че настъпва една и съща мотика 5 пъти? Как, при положение, че има толкова свестни мъже, жените отиват доброволно при най-голямата мърша? как?

Обяснявам - вие сте мъж. И разсъждавате като такъв. С идея да защитите едно такова "невинно същество". За съжаление, както той, така и тя вече са били покварени от дрогата. Върнала се е при него заради дрогата, и заради нищо друго! Тъжно е, но е така. За да не се случват такива неща, е редно всички роднини да се вдигнат и да помагат при подобна ситуация! Дрогата унищожи живота на още двама човека - единия - в гроба, другия - в затвора! Толкоз!

Ще ти обясня. Той не се е държал винаги като мърша. Имало е моменти, когато тя се е чувставала добре с него и заради тях се е връщала при него. Имала е надежда, че тези хубави моменти ше са повече от лошите. А той не е знаел как се обича човек без да го контролираш. Той е засилвал контрола над нея, нейната себеоценка е намалявала пропорционално. Това е процес. Не е той да я е набил и тя на другия ден - хоп при него. За съжаление- фатален край.

Сигурно щото и жената е мърша та подобията се привличат ... то като има дупка да не мислиш че става за ебане?

От една страна са тъпи. Но не е толкова просто. Израстват обикновено в кофти дом или изобщо без и като свикнат с мизерията могат да се чувстват добре само когато страдат. 247 драма е животът им. Познавам такива, едната буквално вика "той иначе не е лошо момче". При такива е батак след батак. Когато временно нещата са ок това не им харесва и си търсят емоции, без значение дали положителни или отрицателни. Темата е много обширна, но накратко това са увредени, комплексирани индивиди и те винаги ще бъдат жертви и ще повтарят едни и същи грешки до горчивия край. Дори когато се появи капитан Сейв-а-хоу те не могат да бъдат щастливи с него, за тях той е скучен балък. Използват го и си търсят сродни по душа отрепки, които да ги поставят на мястото, което те подсъзнателно вярват, че заслужават.

Наркоманка!

Някои не можеш да ги спасиш. Върнала се при него. И защо се е върнала?

Не за х.. му а за безплатната дрога

100%

Обаче пуснаха коментарите като махнаха новината от заглавната страница, до одеве не можеше да се пише. Нещо много избирателно. И постоянно некви курви, маскирани като инфлуенсърки, постоянно какво да ядем, къде да почиваме, какви сме според зодията. И на всяко цъкане на мобилен изскача реклама. Яко пропаганда и импресии на банери е тоя сайт вече. И ми трият 80% от коментарите Иначе ония козяшки помияри псуват, кълнат и заплашват на воля и проблеми няма...

Сега да не излезе, че има цяло гробище в двора

16 улица Евксиноград, скъпо място. Ще може да плати ако се наложи.

Ало депутатите закона за домашното население защо го отменихте

Е как защо? Ако го бяха приели, сега домашното насилие щеше да е законно! Сега, като няма закон е незаконно. Питай Божинката, ако не вярваш...

Лека и пръст. Живота на родителите и, също е прекъснат. Дано изгние наглия убиец в затвора и после гори в ада. Не можа да живее без да я убие. Баща му ще си крие лицето от хората до края на живата си.

Хубаво е такива новини да се публикуват по-честичко. За да се информира всеки, който се колебае да посегне на дрогата, да види до къде ще я докара. Това е еднопосочна улица(добре де, той реално погледнато живота на всички ни е еднопосочна улица, но тази е fast track), която не води до нищо добро. Мозъкът ти става на гъба и не разсъждаваш нормално. Той ще я пребива, тя ще се върне при него, за да я убие. Един такъв изрод уби, свари и разчлени тригодишното си дете в Гърция. Та ... редно е, когато полицията хване току що зарибено наркоманче, да го принуди да изгледа няколко филмчета с подобни кадри. И до къде ще я докара. После - марш в комуна за няколко месеца, за да се изчисти. После си е негово решението!

Айде глупости, аз се друсам от повече от 30 години и никого не съм нападнал, а камо ли убил. Човекът си е бил убиец освен, че наркоман.

То и бая пияндета са убийци ама това не ти пречи да се наливаш, нали?

скоро ще открият подробности от убиството на 3-те милиона българи! следете новините!

I кво трябва да има статии за наркоманите скапани ххййахахахха смърт за наркоманите смърт за тази долнопробна американизирана измет

Руска измет, пращайте повече червеи

Шило

първо: Не е ОДП, а е ОД МВР. И второ- какви подробности е разкрил?

Брех, тоз директор, бре. Да вземе да научи малко съдебно медицинската терминология, а не да я пляска където свари. Па и говорител на прокуратурата ли е? Така, случайно, да не би делото за вземане на мярката за неотклонение "Задържане под стража% за пича да е минало вече?

директора може да е каал едно , журналистите да са чули второ, а редкторът да е разбрал и извадил от конткскт трето...