Разкриха крупен заговор: "Граждани на Райха" планирали въоръжен преврат в Германия

Арестувани са 25 души от крайнодясната терористична организация, в която членували наследникът на пруските принцове Хайнрих XIII Ройс, политик, високопоставени военни и войници от специалните сили на Министерството на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Разкриха крупен заговор: "Граждани на Райха" планирали въоръжен преврат в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето вече се работи по въпроса за новия ХИТЛЕР който ще спаси ЕВРОПА от талибаните които настъпват яко по заповед на САЩ

20-тина човека водени от престарял идеалист било крупен заговор. Управляващите в Германия са кукли на конци и са откровенно тъпи. За това се страхуват и от сянката си.

24 ЧОВЕКА ЩЕ ПРЕВЗЕМАТ ДЪРЖАВА КАТО ГЕРМАНИЯ! ТУЙ ДА НЕ ВИ Е МАКЕДОНИЯ! ПРОСТО ШОЛЦ ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЕТОНИРАН НА ПОСТА СИ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН, ЗАЩОТО Е КУЧИЯТ СИН НА ДД! НЕЩО ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ И В ПЕРУ УЖ ПРЕСЕКЛИ ПРЕВРАТ, КАКЪВ СЪВПЪДЪК!

за проверка;Али,кажи Мохамед,ела да видиш какво смешно име има този водач,Г юнтер

Как така досега не са обявили Русия и лично Путин за заговора.....Някой във Вашингтон е проспал тази възможност. Още римляните едно време са казвали: "За всичко е виновен Картаген".....За всичко в този свят е виновна Русия. :)

50 чоека ши праят преврат хаххахахахаххахахххахахххахаххаха На какво ши праят преврат!?!?

Германците все към това ги влече. Да се чуди човек какво правим в един съюз с тях.

И в България може да се случи същото ! На Българите им писна да гледат как Соросоидите развалят държавата и богатеят , а народа Тъне в Мизерия , глад . болести !

Преврат в Бг? Даааааа. Те за един протест ходят 100 човека даааа

Сценарият е този от Крим, Донецк и Луганск! Това се случи там.

Сценарият е същия през 2014 година на Майдана в Киев !

Те предпочитам да са Джендърмания и да ги е,ат чернилките. Не им разваляйте рахата...

НЕ на фашизма.

Че германците са НАЦИЯ, за разлика от някои други с 1300 и кусур история! И са с най-развитата икономика в Европа, а не лаладжии!

Че Германия направи две световни войни, в които загинаха милиони хора. Че правеше хора на сапун. Че правеше концлагери. Че създаде газови камери за промишлено етническо прочистване на други раси.

И сега форум който масов мрази евреите, ще те подреки, щото плюеш срещу хора, които са срещу путин... :)))

В Германия е съставена идеологията на социализма/комунизма. Германия заедно със САЩ са финансирали болшевишката революция. Германия днес, под командите на САЩ, въвлича ЕС във войната между Украйна и Русия. Германия беше двиггтелят за насилствено ваксиниране на гражданите на ЕС с ваксини, които не са изпитани по правилата, предвидени в закона и в медицинската наука, а са приети с такива огромни пропуски, че все едно не са тествани. Но лъгаха, че са безопасни. И набодоха деца, които не са в опасност от Ковид. Изобщо мои познати казват, че Германия е пред революция. Там 24% от населнието се самоопределя с друг пол, различен то действителния му! Германия е източник на фашизъм в Европа днес. Те лъжат от сега за след малко. Лъжата е официално средство и в политика, и в бизнеса в Германия. Не напразно пропада в момента. Легендите за силна икономика на Германия постепенно стават минало. Те са твърде слабо свързани като нация (за това тръгна при тях нацизъм, както и в новата държава Украйна сега, а се очаква и РСМакедония да подходи така към липсата на история). Германия като конфигурация и като човешки манталитет е опасна за Европа. Тя ражда зли гении, а самите германци са едни йерархизирани същества, които не могат да мислят. Това дава предимства за кратко, а в дългосрочен план е причина за погроми от глобален мащаб. Аз лично внимавам повече не върху благатра, които струпват, а върху дългия процес на деградация, който носи със себе си неминуем погром. За това далече от ЕС и от еврото за сега! Тук излизар статии за влизане в еврозоната и за приемане на еврото, но без възможност за коментари. Явно са ни вързали вече примката... Това е много лошо! Всикчи държави с по-слаба икономика и по-малки като насление стават по-зле, когато приемат еврото. За това умните са си все още със своя валута. Сравнете Гърция и Словения с Чехия, която повдигна покупателната способност на наслението с 20%, от както Словакия прие еврото. Тогава бяха на една и съща покупателна способност, а сега Словакия е с по-ниска от преди. Гърция вече я купиха, който искаше парчета от нея. Купиха и Испания. ВНИМАВАЙТЕ! Не трябва да приемаме еврото - то е валутната примка, с която България ще бъде завързана и източвана. Без собстевена банка една малка държава вече е абсолютен роб!

