17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира продължават да трият.....пак ще ви го напиша!!!! Спрете да разпространявате фейк новини!!! Явно заработвате за надниците нали???

Ами нали ако започнат да умират ваксинирани ще трябва да влязат в обяснителен режим.И край на трета,четвърта и всяка следваща доза.

като не щат да мрат? За вчера 60 милионна Италия има само 51 починали. Как е в 6 милионна България?

Как е да миеш чинии или общ работник на строежа

И аз направих няколко на приятели. Почти не ги ползват и там за където им трябват просто им махат с ръка да влизат изобщо да не ровичкат за телефона си... Easy Clap

и после в спешното влизаш в любимата антиваксърска статистика на ваксиниран в тежко състояние. кого точно лъжеш? май себе си. г Германия имаше предаване на един дето точно така лъсна в интензивното и си призна че е с фалшив сертификат

Скоро 85% от сертификати ще са такива. Не че е важно, пфайзер си получава парите и праща едни шишенца..все едно е им е какво се случва с тях в последствие, важното е поръчките да не спират

И къде е проблема при 85 процента ваксинирани които не умират от вируса ? И при 120 процента няма да има разлика ама защо ни надуват по цял ден ушите с Ковида. Нали има ваксини ,нали са ваксинирани ?

Новина ще е ако си разкриете ващщ, аман от ментета.

След Зелен сертификат и Ултра сертификат, очакваме още Мега сертификат, с който ше имаш право на погребение (а не на изгаряне) и Хипер сертификат, с който ще отиваш само в рая.

Ууууу мафия! Подбиват цените!

бг52

Разбира се че е по поръчка. За светвните конспиратори не е поръчково само "чипирането" "5джито" дето убивало птиците в Софоия и разбора се "Бил Гейтц" който купува всички доктори, министри, журналисти по целия този свят пък и не само по тизи. Глупацоте в България са неимоверно много.

Ти си доказателство!!!

повечето ваксинирани - естествено с изключения, но незначително малък процент - не постъпват в болници, а се излекуват вкъщи - тогава ще повярвам във ваксинирането като мярка. Съответно броят на умиращите ваксинирани трябва драстично да намалява. Но дали е така - и в “примерните” държави??????

бг52

В провиция Онтарио, 14.89 мил., починалите вчера са 6. Средното за седмицата е 4.6. Ваксинацията е около 90% на хората над 12г възраст. Сравнете го с България! Как изглеждаме?

Стамат

Като статистика направена по поръчка

Ами, ще разкриват все повече и повече мрежи за фалшиви сертификати по цял свят. След 2 години, все повече хора си казват: че фалшив вирус, фалшива ваксина , заслужава фалшив сертификат! Противоречията станаха толкова много, че вече са осезаемо алогични! Когато медицината е поставена на едно ниво с политиката, то тогава науката отстъпва пред политическото невежество, оттам произтичат всички беди! Няма как политици да вземат медицински решения, това е напълно парадоксално и абсурдно, това е! И не, не съм антиваксър!

Бизнесът се приспособява към "новото нормално", което е в очакваната посока на по-дебилно спрямо предишното.