е въоръжената антифашистка борба.

Или само лаеш по форумите?

Този заговор да не е като подпалването на Райхстага?

ТАСССССС - телеграфна агенция на съветския съюз.....

Логично е да има такова развитие. След тоталната циганизация и ислямизация на Европа заради глупостите на Меркел може да се появят и такива организации. Все пак има хора, които не са съгласни да ги налази някаква ислямска паплач. Това си е сблъсък на цивилизации.

това сигурно щото отпаднаха от световното????

Какъв преврат ще правят, логато Грмания е под окупация? Там се намират над 50,000 американски войници. Отделно за тази "чест" Германия си плаща по 760 милиона евро на година.

Каква окупация бълнуваш пък ти бе! Ти знаеш ли изобщо какво е окупация? Това е насилие чрез армия! Къде виждаш подобно нещо? Само болни от конспиративни теории мозъци се възприемат "окупирани", но нито аз, нито мнозинството нормални хора в Европа имаме намерение да им се подчиняваме! Рано или късно това голямо зло, създадено от неудачници: конспиративни теории и извратен национализъм ще отмре, бъди сигурен!

Прав си, не са окупирани. Просто след края на втората световна война са забравили да си тръгнат, даже и още идват :))

Очевидно на никого не пречат, освен на малоумници. Те и на малоумниците не пречат, но нали затова са малоумници (и неудачници!) и все им се привиждат конспиративни теории.

Ти луд ли си, нов Хитлер да идвал. Що за малоумници сте тези, които се радвате на подобни безумия! Да, сегашната Европа има доста кусури, но това, което си мечтаеш да дойде би било пълна катастрофа! Още ли има невежи и наивни, които не са си взели урок от историята? Никъде, никога, когато някои подобни, непопулярни индивиди са взимали властта насила, не са носили нищо добро! Само смърт, насилие и мракобесие! Как изобщо е възможно още да има малоумници, които да мечтаят за подобни неща!

То хитлер вече е факт, ей го зеленското еврейче. Хитлер е неосъществен художник , Зеленски неосъществен актьор...Историята се повтаря. Вихри се луд фашизъм, ес, нато, западнала европа и сащ тотален фашизъм , всички ръководители са хитлероподобни изчадия, а фондер лайката е номер 1 във форбс като най-влиятелна жена на планетата...

Ами много со примерите за вземане на властта чрез насилие и външна намеса, чрез цветни революции и майдани,. Най-фрапиращият случай е Украйна преди осем години. СВалиха редовно и демократично избрано правителство и го замениха с фашисткото правителство на зеленското еврейче...

Питай украинците и техните застъпници.

Я, имало и по-радикализирани от Антифа. Е, вместо райх, ще трябва да градят шариат.

Че нацизма и комунизма и социализма са братски идеологии-вие се сърдите. Я каква отчаяна защита на шепа нацисти от страна на руските платени тролове.

Е в Полша, кой имаше общи паради на победата? Сталин и Хитлер. Ама в училище това не ни го казваха...

На погребението на Пилсудски, кой ходи Сталин или Хитлер? Още тогава ляхите поискали от фюрера Украйна и Беларус и той останал ошашавен... По лесно му се видяло да ги прегази за истинската си цел - руските ресурси!

Ааааа, ти си от тия дето вярват, че Сталин е влязъл от Изток, за да защити поляците... Да, имаш идея, защо не си е тръгнал след това? И това не го преподаваха в училище. Завладените от СССР полски територии са компенсирани с немски такива. Пък източна Полша остава в СССР. Неделима и вечна част и т.н.

Сталин не е отишъл да защитава ляхите, той органически ги е мразил... Просто успява да си върне загубените територии от полско съветската война след която ляхите унищожават около 50 000 червеноармейци в концлагери и така го провокират за Катрин...

Катин, който руснаците отричаха до началото на 90те, че имат нещо общо и обвиняваха нацистите.... Пък сега изведнъж сте горди, че сте го направили. Ти си от тия отпадъци дето отричат, че Червената Армия и извършвала военни престъпления по пътя към Германия и в Германия. А когато нещата опрат до доказателстава свивате рамена и викате, "Е, да, ама са били провокирани и са имали право да си върнат!"

Гола вода си.

Gugnelid

И кал по гърба си има даже...

Родината на фашизма и комунизма е Германия, комунизма го създадоха богатите евреи Маркс и Енгелс, а фашизма се пръкна в Германия, но мощно финансиран и подкрепят от богатите евреи от Великобритания, сащ и швейцария. Другарите ви ленин и троцки също ги създадоха и финансираха богатите евреи от щвейцария и сащ...

Добьре, де. Верно ли на никой не му прави впечатление, че едни и същи плачат, че в ЕС не било истниска демокрация, но пък те лично какъв Народен Съд ще спретнат като вземат властта - ум да ти зайде. :) За да завземете властта ще ви трябва малко повече от свободно време и работещ комютър. :)))

На тях работата им е да пишат коментари.

И ти си прав. Ако има повече от 5 пишещи полезни идиота ще съм много изненадан.

Военен Преврат в Германия?!?!? То за тая работа се искат мъже с топки с оръжия в ръце! А, такива в Германия към днешна дата няма!!!!

Така е, а в Гейвропа вече преобладават лгбт и секви там русалки еднорози и секви психично нестабилни ,но политически угодни болни хора

Веднъж фашист - винаги фашист. В тая тяхната държава винаги ще ги има.

Фашистите са били в Италия. Кажи някакво друго тежко мнение. Явно ги разбираш нещата.

Ооо да щом си против корумпираната власт и управници значи си терорист. “Демократична” Германия хаххахаха хейл Урсула фон Лайнен. Германската версия на Ердоган и тия същите се превъзнасят сякаш са някакви божествени създания гледащи отгоре простите Земляни. Едни и същи боклуци и в Берлин и в Брюксел и в Лондон и тн. Разликата между тях и нашите крадливи боклуци е че едните просто го правят с малко повече елеганс.

И хитлер ги говореше навремето. Странно защо го наричате нацист тогава.

Gugnelid

Брей, деди, за да говориш като свидетел, ще да си на стотина годинки, а?

че „ги говореше на времето“??? Преди това би трябвало да си понаучил български език! Евентуално можеше да напишеш: „ги е говорил времето“, но неграмотността не прощава!

Държали ли са вече речи в бирариите, щото преди време един политик мина от там през затвора на път за канцлерството…

Веднага да ги гонят от Шенген. Рютеее, къде си, бе гей.

превратите не са това което са ..В българия един с вдигнат юмрук си направи преврат 2020г. пък в германия чак арести провели

Въпрос на време е, фон дер Говнен, Шолц, Макрон, шармишел, Столтенберг и др. Не са бъдещето на Европа

Путин е бъдещето на Европа. Това е ясно на всеки нетрезво мислещ. :))

Рано си почнал с ракията...дано поне мезиш нещо.

Ракия пиете селяците. Аз пия ром. :)

а ние народен съд кога ??

точи сатъра !

''Разследването е започнало през август, а заговорът е започнал миналия ноември.'' Не са по напред в материала и немските разследващи явно от нашите.......

Абе хора не дойде ли новият Хитлер Европа загива уверено вървим към Африканска Европа

А българите спят ли спят. 1 месец шепа паразити не занимават с изборен кодекс.

ти май преврат ще правиш с руските фашисти щото не могат да спечелят с избори..ха.ха

Как ще правиш преврат като Германия е окупирана от американски бази,и войници?! Това са или идиоти,или нещо ни мотаят. Явно тази организация бърка в здравето на властите,но преврат,който не би успял никога едва ли.

За 11 години не съм видял американски войник в Германия. Бах тая окупация. :))

Има очни лекари....а и май през прозореца няма как да видите нещо....

Даа, днес на смяна са пуснали изключително тъп трол. На всичкото отгоре е неинформиран, неук и неадекватен. Джендър, поне на коя планета се намираш, знаеш ли?

Ти какъв си калмук. Ти къде очакваш да ги видиш в мола да те подрускат малко на колянце и на опашката за турски дюнери пред кьоска ли. Или може би си няква важна клечка и очакваш лично да ти рапортуват. Ходи мии си чиниите не се занимавай с неща дет кухата ти лехка неможе да побере

Е, дорбе, че тролетарята всичко ви е ясно. Ако губите - измама. Ако печелите - гласът на народа!! :))))))))))) п.п. Абе, някой ви взима за бълъци. Напоследък много губите. Нещо много ви лъжат. Да не сте някакви смотаняци като либерастите. Я да се взимате в ръце!!! Ок, извадете ръцете от гащите. Изразът е фигуративен. Фигуративен, това значие, че... Оф, оправяте се. Чакай!!! Това е... Ок, както искате. Това е просто любов... :)))))

ЯЗЪК!

Путин е виновен!

Понякога и ти си прав. :))))

Лорер не хареса това :(

Като се замисля, има доста недовършена работа ...

Еее, тъкмо да стана "Мишел от съпротивата" и нацистите се издъниха... На власт се идва чрез избори. 1933 нацистите печелят една трета от гласовете. Болшевиките в русия cъщо не са излезли от едно мазе началото на ноември 1917 година...

Имам дежавю :)

То така се почва, с жалки опити от ентусиасти, после някой правилен човек ще спечели избори и ще сложи ред в Европа. Със сигурност това ще е свързано с много страдания, ще пострадат и невинни хора, но когато залагаш бомби какво очакваш? Видно е, че така не може да продължава дълго.

Следващия път им пожелавам искреното УСПЕХ. Дано да направят по добра организация,най вероятно имат предатели /внедрени и платени Сорос отребки/

Да, Сорос ми плати лично да ги издъня. По 30 сребърника на човек. :))) Затова трябваше повечко да предам, че да си заслужава. :))))))))))

И за това сега компенсираш като пишеш коментари за пари :)

Леле, разкри ме. :)))) п.п. На тебе колко ти плащат? Имате ли почивна станция? :)) А профсъюз? Войни на тихия фронт ли ви водят? :))

Да ви напомня тази информация на една наша политическа органидазация и на едни пресдтавители в този форум: "Гражданите на райха" отричат държавния ред, не признават институциите, не се подчиняват на полицията, не плащат данъци и подменят номерата на колите си.   Предполагаемият брой участници в движението е около 20 000 в цяла Германия"

Тези 50 души са били арестувани заедно с децата им защото е имало съмение, че някое от децата им си е играло с друго дете, което разговаряло на руски. 3000 души заловиха тези опасни 50 души по 60 полицая се падат на заловен, но акциите са проведени на 10 нива, като във всяка са участвали по 3000 души з злавянето на мксимум по 3 семйства превратаджии

Добрата стара извратена Германия, на протест срещу насилствената ваксинация арестуваха протестиращ пред очите на детето му, защото отстоява правото си на свободен избор и достойнство, мракобесието е превзело света

123, 4, Майора, Бае Ганя, Бай Ганьо, Йосариян, dp, Митрофанова ми.., Путин е..., brant, ico, Гражданин от територията, Щерев, Павел, и други. Що си мислите, че хорат не виждат, че всеки ден сте на работа? На две смени. Нощно време цъкате с ВПНи плюсчета, а през деня не спирате с опорките. Елементарна логика: Щом едни и същи "именца" всеки ден пишат по хиляда коментара, означава, че са на РАБОТА. От там всичко, коеото пишете е "ПЛАТЕНА ПРОПАГАНДА".

"Ние сме легиони", а и колкото да изброяваш, няма да оставим България да се превърне в Сатрапия!!! Понимаеш!

Чак пък легиони да сте педалите...

Другарю платен трол кои сте всеки божи ден на смяна и пишете стотици коментари в защита на путин. И определено си се объркал за броят на хората, вероятно съдейки от броя на хората в твоята месторабота, където от една тъмна стаичка пишете платени коментари в полза на русия. Както и се вижда по броя на плюсчетата дето си ги слагате на всеки малоумен коментар.

А ти висиш във форума от любов към истината, а? :)))) Не си на смяна и нямаш екселска таблица за попълване? :))) Да имаш идея защо някои дни изообщо не влизам? :))) Ако искаш ще ти помогна. Имам проекти с крайни срокове, които са спешни и нямам време за глупостите тука. :))) Като съм депресиран идвам тука да депресирам такива млаки лайнца като тебе. Да не казвате, че съм стинаст след това. :)) Между дургото видя ли, че демократите биха в Джорджия? :)))

Новото време - всеки който не е съгласен да го мачкат е терорист !!!

Щом и немците се събудиха чак....

Изловиха ли всички антиваксъри. Те подкопават "ваксинационната мощ" на ЕС...

Още не но се опитваме. Но пък за вас ваксинираните антиваксари от възраждане няма проблем.

Жалко. Немският народ не заслужава да го управляват тъпи американски марионетки, рано или късно ще се отърве от тях.